CD-UX512F اصلی تفاوت در امکان استفاده از حافظه خارجی استنقل قول:
Printable View
CD-UX512F اصلی تفاوت در امکان استفاده از حافظه خارجی استنقل قول:
دوستان واقعا J3 یک شاهکاره عمر باتری فوق العاده و کیفیت بی نظیر و کارکرد آسون و اینکه هم با دکمه های کنارش همه کاری میشه کرد هم با تاچ فوق العادش ... پلیر هایی که فقط تاچ باشن یا فقط با دکمه کار کنند مشکل زا میشن چون خیلش ها سرعت کارکردن با پلیر براشون مهمه ( تاچ سریعتره ) و بعشی ها هم اینکه بدون نگاه به صفحه یا خارج کردن پلیر از کیف یا جیب کنترلش کنن ( دکمه ای باید باشه ) و J3 همش رو داره راستی چندین بارم از دستم افتاده و سخت جونم هست... انتقال اطلاعات توش بسیار آسونه و سبک و کم حجمه البته نه خیلی کوچیک که گم بشه... حجم صداشم زیاده یعنی عمرا بتونید تا انتها ولوم بدید و تحمل کنید... فقط آندروئید نداره وگرنه بهترینه
دوستان سلام نظرتون در مورد MP3 پلیر سونی حدود 70 هزار تومانی چی هست با این بوجه چی دیگه میشه خرید مصرف باتری کم مثلا حداقل 10 ساعت و صدای عالی داشته باشه
از سونی فقط NWZ-B153Fنقل قول:
سانسا کلیپ + هم هست.
آیریور e30 و e150 هم هستن از 70 تا 100 تومن.
فلیپس هم یه سری مدل داده که قیمتهای خوبی دارن اما کیفیت صدای سونی و سانسا رو ندارن.مثل gogear spark
دوستان در حد 80 تومان این رکوردر رو دیدم سونی ICD-PX720 و بیشتر از این پول ندارم دیگه :41:
اگر تو رنج 80 تومان مدل بهتری هست که بخرم معرفی کنید فردا می خوام برم جمهوری بخرم
خواهشاً دوستان سریع جواب بدن فردا بخرم عجله دارم باید پس فردا برم خوابگاهمون در استان دیگه تا استفاده کنم در دانشگاه
اگه فقط و فقط صدا برات مهمه چیزی بهتر از CLIP یا CLIP PLUS پیدا نمیکنی . تنها دیوایسی که از COWON ها بهتر صدا میده . البته آمپ COWON رو هیچ دستگاهی نداره اما آمپ CLIP هم خیلی عالیه باید حدود 20 میلی/ کانال باشه . صداش از COWON ها WARM تره همون چیزی که خیلی ها ضعف اصلیه COWON میدوند که صدا خیلی گرمی نداره . البته بعضی ها هم صدای COWON ها رو بهتر از CLIP میدونند ولی من که خودم D2 و I9 و CLIP و CLIP PLUS رو داشتم میگم تو صدا بهترین CLIP PLUS هست بعد هم CLIP (پلاس حتی از CLIP معمولی هم کمی صدا گرم تره) . تو COWON ها هم J3 و I9 صدای گرم تری نسبت به بقیه دارند اما باز به SANSA نمیرسندنقل قول:
salam, khaste nabashid doostane azizo mohtaram. man beine 2ta player moondam. vasam faghat keifiate seda moheme.
1- creative x-fi2
2- iriver n15
baz ham migam faghat keifiate seda moheme baram.
agar gheire in 2model chize dge bood k az nazare keifiate seda pishnahadetoon bashe mamnoon misham rahnamai konid.[COLOR="Silver"].
batashakor.
البته از دید من مهم ترین عامل PLAYER نیست بلکه هدفونه . شما یه هدفون خوب بگیر برای هر کودوم از اینها مطمعن باش بهترین صدا رو تحویلت میدند
درود
یک MP3 Player توپ میخوام که کیفیت صدا از همه چیز رکن مهم تریه ! من همه جور موزیکی گوش میدم از کانتری و راک گرفته تا دوم متال و ... ! واسه همین کیفیت صوتی واسم خیلی مهمه ! بخصوص تو هدفون یا وصل کردن به اسپیکر !
با خوند چند صفحه قبل نظرم رفت روی سانسا کلیپ + ! نظرتون چیه ؟!
هدفون رو خودش خوبه ؟! نظرتون در مورد هدفون Creative EP630 چیه ؟!
به نظر خودم از لحاظ ظاهری حرف نداره ! شیک و کوچیکه ! اما از لحاظ صدا باید دوستان نظر بدن ...
و اما اینک قیمت 4گیگ و 8گیگ چنده ؟! از مجا قیمت مناسب بخرم ؟!
سپاس
این نوع سبک هایی که شما گفتید بیشتر به کوون میخوره تا سنسا.نقل قول:
اون تیپ سبک ها هر چند با هم فرق میکنند ولی ریتم و ساز هایی که توشون هست به کوون بیشتر میخوره تا سنسا
پیشنهاد شما چیه ؟!
کوون u5 ؟!
بازم میگم واسه من گرمی و واقعی بودن صدا خیلی مهمه ! من بیشتر سبک ها گوش میدم ولی اکثرا خارجی ان ! باید صدای گیتار الکتریک و ... خوب باشن و همینطور صدای خوانده و موزیک بهم بخوره ...
سلام دوستان . میخواستم ببینم mp3 cowon e2 پلی لیست داره ؟
خب متوجه شدم . نداره .نقل قول:
اگه با من بودید نظر من اینه:نقل قول:
U5 هم دیگه تولید نمیشه تو اون مایه ها میخوای i9 بگیر خیلی خیلی از U5 بهتره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5832331&postcount=2236
بچه ها امروز رفتم علائدین کل پاساژو گشتم هیچ جا Ipod Nano نسل پنج نداشت ! تو اون همه مغاز فقط یه جا نسل 6 داشت ! چی کار کنم ؟ از کجا بگیرم ؟
سلام دوستان
یک voice recorder می شه معرفی مکنید؟ می خوام فقط کارش ضبط کردن باشه احتیاج به mp3 پلیر و امکانات دیگه ندارم با کیفیت 64kbps . هر چی هم ارزون تر بهتر .
ممنون دوستان منتظرم.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473895[/PHP]نقل قول:
SONY icd-px720
سلام
من می خواهم یک پلیر بخرم
کدوم کیفیت صداش بهتره
sansa fuse
sansa clip +
ایا این سانسا ها می شه داخلش فولدر ساخت و اهنگ ها را مدیریت کرد
اینترنتی و یا حضوری از کجا می شه خرید
سلام؛
اساتید یه راهنمایی بدن درباره یه mp3 player(تصویر داشتن و نداشتنش مهم نیست) خوب(از لحاظ صدا)، اینکه گوش رو خسته نکنه، قیمتش هم کمتر از 120
مهم تر از همه اینکه از ایرفونش نوع inear (داخل گوشی) باشه
من x-fi و همچنین energy system(یه برند جدید گه فقط یه مغازه توی پایتخت داشت و تمام مشخصاتی که میگم رو داشت ولی چون برندش رو نشنیده بودم نخریدم-فروشنده میگفت اصل اسپانیاست-) رو کاندید کردم، چطورن؟ کدومشون بهتره؟
خواهشا سریع بگید چون میخوام کادو بدم:20:
پیشاپیش تشکر
شاید دومی رو بشه به سختی تو پایتخت پیدا کرد.نقل قول:
اگه منظور شما اینه که بر اساس فولدری که ریختید نشون بده و پخش کنه بله ولی داخل خود پلیر فولدر درست کنید و جابجا کنید نه.
این طرز خرید مثل این میمونه که شما بگید من یه رینگ لاستیک خوب دارم میخوام براش ماشین بخرم:31:نقل قول:
دومی که بازار مشترکه در حدی که حتی تو نت هم نمیشه پیدا کرد.
با این ملاکی که شما مد نظر داری میتونی ZEN X-FI style یا X-FI2 بگیری.
داش ! فک کنم سنسا به دردم نخوره چون من موزیک که گوش میدم واسم مهمه که بعضی هاشون رو با تکست گوش بدم بفهمم کامل چی میخونن ! پیشنهاد نهاییت i9 هست ؟! من چون موقع اسکیت بردینگ میخوام موزیک گوش بدم میخوام راحت باشم !
کلا یک توضیح کامل بدی که مثلا تو رنج 50-100 چه انتخابایی دارم ، 100-150 و 150-200 ! و i-river ها چطوره ؟!
پلیری چیزی نیست بشه کاری کرد موزیک و متنش باهم بیان ! ؟! منظورمو میفهمین ؟!
اکثر پلیرهای کوون و سونی و آیریور طورین که راحت میتونی لیریک رو رو آهنگ سینک کنی.نقل قول:
بین مدلای سونی به اینا فک کن:
NWZ-S545 با قیمت 220 تومن که تازه ایران اومده و به نظرم بهترین انتخاب زیر 300 تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nwz-e445 رقیب i9 کوون با باتری لایف بالاتر
NWZ-W252 واسه ورزشکارا!
چطوری ممکنه ؟! یک تکست با اسم اهنگ که توش لیریک باشه بسازیم و بزاریم بغل موزیک خودش پخش میکنه ؟!نقل قول:
اکثر پلیرهای کوون و سونی و آیریور طورین که راحت میتونی لیریک رو رو آهنگ سینک کنی.
چه تفاوتی با i9 و nwz-e445 سونی داره ؟! چون من اینجا ملاک فقط کیفیت و خوب بودن صداست ! صفحه نمایش بزرگتر و امکانات جانبی زیاد به کارم نمیاد !نقل قول:
NWZ-S545 با قیمت 220 تومن که تازه ایران اومده و به نظرم بهترین انتخاب زیر 300 تومنه
من میخوام حداکثر روی 150 هزینه کنم ، فک کنم همون i9 رو بتونم بخرم ؟!
قیمتاشون چطوریه ؟!
یک سوال بی ربطم میپرسم ! خرید mp3 player واسه کسی که زیاد موزیک گوش میده رو پیشنهاد میکنید یا یک گوشی خوب با پلیر قوی ! شنیدم سامسونگ ویو از لحاظ صوتی گوشی قوی هست ...
سپاس فراوان
بله همون i9 بهترهنقل قول:
هر برندی یه نرم افزار و یه شرایط خودش رو داره
مثلا کوون نرم افزار Lyrics Manager داره که این کار رو اتومات انجام میده راه های دیگه ایی هم هست.
irever تو سال های اولیه تولید میوزیک پلیرها, با کیفیت ترین برند دنیا بود هنوز پلیر های clix/clix2/ و مخصوصا پلیر های خیلی قدیمی H100 و H300 دست دومشون خرید و فروش میشه و طرفدار های خودش رو داره ولی چند سال اخیر کمی بیشتر به رنگ و رو و ملاک های تجاری تر میپردازه و پلیر هاش رو زود به زور آپدیت میکنه. و میشه گفت که ماهیت برند کامل پوست انداخته.نقل قول:
در نتیجه همون کوون برای منظور شما مناسب تره.
قیمت i9 چنده و از کجا بخرم ؟!
نظر شما در مورد این NWZ-S545 چیه ؟! قیمت ؟
کلا نظرات متفاوتی میدن ، یک جا به کوون 8/10 میده به سونی 9/10 ! یک جا یک نفر میاد ریویو مینویسه صدای سونی خیلی کمه !
یکی میگه کیفیت هدفون کوون آی 9 پایینه !
منم یک بی تجربه و آدم وسواسی ! دیگه بد تر !
تو گوشی هایی که من باشون موزیک گوش دادم بیشتر خودم با N81 حال کردم ! البته اونم برای بعضی موزیک ها مناسب نبود ! اما هدفونش صدا رو خیلی خوب پخش میکرد ...
کد:http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/sony-nwz-e445/
http://www.testfreaks.com/mediaplayers/cowon-iaudio-9/
http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2009/10/05/Sony-Walkman-NWZ-E443-4GB/p1
http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2009/12/10/Cowon-iAudio-9--16GB-/p1
سلام :11:
یکی از دوستان می خواد یه دونه mp3 بخره
با امکانات :
اندازه کوچیک (مثل یه فلش مموری)
ظرفیت 2 یا 4 GB
مدت زمان نگه داشتن باتریش حداقل 24 ساعت
کیفیت صداش عالی باشه
مارکش مهم نیست
قیمت هم مهم نیست
اگه میشه راهنمایی کنید :11:
قیمت 16 گیگ سری E 160 تومن هست.نقل قول:
بلندی صداش رو با اکولایزرش میشه بیشتر کرد.
برای دیدن لیریک تو سونی دو راه هست یا فایل لیریک رو (lrc.***) با همون اسم ذخیره میکنی یا مثل کوون یه لیریک منیجر دانلود میکنی واسه سونی
کار اینا اینه که تو یه آهنگو واسه لیریک گذاری انتخاب میکنی این برنامه تو دیتا بیس اینترنتیش سرچ میکنه اگه لیریک بود(اکثرا نیست) که راحت سینک میشه وگرنه باید باید با استفاده از برنامه باید شعری رو که از نت گرفتی روش سینک کنی.
پلیرای کوون هم یه برنامه همین جوری دارن.
i9 هم عالیه اما عمر باتریش از سونی کمتره.
سری s سونی یه کلاس از این دو تا بالاتر و یه کلاس از سری x سونی و j3 کوون پایینتره
مقایسه کیفیت صدای پلیرهای مطرح با گوشیها مضحکه!
SONY NWZ-B153F 4G با 17 ساعت پخش یک شارژ کاملنقل قول:
SAMSUNG YP-U5 با 20 ساعت
iRIVER T8 با 17 ساعت
این مدل رو هم به لیست پلیر های پست قبل اضافه کن هر چند شاید نشه تو بازار پیدا کرد.نقل قول:
+ sansa clip
سلام میخواستم نظرتون رو در مورد Cown J3 بدونم , کیفیت صداش چطوریه ؟؟
کسی هست که داشته باشه و ............
ممنون
بهترین پلیری که در حال حاضر وجود داره (از دید خیلی از سایت ها و یوزر ها)نقل قول:
64 ساعت پخش آهنگ
قابلیت نصب رم میکرو SD تا 32 گیگ (احتمال زیاد بیشتر هم پشتیبانی میکنه)
صفحه AMOLED تا حالا هر کی موبایل یا هر چی که صفحه اش از این نوع بوده گفته بوده مال J3 یه سرو گردن کیفیت تصویرش بهتره مثلا از گوشی N8 نوکیا.
صفحه خازنی زد خش
Multi touch و G sensor و اسپیکر داخلی
سیگنال بدون نویز و شفاف
دارا بودن تنظیمات JETEFFECT 3.0( بهترین تنظیمات صدایی که تا بحال تو یه پلیر استفاده شده)
هر چند اندازه اون بخواظر صفحه 3.3 اینچی کوچک نیست ولی بخواطر ضخامت کم و وزن 77 گرمی به راحتی تو حرکت میشه ازش استفاده کرد.
و...
نقل قول:
SONY NWZ-B153F 4G با 17 ساعت پخش یک شارژ کاملSAMSUNG YP-U5 با 20 ساعت
iRIVER T8 با 17 ساعت
قیمت این 4 تا مدلی که گفتید چندهنقل قول:
این مدل رو هم به لیست پلیر های پست قبل اضافه کن هر چند شاید نشه تو بازار پیدا کرد.
+ sansa clip
لطفا:11:
سلام
آقا پلیر سامسونگ helix تو ایران هست؟
قیمتش؟
سلام رفقا
حال برو بچ شطوره؟
اقا من یه چیزی میخووام بگیرم که موزیک پخش بکنه و در عین حال قویترین ظبط صدا رو توی پلیر های هم رده خودش داشته باشه هم داشته باشه و حجم زیاد پلیر هم واسه مهمه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M10 خوبی؟ . . . . .'گرونتر بگم؟چشم!D50نقل قول:
راستش خردین یکی از دستگاه ها یه جور خرید عالی محسوب میشه
مخلص پیر فروم هم هستیم ...نقل قول:
اقا اینا چین مدل کامل بگو قیمت مهم نیس ...
حقیقاتا چیزی از جوابت سر در نیاوردم ... بابا مبتدیانه جواب بده تا ما هم بفهمیم
Olympus LS-11نقل قول:
8گیگ با اسلات کارت حافظه.
اونم بد نیستنقل قول:
کد:http://www.oreillynet.com/pub/a/oreilly/digitalmedia/2008/01/10/sony-pcm-d50-recorder-review.html
کد:http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_voicerecorders.asp?section=pcm
کد:http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-audio/resource.latest.bbsccms-assets-cat-audio-solutions-pcmm10.shtml
اقا MP4 داریم که بلوتوث هم داشته باشه
اختیار داری!:11:نقل قول:
اگه مشکل قیمت نداری D50 انتخاب عالی محسوب میشه حتی برای موسیقی
اقا قیمت این سه تا رو میشه بدید؟
d50 / m10 / olympus
یعنی اگه بودجه رو در نظر نگیریم ی50 بهتر از همشونه ... درسته؟
یا مشهد ... اینا که خیلی گرونن ... کاش سقف بودجه اعلام میکردم ... اقا سقف بودجه 150
حالا چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلهنقل قول:
cowon j3 یا s9
sony nwz-x
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
olympus فک میکنم ایران دور و بر 600 حداقل باشه(احیانا بیشتر چون پارسال با گارانتی 650 تومن بود)نقل قول:
مطمئنم از m10 بهتره اما با d50 خودت مقایسه کن که گویا 700 تومنه.