نقل قول:
سلام
بفرمایید،این رو دانلود و تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
سلام
بفرمایید،این رو دانلود و تست کنید.
نقل قول:
سلام
بفرمایید،شما نیزاین رو دانلود و تست کنید.
سلام.
من با برنامه SoftPerfect WiFi Guard سیستم رو اسکن میکنم.
قبلا فقط ip های سیستم خودم و موبایهایی که به کامپیوتر وصل بود میومد .اما الن 10 یا 20 تای دیگه هم میاد .من میخوام این ip ها رو با استفاده از فایروال اواست مسدود کنم.میشه بگید چطور میشه این کار رو با این فایروال کرد؟
دوستان سایت اوست امروز بالا اومد. فکر کنم تحریم ها رو برداشتن. کسایی که این آنتی ویروس رو دارن امتحان کنن ببینن میشه بدون قند شکن و وی پی ... آپدیت کرد. و لطفا خبر بدید. ممنون
خیلی وقته که این امکان هست.نقل قول:
یعنی مثل قدیما میشه با کی هایی که از این فروم دریافت کرد اونو بدون قند شکن آپدیت کرد؟
بله میشود.نقل قول:
من خودم الان چند وقت هست که اوست دارم و به راحتی آپدیت میشه تا 2018 هم کلیدم معتبر هست.
من آواست سکیوریتی 2015 رو نصب کردم وقتی ویندوز روشن میکنم اواست بالا نمیاد باید خودم دستی بازش کنم چطوری بزرامش روی startup که خودش موقع شروع ویندوز باز بشه؟
و اینکه بعد از نصب آواست دیگه سیستم نه ریستارت میشه نه استند بای و نه شات داون
س
کسی برای وی *پی * انش اواست کلید یا کرک سراغ نداره
دوستان کسی لایسنس یا اکتیو کد واست سکیوریتی 2015 را داره؟
با تشکر
درود :نقل قول:
بله امکان آپدیت بدون ابزار بت شکن خیلی وقته که هست اما سایت اوست تازه بدون بت شکن باز شده.فکر میکنم امروز اولین روزش باشه چون تا دو سه روز پیش که باز نمیشد...
سرویس دهندهای مختلف فرق میکنه بعضیا زودتر بعضیا دیرتر سایت باز شدهنقل قول:
در مورد آپدیتش هم همینطور بود جانم
خودم چن وقت پیشا از سایتش دانلود کردم
نود هم ایران تو لیست کشورها گذاشته
دوستان آوست ارتباط اینترنتم رو غیر فعال کرده
غیر فعالش میکنم درس میشه چیکار بکنم؟
من اواست 2015 پریمیر دارم. چند روزیست که کرک 2050 zenix لو رفته و آواست پیغام میده که لایسنس شما تقلبی است. نکته جالب اینه که خودش نسخه رایگان آنتی ویروس آواست رو نصب میکنه به جای پریمیر !!!
این اتفاقات درست چند ساعت بعد از کرک کردن می افتد .آیا کرک سالم دیگه ای نیست؟
سلام
با آپدیت اوست رایگان به نسخه جدید، سپر وب ارتباط مرورگرها با اینترنت رو قطع میکنه، ظاهرا مشکل از تحریم و یا قیلترینگ هست چون بوسیله قیلتر شکن و یا غیر هعال کردن سپر وب مشکل حل میشه، چه کنیم؟ کسی هست بتونه مشکل رو به انگلیسی به پشتیبانی اوست منتقل کنه تا یه فکری به حالش بکنه؟
من از ای دی اس ال پیشگامان استفاده میکنم و هنوز هم سایت اوست برای من تحریم هست و باز نمیشه.
کرک
avast!_Internet_Security_01.01.2017
مثل اینکه تحریم برداشته نشده بوده
و علت رفع تحریم تغییر سرورها بوده
و همچنان این کمپانی ملت ایران رو تحریم کرده
با سلام
من کرک را شما رو ریختم عالی جواب داد. مشکلی هم با اینترنت ندارم.اینترم مخابراته ..اورجینال :n19:
پیشاپیش از زحمات شما سپاسگزاریم.
دوستان چرا توی اوست آنتی ویروس free نوشته که اکانتم 365 روز میتونه رایگان استفاده کنه !!!! من فکر کردم کلا رایگانه
بعد 365 روز باز هم میتونم با همون ایمیل قبلی 365 روز دیگه رایگان بگیرم ازشون ؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونید.نقل قول:
سلام مجدد
دوستان توی آنتی ویروس من برای sing in شدن به ایمیلم حتما باید به چیز شکن وصل بشم در غیر اینصورت مینویسه ارتباط برقرار نشد.
حالا سوالم راجب آپدیت کردنشه
بنظر شما واسه آپدیت کردنش هم حتما باید به چیز شکن وصل بشم و بعد پدیت کنم یا اینکه سرور آپدیتشون به چیز شکن نیاز نداره ؟
نه احتیاجی نیست از من بدون ف شکن اپدیت میشه.نقل قول:
کسی تا حالا ادرس یه پوشه را در قسمت استثنا از اسکن وارد کرده ؟جواب داده ؟
من گه هر چی می زنم بازم می زنه فایل را پاک کی می کنه .
من الان اوست ندارم ولی تا جایی که یادمه آدرس فایل رو فقط میشد آدرس دهی کرد و نه پوشه کامل رو...
منکه با این مورد شخصا مشکلی نداشتم هیچوقت،چون یکی از حرف گوش کن ترین آنتی ویروسهاست...
درسته می بایست ادرس فایل را داد اما وقتی می خواهید یه استثنا اضافه کنید فقط ادرس پوشه را می خواد و ازمون نمی خواد فایل را هم مشخص کنیم توی اموزش های موجود در اینترنت هم همینطوره .نقل قول:
بهر حال فهمیدم چطور باید انجامش داد ولی باز می خواستم پوشه نرم افزارهام را مستثنی کنم که متاسفانه این کارو نمی کنه .
با سلام به همه دوستان
avast internet security 2015 رو بدون کرک رو سیستمم نصب کردم چون اسمارت سکیوریتی دیوونم کرده بود از بس پیام اپدیت میداد.
سوال : آیا از ویروس اتوران جلوگیری میکنه ؟ آخه پارسال یه دونشو رو یه لپ تاپ گذاشتم حالا اوردن میبینم به اینترنت وصل نمیشه خلاصش کنم ویروس اتوران گرفته بود هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد و تو موزیلا بعد از زدن گزینه I understand risk یه صفحه گوگل باز میشد و با بقیه صفحه ها مشکل داشت و فایلای ویندوز هم دمیج شده بود.
سلام.
لایسنس من از کار افتاه . کسی لایسنس جدید نداره؟
درود به همه
این Internet Security پدر منو دراورده!! هرچی لیسانس بهش میزنم میگه نامعتبره! حتی اخرین ورژن رو به همراه کلی لیسانس 2017 از همین سایت دانلود کردم ولی همشو میزنه نامعتبر و می پرونه! راهکار چیه؟:n28:
سلام میخوام اموزش نصب avast و فعال سازی انتی ویروس بزارید ممنون میشم
برای فعالسازی پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید.نصب هم مورد خاصی نداره جز اینکه ابتدای نصب میتونید گزینه نصب سریع یا نصب دستی رو انتخاب کنید که مراحل نصب و انتخاب گزینه هایی مثل نصب زبانها و ماژولهای دلخواهتون(مثل نصب شدن یا نشدن سپر وب یا سپر ایمیل یا سپر محافظ فایل و غیره...) دست خودتونه...
تکراری-لطفاً حذف شود...
دوستان الان اوست فری آپدیت میشه یا نمیشه؟؟؟
تکراری-لطفاً حذف شود...
بله آپدیت میشه و سایت اوست هم بدون مشکل و خیلی سریعتر از سایتهای ایران:n09: باز میشه...
Avast 2016 Screenshots
محتوای مخفی:
: Avast 2016 List of Changes and New Features
NEW Password Manager
NEW SafeZone Browser
NEW User Interface and Installation Process
IMPROVED Home Network Security
Many other minor improvements and fixes
در این عکس بنظرم باگی دیده میشهنقل قول:
اعداد قرمز رنگ بر روی نوشته ها افتاده اند!
یا میخوان مثلا خوشگلش کنن !!! یا واقعا باگی هست که وقتی 3 رقمی بشه اینطوری میشه!!!
البته نسخه Beta هست
دوستان سلام
کسی راهی واسه اکتیو کردن SecureLine سراغ نداره؟
این فایل لایسنس 2 ساله ای هم تو اینترنت هست اصلا جواب نمیده
خلاصه کسی راهی بلده کمک کنه
ممنون
منکه اوایل با عوض کردن تاریخ راحت مهلتشو زیاد میکردم تا اینکه باگشو رفع کردن و الان هر راهی که امتحان کردم جواب نداده برای رجیستر کردنش...
از لنترن استفاده کن
نقل قول:
مرسی بابت جوابت
لنترن واسه دانلود به درد نمیخوره
خودم یه چیزه مخوف دارم! ولی اینم میخواستم واسه روز مبادا !!!
به هر حال مرسی
و بازم منتظر مینونم و میگردم شاید یه راهی واسه اکتیو کردن پیدا کردم
ممنون