:31: :دی
اولش سالها پیش فینگیل اومده بود کار بچه های شریف بود فکر کنم
ایده از اون بود سالها بعد بهنویس اومد
Printable View
:31: :دی
اولش سالها پیش فینگیل اومده بود کار بچه های شریف بود فکر کنم
ایده از اون بود سالها بعد بهنویس اومد
سلام بکس.نقل قول:
پیش فینگیل؟ هومممم!!! جـــــالبـه:hmm:
به سلام امین جان
چه طوری جوون
بابا کجاهایید شما ها؟:31: یعنی اصلا سره امتحانا و ... نت نمیاید؟! مگه میشه؟
یکی بیاد یه چی بگه سرگرم شیم حوصالم سر رفت! ترکیدم اینقد سرم رو به فیلم و کارتون و .... گرم کردم! بازی هم نمیخوام بنصبم دمه امتحانا کلا نموریم:27:
اوضاع احوالمون هم همچین سر و سامونی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان کسی اطلاعاتی منبعی چیزی برای استفاده از https داره؟ برای انجمن شاید لازم شه:27: راه های گریز از فیلی شدن
ارادت حاجی.
بر خلاف خودت و نیما و مسیح و داود، من امتحان ندارم؛ خودت میدونی که من کنکور هم داشتم هرروز تو cyber میچرخیدم:دی تو این مدتی که تو ترک اعتیاد اینترنت بودم، که نتیجه هم داده تا حالا، خیلی مثل قبل دست و دلم به اینترنت نمیره.
خدا رو شکر که کیس من توش کارتهای پرقدرت جا نمیگیره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، وگرنه بدتر از شما هر روز سرم با این بازیها گرم میشد. فعلا هم که داره خاک میخوره بیچاره.
کاش به جای اون شیخ بیگناه(!) پرزیدنت فعلی بود:دی
بهه
برادر ترک کردی یعنی
بوشو بوشو من تو رو نوخوام!
طرفه من نیا شاید واگیر دار باشه! بابا حیفه اعتیاد به این قشنگی نبود؟:13:واقعا که
نه من خیلی وقته نمیرسم بازی کنم خیلی کم میرسم شاید هفته ای چند ساعت کلا
اونوقت این کیسه الان کوچیکه؟ من که این کیسم برای 6 سال پیشه نقش slave داره برای دانلود استفاده میشه
اونیکی کیسم برای بازیه:31:
اونیکی دیگه هم که کلا خستس برای زمانه جوونیای هیتلره، باهاش duke nukem 3d و doom میزده گویا:27:
خلاصه این ترم کلا 15 واحد مونده اونم امتحانام رو هم 9 واحدش رو همه فقط در قالبه دو امتحان:27: به خیر بگزره به معرفی استاد نرسه پول نداریم دوباره 250 اینا بدیم براش الکی، با این وضع هم که ....:31:
جالبیش اینجاست وصایا امام رو برای بار 4 ام گرفتم باز مردک حذفم کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بقیه رو پاس کنم یک حالی ازش بگیرم نفهمه نمره قبولیم از کجا رد شده:31:
خلاصه این بود اندر شرح اوضاعه ما
دارم رو دیوان حاج داریوش به انضمام فهرست شرکا هم کار میکنم دوستان فیس بوکی در جریانند:5:
حالا یکی بیاد بگه این https رو چی ریختی راه میندازن؟ فایل ها رو از تو public_html وردارم ببرم رو اون یا با ریراتی ریدایرکتی چیزی میشه درستش کرد؟
bold کردم یاسر هم ببینه این قسمتو نگه زیاد بود نخوندم
يا انجمن جن داره !!!!!!
داريوش خان اينجا زماني برو بيا داشته
الان هم كه از هر سه كاربر طراحي وب ،دو تا بنفشه شدن :31:
آهان محسن خوب شد دیدمت
میگم آقا این مشاهده های تاپیک ها شمارش نمیشه براش راه حلی داری؟
امین جون ما بگو کدوم مرکز ترک اعتیاد رفتی خوبیدی من هم برم:دینقل قول:
این ترم که کلاً یا فیلم دیدم یا تو فیسچوک بودم یا تو نت چرخیدم خدا رحم کنه وارد دوره مشروطیت نشیم
بروبچ رو باید بکشونیم بیاریم صدای کاربرا هم داره در میاد
منم یه ایده هایی تو کلمه (کلمه نه ها کلمه :دی) خیلی وقته دیگه کد نزدم
دیگه بعد امتحانات به عملیات چریکی باید بکنم دست از این اعتیاد اینترنتی بکشمp:
@djh:
این اعتیاد قشنگه سلامت جسمی من رو گرفته، باز خوبه یکمی دوچرخه سواری میکنم وگرنه معلوم نبود چه بلاهایی سرم میومد:دی
خب هیکلش بزرگه، نصف فضای داخلیش به هیت سینک و فنی به اندازه هواکشهای نونوایی اختصاص داده شده و مزاحمه نمیزاره من حتی 5850 هم نصب کنم:دی
اون کیس 6 سالیه، خیلی خوب مونده! سیستم های من عمرشون حداکثر به 1.5 سال بیشتر نمی رسه:دی
یک سوال داریوش، از همون اوایل که رادیو آنلاینت رو راه انداختی تا حالا تغییراتی هم از نظر تعوض و تغییر ترکها-آلبومها توش دادی یا نه؛ حدود یک سال پیش بود فکر کنم، یکی از ترکهاش رو گوش کردم به دلم نشست دیگه نمیدونم چی دوباره هرچی سعی کردم نتونستم پیداش کنم:(
تو هم داری از گوگولی ترنزلیتور استفاده میکنی؟نقل قول:
امین جون ما بگو کدوم مرکز ترک اعتیاد رفتی خوبیدی من هم برم
بهترین مرکز ترک اعتیاد خونه است! باور کن! البته اگر پروژه ها و کارهای عقب مونده ی خیلی زیاد داشته باشی:دی
من که از کیست سر در نیاوردم هر چند سخت افزار هویجم برادر سخت افزار کارشه :31:نقل قول:
بابا اون سیستمه 6 سالیم یه بار کمپلت سوخت عوض کردم 3 سال پیش اینا
الانم دیگه پاورش رو هر 2 سال یه بار نهایت عوض میکنم چون دفه قبل حتی رم هام هم سوخته بود!!
آره رادیو آنلاینه سایته خودم همون اولی هاست
به قولی هویج متالن
metalic emotion
کلا از اونا گلابی تر و رومانتیک تر تو متال پیدا نمیشه:31:
اگر حال کردی رادیو آنلاین انجمن هم خوب چیزایی داره لیریک هم دارن
اول بگم، منظورم از 1.5 سال این نبود که پدرش در می یاد می سوزه اینا... نه بابا، منظورم این بود که من اینو رد میکنم یکی دیگه بهترش رو میگیرم دوباره:دی
بخاطر همین موارد سوختن و اینجور چیزاست که من طرفه سیستم هایی که تو ایران بسته می شن، حتی اگر خودمم ببندم نمی رم!
bios مادربوردهای اینجا الان UI ش تقریبا مال 20-30 سال پیشه، ولی اگر از منو ببینی ( محیطش شبیه وبندوزه میتونی مثل اون باهاش کار کنی ) میگی بلانصبت خاک تو سر گیگابایت و ایسوس و بقیه آشغالا:دی
پاور داره مامان، هیچ نیازی به محافظ نداری خودش یه پا محافظه!
راستی لینک دانلود کامل بده حاجی میخوامش:ی
از انجمنو گوش نکردم فردا ببینم اگر خوب بود باید زحمت اونا رو هم بکشی. میگم تو این مایه های Sick Puppie - You're going down سراغ نداری؟ من تو این مایه ها هم میخوام خیلی فاز میده:دی
ممنون.
من که خودم همیشه پاور green میگیرم خوبن انصافن منتها چیزی که اینجا گیرم میاد باید ببندم دیگه
برقمون هم آخه برق نیست نوسان داره
راضی بودم فعلا از همین سیستمام مشکله خاصی نداشت این کیسه هم که چند ما پیش بستم هم خوب ساپورت میکنه بازی ها رو گرافیک هاشون رو بالا میزارم ولی باز کنسول یه چیز دیگس:31:
لینک دانلود کامل از کجام بیارم آخه برادر اون برای 2-3 سال پیشه حداقل:31: هر چی لینک دانلود هم داشته اون موقع پکیده دیگه الان
باید سبکت رو ببینی چیه از چی خوشت میاد various artist زیاد هست تو سبک های مختلف
اینطور که پیداست از gothic و power خوشت میاد با وکال خانوم
اونی که گفتی اصلا نشنیدم نمیدونم چی هست ولی همچین از اسمش حدس میزنم alternative rock یا پانک راک یا تو همین مایه ها باشه:31: آره؟
ّچه ها بیاید کمکم کنید تو اینجامیخوایم یه آرشیو خفن بسازیم کمک کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=461875
داريوش و شركاي عزيز
توي سايت خود وي بولتين بخش فرومش سرچ بزن
حتما راه حلي پيدا مي كني
دوستان و اراذل عزيز :31:
يك سوال
فرض كنيد يك سايت و انجمن داريم
اين طوري :
MySite.com
MySite.com/forum
الان مي خواهيم كاري كنيم كه كاربر وقتي آدر سايت را بزنه ريدايركت بشه توي انجمن
يعني آدرس اصلي سايت انجمن بشه
چه كنيم كه از نظر گوگل و اينها به مشكل برنخوريم ؟
بچه ها کلیپ متال مقادیری چند گیگی!!! مستقیم کردم
کسی خواست بیاد
امین apocaliptica و after forever و ... هم هست توش ممکنه خوشت بیاد اینا رو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5729343
مي گم داريوش چند تا هارد از اين كليپ ها پر كردي؟ :31:نقل قول:
خیلی اهله کلیپ نیستم برادر خیلی داشته باشم 150-200 گیگ میشه رو هم
منتها چون دردسرش کمتره از آلبوم و ... الان گفتم برم تو نخه اینا! البئم که خبری نیست اونطور
عجیبه. من امروز اینجا تو همین صفحه یه پست داده بودم الان نیست.
دوباره میدم...
برای یادگیری طراحی وب میشه کتابی، نرم افزاری چیزی که مفید باشه پیشنهاد بدید؟ من علاقه دارم.
این سوال هزاران بار پرسیده شده فقط کافیه جستجو کنید . اینجا هم سوالاتی این چنینی و کلی جواب داده نمیشه طبق قوانین این تاپیک .نقل قول:
عجیبه. من امروز اینجا تو همین صفحه یه پست داده بودم الان نیست.
دوباره میدم...
برای یادگیری طراحی وب میشه کتابی، نرم افزاری چیزی که مفید باشه پیشنهاد بدید؟ من علاقه دارم.
پست شما هم به خاطر دلیل بالا حذف شده بود :)
تشکر//
آخه حذف که میشه باید یه پیغامی چیزی بیادش.
ok...
چه بنفشه مهربوني !تشكر هم مي كنه :31:نقل قول:
هه هه
بابا دی جی اچ رو از سانســـــــــــــــور در میاریم ایستگاه موتول میشه
چه وضعشه آخه :دی
بچه ها سرور وارزم باز داره میپکه! 2 روزه انجمن رفته قاطی باقالی ها پشتیبانیه هم جواب نمیده فرار میکنه فکر میکنه نمیفهمم:27:
بابا خسته شدم از بس پوله سرور دادم سره چند ماه پکیدن!×! حالا پولش هیچی این انتقالش مصیبته! از شانسمون هم یکی در میون سی پنل و دایرکت ادمین گیرمون میاد نمیشه restore کرد که باید دستی پیر شه آدم خودش همه چی رو رستور کنه
حالا هر سرورس هم که آهنگه خودش رو میزنه و هر کدوم یه تنظیماتی دارن بماند
نیما لایسنس بگیرم به نظرت میشه آورد رو جاست هاست؟ یا گیر میده که لود سرور بالاست و ...؟
هی باید این همه دیتابیس و ... رو بکشم با خودم اینور اونور اینم شد زندگی؟!×!
این چی میگه؟کد:http://mehrhost.com/warez.html
100 مگ رو میده 13 چوق
150 مگش کنه به کاره من میاد گمونم
الان اگر ليسانس خريده بودينقل قول:
اين همه دردسر نداشتي
اول و اخر كه بايد بخري
چرا اين همه خودت را اذيت مي كني ؟ :31:
آخه محسن تنها لایسنس نیست من محتوا و لینک هام هم وارزه
این همه آلبوم و کلیپ همشون کپی رایت داره هویج نیستن که
تازه من میخوام بعد ها اگه بشه بکشم رو سوروره خودم
اونموقع بدتر میگم چرا 150 لایسنس خریدم
اره اين هم هستنقل قول:
بايد بگردي با يكي سرور شريكي بگيري
توي سايت ها و فروم ها بگر
شايد موردي باشه
آخه بابا محسن با هر کسی نمیشه شریکی گرفت که
این همه اطلاعات و دیتابیسم با طرف هست پسورد پنل و ... هم داره:31: خطر داره حسن
ایم مهر هاست رو یادم اومد کدومه ارش داشتم سوریس خیلی هم خوب بود منتها بعدش وارزشون پکید 10 تومن پول رو برگردوندن عذر خواهی کردن
دوباره دارم میبینم اوضاع چی ریختیه میده بگیرم
منتها الان گمونم این دوباره سی پنل داره مصیبت دارم سره انتقاله بک آپ دایرکت ادمین:13:
فایل ها یه طرف ایمپورت دیتا بیس 150 مگی یه طرف!!
اطلاع رسانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای برادران متال دوست!!!
اضافه شدن 200 کلیپ جدید
حجم کلیپ ها در حال حاضر: 36269.8 Mb
لیست جدید + قبلی ها
*************************کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=462191
پی نوشت: سرورم مرد
دايركت ادمين !!!نقل قول:
واويلا
حالا مثلا اين سرور هاي ايراني خيلي محرم اسرار شما و اطلاعاتتون هستن ؟
سلام
دوستان یه نکته ای من بگم....
2 تا مدیران این بخش عنوانشون مشکوکه بیاین یه اعتراضی کنیم!
من قبول ندارم:27:
نداشته باش ;)نقل قول:
کی اینو اینجا راه داده :دی
حسودی نکن به جلال هم بگو یه تایتل کول بذاره :دی
عنوان یعنی از کدوما؟ به من عنوان ندادن :37::37:
هه هه
آره بابا حقه نیما و مخصوصا یاسر خورده شده
بنده خدا یاسر که آس و پاسه هیچی نداره تایتلی بوقی چیزی:31: من هی میگم به ما داره اجهاف میشه شما بگید نه
این یوزر بار امضای من کو پس؟ کسی ندیدتش؟
هر مدیری چیزی به ما میرسه یه حالی به امضایی پروفایلی پستی از ما میده:27:
یادش بخیر اون موقع که طراحی وب میکردیم.
چه دورانی بود با رفیقا.....
همتون موفق باشید....:11:
سلام
من نمی دونم خودت منو به سمت متال کشوندی حالا باید جور منم بکشی!:21:نقل قول:
به اعضای فروم خودت بگو از یه جایی لینک گیر بیارن اگر نتونستن خودشون آپلود کنن:27:
زیاد از سبکهای متال سر در نمی یارم، یه جایی نمیشناسی من برم یاد بگیرم اینا رو؟
وکال خیلی مهم نیست، مهم اونه که صداش خشنگ باشه:دی
اونی هم که گفتم Odd One و آره تو سبک راک هم هست؛ بگرد دنبالش دانلود کن، همون ترکی که گفتم خشنگه!
اینا رو چطور دانلود کنیم آخه، با سرعت دانلود gprs؟نقل قول:
کاش حداقل یه جایی بود که وقتی رفتم دانشگاه بتونم دانلود کنم، آخه اینطور که تو میگی تاریخ انقضا داره. لینکهای rapidshare ش رو گذاشتی فکر کنم؟ اگر نذاشتی بزار تا بعدا یه جایی برای خودم مستقیم کنم.
میرم تو کار دانلود ببینم میتونم همشونو دانلود کنم یا نه؟ من مثل تو صبر ایوب ندارم! ( تو 24 ساعت 1 گیگ!:18: )
نخیر عمرا من راک دانلود نمیکنم!×!:31: بده جیزه عیبه قباحت داره مخصوصا گروهی با اون اسم!×!نقل قول:
از اینا دارم خودم گوش میدم:
Eternal Deformity\2007 - Frozen Circus\02 - The Force Of Your Heart.mp3
Eternal Deformity is a Polish avant-garde/doom/melodic death metal band from Saari. They released 5 studio albums, including latest one "Frozen Circus" in December 2007.
Spit at the throne of the highest wisdom
Take your sheep into the dark
A taste of his blood is a taste of heaven
Are you sure it's all what you want
I can give YOU my soul
I can give YOU my heart
I can give YOU my heart
I can give YOU my soul
I came down from heaven
I gave you hope and dreams
Just worship me little mice
Til the end of time
I came down from heaven
I gave you hope and dreams
Just worship me little mice
'til the end of time
بهه امین آبرومون رو بردی که! همین ایستگاهه متال خودمون مقالات تحلیلی سبک شناسی و ... داره تو کله ایران تکه:13:واقعا که:31: رادیو آنلاین سبک شناسی هم داره تازه
من برای همون صدا قشنگ گفتم دیگه وگرنه به نظره من صدا قشنگ همون صدا کلفتاس:27: با زن جماعت میونه ای نداریم
لینک های رپید شیرشون متاسفانه اکثرا الان دیدم پاک شده:31: باید خودت کمر همت رو ببندی من چه طور دونه دونه از rss و بلاگش در آوردم خودت در بیاری:21:
همین سرعتم داریم جای شکر داره باز
عــه ه ه ه ه...!؟ من بوم evanescence گوش میدادم:دینقل قول:
نخیر عمرا من راک دانلود نمیکنم!×!
به من چیزی رو معرفی میکنی لینک دانلود بده!
ولی قشنگه، لینک دانلودش تو فرومت هست دیگه؟
اونکه 120%:27::دینقل قول:
من برای همون صدا قشنگ گفتم دیگه وگرنه به نظره من صدا قشنگ همون صدا کلفتاس.
:31:بابا من یادم نمیاد اونطوری هیچ وقت عمله (تلفظ با لحجه ی امی لی) گوش کرده باشم ها! چرا حرف در میاری آخه
البته آرشیو خوب دارم فول آلبومه این عتایق رو ولی ....
آره بابا بگردی همه چی توش پیدا میشه
میبینم که همه استتوساشون درسی شده! الان برای داوود و مسیح رو دارم میبینم تو یاهو!×! این نیما هم که هیچ وقت استتوس نداره! میگم لینکه انجمنه منو بزاره نمیرازه
میگم اینو هم بزاره باز نمیزاره::31:
کد:http://hehehe.djh.ir
ببین، خودت اسمم رو آوردی ها!
گیرت انداختم!
الان نمی تونی فرار کنی!
جدی فول ایشون رو داری؟
آهنگاش رو لیست کن ببینم چی کم دارم.
بوس بوس بوس
البته اول درست رو بخون ها! پس فردا نگی مسیح منو از درس انداخت!
بعد یه حرکت هم آهنگ هاش رو گوش کن، نظرت عوض میشه! ;)
چیه بابا این خر صدا ها که می گوشی؟! :دی
:27: بیا میگیم هم میاد یخه ما رو 4 چنگولی میچسبهنقل قول:
آخه اون ایون اسنس مگه چی داره همه جا ریخته آلبوم هاش مثله لینکین و سیستم و مرلین و موتولیکا و شرکا:31:
بخوایم خانوم هم گوش بدیم باز این قد گروه های سمفونیک هست که اونو میزارن تو جیبشون
الان این عتیقه ای هم که گوش میدم البته خانومه:
Eternal Dream\The Seed Of Naryll (EP) - 2009\Sweet Wrath.mp3
1. Eternal Dream is a Spanish (Symphonic) Power Metal band. In 2009 they released their first album; 'The Seed of Naryll'.
مشکله اینه که زیاید بچه مثبتی و جنگولکی میخونن عشقولانن