سلام
چرا وقتی من برنامه kmplayer رو نصب میکنم و اجراش میکنم میزنه class not registered.
علتش چیه؟
Printable View
سلام
چرا وقتی من برنامه kmplayer رو نصب میکنم و اجراش میکنم میزنه class not registered.
علتش چیه؟
مشخصات کامل سیستمتون رو میشه بگید؟نقل قول:
شما باید کانکشن مربوط به Connetion To Internet (SetUp Wirless,Bordband......)s رو انتخاب کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط isbn84
برای غیر فعال کردن روش زیر رو دنبال کننقل قول:
نوشته شده توسط farhad_persona
از چپ به راست â
Control Panel - System and security - Windows Update - Change Settings و بعد طی مراحل زیر در قسمت Important Updates گزینه ی Never Check for Updates رو انتخاب کن.
نقل قول:
نوشته شده توسط امير موسر
دقیقا منظورتون رو از ("یه سری چیزهاش اصلا کار نمیکه و هی ارور میده")بگید!؟
در مورد اکتیو کردنش هم شاید کرک شما از کار افتاده که داستانش مفصله برای توضیح اینکه چرا از کار افتاده!
ولی من در متن شما نفهمیدم شما در مورد گذشته حرف زدید یا حال!!!
در ضمن مشخصات سیستمتون رو هم لطف کنید.
♥
چجوری میتونم این ویندوز رو حذف کنم ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما فلش پلیر اینترنت اکسپلورر رو آپدیت کن ، درست میشه:
کد:http://fpdownload.adobe.com/get/flashplayer/current/install_flash_player_ax.exe
شما براي پاک کردن ويندوز 7 اين کارها رو انجام بدين:نقل قول:
با ويندوز xp بالا بياين.
ديويدي ويندوز 7 رو تو درايو بذارين
توي Run تايپ کنين:D:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
( D مطابق با درايو ديويدي شما تغيير ميکنه)
سيستم رو ري استارت کنين.
داخل xp که شدين پوشه هاي باقيمانده از 7 رو پاک کنين.(program files,windows,users)
اول این گل خدمت شما:11:نقل قول:
دوست عزیز وقتی یه مشکلی دارید و عکس آپلود میکنید دیگه لازم نیست که کل عکس مانیتور رو آپلود کنی واسه ما! اروری که ویندوز میده همون عکس ارور رو بزاری کافیه!
همون عکس هم آدرسش رو مثل نقل قولی که کردم بذاری عالیه چون باید Dial Upها رو هم مد نظر قرار بدیم!!!
در ضمن در مورد مشکل شما, شما مطمعنید که همه درایوهای سیستم نصبه؟ و نسخه ویندوزتون چنده؟
نقل قول:نقل قول:
سلام شما توی 7 ،دی وی دی ویندوز 7 رو بذارین تو درایو و cmd رو در حالت administrator(run as administrator) اجرا کنین .
و دستور زیر رو وارد کنین:
E:\boot\bootsect.exe /nt52 c: /force
درایو E همون درایو سی دی رامه.
ری استارت کنین ببینین چی میشه.
سلام
من با آپدیت این ویندوز مشکل دارم
این ارور رو میده
code 80072ee2
code 8024200d
مشکل از تاریخ ویندوزه!نقل قول:
تاریخ شما یا عقبه یا جلو.
من کرک Windows 7 Loader 1.7.2 را دانلود کردم و نصبش هم کردم
ویندوز اکتیو شده ولی هرکاری میکنم لوگوی لپ تاپ (ایسوس) را نشون نمیده توی properties
لطفا راهنمایی کنید، اصلا کرکها این کار را انجام میدن یا حتما ویندوز باید oem باشه ؟؟؟؟؟؟!!!
این قسمت رو اگه در قسمت "مشکلات لپتاپ" بیان میکردی بهتر نتیجه میگرفتی!نقل قول:
♥
بعد از اینکه کرک کردی دوباره برنامه کرک را اجرا کن و زیر لوگویی که نشان می ده یک دکمه هست پس از انتخاب عکس کمپانی با کلیک روی دکمه عکس اش اضافه میشه
امروز تو سایت همشهری مطلبی در خصوص میانبرهای ویندوز 7 دیدم گفتم شاید بدرد شما هم بخوره:
در اینجا یک لیست کامل از میانبرهای ویندوز 7 داریم که شامل میانبرهای صفحه کلید و ماوس میشود:
- Win+Home: تمام پنجرهها به غیر از پنجرهای که فعال است را میبندد
- Win+Space: تمام پنجرهها را شفاف میکند تا از این طریق Desktop معلوم شود
- Win+ فلش بالا: پنجره فعال را بزرگ میکند
- Shift+ Win + فلش بالا: پنجره فعال را به صورت عمودی بزرگ میکند
- Win + فلش پایین: پنجره فعال را کوچک میکند و یا اگر بزرگ است آن را به حالت اولیه در میآورد
- Win + فلش چپ/ راست: پنجره فعال را در طرفین Desktop جاسازی میکند
- Win+P: تنظیمات Presentation نمایشگر را باز میکند
- Win+(+/-): به بیرون و داخل زوم میکند
- Win+G: بین Gadgetهای ویندوز مرور میکند
با کشیدن پنجرهها به محلهای مختلف هم میتوانید کارها زیادی انجام دهید:
کشیدن هر پنجره به بالای Deskptop باعث بزرگ شدن آن میشود
کشیدن پنجره به طرفین Desktop باعث جاسازی آن در نیمههای صفحه میشود
را ماوس نوار بالای پنجره با بگیرید و آن را تکان دهید، این کار باعث کوچک شدن تمام پنجرههای باز میشود
در ویندوز ویستا و همچنین ویندوز هفت با فشردن دکمه ویندوز به همراه اعداد 1 تا 9، برنامههای داخل Taskbar به ترتیب از چپ به راست اجرا میشوند.
- Win+T: نمای کوچکی از برنامههای باز را به شما نشان میدهد
- Win+B: آیکونهای System Tray را پیشنمایش میدهد
- Shift+ کلیک روی برنامههای Taskbar: برنامه و یا یک پنجره دیگر از برنامههای روی Taskbar را اجرا میکند
- Ctrl+Shift+ کلیک روی برنامههای Taskbar: آن برنامه را در حالت Administrator باز میکند
- Shift+ کلیک راست روی برنامههای Taskbar: منوی پنجرههای برنامه را نمایش میدهد
یکی دیگر از میانبرهای خوب ویندوز 7، امکان ایجاد New Folder با فشردن Ctrl+Shift+N است.
میانبرهای زیر هم در Windows Explorer کاربردهای زیادی دارند:
- Alt + دکمه بالا: یک فولدر بالا میرود
- Alt+P: صفحه پیشنمایش را در باز میکند
- Shift+ کلیلک راست روی فایل یا فولدر: یک مسیر کپی درست میکند، به این ترتیب مسیر فایل روی Clipboard کپی میکند
این پستت معرکه بود کفم برید:10:نقل قول:
با تشکرنقل قول:
این کار را انجام دادم، بعد که ری استارت کردم صفحه انتخاب ویندوز 7 و xp را نشان نداد و مستقیم رفت که وارد xp بشه، ولی باز پیغام داد فایل ntoskrnt.exe در مسیر system32 ویندوز نیست!
:4::evil2:چرا ویندوز 7 outlook نداره؟ :devil::evil:
چون نذاشتن براش باید خودت بریزینقل قول:
سلام شما این دستور رو وارد کنین توی cmd ویندوز 7(در حالت run as administratorنقل قول:
)
expand <cd-drive>:\i386\ntoskrnl.ex_ <hd-drive>:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
cd drive همون درایو سی دی ویندوزه.
من Vista هم رو سیستمم داشتم، بعد از اینکه این کارو کردم، دیگه اول Boot شدن که میپرسه کدوم ویندوز رو میخوای نمیاد و خودش میره تو XP !نقل قول:
اروری هم نمیده.
ویندوز ها تو سه تا درایو جداگانه بودن. از درایو Vista هم چیزی کم نشده، فقط تشخیصش نمیده.
چی کار کنم که دوباره به Vista برگردم ؟
آره دوست عزیزنقل قول:
ولی یه مشکلی است
تاریخم رو قاطی نشون میده
مثلا 10/30/2009
من درایور جدید گرافیکم رو گرفتم ولی روی ویندوز درست نصب نمی شه درایور هم مال ویندوز 7 و 64 bit هم است(ویندوزمم 64 بیت هستش) از خود سایت nvidai گرفتم.
چرا خودت میگیرینقل قول:
خود ویندوز 7 اگه آپدیتش کنی درایو کارت گرافیکتو می گیره
مال من هم فقط نسخه ای که رو dvd کارتمه نصب میشه ، دیگه چراشو نمیدونم!نقل قول:
منظورت اینه ویندوز رو از سایت مایکروسافت آپدیت کنیم؟ بدونه آپدیتم میشناسه ، ما میخوایم درایور اصلیه که ماله خود کارته نصب کنیم :11:نقل قول:
کسی میدونه چطوری لاگانه 7 رو عوض کنیم؟
نقل قول:
شما براي پاک کردن ويندوز 7 اين کارها رو انجام بدين:
با ويندوز xp بالا بياين.
ديويدي ويندوز 7 رو تو درايو بذارين
توي Run تايپ کنين:D:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
( D مطابق با درايو ديويدي شما تغيير ميکنه)
سيستم رو ري استارت کنين.
داخل xp که شدين پوشه هاي باقيمانده از 7 رو پاک کنين.(program files,windows,users)
رفت صفحه قبل... خیلی برام مهمه ! نمیتونم رو XP کار کنم...نقل قول:
salam.dostan man nemitonam to windows7 farsi ro peyda konam???va nemitonam farsi benevisam.chi kar konam???
قاطی نشون نمیده, جاشون عوض شدهنقل قول:
برای این کار میتونی روش زیر رو دنبال کنی
روی ساعت و تاریخ در قسمت تولبار چپ کلیک کن و گزینه ی آبی Change date and time settings رو انتخاب کن, تو همون صفحه Change date and time رو بزن و بعد دوباره در قسمت آبی گزینه ی Change Calendar settings رو کلیک کن و در سربرگ Date و Date formats گزینه ی yyyy-dd-mm رو هرجوری که دلت خواست انتخاب کن.
♥
----------------------------
Please Delete This Post
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
من فکر کردم شما فقط xpو 7 دارین.
مهم نیست درست میشه.شما با دی وی دی 7 (فکر کنم با دی وی دی ویستا هم بشه) سیستم رو بوت کنین و به قسمت repair برین(زمانی که صفحه کلید انتخاب شد و..گزینه install now رو دیدین ، پایینش گزینه reapir... رو بزنین) حالا اولین گزینه (repair startup فکر کنم بود)رو بزنین.کارش که تموم شد ری استارت کنین.
احتمال زیاد مشکل حل میشه اگه نشد بگین.
سلام دوستان یه مشکل کوچولو اذیت کن دارم .
وقتب میخام عکس بزارم این گزینه میاد بعد باید هر دفعه کلیک کنم تا بتونم عکس بزارم به چه صورت غیر فعال میشه :
اینم عکیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خدمت شما چند بار عرض کنیم که آی برادر وقتی مشکلی,اروری ... داری فقط یا اون عکس قسمت ارور رو بزار یا آدرس محل آپلود عکس.نقل قول:
میتونی با روش زیر غیر فعال کنی
تو همون Internet Explorer از گزینه ی Tools و Internet Options و از سربرگ Security یه Medium - High هست که از نوارش رو بکش پایین و Medium کن تا دیگه این پیغام رو نده.
♥
dustan man nemitunam farsi bazanam khahesh mikonam komak kinid
komakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkk
بابا جان خب برو از کنترل پنل فارسیرو نسبش کن دیگه ، چرا اسولدین میپرسی!:31:نقل قول:
adame aghel age shode bud ke nemiporsidam hata barnameye farsi ro dl kardam ama barnamoro nasb nemikoneنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما این مسیر رو برین:
control panel
region and language
keyboard and language
change keyboard
add
persian
مرسی از کمکتون ولی من 10 دفعه این جا رو دیدم فارسی نبود آبروم رو بردنقل قول:
نقل قول:
سلام عزیزم . من هم با مشکل شما روبرو شدم . نسخه ی 32 بیتی ویندوز 7 رو نصب کردم حل شد . در ضمن پتریوت که مرگ نداره . سیستمت مثل سیستم منه ولی مین من p5q deluxe
پیش میاد دوست عزیز.اشکالی نداره که...نقل قول:
نقل قول:
سلام . دوست عزیز من هم با نصب دمون مشکل دارم . ولی میتونین نرم افزار دیگه مثل alchol120نصب کنین
در قسمت های شبکه و امنیت این ویندوز کارش حرف نداره .