آقا من یه هفت هشت ماهه که ۱۲۸ محدود ۳گیگ دارم
از دیشب یهو سرعت دانلود دو برابر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه
تا ۳۰ و بالاتر هم سرعت میره
برای کسی پیش نیومده ؟
Printable View
آقا من یه هفت هشت ماهه که ۱۲۸ محدود ۳گیگ دارم
از دیشب یهو سرعت دانلود دو برابر شده
هه
تا ۳۰ و بالاتر هم سرعت میره
برای کسی پیش نیومده ؟
ما که همچنان همون بودیم که بودیم
نه برای منم همون 16 هست!
فرقی نکرده
سرعت من به شدت افت کرده ، برادران سرعتتون ثابت هست ؟
برای من همونیه که بوده برادر
منتها نمیدونم چه مرگشه از رپید داره میگیره الکی یه هو صفر میکنه سرعت رو
سرعن نه افت داشته, نه افزایش .. من اینظوری رو ترجیح میدم نسبت با افزایش سرعتهای سرویسهای حجمی تو شرکتهای دیگه . حداقل خیلام راحته همیشه چقدر پهنای باند دارم و سرعت یکدفعه نمیخوره تو سرش.
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود, رهرو آنست که اهسته و پیوسته رود !
منم نظرم مثه شماست که ثابت بودن بهتر از اینکه که یه دفعه سرعت 120 باشه و یه دفعه دیگه 2 باشهنقل قول:
من با همین روش اکنون بعد از حدود 3 سال و خورده ایی بیش از 1000 تا فیلم با کیفیت عالی دانلود کردم:8:
درضمن اینم خدمتتون بگم که سرعت من هیچ تغییری نکرده
نه کم نه زیاد
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
من سه تا فایل از خود رپیدشیر مستقیم دانلود کردم همه رسیدن به 100% اما کامل نشدننقل قول:
هات فایلم که با وجود داشتن اکانت دانلود نمیکنه
3 سال 31.2 سرعت من !! نه کمتر نه بیشتر
بالاخره داتک عقلش رسید که یه فرقی باید بین محدود و نامحدود باشه :31: حالا باید دید تایم مجانی وضع سرعت چطور میشه.
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
یوقتی بود که منهم نطر شما رو داشتم ولی بعدا تغییر عقیده دادم شما هم چندان با اطمینان صحبت نکن مگر این که تجربه کرده باشی.نقل قول:
احسنت به داتک منم محدود 3 ماهه دارم از دیروز ترکونده
ورژن idm ات چنده؟نقل قول:
من سه تا فایل از خود رپیدشیر مستقیم دانلود کردم همه رسیدن به 100% اما کامل نشدن
هات فایلم که با وجود داشتن اکانت دانلود نمیکنه
ورژن قدیمه مشکل داره ها
آمورشش رو خودم و یکی از دوستان نوشتیم تو انجمن هست
عزیز من الان4-5 ساله از داتک همین سرویس 512 نامحدود IPW رو دارم .سر جمع تا به حال 2.3 ترابایت دانلود کردم . حتما یک چیزی میدونم که اونو گفتم عزیز.نقل قول:
اینکه دم به دقیقه نگران باشی که الان کم میشه و یا فردا کم یشه یا انیکه حالا که کم شد چرا دوباره نمکننش مثل قبل. چیزی که تو قراداد نیست پس عملا وجود ندارد . وقتی شما عادت بکنی به چیزی که اصلا تضمینی نداره کلی اعصابت خورد میشه عزیز. من ترجیح میدم همون سرعت ثابت رو داشته باشم و اعصابمم راحت باشه . این کارا فقط مشتریها رو بد عادت میکنه و جیب اینها رو پر پولتر.
خوب این چیزی نیست که با گفتن نفی و یا اثبات بشه اینو عملا باید تجربه کرد.
من همونموقع که پارس آنلاین محدود کرد خیلی ناراحت شدم و حتی میخواستم برم جای دیگه ولی از وقتی سرعتا رو زیاد کرد فهمیدم که داستان چیه الانهم خیلی زور زدم دوباره ازش بگیرم ولی خوب مثل این که باید فراموشش کنم.
ضمنا 2-3 ترابایت برای 4-5 سال برای کسی که عملا تجربه کرده سرعت بالا رو ولو محدود یخورده خنده دار میاد گرچه برای شما خیلی زیاد بنظر میرسه.
باشه دوست من شما درست میگی ..شما برو با همون سرویس محدود سرعت بالاتون کار کنید.
منم انگار نه انگار تو تمام تاپیکها یوسرها دارن از سرویسهای محدود گله میکنن که سرعتش خیلی اومده پایین و شبش کلاه برداریه و ساعات نامحدودش السو بله . شتر دیدی ندیدی . روزتون خوش
در ضمن عزیز من همه چیز دانلود نمیکنم والا 5 ترابایت هم میشد و دنبال ارشیو هستم فقط از یک فیلد خاص.
داریوش جان میدونم داداشنقل قول:
خیلی فایلا مهم نبود و راستش برای منم نبود
ولی کلا میگم که رپید خیلی بد شده
نه برادر من روزی دارم 1.4 گیگ ازش میگیرم
مشکله خاصی نداره
همون مثله قدیم داره سرعتش رو میده ما هم دانلودمون رو میکنیم
حالا من با 128 ام سرعت بالاتر ها رو نمیدونم
سلام.
کسانی که میخواهم بدانم اگر 512 حجمی بگیرم شبانه اش چقدر میشه دانلود کرد ؟
مهمتر از همه آیا داتک مثل بقیه شبانه اش رو محدود کرده ؟
دوستان داتکی !
128 با حجم 3 گیگ بگیرم سرعت رو رو چند میبندن ؟
دان استریم منظورمه
سرعت شبانه چجوریه ؟
والا تا اونجا که میدونم اکثزه دوستان نامحدود دارن
خودمم نا محدود دارم
256 رو 32 هست 128 رو 16
با 128 روزی 1.35 گیگ میتونید بگیرید
البته زمانش هم مهمه.نقل قول:
امروز با همکارم داشتیم حساب کتاب میکردیم ، با یک تقریب مناسب و خبر امروز(قیمت کیلووات آزاد 85 تومان) متوجه شدیم که 24 ساعت کامپیوتر بدون مانیتور روشن باشه میشه :
24*35=840 تومان در روز .
35 تومان قیمت یک کیلوات ساعت برای یک کامپیوتر با مانیتور خاموش - فکر کنم تقریبش مناسب باشه
کلا هزینه ها میترکونه دیگه
کاریش هم نمیشه کرد
به نظرم از شرکت های دیگه بگیرین که شبا سرعت رو باز میزارن و رایگانن بهتره
منطقه ما که جز همین داتک جایی رو نداره
نوت بوک یا تینکلاینت رو که از آدم نگرفتند ساعتی 30 وات 24 ساعت میشه 720 وات تو 60 روز میشه 43.2 کیلووات ساعت اگر قیمت 85 باشه میشه 3672 تومان .نقل قول:
مجبوریم یک نوتبوک مخصوص دانلود بگیریم دیگه.
البته میشه لباسها رو با کتری اتو کشید سرمون هم به جای سشوار کشیدن با شومینه یا اجاق گاز خشک کنیم فرشها رو هم با جارو دستی تمیز کنیم:27: در عوض با pc خودمون 24 ساعته دانلود کنیم. میرسیم به اینجا که زندگی برون شهری چقدر لذت داره:31:
نوتبوک هم هست ولی آخه نوتبوک که جونه اونطوری نداره
زیاد روشن باشه وا میره میپکه ها
راستی بچه ها نوتبوک رو گه 24 ساعته روشن باشه و وصل باشه برق باید باطریش رو در بیارم؟ اگه کمتر چی؟
حالا من برسم با گوشیم یه تستی میکنم دانلود رو و سرعتش رو! ولی آخه پدره گوشی هم در میاد:31:
:31::31::31::31::31:نقل قول:
بالاخره پس از کلی حرص خوردن یه خورده ام خندیدیم . دمت گرم :10:
الان که فکر میکنم میبینم به دردی دچار شدیم که اگر خونه امون هم آتیش گرفته باشه داداش کوچیکه داره کباب میشه :4: و دانلود روی 99 باشه ترجیح میدهیم بشین دانلود تموم بشه :1:
اینها که میگن صرفه جویی کنید سرعت اینترنت رو ببرند بالا هم وقت جوونا :king: رو تلف نکنند و هم هرینه ها رو بیارند پایین
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
از مدیران معذرت میخواهم اگر کمی بی ربط باشه ولی :نقل قول:
یادم هست توی خاطرات اسرا میخوندم که یکی از نگهبانهای عراقی ها بهشون گفته بود اگه شما رو ول کنیم با این پنکه سقفی هلی کوپتر میسازید و فرار میکنید :5: . ماشاالله که ایده ها کم کم داره شکل میگیره :27:
نه خیالت راحت من یک vaio-vgn-ar150 دارم تو این 3 سال که زیاد روشن ممونده هیچیش نشده. تقریبا میشه گفت دسکتاب شده به جای لپتاپ کی حال داره 3.5 کیلو با 17 اینچ رو بگذاره رو دوشش :19:نقل قول:
فقط من رعایت باطریش رو نکردم پکید 30 دقیقه بیشتر شارژ نگه نمیداره. اگر واقعا می خوای نوتبوک واسه اینکار بگیری باطریش رو دربیار همونجا بفروش به طف هیچی نباشه 50 تومن میخرند ازتون دیگه دلشوره خرابی باطری رو هم ندارید.
باید هر وقت شارژش فول شد از برق درش بیارید ولی فکر کنم تو لپتاپهای جدید این عیب رو رفع کردند که باطری over charge نشه.
آقا داریوش ما بخوایم به شما PM بزنیم کی رو باید ببنیم:10:
آخه گوش واسه حرف زدنه چه توقعی دارید ازش نکنید از اینکارها:11: شما خودت با ماشین سواری 24 ساعته در حال بکسل کردن باشید چی میشه:31: گوشی واسه اینکارها ساخته نشده
برادر تو پروفایل بگو خواستی پایینش بزن پاک شود:31:
گوشی های جدید مردن اگه نیستن هم باید مرد شن
من که لپ تاپی نیستم ولی دو تا تو خونه هست
حالا باید تست کنیم
در هر صورت من یه سیستمم همیشه on هست داره دانلود میکنه
ولی اوضاع نمور شه باید سیستم دانلود رو عوض کنم
دوستان جديدا پينگه من خيلي داغون شده به پشتيباني كه زنگ زدم گفت دست ما نيس و چون share هستش همينه و كاريش نميشه كرد:13:
باطري لپ تاپ هم اگه هميشه به برق باشه مشكلي پيش نمياد به شرطي كه حدالامكان هفته اي 1 بار از برق بكشين و از باطريش استفاده كنيد .خود من با اين روش 3 ساله دارم از لپ تاپم استفاده ميكنم و هنوزم باطريش عين روز اولشه.
نقل قول:سرعت منم زیاد شده و تقریبا به 30 رسیده .نقل قول:
منم 128 ویژه دارم . (6 ماهه و حجم 42 گیگ )
تو روحشون با این سرویس دهیشون !
خیر سرش 512 هست!
بدجور دارن با کاربرای قدیمی تا می کنن
اثرات زیاد شدن سرعت سرویسهای محدود رو ما داریم می بینیم.نقل قول:
این تست منه که همین الان گرفتمنقل قول:
این تست منه ، همین الان گرفتم ، حال نمیده نتیجش جالب نیست.نقل قول:
کدوم منطقه هستی ؟
این ماله رفیقمه 128 محدود شهراد :
الان کدوم شرکت نامحدود رو با بهترین سرعت و قیمت میده ؟
آقا من میخوام از داتک سرویس بگیرم
میخوام بدونم توی مرکز آزادگان تهران خوب سرویس میده؟(8851/عباس آباد/خ خرمشهر)
در ضمن چرا اینقدر گرونه؟128 نا محدود ماهی 42 هزار؟
به نظر شما بهتر نیست حجمی بگیرم؟
سلام...
برای منم 128 ویژه هست و سرعت 2 برابر شده ! همیشه 16 ثابت بود ! الان 30-35 !
جالبه ! 3 روز دیگم سرویسم تموم میشه !
بابا پسر خوب خداروشکر کن که همینشم داری.من نمیگم که داتک عالیه اما خداوکیلی یه حال اساسی به ماکه کاربر قدیمیش هستیم داده و قیمتا رو افزایش نداده وگرنه تا حالا باید از 512 خداحافظی میکردی و به همین زودی ها به این سرعت نمیتونستی برگردی مگر اینکه خیلی مایه دار باشینقل قول:
بهت هم توصیه میکنم 6 دستی بچسبی به همین داتک که شرکتای دیگه حداقل دو برابر پولی که داری میدی رو بابت سرعت 512 میدن.مخابرات هم که عمرا سرعت 512 نمیده(تا زمانی که مجلس تصویب بشه که 512 بدن.به اونم دل خوش نباش چون من که چشم آب نمیخوره به همین زودی ها اینکارو بکنن.اگه هم بخوان کاری بکنن میره سال 90.حالا ببین)
خیلی ها هستند که آرزوی داشتن همین سرعت 512 رو دارن .اصلا خیلی ها توی همین تهران هستند که آرزوی داشتن اینترنت 128 رو دارن چی برسه به 512.
بازم میگم این حرفای من دلیل بر خوب بودن سرعت 512 نیست.خداوکیلی توی بی بی سی وقتی دیدم که تو کره حداقل سرعتشون 100 مگ هست از اون روز به بعد دارم زمین و زمانو لعنت میفرستم
اما چه کنیم که فعلا زندگی ما ایرانی ها اینطوریه::2:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
قسمت اول سوالتو نمیدونم.چون اونجا اینترنت ندارمنقل قول:
اما در مورد اینکه چرا اینقدر گرونه ،در مورد اینم نمیشه چیزی گفت جز اینکه وقتی کسی بر قیمتی که شرکتا میزارن نظارتی نمیکنه نتیجش میشه اینی که ملاحظه میفرمایید
در مورد سوال سوم هم به خودتون بستگی داره
اگه زیاد دانلود دارید و میتونید اینقدر پول ماهیانه بدید خوب نامحدود بگیرید وگرنه که حجمی بگیرید دیگه
طبق چیزی که دوستان میگن مثه اینکه سرعت رو واسه محدود ها زیاد کردن
اما برای نامحدود ها تغییری نکرده(طبیعی هم هست)
دوست عزیز کره بیاد جلوی سنگاپور ...نقل قول:
ایران مجبوره خودشو تکون بده به این دلیل که خالی بند نشه:کد:http://info.singtel.com/personal/communication/internet/exstream/price-plans
چون 128 از نظر ITU اینترنت حساب نمیشه واسه این دارند با منت یواش یواش محدودیت رو برمیدارند.کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=16047
دوست من
اول اینکه برای اولین بار در دنیا کره ایی ها اینترنت 1 گیگا بیت رو به صورتی لوکال در اختیار عده ایی گذاشتن.بعد یک شرکت آمریکایی اومده و این خدمات رو برای مردم امریکا گذاشت.الان که این طرح انجام شده کره ایی هم تصمیم دارن تا چند وقته دیگه این اینترنت رو در اختیار تمامی کاربران خانگی قرار بدن
دوم اینکه چه فرقی میکنه اینترنت 100 مگ یا 200 مگ؟هیچ سودی و ضرری برای مردم ما نداره.اینی هم که گفتم من باب مثال بود.نه اینکه بخوام کره بگم بیشترین سرعت رو الان داره میده
توی ایران در بعضی مناطق همین تهران که مثلا پایتخت یه کشور هست داشتن اینترنت ADSL شده برای عده ایی آرزو.سرعتش هم برای طرف فرقی نداره.اگه باور ندارید چند مثال بیارم
برای عده ایی مثه من که دائم الدانلود هستم از خدامه که یه روزی اینترنت 1مگ داشته باشم.100 مگ و 200 مگ و 1 گیگ نخواستیم.همین 1 مگ رو هم به ما بدن کلامونو میندازیم هوا
درضمن با توجه به اینکه کار اداری من زیاد کردم(که به طور یقین همه مزه الاف شدن در ادارات رو چشیدن)من حدس میزنم که حالا حالاها طرح افزایش سرعت اجرا نشه.هنوز که تصویب نشده تازه اگه تصویبم بشه و شرکت مخابرات زحمت بکشه با قاطری چیزی دستورالعمل رو به مراکز مخابراتی برسونه چند ماهی طول میکشه(میدونی که تو ایران ابلاغیه ها با قاطر جابجا میشه و این قاطر هم خوب خسته میشه تو تهران بچرخه دیگه.اینکه چند ماهی طول میکشه)
سوم اینکه کارت درسته داداش
چی بگم :13:نقل قول:
.
.
.
سوم کار شما هم درسته قبولت داریم:11:
من که تو فکره ایرانسل و مبین نتم
این طوری نمیصرفه دیگه
البته برای من که همون 16 رو داره میگیره
1.35 رو روزی دارم کماکان
ولی پدره سیستم و برق در میاد این طوری
یه آماری بگیرم زا اونا ببینم کدوم بهتره