سلام ...اقا چند روزه مسنجر من حدود 50 بار در یک ساعت دیس میشه؟...چرا؟ در حالی که اینترنت وصله........:41:
Printable View
سلام ...اقا چند روزه مسنجر من حدود 50 بار در یک ساعت دیس میشه؟...چرا؟ در حالی که اینترنت وصله........:41:
از چه version یاهو مسنجر استفاده میکنی؟نقل قول:
نقل قول:
از ورژن.1102 .0.0. 10
سلام
یه سوال من از yahoo 8 استفاده میکنم وقتی به id های مختلف pm میدم یه دفه صحفه چتم بزرگ میشه بعدم نمیشه ایدیه دیگی را تو روم انتخاب کنم
مشکل از چیه؟
سلام
ميخواستم بدونم ميشه از طريق ياهو مسنجر با فرد خاصي به صورت آنلاين بازي كنم؟ مثلا بازيهاي انلاين خود ويندوز رو با يكي از دوستام بازي كنم.
نقل قول:
اولا مطمئن بشید از فیلترشکن استفاده نمی کنید و تو internet option هیچ آی پی ------ وجود نداشته باشه . دوما تو قسمت connection prefences ببینید که coonect directly رو انتخاب کرده باشید . اگه باز هم مشکل داشتید یاهو رو حذف کنید و یه درایو دیگه نصب کنید .
سلام
یه سوال داشتم در مورد یاهو مسنجر.
تو یاهو مسنجر یه قسمت هست که میتونیم عکس بذاریم و به قول معروف آواتارمون رو قرار بدیم منظورم همونی که تو خود یاهو صفحه اول هست .(بالا سمت چپ)
وقتی رو اون عکس کلیلک میکنم یه پنجره کوچیک جلوش باز میشه که چند تا گزینه توش نوشته شده ومن میخوام
My Updates که آخر همه اونا هست و توش چندتا اسم به رنگ آبی هست رو پاک کنم باید چیکار کنم.
با سلامنقل قول:
براي حذف اين ها شما بايد روي علامت "b" كنار عنوان لينك اونجا كليك كنيد. ( اين علامت داخل يه مربع زرد رنگ هست )
سپس از صفحه ي ظاهر شده ي مرورگر اينترنتتون به تب My Activity برويد
حال در اينجا شما لينك هايي رو كه با اصطلاح Buzz كرده ايد رو مشاهده ميكنيد، هر كدام رو كه خواستيد حذف كنيد روي Undo همون لينك كليك كنيد و سپس دلمه ي Confirm رو انتخاب كنيد
يه دور مسنجرتون رو ببنديد و مجددا دوباره لاگين كنيد تا تغييرات اعمال شه
موفق باشيد.
باز هم یاهوی من بالا نمیاد از امروز بعد از ظهر نمیدونم چه مرگش شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تیک ------ رو هم فعال کردم نشد که نشد !!!!!!!!!!!!!!!
ورژنش هم 10.0.01102 هست .
نقل قول:
معمولا اگه با ------ وصل بشین سخت بالا ماید آیدی..!
ولی نباید مشکلی باشه.. ببینید به میل می تونین وارد شین..
دوستان من یه برنامه ------ نصب دارم وقتی که میخوام مسنجر رو باز کنم حتما باید این برنامه فعال باشه تا مسنجر کار کنه در غیر اینصورت به هیچ عنوان مسنجر فعال نمیشه تیکهای مربوط به ------ رو هم تغییر دادم ولی درست نشد میشه کاری کرد که بدون این برنامه ------ مسنجر فعال بشه
ورژن مسنجر 9.0.0.1912
باتشکر
تيك ------ چيه باز : دينقل قول:
مال من هر وقت ساين اين نميشه قيلدر شكنم رو باز ميكنم بعد راحت وارد ميشم ...
دوستانی که مشکل دارند با چیز شکن و کانکت نشدن و اینجور چیزا . اول اینو امتحان کنید . معمولا برنامه الترا .
اول می رید به این مسیر :
control panel > Internet options
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مطمئن باشید که این گزینه غیر فعال باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا پروك سي باعث اينكار ميشه و نميشه حل كرد!نقل قول:
چرا نمیشه حل کرد پست قبلی رو بخونید لطفا . یاهو چون از آپشن IE برای وصل شدن به اینترنت استفاده می کنه ، به خاطر همین با برداشتن تیک ------ دیگه حالتون گرفته نمیشه .نقل قول:
سلام
چجوری میشه از طریق آیدی یاهو فهمید تاریخ تولد ثبت نام شده ی اون آیدی چیه؟
ممنون.
کسی نمیداند؟:دی
نقل قول:
شما آیدی مود نظر رو در انتهای لینک زیر قرار بدین..
نقل قول:
کد:https://login.yahoo.com
بهتون گفته میشه که کی ساخته شده..!!
اگه باز نشد اطلاع بدین راهای دیگه هم هست...!
سلام
این کاری که گفتین جواب نمیده :دی
بعد من نمیخوام بدونم کی ساخته که تاریخ ساخت آیدیو میدونم از کجا باید بفهمم
میخوام تاریخ تولد اون یوزرو بفهمم :دی
یاهو از ie متطل نمیشهنقل قول:
مستقله:31:
از اپشن خودش استفاده کن:31::31::31::31:
نه دوست عزيز :31::31:نقل قول:
ايني كه شما گفتي نميشه كه :31:
پس نمیشه فهمید ؟ اوکی دست شما درد نکنه
چون تاریخ تبت یوزرو میزنه ولی تاریخ تولدشو نمیزنه :دی
نقل قول:
بله حق با دوستمون جو ِ , بنده حس کردم که شما داری میگی که تاریخ ثبت آیدی در یاهو و یا همون ریجستر
در چه موقعه ای صورت گرفته..
اینی که شما میگی وجود نداره.. و در ضمن ما ایرانی ها معمولا غلط این بخشو پر می کنیم...
معذرت و مرسی از جو..
اگه یه نفر ما رو ایگنور کنه آیا راهی هست که بشه فهمید..؟
دوستان مشکلی برای ای دی من به وجود اومده !
وقتی به نت وصل می شم ای دیم ، دی سی میشه بعد برای کل Add list پیامی رو می فرسته ...
چطور می شه از شره این خلاص شد؟
در ضمن در حاله حاضر تعویض ویندوز برام مقدور نیست!
:13:
سلام به همه عزیزان و مهندسان چت و مت این حرفها///
می گم .. آیا ؟؟
می توان Gmail را Add کرد تو یاهو مسنجر اور نو ؟
یا آیا اگه نمی شود یه دونه برنامه معرفی کنید هم جی میل شه هم یاهوو
يعني اينكه آي دي جي تاك رو توي ياهو مسنجر ادد كني و چت كني؟ نميشه كه دوست عزيز :31:نقل قول:
اين مشكل تا جايي كه ميدونم از يه ويروس هست كه سيستمتون دچارش شده!نقل قول:
مال خودمم همينطوري شده الان؛ واسه همين با وب مسنجر و از طريق خود سايت ياهو آن ميشم
توصيه ميكنم درايو سي رو با اويرا ويروس كشي كنيد - البته خودم هنوز اين كار رو نكردم
موفق باشيد.
نقل قول:
اين مشكل تا جايي كه ميدونم از يه ويروس هست كه سيستمتون دچارش شده!
مال خودمم همينطوري شده الان؛ واسه همين با وب مسنجر و از طريق خود سايت ياهو آن ميشم
توصيه ميكنم درايو سي رو با اويرا ويروس كشي كنيد - البته خودم هنوز اين كار رو نكردم
موفق باشيد.
مرسی .
اما راهی هست که مثلاً از ریجیستری دستی این مشکل رو حل کرد؟
نه، فكر نميكنم به اين راحتيا باشه!نقل قول:
سلام
دوستان ایدی من on نمیشه. با چند تا ایدی امتحان کردم نشد!مشکل از منه یا باز یاهو قات زده؟:eh:
خير ، ياهو كه قاط نزده.نقل قول:
منظورتون اين هست كه لاگين نميشه؟!
اگه اين هست كه چك كنيد كه از پرو - كسي يا فيل و تور استفاده نميكنيد براي لاگين شدن!
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
اره لاگین نمیشد!:19: مشکل از مسنجر بود. یاهو مسنجر رو دوباره نصب کردم مشکل حل شد:10:
ميشه هنوز از ياهوي بتاي 10 استفاده كرد؟
نقل قول:
مگه مشکلی هست..؟
چرا که نه..
سلام
دوستان ، من چند تایی از دوستان رو اسمم رو از لیست شون پاک کردم ، اما الآن هر کاری می کنم ، اون سایت کذایی کار نمی کنه دیگه :
می خوام ببینم کسی جایگزینی ، چیزی داره ؟کد:http://remove.ymvis.com/
تنکس
نقل قول:
جایگزین این که برگردن.. طوری که اَد نکنی اونارو..؟
نه نه ، منظورم این بود که این سایت کار نمی کنه ، براش جایگزین می خوام . ( می خوام چند نفر دیگه رو اسمم رو از لیتشون پاک کنم ، اما این سایت کار نمی کنه دیگه ... )نقل قول:
برای این کار هم راهی هست ؟ که بدون اد کردن ، اسمشون می آد تو لیست من ؟
مرسی
نقل قول:
شماشما این رو تست کردین..؟نقل قول:
کد:www.vizgin.com
مرسی دوست من ، همین دیروز این رو دیدمش ها ، اما ریمور یور سلف اش رو ندیده بودم ، مرسی :10: :11:نقل قول:
سلام خدمت اساتید و شاگردا و الباقی اعضا
آقا یه چیزی ... نرم افزاری ... سایتی که چیلتر نباشه .... بگین تا از شر این مسنجر لعنتی خلاص بشیم آخه یابو اینم مسنجر بود زدی؟ :دی اندددد باگ !!! اه اه اه