دوستان واسه ارشد مدیریت بسته آموزشی کدوم موسسه رو پیشنهاد میکنید؟؟
Printable View
دوستان واسه ارشد مدیریت بسته آموزشی کدوم موسسه رو پیشنهاد میکنید؟؟
برخی از کارنامه ها و رتبه های داوطلبین MBA در کنکور کارشناسی ارشد 93:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: mbaonline.ir
ماهان ، شک هم نکن !!!!نقل قول:
آقا، آزمون های آزمایشی ماهان رو توصیه می کنی دیگه؟ خودمم حس می کنم ماهان توی مدیریت قوی تر از جاهای دیگه عمل میکنه اما بین ماهان و مدرسان شریف شک داشتم یکم:n02: کتابهاشون که فکر نمی کنم چنگی به دل بزنه..نقل قول:
با توجه به اینکه تهران نیستم و دسترسی به کلاس های حضوری ندارم، این کلاس های مجازی ماهان که از پاییز شروع میشه چطوره به نظرت؟
سلام
من ارشد صنایع صنایع آزاد واحد الکترونیکی قبول شدم ... مدرکش ارزش داره ؟ فردا نریم 10-12 تومن خرج کنیم بعد بیان بگن مدرکت رو قبول نداریم ؟
دوستان ثبت نام كارشناسي ارشد سراسري ، پيام نور ، آزاد
كي هستش ؟؟
سلام
بهترین منابع درسی برای ارشد کامیپوتر چی هستش ؟
سلام
کارشناسی ارش اکثر رشته ها 32 واحد است .
دوستان میخواستم ببینم کلاس های کارشناسی ارشد معمولا چد روز در هفته است و چند ساعته معمولا کلاس ها ؟ ترم اول چند واحد میدن ؟
:»
سلام
بستگی به نحوه برنامه ریزی کلاس های گروه داره.
الان من ترم اول ارشد فردوسی هستم.
ترم اول 9 واحد دادن.( البته 6 واحد رو می تونیم حذف و اضافه کنیم )
شنبه و 2 شنبه و 4 شنبه کلاس دارم.
چون راهم دوره مجبورم کل هفته رو خوابگاه بمونم.
منم ارشد نرم هستم 9 واحد داد فقط چهرشنبه ها کلاس دارم
منم شهرستانم . میخواستم ببینم نیاز به خوابگاه دارم یا نه . چون فاصله زیادی با تهران نداریم .
بعدش این واحد سمینار باید سمینار بدی و سخنرانی کنی جلوی کلی جمعیت ؟
اگه فاصله ات کمتر از دو ساعته، میتونی به فکر رفت و آمد باشی. در غیر این صورت فکر رفت و آمدو از سرت بیرون کن.
از طرفی فکر پیچوندن کلاسارم از سرت بیرون کن.واسه ارشد باید کلاس بری حتما.
Sent from my SM-N900
سلام
دوستان برای شرکت در ارشد پیام نور باید در ازمون سراسری شرکت کرد یا امزون ارشد پیام نور جداست ؟
فك كنم هم از طريق سراسري ميشهنقل قول:
دوستان برای شرکت در ارشد پیام نور باید در ازمون سراسری شرکت کرد یا امزون ارشد پیام نور جداست ؟
هم خود پيام نور آزمون ارشد برگزار بكنه!
ولي من تاريخش رو ميخوام ! يعني تاريخ همه ارشدهاي امسال !
شما خبر نداري؟
كسي اينجا جواب ما رو كه نميده!
دوست عزیز، اطلاعاتی که شما می خواید با یه سرچ ساده تو گوگل یا سایت سنجش بدست می آد! سایت سنجش برید و بخش کارشناسی ارشد، دفترچه شماره 1 رو دانلود کنید می تونید تاریخ دقیق کنکور رو پیدا کنید. دفترچه انتخاب رشته آزاد رو هم با یه سرچ بسیار ساده تو گوگل می تونید دانلود کنید و تاریخ کنکورش رو پیدا کنید.نقل قول:
ارشد علمی کاربردی صرفا برای کارمندای دولت و کسایی هست که حداقل 3 سال در زمینه رشته مورد نظرشون سابقه کار دارن و پذیرشش بسیار محدوده. تاریخ آزمون و اطلاعات دیگه رو باز از طریق دانلود دفترچش تو سایت سنجش میتونید مشاهده کنید.
پیام نور هم از طریق کنکور پذیرش می کنه و هم بصورت فراگیر که دفترچه فراگیر و آزمونش باز از طریق سایت سنجش قابل دسترسیه.
لطف کنید خودتون قدری وقت بذارید و کار خودتون رو خودتون انجام بدید! موفق باشید.
سلامنقل قول:
samir جان اینم زمان ازمون های ارشد تمام دانشگاه ها .....
نقل قول:
كوتاه و مختصر !
يك دنيا سپاس عزيز
خيلي لطف كردي ...
شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان اعلام کرده برای ورودی های 92 به بعد برای دفاع در ترم چهارم و پنجم نمره از 19 حساب میشه و جبران یک نمره منوط به ارائه خروجی پژوهشی است که تازه برای آن هم کلی شرط و شروط گذاشته بنظرم کم کردن نمره در ترم چهارم کار درستی نیست حالا از دوستان دیگه که این تاپیک را می بینند میتونن بیان بگن در دانشگهاهای دیگه این کسر نمره چه جوری هست؟آیا دانشگاه دیگه ای هست که برای دفاع در ترم چهارم نمره کسر کنه؟نقل قول:
با تشکر
سلام دوستان . من امسال ارشدعمران راه و ترابری علوم تحقیقات اصفهان در اومدم تکمیل ظرفیت هم راه و ترابری تهران ( شمال و مرکز ) انتخاب کردم که قبول نشدم :n02:
چند تا سوال دارم :
1. تکمیل ظرفیت برای بهمن ماه برگزار میشه ؟
2. میتونم بهمن ماه برم اصفهان ثبت نام کنم ؟ ( برای فرار از سربازی :n09: )
ممنون:n26:
سوال اول بله .نقل قول:
سوال دوم خیر !!! قبولی مهر با بهمن فرق داره .
البته دانشگاه آزاد سیستم عجیب غریبی داره !!!( شاید بتونید این کار رو انجام بدید ولی حتما از دانشگاه مربوطه سوال کنید )
مرسي كه جواب داديد ... يكي از دوستان ميگن كه شهريه ثابت ترم مهر رو ميگيرن و ترم مهر رو مرخصي حساب ميكنن o_Oنقل قول:
ماشاالله تلفن دانشگاه ها هم واسه قشنگي گذاشتن [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
این جور چیزا توی دانشگاه آزاد کاملا طبیعیه.. تا دو ترم تحصیلی رو می تونید مرخصی بگیرید که البته باید شهریه ثابت ترم ها رو بپردازید.. حتی میتونید ثبت نام هم نکنید و 1 سال دیگه پاشید برید و ثبت نام کنید؛ قبولیتون محفوظ میمونه، شهریه ثابت هارو به حساب عزیز دانشگاه واریز می کنید و دانشگاه این ترم هارو مرخصی رد می کنه براتون.. در مورد قضیه تلفن قشنگتر از ایناشم هست.. توی بعضی از مراکز آموزش علمی کاربردی خیلی شبک سیم تلفن رو می کشن و در اتاق رو می بندن و داخل می خوابن.. چند بار جلوی چشم من اینکاررو انجام دادن، وقتی می پرسی چرا تلفنو قطع می کنی، تازه شاکی هم میشن که ما که چند تا دست نداریم که هم جواب ارباب رجوع رو بدیم هم کار شما رو انجام بدیم! :n01:نقل قول:
من کارشناسی حقوق رو به زودی به پایان می رسونم و می خوام برای کارشناسی ارشد سراسری امتحان بدم . به سایت سنجش رفتم ولی راهنمایی برای این کار ندیدم . کسی چیزی میدونه ؟
میدونم آزمون زمستون هست ولی از منابع بی اطلاع هستم و اینکه آیا رشته تخصصی رو قبل از آزمون باید تا حدی مشخص کرد ؟ یه توضیحی بدید .
منابع آزمون کارشناسی ارشد تغییری نکرده اند، دفترچه کنکور سال های گذشته رو دانلود کنید، درس هایی که باید امتحان بدین و ضرایب گرایش های مختلف رو توضیح داده.نقل قول:
شما با توجه به گرایشی که میخواهید پذیرفته شوید، سر جلسه کنکور سئوالاتی که در اون گرایش ضرایب بیشتری دارند را باید بهتر جواب بدین.
بنابراین موقع خواندن دروس هم از الان تمرکزتون روی دروس با ضرایب بالاتر در اون گرایش خاص باشه.
سلام من کارشناسی مدیریت دارم و میخوام ارشد سراسری شرکت کنم به نطر شما اگر بخوام غیر مدیریت رشته ای رو شرکت کنم شما چه رشته ای رو پیشنهاد می کنید که از پسش بر بیام.
بستگی به خودت داره ...نقل قول:
اگر تواناییشو داری حقوق شرکت کن اما نمیتونی برای قضاوت و وکالت امتحان بدی حتما باید کارشناسی مرتبط داشته باشی . ;که شاید بتونی بگیری یا ... اونو خبر ندارم ...
روانشناسی هم خوبه ... از لحاظ بازر و آینده کار .
مدیریت هم نباید بد باشه .
سلام دوستان، آیا کسی که کارشناسی را در رشته نرم افزار گذرانده می تواند در مقطع ارشد کنکور انسانی دهد و وارد یکی از رشته های انسانی شود ؟ گرایش های مد نظر ، الهیات، فلسفه غرب،فلسفه اسلامی و عرفان هستند.
آیا امکان پذیر است ؟
از مهندسی ها کدوم خوبه؟ می خوام شباهت به مدیریت داشته باشه؟ مهندسی صنایع - سیستم خوبه؟ دروس امتحانیش که خیلی شبیهن!نقل قول:
سلام بچه ها...
یه سوال داشتم...
من اگه رشته کارشناسیم یه چیزی مثل حسابداری باشه...برای ارشد میتونم یه رشته ای که مربوط به کامپیوتر باشه رو انخاب کنم؟ مثل برنامه نویسی یا IT
آخه من مدرک کاردانیم برنامه نویسی هست...برای کارشناسیم مجبور شدم حسابداری بخونم... :/
ممنون
از لحاظ بازار کار بهترین رشته که شما هم بتونید از پسش بر بیایید حسابداری هست .نقل قول:
اگر ریاضیات و زبان قوی ( خیلی خیلی قوی !!) دارید رشته MBA بهترین انتخاب خواهد بود .
اگه به مهندسی علاقه دارید ، رشته مهندسی صنایع (صنایع - صنایع و مهندسی مالی و مدیریت سیستم و بهره وری) هم میتونید شرکت کنید .( بهترین ها به ترتیب : مهندسی مالی و صنایع-صنایع و سیستم و بهره وری هستند که ضرایب مهندسی مالی و صنایع -صنایع مثل همه) . توجه کنید که رشته مهندسی مالی مربوط به طراحی ابزار های مالی مثل اوراق اختیار خرید و فروش یا قرارداد های آتی و غیره هستش . در کل ، میره توی بازار پول و سرمایه . شبیه مدیریت مالی هستش با این فرق که شما در مدیریت مالی از ابزار های مالی استفاده میکنید ولی در مهندسی مالی توانایی خلق این ابزار ها رو پیدا خواهید کرد . بسیار رشته باکلاس و خوش آتیه ای هست مخصوصا در خارج از کشور با توجه به رونق بازار بورس . صنایع-صنایع بیشتر مدیریت منابع و بهره وری بهینه در کارخانجات هست که بیشتر از مدیریت به امور فنی گرایش داره . مدیریت سیستم و بهره وری هم باز برمیگرده به صنعت ولی تکیه اش بیشتر روی مدیریته .
من حسابداری رو پیشنهاد میکنم . تغییر رشته کار آسونی نیست !!!
موفق باشید .
هر رشته ای که بخواهید میتونید شرکت کنید . فقط باید لیسانس( هر لیسانسی) داشته باشید و بتونید از پس کنکور هم بر بیایید .نقل قول:
دوستان بنظرتون كارشناسي ارشد
پيام نور ، آزاد يا پرديس تحصيلات تكميلي برم ؟!!
پرديس تحصلات تكميلي مهر دانشگاه سراسري ميخوره روي گواهينامه و مدرك
ولي خب پوليه و گرونه ديگه ... مث آزاد تقريبا !
حالا به نظر شما ارزش كدوم بهتره؟
كنكور رو هم بي خيال ... به هيچ وجه كنكور بده خوبي نبودم ! وقت خوندن هم ندارم
معدل كارشناسي 18
رشته مديريت دولتي
استاد میرزاده با ایسنا مصاحبه کرده و رسما گفته بهمن هم پذیرش داریم
میرزاده با بیان اینکه با پذیرش در مهرماه و بهمن ماه وضع اقتصادی بهتر خواهد شد، گفت: امسال 12 هزار دانشجوی دکترا و 220 هزار دانشجوی ارشد پذیرش شدهاند و به کوری چشم دشمنان انقلاب، دانشگاه آزاد تا پایان سال 93، 500 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی با احتساب دانشجویان در حال تحصیل خواهد داشت.
:n08::n08::n08:
دور آزاد رو یه خط قرمز بزرگ بکش بذارش کنار . مدرکش دوزار نمی ارزه . بعدش می بینی پول دادی و وقت گذاشتی و یه مدرک بدرد نخور گرفتی . اگه تونستی برو پردیس . اگه زورت نرسید برو پیام نور .نقل قول:
سلام
دوستان ارشد جایی بدون کنکور نداره ؟رشته نرم افزار کامپیوتر ؟ اگه هست کجا در تهران ؟
مگه پردیس تحصیلات تکمیلی مال آزاد نیست؟نقل قول:
من همینو قبول شدم و ثبت نام و کلاس ها و حتی سایتش وابسته به دانشگاه آزاد هست
بعضی از واحدهای دانشگاه سراسری پردیس هم دارند!نقل قول:
پردیس دانشگاه ازاد فرق داره با اینی که ایشون گفتند:n06:
سلام
پکیج آزمون آزمایشی مدرسان شریف - کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار رو میفروشم.
من دانشگاه آزاد قبول شدم و چون سر کار میرم دیگه وقتی نمیشه برای دولتی کاری بکنم :n03:
سلام... بچه ها از بین اینا ارشد کدومشون بهتره؟ از لحاظ رشته و اعتبار مدرک
مدیریت صنعتی سمنگان آمل ( موسسه غیر انتفاعی)
مدیریت بازرگانی رشت (آزاد)
*آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 94
توکلی گفت: ثبتنام از داوطلبان متقاضی آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 94 از شنبه 17 آبان ماه
از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آغاز میشود و یکشنبه 25 آبان ماه پایان مییابد.
وی افزود: زمان برگزاری این آزمون 15، 16 و 17 بهمن ماه است.
غیر انتفاعی بهتر از آزاده .نقل قول:
بازرگانی هم بهتر از صنعتیه .
بین این دوتا ، خودت حساب کتاب کن ببین کدومش واست بهتره .
من بودم پامو دانشگاه آزاد نمیذاشتم .
ولی شما باید مسائلی مثل مسافت و نزدیکی و هزینه ها رو هم در نظر بگیرید .
موفق باشید .