سلام دوستان
آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر
نه اصلا سخت نیست بلکه خیلی هم راحته از نوکیا که خیلی راحت تره:46:نقل قول:
با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه:18: این تیکه رو من نفهمیدم چی گفتی :31:
خیلی از دوستان تو جیب شلوارشون میزارن ولی مشکلی باهاش ندارند البته بجز حسام جان که اونم گوشی رو برعکس میزاشت :16::31:نقل قول:
نه دوست عزیز من از هدست خود گوشی استفاده میکنم ولی هدست گوشیهای سونی همشون به ساتیو میخوره فکر نکنم مشکلی داشته باشننقل قول:
میشه یه نرم افزار خوب امنیتی بم معرفی کنید که بتونم همه جای گوشی مثلا" پیام ها و .... رمز بزارم؟
در ضمن من میخوام قفل گوشیم با رمز باز بشه چطور میتونم اینکارو بکنم؟:20:
نرم افزار MOBILE APPLICATION LOCKER کارتو را میندازه.:46:نقل قول:
برای لاک کردن گوشی هم به مسیر زیر برو
منو > تنظیمات> تلفن> مدیریت تلفن> تلفن و سیم کارت> مدت قفل شدن خودکار
موفق باشی:11:
ممنون.نقل قول:
این نرم افزاری که دادی اگه ممکنه لینک دانلودشو بده چون تو انجمن نتونستم پیداش کنم
بازم ممنون:20:
با سلام خدمت دوستان عزیز . من می خوام تا دو سه روز دیگه ساتیو بخرم . خواهش می کنم دوستانی که این گوشی رو دارند توضیح بدند که من به چه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید و چون از شهرستان میام بهترین مغازه یا فروشگاه از نظر قیمت و مطمئن بودن کجاست ؟ ( علا الدین یا موبایل ایران ) . لطفا پیام خصوصی بدید . ممنون
میشه بگید از کجا و آیا گارانتی دارد ؟ لطفا پیام خصوصی بدید.نقل قول:
بفرماییدنقل قول:
[PHP]http://-------------.com/2010/02/_60_35_application_locker_v100.php#more[/PHP]
منم فول پک حتی با کابل TV از علائدین 440 خریدم:5:نقل قول:
سلام،چند تا سوال ناشيانه داشتم،تازه ساتيو گرفتم نمي دونم قسمت عكس ها كه نوار پيمايش نداره ،چجوري بقيه عكس ها رو ببينم،فقط به صورت اسلايد ميشه همه رو ديد؟ بعضي از صفحه هاي راهنما هم نوار پيمايش نداره!
براي ريختن تم رو گوشي بايد روي چه فولدري و از چه مسيري باشه؟ فرمت تم اين گوشي چيه؟
ممنون.
لطف می کنید .مغازه محل خرید و نام گارانتی پ خ کنید به من . مر سینقل قول:
سلام
1- آیا بعد از آپدیت کردن ساتیو نمی شه آن را ه ک کرد؟ چطوری؟
2- اصولا ه ک کردن چه مزیتی دارد و به چه کار می آید؟
3- آیا درست است که با ه ک گوشی از گارانتی خارج می شه؟
ممنون
بعد از آپدیت ه ک نمیشه. :40:نقل قول:
اصولاً ه ک کردن برای اینه که بتونی همه برنامه های Unsigned رو روی گوشی نصب کنی و میشه گفت همه برنامه های کرک شده چون دستکاری شده هستند سیستم عامل نمیزاره که این فایل ها روی گوشی نصب بشه. ولی با ه ک کردن به راحتی میشه این برنامه ها رو نصب کرد.
البته به وسیله ساین کردن هم میشه برنامه ها رو ساین و بعدش نصب کرد که من خودم همین کار رو میکنم و به نظر من خیلی بهتره.
ه ک کردن یه کار نرم افزایه و به هیچ عنوان گوشی را از گارانتی خارج نمیکنه. چون میشه به راحتی برنامه ه ک رو از گوشی حذف کرد یا دیگه خیلی گیر بده میشه با یه مستر ریست دوباره گوشی رو به حالت اول برگردوند.
دوست من برا دیدن عکسهای پایین کافیه دست رو بزاری رو صفحه گوشی و بالا و پایینش کنی :31:نقل قول:
فرمت تم های این گوشی همون سیس هستش و مثل بقیه نرم افزارها نصب میشه :46:
اینم من اضافه کنم که اگه قبل از آپدیت گوشیرو هـک کنی بازم به صورت هـک باقی میمونه البته نباید گوشیرو فرمت کنی و یا در آپدیت حالت فرمتو انتخاب نکنی:20:نقل قول:
HBH DS220 خيلي خوبه من با K800 & P1 & &SATIO و حتي واسه لپ تاب هم استفاده كردم و كاملا مچ ميشه. البته از نوع استريو هست و براي كساني خوبه كه از هدست براي موزيك استفاده ميكنند ولي براي كساني كه بيشتر براي برقراري تماس هدست استفاده ميكنن خيلي جالب نيست چون وقتي يك چيزي به يقه پيرهنت چسبيده باشه و ازش 2 تا سيم هم آويزون باشه اصلا قيافه جالبي ندارهنقل قول:
چرا به راحتي باز ميشه منم همين مشكل را دارم ولي وقتي گوشي تو كيف باشه ديگه هيچ مشكلي نيست در ضمن به نظر من اصلا ساتيو بزرگ نيست كه بخواد تو جيب ازيت كنه و اندازش خوبهنقل قول:
. حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟
2 روز من نبودم باز پشت سرم حرف زدي؟نقل قول:
خیلی از دوستان تو جیب شلوارشون میزارن ولی مشکلی باهاش ندارند البته بجز حسام جان که اونم گوشی رو برعکس میزاشت
من روز اول كه گوشي را خريدم دقيقا همين مشكل را داشتم ولي نميدونم چرا به مرور زمان خوب شد الان ديگه هيچ مشكلي ندارم.نقل قول:
ميدوني ممكنه گوشي را بد ميگيري در گوشت چون بلندگو خيلي كوچيك هست و ممكنه جلوي بلندگو بسته ميشه و صدا ضعيف ميشه.
نقل قول:
من نميدونم چرا اين مشكلو دارن خوب وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون واصلا امكان ندارد كاور دوربين باز بشه
دوستان ساتیو مثل ویواز اکولایزر نداره ؟
منم کاملا با حرفات موافقم اگه میشه یکی(حسام) توضیح بده که چطور موقع در آوردن از جیب کاور دوربین باز میشه من که توش موندم :18:نقل قول:
بله مثل ویواز نداره اما با نصب یه برنامه که مخصوص ساتیو و برای همین کارم هست مشکل حل شد :46:نقل قول:
درسته وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون ولي من عادت دارم دستم را ميذارم روي كاور و گوشي را ميكشم بيرون واسه همين دقيقا نيرويي كه از دست به كاور وارد ميشه دقيقا هم جهت ميشه با باز شدن كاور.نقل قول:
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
مهدي جان لطف ميكني همين برنامه را بذاري؟نقل قول:
دوستان خبري از آبديت جديد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
داره روش کار میشه ولی هنوز خبری از تغییرات و تاریخ ریلیزش نیست ...نقل قول:
ادیت:
قبلا یکی یه ایمیلی زده بوده و درباره فریمور بعدی ساتیو پرسیده بود و جوابی که داده بودند رو من بالا گفتم ...
ولی الان ظاهرا یه مصاحبه ای با یکی از کارمندان سونی اریکسون گفته برای ساتیو اپدیتی نخواهد آمد!!
البته خیلی مطمئن نیست ولی احتمال داره مثل P1 یهو فریموری براش نیاد ...
اگه اینجوری باشه که واقعاً نامردیه :41::19:
الان داره آپدیت جدید برای N97 میاد. مثل اینکه دارن توی این آپدیت تشخیص چهره رو به دوربین گوشی اضافه می کنن و نکته جالبترش اینجاست که دارن سیستم عامل این گوشی رو فول آپگرید میکنن به ورژن Symbian^2 :18:
حالا میدونین این سیمبیان 2 چیه؟ ظاهراً Symbian^2 نسخه ضعیف شده ی Symbian^3 (سیستم عامل N8) هستش. و اکثر قابلیت های Symbian^3 رو داره و با برنامه های Symbian^3 سازگاری کامل رو داره.
احتمالاً 2 روز دیگه برای 5800 هم چنین آپدیتی میاد و اونوقت سونی اریکسون میگه که احتمالاً برای ساتیو آپدیت نمیاد!
البته ممکنه سونی اریکسون چنین آپدیتی رو برای ساتیو بده :18: شایدم سیستم عامل این گوشی رو Symbian^3 کنه :18::18:
سلام دوستان عزیز.بی زحمت یکی بگه چطوری ساتیو رو -- کنم.اگه میشه آموزش گام به گام بدین.گوشیم خیلی هنگ میکنه.میخوام آپ دیتش کنم اما میخوام قبلش هکش کنم.
آقا اینا رو ولش
ظاهراً شرکت Gameloft داره بازی Asphalt 5 رو برای N8 تولید میکنه و خبر میرسه که بقیه بازی های بزرگ این شرکت هم برای این گوشی تولید میشه.
حالا این چه ربطی به ساتیو داره رو الان به شما میگم.
منبع این خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این منبع برین و خوب مطالعه کنین.
ظاهراً اینجا میگه که روی گوشی های 5800 و N97 به دلیل نبود چیپ گرافیکی اجرا نمیشه
In actuality, from a hardware design perspective, Nokia N8 is somewhat usual as it’s using a conventionalARM11 processors based design the same one that Nokia uses in other 5th edition devices such as Nokia 5800 XM as well as Nokia N97.و همینطور که میدونین با برنامه SpeedyGo سرعت گوشی N8 رو تست کردن و با گوشی های دیگه مقایسه کردن و بازم همینطور که میدونین این برنامه فقط مخصوص S60v5 هستش. ولی با این حال روی N8 نصب شد و خیلی راحت کار کرد. اینجا بود که مشخص شد برنامه های S60s5 روی N8 جواب میده و همینطور برنامه های N8 روی S60v5.
یعنی اینکه هر بازی ای که برای N8 تولید بشه به راحتی میتونه روی ساتیو اجرا بشه :8::31::18:. یعنی طرف میگه روی 5800 و N97 هم اجرا میشه ولی چون خیلی ضعیفن بد اجرا میشه.
حالا شما بگین آره یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من میخوام ساتیو رو -- کنم اما نمید ونم چطوری:41::41:.لطفا منو راهنمایی کنین.:10:اکه میشه آموزش قدم به قدم بدین.اگه نرم افزار میخواد واسم بزارید بی زحمت.
اگه روی ساتیو نصب می شه لطفا لینک دانلود آنها را قرار دهیدنقل قول:
ممنون:10:
هنوز بازی رو بیرون نداده کهنقل قول:
اول صبر میکنه گوشی N8 توی بازار بیاد بعدش بازی هاشو وارد بازار میکنه :20:
سلام بچه ها
من n85 دارم ولي خيلي ازش راضي نيستم تازه ديروز داشتم آهنگ گوش ميكردم يهو همينطوري الكي اسپيكراش قطع ديگم درست نشد :41:
ميخام بفروشمش اگه بشه ساتيو بخرم:46:
حالا چنتا تا سوال
1.به نظرتون چند ميخرن اين گوشيمو(خودم 450خريدمش)
2.جايي رو توي اصفهان سراغ ندارين كه هم قيمتشون مناسب باشه هم قابل اطمينان باشن!!!!!:20:
3.آخرين قيمت ساتيو با گارانتي و بدون گارانتي چنده؟
سلامنقل قول:
اسپیکرات احتمالا سوخته.درست کردنش حداکثر 10 تومن خرج داره:46:
ولی در کل خیلی ضرر میکنی.
آخه ان85 الان قیمت نوش 300 تومنه.ازت بیشتر از 220 الی 230 بر نمیدارن:13:
قیمت ساتیو بدون گارانتی 430 الی 440 بدون گارانتی
نقل قول:
يعني نصفه پولي كه دادم!!!:13:
چاره اي نيست واقعا خستم كرده...
ممنونم ازت
راستي گارانتي اصليش چيه؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز با گارانتی کامتل ، تهران ، 440 تومنه:46:
میشه یه فایرواله خوب و کرک شده میشه بم بدین؟:10:
میشه بگید ساتیو با این گارانتی کجا قیمت دادین . میشه زود بگید .مرسینقل قول:
چشم حتما فردا برات آپلودش میکنم :46:نقل قول:
یه همچین چیزی محاله :18: بشنو اما باور نکن:31: در ضمن شایعه پراکنی هم نکن :18: اگه سربازی رفته بودی میدونستی که شایعه پراکنی جرمه :18::31:نقل قول:
از علائدین طبقه همکف سمت راست ردیف وسط آدرس دقیق خواستی بگو بت بگم. البته خود شما هم باید تخفیف بگیری ازش:27:نقل قول:
اگر بگید که ممنون میشم .یک سوال دیگه که داشتم اینه که آیا گارانتی اصلی پارس کامتل هست ؟ لطفا پیام خصوصی بدید.نقل قول:
دوست من این سوالرو بارها خودم تو این تایپیک جواب دادم اما خوب این بارم روش :10:نقل قول:
1- دانلود نرم افزار HelloOX2v203
2- ساین کردن HelloOX2v203
3- ریختن تو گوشی و نصب HelloOX2v203 :31:
4- حالا تو قسمت برنامه ها یه برنامه اضافه شده به اسمHelloOX اونو اجرا کن بعد یک دقیقه گوشیت هـک میشه
5- تمام :31:
بفرما حسام جان از سایت موبایلستان پیداش کردم امیدوارم که به دردت بخوره اگه نتونستی دانلود کنی بگو خودم آپلودش میکنمنقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=386555&d=1273754863
مهدی جون دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی:11::11:
فقط به من بگید نرم افزاراشو از کجا گیر بیارم؟