در تست زیر شرکت کنید و نتیجه ی لپ تاپ خودتون رو بزارید. :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431178
Printable View
در تست زیر شرکت کنید و نتیجه ی لپ تاپ خودتون رو بزارید. :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431178
يكي با ظاهر من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود،
کسی راجع به dv6-306x نظری نداره؟؛
لطفا یکم در مورد کمبود هاش صحبت کنید.
صحبت راجع به اين سري خيلي زوده
بايد چند ماه از عرضه اين سري بگذره تا بشه در موردش نظر داد
به نظر خوب مي اد و اصلاح شده سري Dv6 باشه
ولي بايد دو ماه كار كنه تا بشه گفت خوبه يا بده يا اشكالاتش چيه
بهترین لپ تپ hp
hp dv 6 t cto
cpu cori7 740qm
gpu 1gig ati 5650 up to 5gig
ram 8gig ddr3
hard 500gig 7200pm
monitor 15.4 inch
bd rom dvd r\w
battry 9cell
full port
او ن 2 تا سری DV3 بودن.بدجور بین اون 2 تا و DV3-2360 و CW21FX گیر کردم.ایکاش CW فینگر پرینت داشت:37:نقل قول:
cw2 تا جايي كه من يادمه مرجوع شد به شركت
تو كشوراي ديگه هم كه امكانش نبوده يه نرم افزار بايد روش نصب مي شد واسه مديريت گرماش
اگه اشتباه نكنم مشكلش باطري بود و هارد
هارد رو شركتا تعويض مي كنن (گارانتي)
دوست من تو سایت شرکت نقش نوشته که اون مشکله گرمایی با یه برنامه 2 مگابایتی کاملا بر طرف میشه،راجع بهش کاملا توضیح داده.گفته که سری F هم همین مشکل رو دارن.و با برنامه مشکل حل میشه و نیازی به مراجعه به جایی برای تعویض قطعه نداره.نقل قول:
یعنی دروغ گفتن؟
نه دوست عزيز
مشكل سري F رو خودم ديدم و لمس كردم ولي در كل حرفي ازش نمي زنم كه سوء تفاهمي پيش نياد
در ضمن اين مشكل تو سري F مربوط به f11 بوده
ولي اگه مي خواي بري سراغ وايو سري هاي ديگه اي هم داره
مي توني كانفيگ مورد نظرتو اونجا هم پيدا كني
چرا نمازشك دار بخوني!
اين فقط مربوط به وايو نبود تو اچ پي هم همين موضوع بود راجع به سري 2300t
واسه همين وارد كننده ها بهش زياد علاقه نشون ندادن
كه البته الان اين طوريام نيستو كانفيگاي زيادي ازش تو بازاره
در مورد اچ پي اين طور بهت بگم هر سري كه مياد مشكلات سري هاي قبل رو برطرف كرده
dv6 1000
dv6 1100
dv6 1200
dv6 2000
dv6 2100
dv6 3000
جز مورد اخري كه تغيير اساسي توش ايجاد شده مي شه اين طوري گفت فعلاقابل اعتماد ترين تو اين سري2100 هستش
در مورد سري 3000 هم اگه تا 2 ماه دگه سري 3100 بياد يا 4000 نشون دهنده بعضي ضعفاست تو اين سري (يا شايدم كمبودهايي كه مصرف كننده احساس كرده )
نقل قول:
دوست عزيز اين كانفيگ مربوط بود به چه مدل
cto يعني كانفيگ تو اوردر. كانفيگي كه مي شه سفارش داد
dv6t-cto يه سري لپ تاپه با كانفيگاي مختلف
گرافك 5650 مگه 4 گيگ شر مي كنه؟!؟!2.7 گيگ نبود شرينگش؟
من منظورتون رو متوجه نشدم.یعنی با نصب اون پچ اصلاحی باز مشکل برطرف نمیشه؟یعنی دوز CW رو خط بکشم؟:41:نقل قول:
من كي ان حرفو زدم
من ميگم وقتي مي توني مدل رو انخاب كني كه اين حرف و حديثارو نداره چرا مي ري سراغ مدلي كه شايد هر 100 هزار تاش يكيش مشكل داشته ولي اينو شنيدي كه همون يدونه مشكل داشته
يه خورده تو سري هاي وايو تحقيق كن كانفيگاي خوبي داره
خدا رو شكر اين برند تو ايران گارانتي خوبي هم داره
HP Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر
اين تاپيك اچ پيه!
در مورد وايو تو تاپيك خوش بحث كن
اگه من جات بودم يه نگاهي هم به مدلاي ديگه وايو مي كردم و هيچ وقت سراغ اين سري نمي رفتم كه اگه زماني پولدادم و بد در اومد پشيمون شم!
سوني برند مشهوره
البته صوتي تصويريش مشهور تر از لپتاپاشه
تو دنيا هم به خاطر مانيتور لپ تاپاش مشهوره و مادر بردي كه استفاده ميكنه
شايد اون لپ تاپ رو ديده باشي كه وقتي خاموشه مي توني اون ور مانتور عين شيشه ببيني!
اگه مدل خاصي از اچ پي مد نظرته اينجا بگو تا دوستان راهنمايي كنن!
وابو خوبه اچ پي خوبه اپل خوبه ايسوز خوبه ايسر خوبه دل خوبه .... همه خوبن اين نظر شخصي خودته چه برندي رو انتخاب كني
من مي گم اچ پي چون ازش اتفاده كردم و ازش راضي هستم
از بچگي يادمه در مرد تجهيز اداري اسم اچ پي رو مي شنيدم
اكثرجاها بري حد اقل يه پرينتر اچ پي مي بيني كه عين تراكتور ازش دارن كار مي كشن و بنده خدا آخ نمي گه!
من hp dv5 دارم.
خیلی راضیم
منم داشتم
dv5-1155ee
يادش بخير خيلي خوشكل بود فكر كنم با گرافيك 9600 جيفرس بود
سي پي يو كور تو دو 2.54
و 4 گيگ رم دي دي ار 2
...
تنها اشكال اون سري داغ كردن وحشتناكش بود اونم فقط موقع بازي!
يادمه به 100 درجه هم ميرسيد ولي در باقي موارد بينظير بود
سلام
با دیدن این صفحه یاد مادربزرگم افتادم،موقعی که برام خاطره تعریف می کرد!!!
شوخی کردم!
بچه ها طبق آخرین اخبار 2190 دیگه وارد نمیشه(نیست) و تقریبا همه شرکت ها تموم کردن...
باید برید سراغ مدلهای جدید ***dv6-3
تو لیست فالنیک بود نه!
نه بابا این حرفا چیه تو ایران انواع چیزای از رده خارج مده
فقط چند تا شرکت سری 30** رو دارن بقیه همون قدیمیارو دارن
خاطرات مادر بزرگتون مربوطه به 2 3 سال پیش؟!؟
:31:
من دی وی 5 رو 2 سال پیش خریدم
همون سال یه hdx خریدم
بعد پارسال یه tx2
بعدش دی وی 6 2020
بعد ان وی 15 حدود 3 4 ماه پیش
الانم تو فکر 3060 هستم
سلام ..... خدا رو شکر که همچین جایی هست ....
من می خواستم یه tx2-1274 بگیرم اما گفتن که صفحه اش خیلی داغونه وس رعتش در مورد تاچ هم خیلی پایینه .... بعدشم مدل tm2-2090 رو پیشنهاد دادن اما این مدل cpu اش یه گیگ کمتر از tx2 ....موندم چی کار کنم .... شما که این مدلو (tx) داشتی نظرتو بگو ...... من لپ تاپو واسه کارای مهندسی مثل کتیا و سالید می خوام اگه نظر خاصی داری خوشحال می شم .... من با لپ تاپ های زیادی کار نکردم اما تو رنج تا سقف 1300 از وایو خیلی راضی نبودم ....اما اچ پی بهتره ...
نه بخدا!نقل قول:
ایران اچ پی که دیگه نداره،زنگیدم گفتن دیگه نیست،مای اچ پی و اچ پی شاپینگ و ... که تموم کردن...
شما یه سرچ بزنین...
تموم شد رفت...!
راستش منم تو فکر 3060 بودم ؛نقل قول:
ولی یخورده که بیشتر نگاهش کردم دیدم طراحیش برام قابل قبول نیست،
ان وی 15 هم که خیلی کم شده
ظاهرا درایو اکسترنال زیاد طرفدار نداره (خب البته طبیعیه)
ان وی 17 هم که هنوز برای خاورمیانه نیومده
فقط ان وی 14 میمونه که هنوز نیومده
اخه چقدر دیگه منتظر بمونم.
ببخشید من یه جایی خوندم که تعیر سخت افزاری لپ تاپ دل و اج پی رو با هم مقایسه کرده بود و نوشته بود وقتی لپ تاپ دل رو باز می کنی همه چیز مشخص و کابل ها شسته رفته و استاندارد و جایگزین کردن قطعات هم آسون هستش اما لپ تاپ های اچ پی حافظشون پنهانه و کلا دسترسی به قطعاتش و هم چنین جایگرین کردن سخت و قطعات منحصر به فردی داره که تعمیرات رو سخت می کنه !
می خواستم بدونم واقعا اینطوریه؟
شایعه ی مضحکیه:20:نقل قول:
نقل قول:
اگه بهم بگبن چه جوري مي تونم يه فايل پيوست كنم بهت نشون مي دم تعويض قطعات چه قدر اسونه
يكي از نكات بارز اچ پي امكان ارتقا اسونشه تو 5 دقيقه هر فرد معمولي مي تونه هارد و رم رو تعويض كنه
تو سايت اچ پي يه سري فايل pdf هست كه اموزش مي ده.اگه كاتالوگاي همراه لپ تاپ همه باشه تو اونا هم هست
اما در مورد تعمير بايد يه كارشناس نظر بده
اما اگه اينجا نتونن تعمير كنن نمي شه ايراد گرفت چون هيچ نمايمدگي تو ايران وجود نداره پس هيچ اموزش حرفه اي كسي نديده كه بخاد تعمير كنه
اما به اون سختي هام نيست
چند وقت پيش با يكي از دوستانم سي پي يو لپ تاپ رو تعويض كرديم ببينيم چي ميشه
(البته اتيش گرفت) ولي جالب بود در كل همه دلو رودشو ريختيم بيرون
(سي پي رو رو ارتقا داديم core 2 2.2 با Core 2 2.54)
ايران اچ پي تصميم گرفته به مناسبت ماه رمضان سود بيشتري از مشتريا بگيره و قيمتاشو تا 250 تومن بالا برده
از اونجايي كه در حال حاضر تنها وارد كننده سري هاي جديد اچ پي هستش رو بازار حتما تاثير مي ذاره
جالبه! تو ركود بازار لپ تاپ تصميم به همچين كاري گرفته!
با توجه به قيمتا و لپ تاپاي موجود داخل كشور و با توجه به گارانتي بد اچ پي تو ايران (اصلا گارانتي نداره) مي شه گفت فعلا اچ پي تو ايران ارزش خريد نداره
اگه از دوستان اينجا كسي پخش كننده لپ اپ هست واسم پيغام بذاره تا به داد بازار در بو داغون داخلي برسيم
تضمين سود تا 50%
دوستان توجه داشته باشين تعداد خريد حداقل 1000 تاست
حد اقل بايد از 10 استان مختلف متقاضي باشه تا به مشكلي بر نخوريم (بخاطر تفاوت قيمتمون با بازار)
تنها برند وارداتي هم فقط و فقط اچ پي
گارانتي تعويض تا 1 سال به عده خودمه!به هر دليلي!
تحويل تو هر كدوم از شهراي ايران
زمان تحويل تا 4 روز بعد از سفارش
بالاخره تحریم ها،هدفمند کردن یارانه ها(هنوز نیومده) و ... تاثیر خودشو داره کاملا نشون میده...نقل قول:
بی خیال اچ پی، بی خیال تکنولوژی، گناه من چیه تو این خراب شده؟؟؟؟؟؟؟/
ای خداااااااااااااااااا.......... .....
دوستان بالاخره من یه DV3-2165 خریدم.به نظرم لپتاپ خوبیه.
من 2تا درایو دارم که یکیش حدود 300 گیگ هستش و یه ریکاوری که نزدیک 15 گیگ.نمیدونم چرا درایو ریکاوری مخفی نیستش.در صورتی که یهVaio SR490 دارم که اون درایو ریکاوریش مخفی بود.آیا همه اچ پی ها همینطوری هستن؟این درایو باید همینطوری ظاهر باشه یا باید مخفیش کنم؟
کسی آموزش paragon disk manager داره که راهنماییم کنه چطوری هاردش رو به چندتا درایو تقسیم کنم؟اگه با تصویر باشه که چه بهتر.
لطفا راهنماییم کنین.ممنون
مبارك باشه!
در مورد پارتيشن بندي و اين چيزا بحثايي هست به اونجا مراجعه كن دوست عزيز
در مورد قيمت و نوع خريد و گارانتي و چيزايي كه داخل جعبه بود و ... هم مي گفتي
2165 مانيتور تاچ داره؟
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
نقل قول:
چه ربطي به تحريم داره!اچ پي از اولم ايرانو تحريم كرده بود
ايران اچ پي تصميم گرفته پول بيشتري در بياره.همينجوري قيمتش از همه بيشتر بود الانم كه ديگه شورشو در اورده
بنزين 80 تومني رو الان ليتري 400 تومن بهت مي دن اتفاقي نيفتاده
پول برقم بشه برجي 200 تومن كه مهم نيست
اما در مورد گناهت
خوب مي توني بري از اينجا
كسي كه به كشورش مي گه خراب شده دل كندن از همه چي واسش اسونه!
سلام.نه مانیتورش تاچ نیست.خریدم 860 تومن.گارانتی آریانا که 1ماه اول تعویض هم داره.توی جعبش چیز خاصی نداره دوست من.
من هیچ وقت نتونستم با سرچ این فروم اون چیزی که میخوام رو پیدا کنم.نمیدونم چرا به من اونی رو که دنبالشم نمیده.میشه بی زحمت بگی کجا میتونم راجع به پارتیشن بندی و آموزشش مطلب پیدا کنم.
بردم همونجایی که خریدم گفت اچ پی با نرم افزارای بوت پارتیشن سازگار نیست همون اول ارور میده.با دیسک منیجر خود ویستا هم 2بار ویندوز پرونده.تورو خدا راهنماییم کن.برام واجبه
ممنون
بچه ها من یه ویندوز هفت x86 ریختم و همه ی درایوراشم دان و نصب کردم ولی موقع کم و زیاد کردن ولوم لمسیش دیگه این تصویر زیر نمیاد دلیلش چی میتونه باشه؟؟.توی ویندوز اصلیش x64 مشکلی نداره.کسی میدونه اسم درست درایور ولوم چیه تا دوباره نصب کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529&page=95[/HTML]
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
نقل قول:
سه تا سوال؟
مشكل ويندوز 64 بيتي چي بود كه 32 بيتي ريختي؟
مدل لپ تاپت چه؟
نبود اين تصوير چه اشكالي ايجاد كرده؟
سلام
این که HP پر فروشترین برند لپتاپ در جهان هست که مشخص هست . ولی تو ایران بخاطر جلو گیری از تبلیغات این براند آمریکایی و گارانتیهای ضعیف اون سهمی رو که باید از بازار داشته باشه رو نداره
ولی اینم بگم معمولا برندهای پر فروش تر ، بهترین نیستن بلکه مناسبترین هستند برای اکثر مردم
مثلا LCD های سامسونگ پر فروشترین برند هستن در آمریکا ولی همه میدونن که توی LCD براویای سونی حرف اول رو میزنه ، ولی بخاطر قیمت بسیار بیشتر بعضی موقعها تا ۲ برابر خوب کمتر میفروشه ولی بهترینه از لحاظه کیفیت و طراحی
مثل لپتاپهای اپل و بیشتره vaio ها که بهترین هستن ولی در فروش جهانی حتی در رتبه های ۱ تا ۵ نیستن
دوستان کسی بلد نبود؟
منم فکر میکنم vaio برند دوست داشتنییه،نقل قول:
ولی نه در حد واژه بهترین.
......
راستی من دیدم یه بنده خدایی داره از انگلستان میاد ایران،
گفتم یه envy هم بذار تو جیبت با خودت بیار.
17-1011NR
حدود 2.200.000
بنظرتون صرف میکنه، یا بازم صبوری پیشه کنم؟
چون راستش 2.200.000 برام یه خورده زور داره.
سلام دوستان.میخواستم بدونم آیا hp envy 14 تو ایران پیدا می شه؟
کلاسری envy ایران اومد؟
ممنون
3061 بهتره یا 3050 یا 2170؟
و ایکه مشکل هر کدوم چیه؟
فعلانه میبینی که جزو بهترینهاست! :5:نقل قول:
فرق 2170 با 2190 چیه؟
این پاسختون خیلی خنده داره ها!!!نقل قول:
پس هیچ ربطی به تحریم نداره،هیچ ربطی به هدفمند کردنو بالا رفتن قیمت ارز در پی اون نداره،کم شدن مدلها تو بازار و بالا رفتن قیمت فروش در اکثر فروشگاه ها تو ایران و...
بهتر نیست شما که به نظر می رسه سر رشته ای از اقتصاد ندارین نظرتونو به این صراحت اعلام نکنین؟
راستی!!!این یک اصطلاح بود که راجع به اوضاع کنونی گفتم و اصلا نیاز به پاسخ نداشت(شبیه استفهام انکاری)نقل قول:
بنابرین پاسخ شما حشو است...
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
فرقشون فقط تو هاردشونهنقل قول:
هارد 2170 ، بیشتره با دور کمتر
البته 2170 بلوتوث و فینگر پرینت هم داره که 2190 نداره!نقل قول:
فرق قیمت 2170 با 2190 چقدر ه؟
راستی 2190 bluetooth هم نداره . درسته؟