متاسفانه بله به علاوه lapis که اونم کلی پولشه :31:نقل قول:
هر دو به باد فنا میرن حدود حداقل 20 هزار تومن ضرر میشه (در ارزون ترین حالت )
سلاح های ele تو quest میگیری
Printable View
متاسفانه بله به علاوه lapis که اونم کلی پولشه :31:نقل قول:
هر دو به باد فنا میرن حدود حداقل 20 هزار تومن ضرر میشه (در ارزون ترین حالت )
سلاح های ele تو quest میگیری
فقط یک سلاح داده که اونم water داره که بدرد نمی خوره برای خودم بهتره ...نقل قول:
چرا اتفاقا خیلی بدرد میخوره خیلی از mob های اتیشی هستننقل قول:
میتونی با یکی دیگه عوض کنی
بالاخره بازی رو بالا آوردم:31:
من 3 بار این بازی رو دانلود کردم(فایل 985 مگی لینک صفحه اول) +55 تا پچ به حجم 587 مگ + دو بار آپدیت اتوماتیک +کلی وقت:41::13:
فکر کنم هنوز هیچی نشده عشق خودم رو نسبت به این بازی نشون دادم.:40::40::40:
==حالا کجا بیام می خوام از اول شروع کنم وقت زیادی هم برای بازی دارم(فعلا)
لپ تاپ رو از دانشگاه آوردیم خونه دیگه داخل نمیره و این ارور رو میده:19::
این ارور برای چیه؟ من تو سایت دانشگاه این بازی رو بالا آوردم ولی حالا نمیشه!؟نقل قول:
checking server,please check notice board
الان دارم از وایرلس 128 استفاده می کنم.
15 بود درسته ولی وقتی یه بازی اپدیت جدید میاره بقیه اپدیت ها میرن انگار تو اپدیت 5 تنظیم کردن که یه حیون 1000 تا exp بده و بعد تو پچ 32 رو 1200 تنظیم کردن دیگه اینجا پچ 5 لازم نیست همون پچ 32 دان میشه که تنظیم کردننقل قول:
دوباره همون کار های قبلی رو بکن autorun.bat رو اجرا کن نشد برو Shortcut to hosts و این کارتر رو بردار :#نقل قول:
حالا چی شد اینقدر دیر اومدی ؟ منتظر بودیم ؟!
هر قسمت فقط می تونه یک نوع ELE داشته باشه.نقل قول:
با اضافه شدن ELE جدید اثر قبلی از بین میره.
سلام بچه ها.
کی میگه با واریور پارتی نمیشه شرکت کرد؟
طی تجربیاتی که من به دست آوردم بهترین حالت پارتی برای واریور،دو تا واریور و یه هیلر.یه واریور و یه هیلر.حتی دو تا واریور هم خیلی عالی میتونن کار کنن و راحت موب های نارنجی aoe کنن.
ولی دو تا واریور و یه هیلر کولاک میکنن.امروز من و یه وار دیگه با یه هیلر رفته بودیم maze رو ترکوندیم.البته همه hm بودیم.
به اندازه گارد و هیلر پاگان نمیرسن
ولی خوب خوبه
من گفتم همه چیزا رو remove کردم و اتوماتیک آپدیت کردم و بازی رو بالا هم آوردم منتها سرعت سایت دانشگاه فضایی بود و الان از 128 دارم استفاده می کنم نمیشه.(ظاهرا بخاطر سرعت هستش ولی بازم سرعتم بد نیست از دیال آپ بهتره.)نقل قول:
دوباره همون کار های قبلی رو بکن autorun.bat رو اجرا کن نشد برو Shortcut to hosts و این کارتر رو بردار :#
چون از چهارشنیه هفته پیش تا دیروز اینترنت دانشگاه قطع بود!؟نقل قول:
حالا چی شد اینقدر دیر اومدی ؟
خوب درسته.اصلا اونا فقط برای پارتی طراحی شدن و باید هم اینطور باشه.ولی با وار راحت میشه تنهایی هم بازی کرد.نقل قول:
من تو um شاید orc برداشتم.
منم یا هانتر یا وارنقل قول:
بیشتر به احتمال زیاد وار بردارم
هانتر که خیلی سخته لول اپ کردنش یعنی اصلا به جز یه mob دیگه نمی تونه mob دیگه ای بکشه یا کشتار جمعی کنه فقط مشکلش همینه
دقت کردم بعد از آپدیت اتوماتیک فقط فایل data.saf حجمش زیاد شد و تغییر کرد و محتویات فایل Version.ini تغییر کرد.
==به نظر شما میشه این دو تا فایلی که تغییر کردن رو سیو کرد و بازی رو remove کرد و بعد از نصب دوباره این دو فایل رو جایگدین کرد و بازی رو براحتی دوباره اجرا کرد؟؟
به یکی دوتا سوال با اجازه جواب بدم.
اول اینکه دوست جدیدی که تازه وارد شدی شما برای اجرای بازی باید فایل autorun نرم افزار پچ ها رو اجرا کنی هر دفعه که کامپیوترت خاموش روشن میشه باید این کارو کنی تا نرم افزار شروع به کار کنه.وقتی اون رو روشن نکنید بازی میگرده پچ هارو پیدا نمیکنه.
دوم این که هادی جون شما کاملا در اشتباهی با واریور تا fl3 رو میتونی با همین روش بری ولی به بعدش دیگه وار زورش نمیرسه به جونورا دمیج بزنه مگر صلاح مخصوصشون رو داشته باشی تازه اونم یکم دمیج میزنه.الان امروز منو علی تو jungle دید به یه بدبختی با پگان داشتم جونواریی رو میکشتم که رنگشون برام سبز و ابی هستن.واریور ها که اصلا نمیتونن این طور جاها کار کنن چون با هر ضربه 20 تا جون هم کم نمیکنن.اگه بخواید من میتونم نشونتون بدم که واریور من تو ranhar چقدر جون کم میکنه در حالی که جونوراش زرد هستن و در d2 چقدر جون جونورا رو کم میکنه درحالی که جونورا نارنجی هستن.
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا سوال داشتم
اولا اگر امکان داره یکی از با تجربه ها در 2-3 جمله ویژگی ها و نقاط ضعف و قوت این بازی رو بگه لطفا.
دومی اینکه من سرعت اینترنتم 128 و یا 512 هست معمولا. مشکلی نخواهم داشت ؟
سوم هم اینکه بطور متوسط روزانه چقدر وقت نیاز داره.
و در نهایت آیا الان وقت مناسبی برای شروع این بازی هست یا دیر شده و مثل برخی بازیها نسل اصلی در بازی سطحشون بالا رفته و روند پیوستن اعضای جدید کند شده ؟ چون در این حالت کسی که تازه عضو میشه بازی براش لذت چندانی نداره معمولا.
متشکر از توجهتون.
پارتی مخصوص غار ها نیست میشه مپ 3 یاlanhar یا هر جایی دیگه هم میشه پارتی زد اونوقت باید گارد پاگان بیچاره بشن !!!نقل قول:
دوم این که هادی جون شما کاملا در اشتباهی با واریور تا fl3 رو میتونی با همین روش بری ولی به بعدش دیگه وار زورش نمیرسه به جونورا دمیج بزنه مگر صلاح مخصوصشون رو داشته باشی تازه اونم یکم دمیج میزنه.الان امروز منو علی تو jungle دید به یه بدبختی با پگان داشتم جونواریی رو میکشتم که رنگشون برام سبز و ابی هستن.واریور ها که اصلا نمیتونن این طور جاها کار کنن چون با هر ضربه 20 تا جون هم کم نمیکنن.اگه بخواید من میتونم نشونتون بدم که واریور من تو ranhar چقدر جون کم میکنه در حالی که جونوراش زرد هستن و در d2 چقدر جون جونورا رو کم میکنه درحالی که جونورا نارنجی هستن.
به قول کاظم جان perfct prty
رو گذاشتن تازه وار داره حال میکنه ( تو بازی بیشتر از همه وار هست و پاگان) در ضمن من الان که hm لول 43 هستم 6 تا skill کشتار جمعی داره که همش در دو یا 3 مرحله damge وارد میکنن واسه همین تو jungel وار هم دعوت میکنن یه چیز وار خوبه که بر خلاف پاگان و گارد که اولی از جون کمش عذاب میکشه و دومی از نداشتن damge زدن مناسب تا مراحل 15 عذاب میشکن که تازه هیچ عیبی نداره و هانتر باید از لول 1 تا 60 عذاب بکشه که هیچ کس اونو دعوت نمیکنه خودم تو این چند مدتی که تو fl بودم هیچ کس نمیزاشت assassin یا hnter دعوت کنم هر کی هم دعوت میکرد پارتی سریعا در 10 دقیقا به فنا میرفت چون این دو تا بدرد نمیخوردن
حالا اگه وار رو دعوت نکن خودش باز میتونه کشتار جمعی کنه یعنی اینقدر جون داره و damge داره که بتونه این کارو انجام بده
بازم اگه مشکلی باشه تو پول دراوردن در 6 روز من میتونم nm رو برسونم لول 50 که همین کافیه واسه پول دراوردن
خودمم الان میتونم تو fl1 شش تا mob رو گارد بشم و با اون اسکیل ها بزنم ولی nm این اسکیل هارو نداشت
تو pvp هم امتیاز ها یکسان تقسیم میشه ( مقدار درجه گرفتن و مقدار کشته شدن الینس) یعنی گارد و هانتر یکی هستن !
الان وار hm اسکیل هایی داره که به damge خودش مربوط نمیشه این میتونه کمک کنه تا گارد رو راحتر بکش (بعد از hunter و assassin )
یعنی مثلا 200 damge در 15 ثانیه وارد میکنه بدون اینکه توجه به mob خاصی داشته باشه یعنی اگه mob سیاه هم باشه بازم این damge رو میزنه که حالا لول اسکیل یک هست (در ضمن اسکیل کشتار جمعی هست یعنی در 4 متر)
در لول 55 سلاح spear سرعتش میشه bit fast که اگه کسی لاپیس سرعت زیاد کن (اسمش یادم رفته ) لینک کنه خیلی توپ میشه
این سلاح بیشترین damge رو بین تمام سلاح ها داره
اگه میخوای کارکتری رو با وار مقایسه کنی یا جنگ 1 vs 1 کنن من شدیدا موافقم یکی از دوست های من شدیدا رفیق با یکی از um 60 وار میاد با اون بجنگه
دقیقا ...نقل قول:
دقت کردم بعد از آپدیت اتوماتیک فقط فایل data.saf حجمش زیاد شد و تغییر کرد و محتویات فایل Version.ini تغییر کرد.
==به نظر شما میشه این دو تا فایلی که تغییر کردن رو سیو کرد و بازی رو remove کرد و بعد از نصب دوباره این دو فایل رو جایگدین کرد و بازی رو براحتی دوباره اجرا کرد؟؟
منم به یکی از دوستان همین پیشنهاد رو دادم که برن تو کافی نت اینترنت پر سرعت اپدیت کنن و اون فایل های اصلی رو بیارن تو پی سی کپی کنن ولی اگه باز اپدیت جدید بیاد باید همین کارو تکرار بکنی
اره orc قبلا فکر میکردم ضعیف هست ولی با aura و prayer که داره و طرفداری که داره خیلی خوبه .نقل قول:
ولی لول های اولش باید تنهایی بری تا لول 20
اووووووههههههه...ترکوندم.
یه هانتر UM برداشتم و تو 2 ساعت 15 لول آپ کردمش.
البته تو پارتی بودم.خیلی حال داد.
تو که گفته بودی هانتر برداشتی ؟!
نرم افزار پچ چیه؟؟!نقل قول:
اول اینکه دوست جدیدی که تازه وارد شدی شما برای اجرای بازی باید فایل autorun نرم افزار پچ ها رو اجرا کنی هر دفعه که کامپیوترت خاموش روشن میشه باید این کارو کنی تا نرم افزار شروع به کار کنه.وقتی اون رو روشن نکنید بازی میگرده پچ هارو پیدا نمیکنه.
فایل autorun کیه؟؟!
من که چند بار گفتم اتوماتیک آپدیت کردم.
فقط یه فایل به نام AeriaGames تو درایو c هست به حجم 1.95 گیگا بایت. همین.
[QUOTE=alizshah;3808942]پارتی مخصوص غار ها نیست میشه مپ 3 یاlanhar یا هر جایی دیگه هم میشه پارتی زد اونوقت باید گارد پاگان بیچاره بشن !!!
به قول کاظم جان perfct prty
رو گذاشتن تازه وار داره حال میکنه ( تو بازی بیشتر از همه وار هست و پاگان) در ضمن من الان که hm لول 43 هستم 6 تا skill کشتار جمعی داره که همش در دو یا 3 مرحله damge وارد میکنن واسه همین تو jungel وار هم دعوت میکنن یه چیز وار خوبه که بر خلاف پاگان و گارد که اولی از جون کمش عذاب میکشه و دومی از نداشتن damge زدن مناسب تا مراحل 15 عذاب میشکن که تازه هیچ عیبی نداره و هانتر باید از لول 1 تا 60 عذاب بکشه که هیچ کس اونو دعوت نمیکنه خودم تو این چند مدتی که تو fl بودم هیچ کس نمیزاشت assassin یا hnter دعوت کنم هر کی هم دعوت میکرد پارتی سریعا در 10 دقیقا به فنا میرفت چون این دو تا بدرد نمیخوردن
حالا اگه وار رو دعوت نکن خودش باز میتونه کشتار جمعی کنه یعنی اینقدر جون داره و damge داره که بتونه این کارو انجام بده
بازم اگه مشکلی باشه تو پول دراوردن در 6 روز من میتونم nm رو برسونم لول 50 که همین کافیه واسه پول دراوردن
خودمم الان میتونم تو fl1 شش تا mob رو گارد بشم و با اون اسکیل ها بزنم ولی nm این اسکیل هارو نداشت
تو pvp هم امتیاز ها یکسان تقسیم میشه ( مقدار درجه گرفتن و مقدار کشته شدن الینس) یعنی گارد و هانتر یکی هستن !
الان وار hm اسکیل هایی داره که به damge خودش مربوط نمیشه این میتونه کمک کنه تا گارد رو راحتر بکش (بعد از hunter و assassin )
یعنی مثلا 200 damge در 15 ثانیه وارد میکنه بدون اینکه توجه به mob خاصی داشته باشه یعنی اگه mob سیاه هم باشه بازم این damge رو میزنه که حالا لول اسکیل یک هست (در ضمن اسکیل کشتار جمعی هست یعنی در 4 متر)
در لول 55 سلاح spear سرعتش میشه bit fast که اگه کسی لاپیس سرعت زیاد کن (اسمش یادم رفته ) لینک کنه خیلی توپ میشه
این سلاح بیشترین damge رو بین تمام سلاح ها داره
اگه میخوای کارکتری رو با وار مقایسه کنی یا جنگ 1 vs 1 کنن من شدیدا موافقم یکی از دوست های من شدیدا رفیق با یکی از um 60 وار میاد با اون بجنگه
به نظر من pagan و mage damge بیشتر وارد میکنن و فقط زود ممیرن که من دیروز یه چیزی دیدم که امیدوار شدم یه mage لول 56 UM بود و سه تا وار داشتن میزدنش اونم به سختی نمیدونم چی کار کرده بود ولی (( دمش گرم ))
پس از قرون و اعصار طولانی بروبکس سلام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم که بالاخره به لطف دوستان به هارد مود رسیدیم...
الان دو تا کاراکتر هارد مود ساختم.
یکیش هانتر با اسم Conscript [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومیش گارد با اسم ImmortalGuard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان موندم با کدوم برم... با گارد برم یا با هانتر؟
گارد که تو لول آپ کردنش تو نرمال مود واقعا عذابم داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوریم که من شنیدم هانتر هم لول آپش خیلی سخته!
حالا شما نظر بدید با کدوم برم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی!
بای! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با لول 50 واریور نمیتونم برم ranhar تو چطوری میخوای بری.من موب های d2 رو راحت تر میکشم تا اونجا رو.نقل قول:
من دارم 7 ماهه بازی میکنم و تمام عیب های همه کلاس ها رو میدونم.
پگان درسته جون کمی داره ولی کافیه یه کلاس دیگه همراهش باشه فرقی نمیکنه چی باشه ولی کلا اساسین بشه ببین حریفش میشی اساسین فریز کنه وار رو و پگان با 3 حرکت میکشه دشمن رو.گردباد و 2 تا رعد و برقی که داره.چون قدرت دفاع در برابر جادو همه کلاس ها به غیر از هیلر کمه هیلر هم یه جور تانک در برابر پگان هاست.
فقط خواستم مجددا از توجهتون تشکر کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب درسته اینا همش حرفه
من لول 50 میشم و اون موقع صدات میکنم که بیای ببینی چجور میکشم
در ضمن لازمه بگم که یه دوستی دارم منو بورد ranhar
plvl کرد !
پاگان هم قبول دارم خیلی قوی هست
تو pvp ؟نقل قول:
به نظر من pagan و mage damge بیشتر وارد میکنن و فقط زود ممیرن که من دیروز یه چیزی دیدم که امیدوار شدم یه mage لول 56 UM بود و سه تا وار داشتن میزدنش اونم به سختی نمیدونم چی کار کرده بود ولی (( دمش گرم ))
خوب پاگان خیلی راحت assassin و هانتر رو میکشه بدون شک اگه یه هم لول پاگان و هانتر یا assassin بجنگن دون شک پاگان برنده هست ولی واریور هیچ وقت نمیتونه هم لول assassin رو بکشه
من اینو قبول دارم
دوباره اومدم دانشگاه!!؟ از اینجا وارد بازی شدم وقتی user-ID و password رو وارد کردم تا مرحله انتخاب هورد ها رفتم بعد از اینکه هورد ها رو ok کردم یدفعه پرید بیرون بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
هر کار می کنم یه مرحله جلوتر نمیره و به مرحله انتخاب شخصیت نمیرسم!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
دیگه موندم چیکار کنم!
رو یه سیستم دیگه هم امتحانش کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
از سرور نیست حتمانقل قول:
به یوزر پس هم ربطی نداره
همون کار مجتبی رو بکن ببین چی میشه :11:
دوستان هر کی میتونه لطفا یه یوزر پس برای من تو سرور3 و هورد ها و گاردین بسازه و وارد بازی شو و سیوش کن بیاد بیرون و یوزر و پس رو به من پ خ کنه.
ظاهرا من نمی تونم کاراکتری بسازم . شاید با یک کاراکتر آماده شده بتونم تو بازی برم.
یه سوال داشتم point قسمت Skill نمیشه زیاد کرد چون من کم آوردم ؟
من که نفهمیدم چی گفتینقل قول:
اگه نتونی اپگرید کنی که یا لول بالا هستی یا پوینت اسکیل نداری
که اونم با رنگ قرمز نشون میده
نقطه ضعفش یکم گرافیکشه و محدودیت کلاس ها نسبت به wow ولی لگ نداره برعکس wow و کلا بازی توپیه.نقل قول:
وقت هم بستگی به خودت داره.من اگه بیکار باشم از صبح میشینم تا شب بازی میکنم.
این بازی مگه لول 60 بالا تر هم داره ؟نقل قول:
من یکسری از skill نمیتونم لولش رو بالا ببرم point محدوده راهی داره اضافه کنم مثل قسمت kill که لولت بالاه بره point میده ؟
نه دیگه راهی نداره.باید از اول بدونی که چه اسکیلهایی رو میخوای بگیری و پوینت الکی خرج نکنی.
مثل اینکه یک سری سنگ ها هستن که میشه به حالت او برگردوند میتونی در اینده اونو استفاده کنی قیمتشم کاظم جان میدونه
تو بخش trade هم بگی سریع پیدا میشه
راستی چرا اینقدر exp گرون شده دیگه پیدا نمیشه پیدا بشه هم 16 میل !!!
ای کاش exp هارو نمیفروختم الان کلی سود میکردم
مجتبی جان اگه تو بازی هستی اطلاع بده
یک سنگ هست به نام Restat Stone که Skill point های شما رو reset می کنه.نقل قول:
الان قیمتش بین 25 تا 35 میلیون هست.
من که امروز از یه لایت exp stone رو 8 میلیون خریدم.نقل قول:
من که اصلا پیدا نکردم اگرم پیدا کنم 15 میل 16 میل 17 میل !!!نقل قول:
هر چقدر میگم کسی exp داره هیج کس جواب نمیده
حالا یه سری به لایت ها میزنم
راستی احسان جان اون ور اب exp چنده :دی