واالله منم ریاضیم ولی فکر میکنم که کتابای ریاضی تجربی گاج مفید باشه.نقل قول:
واالله منم ریاضیم ولی فکر میکنم که کتابای ریاضی تجربی گاج مفید باشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام
گاج دیف 1 رو که من دیدم یاد مفت نمیرزه
خودم پیشنهاد میکنم رمزینه یا کوله پشتی رو
بعدم اون خونده 3 شده هرکی بخونه که 3 نمیشه چه همه کس هم بودن که خوندن 3 نشدن!!
توی انتخاب کتاب این اصلا دلیل مناسبی نیست
ژرف انديشان ( جلد نارنجي رنگ ) و انتشارات مدرسه ( دو جلد بايد بشه )نقل قول:
دوستان منتظر جوابتون هستم:11:نقل قول:
جبر وا حتمال ترکمن فکر کنم فقط تست باشه نه؟؟؟؟
من یه کتابشو از کتابخونه گرفته بودم تست بود ولی توی جواباش نکته داشت ولی به نظرم خوب نیست برای آموزش
شما چرا برای جبر میخواین کتاب بگیرین؟؟؟
مبحث احتمال که با گستته یکیه
بقیه ش هم مربوط به ریاضیاته (مجموعه و ...)
اینی که من دارم آموزش هم داره حجمش 507 صفحه استنقل قول:
باور میکنید من لای کتاب جبر باز نکردم فقط چون تو امتحان نهایی شدم 7 :41:اصلا مطالبش یادم نیست یعنی همه مطالبش تو ریاضیات گسسته هست؟؟؟ لازم نیست هیچ بخشی از روی جبر بخونم کل مطالبش بعد تکرار شده؟؟؟
من خودم پارسال دانش آموز پيشدانشگاهي بودم.نقل قول:
تا جايي که ميدونم براي اينکه بتوني گسسته رو بفهمي بايد اين موارد رو در جبر بلد باشي:
1- استقرا 2- احتمالات (البته اگه فقط براي کنکور ميخواي، مورد اول هم نيازي نيست بلد باشي)
نميخوام بترسونمت ولي طبق تجربه اي که داشتم ميتونم بگم که: درس جبر سال سوم در برابر گسسته پيش دانشگاهي هيچي نيست.
من خودم تو کنکور به هيچ کدوم از 8 تست گسسته جواب ندادم.
چند صفحه قبل پست هایی از یکی از استادان عزیز ( جناب sum ) یا همان استاد امیر خودمون رو دیدم
که خیلی خوشحال شدم . که اینجا امده اند و دوستان کنکوری را راهنمایی می کنند .
* فقط به عنوان کسی که در سال 78 از ایشون راهنمایی گرفتم باید بگویم در کارشون واقعا یک استاد خبره هستند.
برق امیر کبیر قبول شدم.
در ان سال اگر ایشون نبودند بنده فکر نمی کنم می توانستم برق امیرکبیر قبول شوم ایشون واقعا استادند.
یک برنامه ریز دقیق و یک استاد تمام عیار ریاضی .
هرچی از ریاضی و فیزیک بپرسید بلد هستند و فکر نکنم حتی دشوارترین تست ها هم بتوانند از دست
ایشون فرار کنند .
فکر کنم تنها کسی هستند که وقتی کتاب های پیشنهادی یا تست هایی که خودشون طراحی می کنند
در کنکور سراسری همیشه مشابه شون می ایند و کمتر از 70 نمی زنید .
پس بهتر هستش از ایشون بیشتر استفاده کنید . و سوالات زیادتری بپرسید .
تمام موفقیت در زندگی ام را مدیون ایشون هستم .
فقط تشکر بسیار فراوان از استاد عزیز دارم .
ببخشید اینجا چه خبره استاد و شاگرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز که در مورد گسسته گفتین .... اتفاقا به نظرم از این درس تو کنکور بیشتر میشه نتیجه گرفت تا هندسه ...
فقط درس نظریه اعداد هست که مشکله تا حدی تازه بعضی سوالاش با عدد گذاری حل میشه
ولی مبحث احتمال که ازش بیشتر سوال میاد اتفاقا اگه روش مسلط بشین خیلی خوب میشه نتیجه گرفت من خودم این بحثو خیلی دوست دارم
گراف و رابطه هم که یکی 2 تا سوال ازش میاد
بچه ها روی عمومی هاتون خیلی کار کنین .
حالا از ما گفتن
سلام . . .
من چند تا سوال دارم ممنون می شوم جواب بدین . . .
1.من کتاب آیات و روایات نشر الگو رو گرفتم ، کتاب خوبیه فقط 15 تا سوال توسط این کتاب حله! 10 تا سوال بعدی رو از چه کتابی باید بخونیم ؟
2. کتاب عربی ایاد فیلی مبتکران با کتاب فوت و فن عربی انتشارات سبز خیلی فرق داره ؟ کلا" کدومش رو شما ترجیح می دهید ؟
3.دبیر فیزیک ما گفته برای تست فیزیک گاج سفید خوبه ؟ واقعا" خوبه ؟
سلام
من برای قرابت معنایی کلک معلم ساجدی دارم.ایا این کفیه یا نه؟
سلامنقل قول:
1-کتاب درسی رو بخون و یه کتاب تست بگیر مثل قلم چی.تو آزاد که این کارو بکونی بالای 80 می زنی.
2-ایادفیلی خیلی بهتر از کتاب سبز من هر دو رو خوندم واقعا کتاب سبز، کتاب بدیه خودش گفته جزوه هامو جمع کردم اینو نوشتم!بدترین نکته تالیف در همه کتاب ها اینه که طرف جزوه شو کتاب کنه.در ضمن کتاب سفید گاجم بیری خوبه.
3-آره کتاب خوبیه.
1.برای دینی من تعریف دین و زندگی مهروماه و همگامان و اندیشه فائق رو زیاد شنیدم.البته خودم ندیدم اما بهتره با یه مقایسه بهترینشون رو بخری.نقل قول:
2.عربی کتاب سبز اصلآ توصیه نمی شه.عربی ایادفیلی خیلی خوبه اما به نظر من بهترین کتاب عربی کتاب مرجع عربی انتشارات انرژی اتمی تالیف دکتر مهدی مهدی عباسی هستش.
3.گاج سفید خیلی خوبه اما تست اضافی زیاد داره من جای شما باشم 10 سال ابی قلمچی رو میخرم.برای اموزش فیزیک هم اندیشه سازان قدیم عالیه.
سلام
بچه ها کتاب فیزیک گاج سفید با 30 سال کنکور آبی قلم چی چه فرقی میکنه ؟ مگه هر دوی این کتاب ها کنکورهای سال قبل نیستن ؟
راستی من برای دیفرانسیل و فیزیک کتاب های 30 سال کنکور آبی قلم چی سال 86 رو دارم به نظرتون برم جدید بخرم یا فرقی نداره ؟
ممنون
کتاب گاج بهتره به نظرم چون از سنجش و گزینه 2 هم داده
پاسخ نامه ش هم بهتره
فرقی هم نمی کنن ولی قلمچی بعضی تستاش واقعا قدیمیهههههه
کتاب فوت و فن عربی انتشارات سبز کتاب بدی نیست البته در صورتی که شما این کتاب را به عنوان مکمل استفاده کنی
من ایاد فیلی را با سبز و مروارید مکمل کردم توپ شده ها
هیچ فرقی نمی کنه.نقل قول:
بعضیا می گن حتی برو 10 سال بگیر چون همینشم آدم نمی تونه بخونه چه برسه گزینه 2 و ... اضافه کرده باشه.
همون 30 سالی که داری کافیه.
سلام من کنکوری سال قبل هستم والان هم دانشگاه:نقل قول:
1. تا حالا این کتابو ندیدم
2.کتاب فوت فن عربی کتابی زیادی مفصل به طوری که گاهی اوقات حوصله آدم سر میره ولی خوب معروف تره
3.شک نکن! یکی از بهترین کتاب های کمک درسی دبیرستان همینه نویسنده اش هم آقای جوکار (مالک گاجه)
حتما همین گاج سفیدو بگیر ... تستاش زیاده ولی طوری نیست میتونی فقط تستای ستاره دارشو بزنی...نقل قول:
3.دبیر فیزیک ما گفته برای تست فیزیک گاج سفید خوبه ؟ واقعا" خوبه ؟
البته دادشش مالک گاج:46:نقل قول:
3.شک نکن! یکی از بهترین کتاب های کمک درسی دبیرستان همینه نویسنده اش هم آقای جوکار (مالک گاجه)
پیشنهاد تون برای دیفرانسیل چیه ؟؟؟
من بین گاج و رمزینه موندم ! اگه کتابی دیگه ای هست معرفی کنید !
:18::18:عربی به زبان ساده نزدیک چاپ 200 تومشه اگه البته از 200 نگذشته باشه بعد فوت و فن چاپ سومشه بعد می گی فوت و فن معروف تره.:18::41::18::41:نقل قول:
سلام
شرمنده وقت نکردم صفحات قبل رو بخونم یه چندتا سوال داشتم
کتاب کلاس یعنی همون اموزش ریاضی پایه رمزینه اومده؟
واسه اموزش فیزیک پیش 1 چیه معرفی میکنید؟
این کتاب عربی ایاد فیلی قطرش خیلی زیاده مگه توش چی نوشته الکی توضیحات اضافه ننوشته باشه که وقت ادم بگیره ؟
واسه گسسته برای اموزش چی سراغ دارین کتاب کلاس رمزینه رو شنیدم الکی مطالب اضافه اورده ؟
سلامنقل قول:
شرمنده وقت نکردم صفحات قبل رو بخونم یه چندتا سوال داشتم
کتاب کلاس یعنی همون اموزش ریاضی پایه رمزینه اومده؟نه
واسه اموزش فیزیک پیش 1 چیه معرفی میکنید؟کتاب کلاسه رمزینه
این کتاب عربی ایاد فیلی قطرش خیلی زیاده مگه توش چی نوشته الکی توضیحات اضافه ننوشته باشه که وقت ادم بگیره ؟نه چون تست و تمرین با پاسخ تشریحی داره حجمش زیاده
واسه گسسته برای اموزش چی سراغ دارین کتاب کلاس رمزینه رو شنیدم الکی مطالب اضافه اورده ؟رمزینه و خوشخوان که اگه خلاصه تر می خوای خوشخوان بهتره.
سلام دوستان.
من میخوام آنالیز ترکیبی و احتمال رو فراتر از کتاب و خیلی خیلی مفهومی بخونم(بعلت علاقه شخصی) چه کتابی معرفی میکنید.
ممنونم/
خوشخوان هست کتاب انتشارات فاطمی هست که این مطالبو جدا جدا داره.انتشارات مدرسه هم هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه می خوای این مباحث رو خوب بفهمی به نظر من برو سراغ کتابهای دانشگاهی،مثلا در فصل اول کتاب ریاضی گسسته گریمالدی بحث ترکیبیات رو خوب باز کرده.البته فهمیدن این مباحث احتیاج به حوصله و صبر و بعد هم تمرین و تکرار داره.و به سرعت امکانپذیر نیست. فرمول تستی هم نداره.
اینم که گفتم دانشگاهی اصلا به معنای سخت بودن نیست بلکه اتفاقا کتابهای دانشگاهی مسایل مطرح شده در دوره متوسطه رو به نحو خیلی جالبی باز کردن.و اگه وارد قسمتهای اضافی نشیم و همون مباحث کتابهای درسی رو ازروی کتابهای دانشگاهی هم بخونیم خیلی کمک می کنه
البته واضحه که اونجا از روش تستی و سریع و جادویی خبری نیست.
فصل 1 کتاب ریاضیات گسسته گریمالدی کل مبحث آنالیز ترکیبی رو پوشش می ده.نکته مهم اینه که بیشتر درک مفاهیم برای این موضوع در حین مشاهده مسایل حل شده و تلاش برای حل تمرین ها بدست می آد. بعد هم به نظر من کتابهای تستی که مساله های خوب دارند و جواب های تشریحی دارند رو مطالعه کن برای حل تمرین و تکرار.
یه کتاب قدیمی هم هست که شاید بتونی تو کتابخونه ها پیداش کنی:
ریاضیات انتخاب یا چگونه بدون شمردن بشماریم نوشته ایوان نیون کتاب خیلی خوب و ساده و روونیه.
راستی من برای کتابهای ریاضی اگر کسی بخواد حالا که هنوز وقت هست پایه خودش رو تو ریاضی قوی کنه (و طبیعتا بعد با خوندن کتابهای ویژه تست مهارت خودشو افزایش بده) سری کتابهای کوچک ریاضی انتشارات مدرسه رو توصیه می کنم. یه سری کتابهای فوق العاده خوب که توسط نویسنده های وارد نوشته شده. تو این بازار شلوغ هم هیچ ادعایی ندارن و برای همین هم هیچ کی سراغشون نمی ره. واقعا برای کسایی که مشکل دارن و می خوان پایه رو قوی کنن و حاضرن زحمت بکشن کتابهای خوبیه.
اما چند تا نکته دارن:
1- هدف این کتابها کنکور نیست.یعنی نویسنده ها نخواستن این کتابها رو کنکوری بنویسن تا فروش کنن. هلو بپر تو گلو نیستن. این کتابها ریاضی رو به طرز صحیح آموزش می دن.پس باید برای خوندنشون وقت گذاشت و زحمت کشید.(البته حجم زیادی ندارن و میشه طوری خوند که هم مطلب رو فهمید و هم قوی شد و هم برای تست خودتون رو تقویت کنید)
2- چون مبحث سرعت تست زنی هم مهمه بعد از این کتابها خوندن کتابهای کنکوری هم و آشنایی با روشهای سریع حل مساله هم مهمه و لی خوبی اش اینه که در این حالت شما راحتتر دلیل و چرایی این روش تستی رو متوجه می شید و راحت تر ملکه ذهنتون میشه.و همین باعث افزایش سرعت میشه.
این کتابها نزدیکیهای کنکور شروع به خوندنشون دیگه فایده نداره ولی الان زمان مناسبیه.
من چند تا از این کتابها رو که به نظرم خوب میان معرفی می کنم (حالا ممکنه که چندتاشون هم تغییر کرده باشن.
)
1- مثلثات --> احمد فیروز نیا خوب توضیح داده و اگه بخونید تسلط نسبی خوبی پیدا می کنید .بعدش دیگه باید تا جایی که می تونید میاله حل کنید.البته یه جاهایی هم مطالب اضافی داره که می تونید از روش رد شید و به کلیت مطلب لطمه نمی زنه.
2- --> پیوستگی و مشتق پذیری --> احمد قندهاری کلا این آقای قندهاری تو مسایل دیفرانسیل خیلی وارده.
3--> تابع --> حمید رضا امیری
4 --> مبانی ریاضیات --> حمید رضا امیری و ید الله ایلخانی پور برای جبر و احتمال
5 --> انتگرال معین و کاربردهای آن محمد عابدی
....
این مجموعه جلد های دیگه ای هم داره که من مطالعه نکردم و خبر ندارم ممکنه کتابهای خوب دیگه ای هم باشه.
ببخشید که این قدر حرف زدم:46: ولی حتی اگه 5% افرادی که این مطلبو بخونن از این کتابها به طور صحیح استفاده کنن ارزش تایپ داره. کلا اینا کتابهای پر طرفداری نبودن، نیستن و نخواهند بود (متاسفانه:41:)
پیشنهاد تون برای دیفرانسیل چیه ؟؟؟
برای آموزش یا تست؟نقل قول:
برای آموزش رمزینه. تست هم رمزینه هم خوشخوان...
اگه ادامه بدی عالیه !
نقل قول:
به نظر من رمزینه بگیر . البته بستگی به علاقه شخصی خودتم داره . من از کتابای کلاس رمزینه خیلی خوشم میاد اما شاید شما خوشت نیاد بگی گاج بهتره .
اگه تست در حد تیم ملی می خوای خوشخوان
سلام
من برای قرابت معنایی کلک معلم ساجدی دارم.ایا این کافیه یا نه؟
سلام دوستان
کتاب گسسته نشر الگو تسته یا اموزش هم است؟
صبح تاپیک رو بستن که پستای اضافه رو پاک کنن....دیگه نمیدونم چرا یهو غیب شد..نقل قول:
میگم این تاپیک کنکور 89 کجا رفته؟
من کتاب تست زیست و فیزیک می خوام برای زیست 8000 گاج و فیزیم گاج دارم اما می خوام یه چیز باشه که 100 بزنم.
امروز داشتم مجله خانواده سبزو می خوندم ییهو تبلیغ کتاب دیفرانسل رمزینه و صحبت های آقای قبادی درباره ادبیاتو دیدم . اینم عکسش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاج سفيد بهتره ، البته هر دو سوالهاي كنكورن ولي جوابهاي گاج خيلي بهتر و قابل فهم تره ...نقل قول:
بچه ها کتاب فیزیک گاج سفید با 30 سال کنکور آبی قلم چی چه فرقی میکنه ؟ مگه هر دوی این کتاب ها کنکورهای سال قبل نیستن ؟
راستی من برای دیفرانسیل و فیزیک کتاب های 30 سال کنکور آبی قلم چی سال 86 رو دارم به نظرتون برم جدید بخرم یا فرقی نداره ؟
ممنون
نه هيچ فرقي ندارن ، جديداش فقط اومده سوالهاي كنكور جديد رو اضافه كرده و قيمتشو زياد كرده ...
اول رمزينه ، دوم خوشخوان سوم هم گاجنقل قول:
یشنهاد تون برای دیفرانسیل چیه ؟؟؟
اگه رمزينه رو بخوني 70 به بالا ميزني ، خوشخوان هم همينطور
ولي رمزينه خيلي قشنگ و مفهومي توضيح داده ، اما خوشخوان رو بايد يه زمينه داشته باشي تا خوب ياد بگيري
کسانی که رمزینه دارند و تستاشو میزنند میخواستم بگم همتون اول کتاب مدرسشو می خونید بعد تستاشو می زنید ؟ اخه بدون اموش احساس میکنم وقته ادمو میگیره :34:!!!
سوالی دیگر : کتاب دیفرانسیل مبتکران :2:خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟ ؟در چه سطحیه؟؟؟؟یه دبیره ........ اینو معرفی کرده منم دوست ندارم بگیرم:5: