دوستان چرا سرعت من اینقدر کمه؟مال همه اینجوریه؟:41:
وقتی مودم رو خاموش وروشن میکنم IP تغییر میکنه:18:!!!!
شبانه هم که مضخرفه.
Printable View
دوستان چرا سرعت من اینقدر کمه؟مال همه اینجوریه؟:41:
وقتی مودم رو خاموش وروشن میکنم IP تغییر میکنه:18:!!!!
شبانه هم که مضخرفه.
حالا چک کردم دیدم IP بدون خاموش کردن مودم هم تغییر میکنه!
توسایت ip-address هم محلم رو نزدیکای قزوین میزنه!
با سلام
آیا شرکت شاتل برای تابستان شرایط ویژه ای تخفیف هایی می دهد
اگر کسی می داند بنویسد
فکر کنم دیسکانکت میشی.... ببین چراغ وضعیت مودمت روشن میمونه؟ نویز نداری روی خط؟نقل قول:
اینجا گفتن چیه:دینقل قول:
من از شاتل سرویس دارم از من هر دو تا IP یکیه
حالا این نت اصلا چی هست؟به چه درد میخوره؟
اما استفادش! چند تا یوزر با یه آی پی به اینترنت وصل میشن!!! مثلا میری یه سایت دانلود کنی میگه شما دارید دانلود میکنین!!! و ....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=32458
کلا از اون اتفاقاس که فکر کنم فقط توی ایران میوفته:دی
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
فکر کنم دیسکانکت میشی.... ببین چراغ وضعیت مودمت روشن میمونه؟ نویز نداری روی خط؟
نقل قول:
من خودم نداشتم تاحالا اما اینایی که داشتند گفتند بد نیست
سرعت دانلودش بین 14 تا 18 میچرخه--از 18 هم به هیچ وجه بالاتر نمیاد
حدودا 10 روزه میاند وصل میکنند
سلام... من میخوام ADSL بگیرم.. میخواستم بدونم نداگستر 512 نداره؟ چون توی سایتش در لیست قیمت ها نیست؟!
بعدم اینکه کلا بین نداگستر و شاتل کدومش بهتره؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید...
دوست عزيز ندا گستر براي خونگي فقط 128 و 64 و براي تجاري 1 رو 2 داره.!! (جالبه)نقل قول:
بنده قبلا (3سال پيش) از شاتل سرويس ميگرفتم و عالي بود اما الان دوستان ميگن بده.
در ضمن همشون يه آشغالن! شما براي چه كاربري ميخوايد؟
بیشتر برای وب گردی و کمی هم دانلود... میتونم بیشتر روی شبانش حساب کنم... واقعا موندم از کدوم شرکت سرویس بگیرم!
سلام دوستان
من چندروز پیش رفتم نداگستر به امید اینکه 512 بگیرم، اما بیشتر از 128 نمیده، مگر اینکه مدرک نمیدونم از کجا بیاریمو اینا؛ البته هنوزم دنبالشم.
خواستم ببینم جای دیگه 512 نمیدن که خوبم باشه؟ غیر از وایمکس.
ممنون
نقل قول:
نه این قانونیه که تنظیم مقررات میخواد ازشون وگرنه از خداشونه که 2 مگ رو هم بدون گواهی بهت بدندو پولشتو ازت بگیرند
پیشنهاد من اینه که از پارس آنلاین بگیرید من قبلا داشتم خوب که اصلا نبود اما نسبت به بقیه خیلی بهتر بود---روزانش از صبا خیلی ضعیف تره اما شبانش بهتره
یه سرویس داده پارس آنلاین 1 ساله اینترنت 128 فقط 49 هزار تومن و این عالیییییییییییییییییه --شبانه هم رایگان بشین پا دانلود حالشو ببر
روزا 140 میداد به من شبا 20-30 میداد البته 6 ماه پیش داشتما--زدم ازش بیرون اما حالا که همچین سرویسی با همچین قیمتی داده به محض اینکه 1.5 ماهه پیشگامانه مزخرفم تموم شه میرم سراغش حالی به حولی
هر چی باشه بهتر از پیشگامانه لا اقل از لحاظ قیمتی --فقط باید زنگ بزنم ببینم واقیعت داره همچین قیمتی یا سره کاریه
راستی یکی از داتک سرویس گرفته تستشو که گذاشته بود دیدم پینگش 60 هست خیلی حسرتش رو خوردم--داتک که هیچ کس بهش نگاهم نمیکرد چی شده
آخر ما نفهمیدیم از کدوم شرکت سرویس بگیریم بهتره !!!!؟ (512Kbs)
من گفتم چند بار اگه روزانه میخوای اول صبانت بعد شاتل(شبانه افتضاحی دارند جفتشون بخصوص دومی-اولی قابل قبول و واسه بعضیا عالیه بعضیا فاجعه)نقل قول:
اگه شبانه میخوای پیشگامان بهتره البته واسه دوستان واسه من که تعریفی نداره
اگه روزانه و شبانه متوسط و نه چندان خوب و نه چندان بد میخوای + قیمت خیلییی ارزون پارس آنلاین بردار
نتیجه اخلاقی اینکه من از 4 تا از اینایی که گفتم داشتم و از همیچ کدومم خیلی راضی نبودم --اما صبا و پارس رو من خیلی بیشتر میپسندم -صبا رو به خاطر سرعت توپش توی روز و شبانه که بعضی شبا حال میده + صبا بهترین isp از نظر سایت جهانی speedtest.net معرفی شده (تو خود همین سایت speedtest برید ببینید طرفدار یا جانبداری از کسیم نداره
و بعد هم از پارس که میخوام دوباره برگردم بهش به محضی که پیشگامانم تموم شد میخوام برم بگیرم چون قیمتش بی نظیره
تایید میشه فقط اینم بدون که از 26 تیر که من سرویس 128 سه ماهه نداگسترم رو تمدید کردم (1 ماهه نداره اونی که توسایتش نوشته هم مزخرفه) به نظر میاد سرعتها آوردن پایین الان 128 سرعتش روی 16 هست توی روز (که الته این سرعت همون سرعت استاندارد 128 هست) شبا بهتره اوایل شب روی 200 بعدش آروم میاد پائین تا حدود 30 هم میاد بعضی وقتا ولی میانگین شبانه حدود 70 هستنقل قول:
نقل قول:
جدی میگی ؟؟شبا شده 200؟ اون وقت 128 داری؟؟بابا میانگین 70 خیلییییییی عالیه
یادش بخیر صبا که داشتم لینکو که میزدم رو دانلود تا میومدم yes رو توی اپرا بزنم میدیدم تموم شده دانلودش -- پس حالا هم به صبا فکر میکنم هم پارس آنلاین-حالا که فعلا 1.5 ماه وقته فکر کردن داریم
سلام
بالاخره من برگشتم به اینترنت:31:
رفتم یه مگ گرفتم از پیشگامان قیمتاش هام بد نبود سه گیگ گرفتم برا یه ماه ببینم چطوریاس فعلا که سرعت دانلودش حرف نداره نواسانش فقط حدود 5 کیلوبایته
گواهی تحصیلی گرفت یا جواز کسب ؟من که الان 256 دارم میتونم یک ماه 512 یا 512 تبدیل کنم ؟اون وقت باید هزینه رانژه هم بدم ؟نقل قول:
اگه 512 کردم سرعتم بهتر میشه یا نه ؟یعنی 2برابر میشه ؟
اینجا دیدم اکثرا رای دادن به نداگستر، به نظرتون اون چطوره؟نقل قول:
یشنهاد من اینه که از پارس آنلاین بگیرید من قبلا داشتم خوب که اصلا نبود اما نسبت به بقیه خیلی بهتر بود---روزانش از صبا خیلی ضعیف تره اما شبانش بهتره
به غیر از بحث قیمت اگه میشه بگین.
ممنون
سرعت یک مگ گرفتین؟ میشه بپرسم مدرک از کجا بردین که گذاشتن بگیرین؟نقل قول:
سلام
بالاخره من برگشتم به اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم یه مگ گرفتم از پیشگامان قیمتاش هام بد نبود سه گیگ گرفتم برا یه ماه ببینم چطوریاس فعلا که سرعت دانلودش حرف نداره نواسانش فقط حدود 5 کیلوبایته
من نزدیک 2 ساله از صبانت (همون نداگستر) سرویس میگیرم .
خیلی راضیم ........ .
دوستان نیاز به کارت طلایی شاتل دارم...
یک نفر لطف می کنه برام پیغام شخصی کنه؟
پیشاپیش ممنون:)
1مگ رو با کارت دانشجویی و اشتغال به تحصیل هم میدن؟ یا حتما جواز کسب و این حرفا میخواد؟!
هیچ گواهی نمیخواد یه مگ پیشگامان نه عوض کردن سرویس هزینه رانژه نمیخاد سرعت دوبرابر که نمیشه گفت ولی خوب خیلی زیاد تر میشه
البته من امروز سرعتم خیلی اومده پایین یعنی خیلی نوسان داره اینجوری سرعتش 20-33-50-60-70
یه دفعه هم دیدی میشه 230-340 برا چند ثانیه
امرووز زنگ زدم پشتیبانی گفت یه چند وقته که سرویسها رو روی 128 می بندن ولی تا یه هفته دیگه میشه همون یه مگ یعنی اگه 128 بگیری مثل قدیما روی 1 مگ میبندننقل قول:
شبا 10 دقیقه اولش 200 هست بعدش سرعتش میاد تا 20 ولی از اون به بعد تا صبح آروم آروم میره بالا دوباره
آخه سرویس شبانه نداگستر بین تمام کاربرا share میشه یعنی من که 128 دارم با اون که 2مگ داره شبا سرعتشون یکی هست
2ماه پیش شبا حدود 1.5 گیگ میگرفتم یه شب هم جوگیر شد 2.4 گیگ گرفت که کلی حال کردم ولی الان حدودا شبی 800مگ تا 1 گیگ دانلود میشه
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
کسی سرویس نامحدود بدرد بخور سراغ نداره
نقل قول:
داتک بود نمیدونم یا پرنیان نت انگار سرویس نامحدودشون از همه ارزونتر بود حالا خودتون یه نگاهی بکنید --اما نامحدود اصلا نگیر که به هیچ وجه خوب نیست --ارزونترین سرویسو پیدا بکن من با جمعو ضرب ثابت میکنم که خیلییی ضرره و هزنش سرسام آور
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
نقل قول:
واسه من امروز بعد از چند روز دوباره هی علامت مثلث زرد اخطار میاد کنار ساعت روی کانکشن وقتی توروبلشاتینگ میزنم که مشکلشو پیدا کنه میگه نمیتونه با dns رابطه پیدا کنه--مشکل از ویندوز نیست چون xp هم همینطور میشه اینترنتو روی گوشی هم که share میکنم همین اتفاق میفته
وقتی dns رو روی dns های جهانی گوگل میزارم اصلا همچین مشکلی ندارم ولی خوب پینگ از اینی که هست آشغالتر میشه ولی خوب به جاش قطع نمیشه
یعنی واقعا این پیشگامان نمیخواد یه فکری واسه این مشکلش بکنه؟چ جوریه بعضی روزا این اتفاق میفته ؟5 روز خوبه 2 روز بد
چرا اینقدر این پینگ پیشگامان زیاده؟
من هرکاری کردم از 800 پایین تر نمیاد
خیلی عجیبه پینگ شما...نقل قول:
برای من که همش روی 300 هست...
شما کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
صبا دو هفته است که افتضاح شده روزانه داره روی 10 داره میده
پشتیبانیش هم میگه دیگه برنمی گرده به اون سرعت قبل
نقل قول:
300؟؟؟؟؟پیشگامان؟؟:18:؟یا شوخی میکنی یا میخوای دله ما رو بسوزونی ؟من تاحالا کمتر از 450-500 اونم معدود ندیدم
همش بالا 600-700 و 1000 هستچ
مرکز مخابراتی سپاهانشهر
ندا گستر از روزهای خوبش دور شده
سرعت روزانه 128 زیر 15 دانلود میده
پشتیبانی هم میگه دیگه سرعت بالا تر نمیره و مثل قبل نمیشه چون یک سخت افزاری خریدن و در مراکز مخابراتی نصب کردن که سرعت را روی 15 میده و این همیشگیه و دیگه مثل قبل نمیشه
اینا کاربراشون را چی فرض کردن پول حجم دانلود چند برابر جاهای دیگه میگیرند سرعت نصف جاهای دیگه میدن
منم 10 روز دیگه اکانتم تمومه میرم رو شاتل
صبا رفت تو تحریم فعلا فقط شاتل
منم قبلا شاتل داشتم واقعا راضی بودم اما الان صبا گرفتم 128 سرعتم زور بزنه 30 باشه ظهر که اصلا حدود 5 هم رسید !
من 128 دارم...نقل قول:
سرعتم ثابت رو 60 هست (نهایتا 5 تا پایین تر یا 10 الی 20 تا بالاتر)
به نظرم شما یه زنگ یه پشتیبانی بزن...
سرعت و پینگت اساسی افتضاحه
من مرداوبجم مبشه ازادی دیگه؟نقل قول:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
دوستان من یه سوال داشتم من قبل از اینکه زمان اون یه ماه قبلی تموم بشه که 512 بود رفتم سرویس رو عوض کردم اونا هم هیچی نگفتن یه مگ برا یه ماه دادن ولی وقتی میرم تو ریز کارکرد اکسپایر شدن اکانت رو میگه سه روز دیگه درحالیکه من تازه دیروز سرویس جدید رو گرفتم
ببینید درست متوجه شدم...نقل قول:
شما 512 داشتید ...
قبل از پایان دوره یک ماهه سرویس 1 مگ گرفتید ، یک ماه و مبلغش را پرداخت کردید...
حالا میگید توی سایت که میرید مدت پایان اعتبار را میزنه 3 روز دیگه...
سوال از وقتی که سرویس را تغییر دادید سرعت شما تغییر کرده؟؟؟
به نظرم این چند روز پایان سرویس 512 شماست و بعد از 3 روز سرویس 1 مگ فعال میشه...
راستی از ترافیک باقیماندتون هم میتونید بفهمید قضیه چیه
ترافیکم تموم شده بود سرعتم هم والا امروز از 512 که داشتم پایینتره ولی خوب بعضی موقع ها خیلی بالا میره حالا شاید این سه روز که تموم شد ریشارژ بشه اگه هم نشد من قبضشو دارم روش تاریخ هست دیگه میبرم برام درست میکنند هرچند این خانمه تو دفتر پیشگامان خیلی سر خودش معطله
ببین فردا یه زنگ بزن پشتیبانی ...نقل قول:
چند روز پیش ما هم با همین خانمه برای شارژ کردن به چیزهایی برخورد کردیم که از لحاظ علمی مشکل داشت...:31:
وقتی حضوری رفتم هم گفت درست شده ...
دیگه خونه که رفتم دیدم همون مشکل را دارم داغ کرده بودم با عصبانیت زنگ زدم پشتیبانی که بنده خدا گوشی را داد همکارشون که بالاخره مشکل حل شد
حالا تا تمام نشه که چواب درست نمیدن
راستی من یکی رو میشناسم خونشون نزدیکه همین دفتر مرکزی پیشگامانه شبا 150 سرعت دانلود داره من خودم نصف شب دو ساعت نشسته بودم زل زده بودم به مانیتوز باورم نمیشد
نداگستر فعلا بدترینه تو اصفهان
سرعتش که از دایل اپ کمتره
پشتیبانی هم که هیچ وقت جواب درست حسابی نمی دن
پولی هم که برای حجم دانلود میگیره چند برابر جا های دیگست
خوب اینم دانلود شبانم البته حواسم نبود یه ده دقیقه زود شروع کردم و باز هم حواسم نبود چون فقط هاردم که توش ذخیره میشد 200 مگ جا داشت که در نتیجه فیلمی که گرفتم سیو نشد این idm هم میذاره دانلود بشه بعد یادش میفته بگه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تستی که الان گرفتم هرچند خودم بهش اطمینان ندارم واقعا نفهمیدم چی شد اینطوری شد به خدا نداریم از این چیزا تو ایران اسم isp هم یه چیز دیگس
فکر کنم این یکی درست تر باشه
سرعتت خیلی خوبه
ما از این ندا گستر گرفتیم واقعا افتضاحه داره سرعت دایل اپ میده
128 را داریم 10 دانلود میکنیم
واقعا حالمو داره به هم میزنه صبانت.ای کاش شاتلو ول نمیکردم ...