باهشون یک تماس بگیرید ببینید سرویس 32 بین میدن یا 64 بیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
باهشون یک تماس بگیرید ببینید سرویس 32 بین میدن یا 64 بیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم سرعت یکی از سرور های من تو امریکا با پورت 1000Mbps
همین الان هم یک تست گرفتم لینک هم از خوده سایت speedtest گذاشتم
نقل قول:
این سوال من !
این جواب دوستان !نقل قول:
بنظرتون 5 گیگ محدودیت برای کسی که زیاد اهل دانلود فیلم و ... نسیت , کافیه ؟
بیشترین استفادش هم وب گردی و دانلود موزیک و برنامه هست !؟
من الان 128 شهراد دارم ! می خوام 256 با محدودیت 5 گیگ بگیرم !
نقل قول:
سلام
آره بابا ، چه خبره ، 5 گیگ به نظر من که بسه ...
بهترین راه ، اینه که یه 2*2 تا 4 تا بکن ، ببین روزی چقدر دان داری ، با روزی چقدر وب گردی ، بعد مصرفت دستت بیاد ( برنامه هم که نصب نکنی ها ، با اون کانکشن خود وین هم می تونی حدودی متوجه بشی ) اما به نظر من کافیه
مرسی
بلا خره چه کنیم ! 5 گیگ شارژ کنم این ماه !؟ میگم 1 ماه تست کنم ببینم چجور میشه ! خوبه ؟نقل قول:
من خودم فقط از وب استفاده میکنم.
10 گیگ زور زورکی برای سه ماهم کافی میشه.
موفق باشید
دوست خوبم، باید ببحشید که جواب ها اینهمه تفاوت دارند.نقل قول:
از تفاوت جوابها معلوم میشه که بستگی به مصرف داره.
من خودم حداقل حداقل حداقل هر روز 5ساعت وب مصرف میکنم. برای همین هست که مصرف هر ماهم 3الی 3.3 گیگ هست.
شما هم ببینید چقدر وقت میذارید.
به نظر من بهتره 2 گیگ بخرید ببینید چطوره.....؟ ولی اگه قرار باشه، در طول روط هم دانلود داشته باشید، (فایلهای بالای 5 مگ منظورم بود) بهتره که 5 گیگ بگیرید.
موفق باشید :11:
ببین امیر جاننقل قول:
اگه اینترنت محدود میگیری باید مدیریت هم یاد بگیری
تاپیک داریم راجع به اینکه چطور سیستم را تنظیم کنیم که دانلودها رو شبا انجام بده!!!
روزها فقط وبگردی و شبها فقط دانلود+وبگردی!!
اگه بتونی درست مدیریت کنی مطمئن باش 5 گیگ که سهله 2.5 گیگ هم کافیه
الان خود من مصرفم کم نیست بچههایی که منو از نزدیک میشناسن میدونن که چقدر مصرف دارم تمام روز وقتم پشت سیستم میگذره 512 دارم با محدودیت2.5 گیگ+ شبانه رایگان
خیلی هم برام به صرفس
دیگه خودت میدونی;)
سلام
دوستان من از شبکه شهراد استفاده میکنم
چند روزی است که سرویس تورنت رو دیگه جواب نمیده
میخواستم بدونم راههی است که شبکه رو دور بزنم و دانلود هام رو انجام بدم مثلا از --- استفاده کنم
نقل قول:
جناب مهدی میشود بفرمایید که شما از چه مرورگری استفاده میکنید که مصرفش در وبگردی کمتر میباشد؟
نقل قول:
من پیشنهاد می کنم از Mozilla Firefox استفاده کن تو لود شدن خیلی بهتر هست.:11:
دوستان این شرکت اوراکل چه جوریاس؟
کد:http://shop.oracle.ir/ADSL_Prices.htm
با سلام خدمت دوستانمن روزانه 2 تا 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم دانلود هم برای مقالات دانشگاهی دارم که معمولا حجم زیادی ندارند با توجه به این شرایط ایا خرید ADSL به صرفه است ؟کدام ISP رو پیشنهاد می کنید (هزینه پایین مدنظرم هست)من خودم صبا نت و شاتل رو درنظر دارم ولی هنوز به تصمیم قطعی نرسیده امبه نظر شما مودم رو خودم بخرم یا از ISP تهیه کنم ؟ چه مارکی ؟ممنون از راهنمایی دوستان
عزیز این سوال شما از اصل اشتباه است , مرورگر فقط مرور می کنه و در حجم سایت دخل و تصرفی نمی کنهنقل قول:
اما به عنوان یک کاربر چندین ساله ی اوپرا , این مرورگر رو به همه از جمله شما پیشنهاد میدم و بعد از این فایرفکس:27:
پارس انلاین هم اومد تو مرکز ما
قیمتاشون که مثل همه فقط یه کوچولو خیلی کم شاتل ارزونتره و خوبیه پارس اینه که قبل 3 ماه اگه دیگه سرویس نخاستی مودمو پس میگیرن و اولش هم مودمتو تعویض میکنن مثلا لینکسیس منو میگیرن و مودمه خودشونو میدن بهم منم ما به تفاوتشو میدم حالا پارس یا شاتل؟؟؟؟
خواهشا بچه های پارسو شاتل تستهای سرعتشونو بزارن و نوع سرویسشونو بگن
سلامنقل قول:
ببخشید. سرویس شهراد چطوره؟ راضی هستید؟ لطف میکنید تست سرعت بگذارید؟ البته با ذکر سرعت سرویستون.
ممنون
من تست سرعت رو بلد نیستم الان از 512 با حجم دانلود 15 گیک استفاده میکنم تا چند روز پیش خیلی راضی بودم اما الان که تورنت رو بسته ....
راستی کسی جواب من رو نداد من با V-P-N میتونم از تورنت دانلود کنم و یا به فکر عوض کردن ispباشم
من فایرفاکس استفاده میکنم البته دوسمتون جواب شما رو هم دادنقل قول:
نقل قول:اگه شاتل میگیری چیز مناسب برات سرویس اکو128 هست که سرعت دانلودت حدود 19.8 کیلوبایت بر ثانیه هستنقل قول:
اگه صبانت بگیری با ترافیک3 گیگ ماهانه فکر میکنم حدود 13600 تومن برات در میاد ولی سرعت دانلود شبانت حدود 120 کیلوبایت برثانیه هست
خودت انتخاب کن
تست رو برات گذاشتم ولی اصلا عددش درست نیست سرعت دانلود من64 هستش:2:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یک راهنمایی بکنید که من از چه شرکتی بگیرم
بین آسیاتک تو کرج(آریاتک) و شاتل موندم از کدوم سرویس بگیرم
===
سرویس مدنظرم از شاتل Eco128هستش البته 3 ماهه که قیمتش با 5 گیگ ترافیک 30 هزار تومان در میاد
آسیاتک(آریاتک)تو کرج هم 3 ماهه با 7 گیگ ترافیک با سرعت 128 رو میده 31 هزار تومان
===
شاتل 6 ماهه با سرعت 128 و 8 گیگ ترافیک رو میده 53 هزار تومان
آسیاتک(آریاتک)تو کرج هم 6 ماهه با سرعت 128 و 13 گیگ ترافیک رو میده 62 هزار تومان
===
حالا به نظر شما من از کدوم یکی سرویس بگیرم بهتره؟
اکو شاتل چی داره که میخوای 128 بگیری؟نقل قول:
کلا تو سرویسهای اکو شاتل فقط 512 میارزه
با توجه به این چیزایی که گفتی من فکر میکنم آسیاتک براتون بهتر باشه
آخه من دانلود ندارم و با --- کار میکنم حالا میخواستم ADSL هم بگیرم فقط میخوام بدونم سرویس شاتل بهرته یا همین آسیاتکنقل قول:
شاتل قبلا برای سرویس Eco یک مزیتی گذاشته بود اینطوری:
ولی من دیروز که زنگ زدم گفت دیگه شب ها رایگان نیست خوب با این تفاسیر Eco شاتل با سرعت 512 که اصلا فایده نداره سه سوته تموم میشهنقل قول:
ترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي Eco بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).
بله اگه شب ها دانلود رایگان بود خوب حرفی توش نبود 512 خیلی به صرفه بود ولی حالا که شب ها رایگان نیست به نظر شما باز هم 512 سرویس خوبی هستش؟
من فقط از این شرکت آسیاتک تو کرج از نحوه خدماتش اطلاعی ندارم نمیدونم نزنه بگیرم و همش تو دردسر باشم باهاش ؟3 ماهه Vip رو با ترافیک 6 گیگ میگیرم 31 هزار تومان فکر کنم خوب باشه البته با سرعت 128
چرت گفتن...نقل قول:
شبا رایگانه من خودم دارم استفاده میکنم از سرویس رایگانش!!! هر شب حداقل 1100 مگ دانلود دارم
آقا مطمئنی؟نقل قول:
این شرایط برای تهران و کرج که فرقی نداره؟
من برای کرج میخوام
البته فکر کنم سرویس ها تو تمام شهرهایی که سرویس ارائه میدن یکی باشه دیگه و فرقی نکنه
پس اگه اینطور باشه یا 256 رو میگیرم یا 512
در ضمن یه سوال دیگه ؟ شما شب ها یوزر و پسورد جدا داری برای وصل شدن؟
اینی که شما میگید فقط اسمش 128 هست.(آسیا) در اصل همون 512 هست.نقل قول:
بله عزیز برو الان تاپیک شاتل را نیگاه کننقل قول:
ببین دیشب حدود 1300 مگ دانلود داشتم!!!
زیاد به صحبتا بخش فروش شاتل توجه نکن
در ضمن اگه میخوای سرعت بالاتر از 128 بگیری که میدونی موضوع رو؟ شاتل یه کم زیادی سختگیره توی دادن سرعتهای بالاتر از 128!!!
مثله بقیه شرکتا نیست که بایه کارت دانشجویی بیاد هر سرعتی بخوای بهت بده یه کم بدقلقه!!
مشکلی ندارم هرنوع نامه از دانشگاه یا کارت دانشجویی بخواد دارم و میتونم تهیه کنمنقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
آسیا تک 512 ارائه میکنه و اسمش 128 هستش؟ یعنی سرعت دانلود 64 هستش؟
آره ولی شبانه رایگان فکر نکنم داشته باشه از دانلوده شبانه محرومی!!!نقل قول:
به هرحال چون میگی دانلود ندارم شاید آسیا تک برات بهتر باشه
مشکل اینه که کارت دانشجویی هم قبول نمیکنننقل قول:
مشکلی ندارم هرنوع نامه از دانشگاه یا کارت دانشجویی بخواد دارم و میتونم تهیه کنم
یه نامه خودشون بهت میدن باید ببری دانشگاه اونو امضا کنی که اکثر دانشگاهها(حداقل دانشگاه کرج که خودم درس میخونم) امضا نمیکردن
تا بالاخره بردم به مدیرگروهمون دادم چون باهاش خیلی رفیقیم اون برام امضا کرد و یه مهر خورد و ....:دی
بله البته به این موارد توجه کن :نقل قول:
1) چون سرعت بالاست زودتر محدودیت حجمیت تمام خواهدشد:27:
2) قیمت 128 با 512 آسیاتک چندان تفاوتی ندارد :27:
3)شبانه رایگان ندارد:27:
سلام واسه شهر ما هم اينترنت پر سرعت ارائه ميشه؟من ميخوام چيزهاي با حجم بالا دانلود كنم چه روشي بهتره؟براي دانلود فيلم بازي موزيك برنامه و غيره چه كار بايد بكنم؟
نقل قول:ممنون از راهنماییتنقل قول:
در مورد خرید مودم چه نظری دارید؟:11:
نقل قول:
اره احتملا زیاد هست
شهرستان هم من دیدم اگه dlc یاpcm نباشی راحت میتونی adsl بگیری.:8:
دوستان اگه بخوام بالاتر از 128k بگيرم چي كار بايد كنم . من دانشجو هستم .
در ضمن سرعت دانلود كدوم اين سرويس دهنده ها بهتره . و نوسان كمتري داره؟؟؟
كلا الان ميشه 512 گرفت ؟/ سرعت دانلود چقدره؟؟ با 256 سرعت دانلود چقدره . بدون نوسان يعني ميانگين سرعت . كلا آهنگ زياد دانلود ميكنم و گاها فايلهاي تا حجم 80 مگابايت . اون هم شايد هفته اي يه بار . اما آهنگ زياده !!
شما اگه 128 بگیری در عمل همون 512 بهت میدن.(توی خیلی از شرکتا) (مثلا صبا تا 1 مگ هم میگن میده)
سرعت دانلود 512 حدود 50 کیلو هست.
و بهترين isp از نظر كيفيت و قيمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بین خودمون باشه این پیشگامان هم خیلی عالی هست:10:
120% تایید میشودنقل قول:
من با اون کسی که باید امضا کنی رفیقم اساسی و هیچ مشکلی از اون نظر ندارمنقل قول:
پس خودشون نامه میدن
من ديروز ويندوز ريختم و اينترنت اكسپلور 7 و فايرفاكس 3 رو هم نصب كردم الان به اينترنت وصل هستم با دو تا Browser ها داخل هر سايتي ميخوام برم نمياره آدرس ر و ميزنم Vannot page ميده در صورتي كه به ياهو وصل ميشه و حتي با دانلود منيجر هم در حال دانلود هستش. بعد كه كانكشن رو ديسكانكت ميكنم دوباره كانكت ميكنم درست ميشه داخل چند تا سايت ميره دوباره همينطوري ميشه ولي دانلود منيجر در حال دانلود هستش در اصل اينترنت قطع نيست فقط اكسپلولر هست كه اينجوريه. Kaspersky internet security هم دارم تازه نصب كردم البته قبل اين يادم نيست همينطور بود يا نه . نميدونم مشكل كجاست مشكل جديدي هستش واقعا فكرم قد نميده ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
شما dns ها تو عوض كن درست ميشهنقل قول:
دوستان بلاخره از دانشگاه نامه گرفتم که برم از شاتل eco 512 بگیرم 3 ماهه
به سلامتی عزیز.:10:نقل قول: