پشتیبانی مشکلت رو حل نمیکنه؟ میگم خوب برو از مخابرات بگیر هزینه نصب نمی خواد اگر هم 1 هفته بعد بری قطعش کنی پول همون هفت روز میاد رو قبض البته تهران اینجوریه.نقل قول:
Printable View
پشتیبانی مشکلت رو حل نمیکنه؟ میگم خوب برو از مخابرات بگیر هزینه نصب نمی خواد اگر هم 1 هفته بعد بری قطعش کنی پول همون هفت روز میاد رو قبض البته تهران اینجوریه.نقل قول:
اینجور که توی این چند ماه من فهمیدم گویا کلا شانسی هست .نقل قول:
واسه یکی خوب در میاد واسه یکی بد.
1888 زنگ بزن بپرسنقل قول:
جاهای مختلفی به اسم مخابرات سرویس میدن فکر کنم ادرس اصلیش این باشه
خيابان ملاصدرا- خيابان هدايت- سمت چپ - ساختمان 195- طبقه چهارم
شبانه 2 تا7
مخابرات سرعتش خوبه؟
سایت داره که تعرفه هاشو ببینیم؟
یک ماهه نمیدننقل قول:
4ماهه 8گیگ 128 حدود 35000
میگن سرعتش را رو 2مگ بستن!
نه سایت نداره
بالاخره مشخص نشد شبانه رایگان داره یا نه؟نقل قول:
در پست قبلیش عرض نمودیم:20:نقل قول:
شبانه 2 تا7
تهران مگه نداره!
ای بابا خوب یک زنگ بزنید 1888 بپرسید:31:
کدشیراز چنده:31:نقل قول:
شرمنده حالا چرا میزنی:20:
تهران کاملا رایگانه یعنی به عبارتی نامحدوده این هم تست خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سرویس مخابرات شیراز رو 2 مگ بسته بشه و شبانه هم 2 تا 7 باشه و سرعت تو شب خوب باشه خیلی بیشتر از نامحدود تهران میارزه
711 دی:نقل قول:
اها یادم نبود:27:
سلام
تا حالا کسی از ماتریکس سرویس گرفته؟
وضعیتش چطوره؟ قیمتش که نسبت به بقیه مناسبه
128 نامحدود هم داره 26500 تومان الان اکثرا سرویس نامحدود نمیدن
میخواستم بدونم بگیرم نگیرم؟! :13:
خب اگه سرعت دانلودش پایین باشه که ارزش نداره ... حداقل باید 100 باشه :31:نقل قول:
سلام
خسته نباشید
الان بهترین اینترنت adsl در شیراز که مودم امانی هم بده کدومه ؟
راستش خیلی پول ندارم دنبال یه شرکتم که مودم امانی بده . یه کاربر بود یکی 2 سال پیش میخاست بهم این لطفو کنه نمیدونم اهورا بود اهریمن بود یادم نیست چون خیلی نت نمیومدم میگفت مودم و کارت تخفیف شرکت شاتل داره اینا . یه مودم هم داشت فکر کنم
کسی از ایشون خبری نداره ؟
یا اگر نه همون اسم یه شرکتی که مودم امانی بده معرفی بفرمایید
مرسی
بابا خط مخابرات تهران که دوستان ازش تست میذارند پینگش زیر 100ـه...مخابرات حداقل از نظر پینگ باید وضعش بهتر از این باشه...ماتریکس نامحدودی که من ازش استفاده میکنم و روی 128 بسته شده وضعش از هر نظر بهتر از اینه.نقل قول:
حاظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مودم را دادم به یکی از دوستام کارت تخفیف بخوای دارم فکر نکم شرکتی امانی بده!
الان دیگه با 20 تومن میشه مودم خرید اون یک سیاست تبلیغتی بود که شرکتها پیش گرفته بودند در قدیم که با رشد مشترکاشون دیگه بو اون نیازی نداشتند.نقل قول:
لطفا کسانی که از adsl مخابرات شیراز اطلاعاتی دارند
لطفا بیان در پست مخابرات شیراز ما رو راهنمایی کنند
سلام
این سرویس سه ماهه پارس انلاین با سرعت 128 و حجم کلی 3گیگ شبانه رایگان داره ؟
سرویس شما چیه؟نقل قول:
کدوم شرکت و منطقه؟
شبانه چند کیلوبایت میزنه
دوستانی که 128 اکو شاتل دارند ، سرعت دانلود روزانه و شبانه چقدر هست ؟
سرعت شبانه کمتر نشده ؟ ( تقریبا از اول ماه رمضان)
ahriman323 ??؟؟؟؟؟
واسه منم (2مگ) به شدت افت کرده دیگه چه برسه به 128نقل قول:
اره به خاطر سحری هست.دی:نقل قول:
روزانه که فرقی نکرده ، شبانه خیلی کم شده .نقل قول:
چنده سرعت شبانه ؟
شاتل پیام داده که سه گیگ ترافیک رایگان از ابتدای شهریور به مشتریانش بده مال من تا هنوز اعمال نشده!!!!!!!!! برای دوستان کسی اعمال شده یا نه؟؟؟
نه هنوز ندادن گفتن تا شب میدن:19:نقل قول:
نه ندادن هنوز.
آقا پینگ ADSL مخابرات: 240
مثل اینکه مثل همین شاتل هست...
شما دارین استفاده می کنین؟اگر استفاده می کنین اطلاعات بشتری در مورد دانلود و..... بدیننقل قول:
بچه های پارس آنلاین توجه داشته باشید . سرویس شبانه از ساعت 1 تا 6:59 دقیقه رایگان هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.شماره ما به مرکز مخابرات سلمان میخوره.میشه لطفا بگید از بین شاتل و صبانت و پارس آنلاین کدومش به ما نزدیکتره؟؟نقل قول:
شنیدم شاتل واسه معالی آباد و گلستان خوبه
منتظر راهنمایی هاتون هستم.
با تشکر :13:
سلام دوستان وضعیت اشتراک adsl مخابرات شیراز چطوره ؟ بهتر از شاتله ؟ مثل بعضی شرکتها که 128 بگیری 512 میبندند هست ؟
یا مثل وایمکسه که با 128 میتونی تا 14 کیلو بایت دانلود کنی و نه بیشتر ؟
سلام دوستان
بنده میخاستم اینجا یه شفاف سازی کنم برای ملت مسلمان ایران که یه کم چشماشونو باز کنن :دی
در مورد شرکت دیتا نت که اخیرا اگهی هاشو همه جا میبینین،
من سرویس وایرلس 256 با ترافیک 6 گیگ دارم و ماهیانه 33 هزارو 400 تومن دارم میدم ( به خاطر همون قضیه فیبر نوری و مشکلات که ADSL نمیتونم بگیرم )
میخواستم بگم که این شر کت واقعا دزد تشریف دارن و همه رئیس و کله گنده هاش هم سرهنگ های بازنشسته هستن ، من اونجا رفتم تعجب کردم همش میگفت سرهنگ سرهنگ ، فکر کردم رفتم پادگان یه لحظه ، اصلا 4 نفرکه کاربلد باشن نیست اونجا.
اینا اومدن همه جای شهر اگهی های بزرگ چسبوندن که سرویس اینترنت پر سرعت این مکان فعال شد ، در صورتی که تقریبا همه جاهایی که این آگهی رو زدن سالها هست که ADSL شون فعاله و خیلی ها هم دارن استفاده میکنن ، حالا یکی که کلا تو باغ نباشه بیاد این آگهی رو ببینه میاد میگه ای بابا نکنه ما اینترنت بهمون نمیدادن ، حالا که فعال شده بزار بریم بگیریم.
اینطوری دارن گول میزنن بعد اینا خودشون ریسلر هستن اما ISP نیستن ، اینا از فن آوا و بومرنگ سرویس میگیرن.
حالا مشکلاتشون چیه ؟ اول که هیچ کدومشون اونجا هیچی سرشون نمیشه ، فقط 4 تا دختر سانتال مانتال گذاشتن اونجا ،
مشکل اول قطعی بسیـــــــــــــــــــــا ر زیاد هست ، در 1 هفته که 7 روزه ، شما سر جمع قطعی ها رو 2 روز حساب کنید ، واقعا قطعی زیاده خیلی خیلی زیاده .. من اعصابم داغون شده اگر مجبور نبودم روز بعدش کنسلش میکردم . هر موقع هم زنگ میزنیم میگن نمیدونم فلان شده فلان شده جواب اصلا نمیدن.
پینگ بالا ، باورتون نمیشه اما پینگ من 1500ms هست. بعد زنگ میزنم بهش وصل میکنه بخش فنی یارو میگه نه پینگ خوبه من اینجا پینگم 150 هست ، میگم خب اونجا من چیکار دارم میگه اگر بخواین تکنسینمون میاد اونجا تست میکنه ولی 7 هزار تومن هزینش میشه ، میگم به من چه آخه سرویس شما مشکل داره پینگ بالاس من باید پول بدم ؟؟؟؟
مورد دیگه سرعت هست ، اوایل که راه انداخته بودن سرویس من رو ، سرعتم عالی بود ، با 250 دانلود میکردم ، اما بعد از 3 هفته ، سرعت شده یک پنجم ، شده 50 ، بهشون زنگ زدم میگه اقا شما داری با اندازه یه 512 دانلود میکنی دیگه چه حرفی داری ؟
میگم اقا جان بابات خوب ننت خوب یه جا که همه چیزش رو حساب کتاب باشه ، همیشه وصل باشه ، پینگ خوب باشه ، پشتیبانی خوب باشه همه چیزش درست باشه عیب ننداره سرعتش هم همون چیز معمولی باشه ، شما که هرجاتون یه ایراد داره سرعت رو هم کم میکنید هر روز ؟؟؟
خلاصه اینکه دوستان میخوام اینو بگم که من تجربه دارم از اینا واقعا بی در پیکر هست و خواهش میکنم که شرکتهای بزرگ رو ول نکنید هیچ وقت بیاین از این شرکتا سرویس بگیرید.
سلام
من بعد از مدتی دوباره اومدم با این تبلیغ دوستان پارس گرفتم
اینم یه گزارش از وضعه ما
شبانه اش افتضاحه ، مثلا دیشب حدود 40 بار اینترنت قطع و وصل شد و بیشتر از 2 دقیقه هم هر دفعه وصل نبود و بقیه اش هم قطع بود ، اگه خاستید عکس هم میزارم ، در کل یعنی اگه پارس گرفتید شبانه رو بیخیال بشید ، روزانه اش خوبه ولی چه فایده که فقط به درد وبگردی میخوره وتا بخای دانلود بکنی دیگه حجمت تمومه :41:
منم یکی از دوستام 2هفته ای میشه که گرفته. صنایع هست
تا الان که میگه بدک نبوده. یه چیز تو مایه های همین شاتله. ولی اینطور که همشهری میگه ظاهران چند هفته اول خوبه و بعدش رو خدا داند...
سلام
کسی مودم اضافی نداره بده ما امانی ؟
چک هم بهش میدم
با معرفی یه شرکتی که حتما ازش میخای سرویس بگیری نخاد مودم هم ازش بخری ؟
دنباله مودمه امانیم
دیگه مودمی که شد 30 تومن کسی امانی نمیدهنقل قول:
سلام
کسی اینجا با پیش شماره 835 adsl گرفته؟
با شاتل و پارس آنلاین که تماس گرفتم گفتن دسته مخابراته و ما مشکلی با سرویس دادن نداریم.
835 که جزء شماره های قابل ارائه شون هست! سرویس نمیدن مگه؟ مگه فیبر نوری هست؟!نقل قول:
مودم 20 تومنی می تونید بخرید. Tplink 8811نقل قول:
سلام دوستان من از پارس انلاین حدود5 یا 6 ماهه سرویس میگیرم
الان سرعتم 110 هست حدودا روزانه شبانه هم روی 50 حدودا میخواستم ببینم الان شاتل یک سرویس داده
1mg=11.575
2mg=13.575
کسانی که شاتل هستند به نظرشون از پارس بیام شاتل خوب هست یا نه مرکز من سلمان هست
در ضمن من برای همین سرویس پارس انلاین که بالا سرعتش رو نوشتم ماهانه حدود 12 تومن میدم ماهی 3گیگ دانلود
منظورم اینه اگر شاتل هستید سرعتتون بیشتر از پارس انلاینه یا نه
آقا این مودم 20 تومنیه tplink 8811 کجا داره ؟؟
و اینکه شرکت شاتل کجاست ما هم بریم به جرگه ش بپردازیم ؟
این اهریمن هم که سازه ناسازگاری میزنه