قبل از هر چیز میخواستم از تمام عزیزانی که قسمت اول این مقاله رو دیدن و منتظر قسمت دوم این مقاله بودن معزرت
خواهی کنم بابت تاخیر و از تمام دوستانی که قسمت اول این مقاله رو مشاهده نکردن دعوت میکنم که قبل از قسمت
دوم این مقاله حتما قسمت اول رو ببینند
در اینجا میتونید مشاهده کنید
صفحه 198 تایپیک 4
کاملا مشخص هست
خوب بریم سر آموزش
بچه درست بشین اون ته کلاس سر صدا نکن :27::27:
آموزش پرواز آنلاین توسط IVAO قسمت دوم:
خوب همون طوری که در قسمت 1 این آموزش دیدن با چند نمونه از Ratting ها آشنا شدین اما حالا میخوام به تریتیب
مراحل ثبت نام شما رو در اینجا قرار بدم
فقط خواهش میکنم مراحل که توضیح داده شده رو به ترتیب پیش برید و به قسمت های دیگه سایت فعلا مراجعه
نکنید تا مشکلی پیش نیاد
خوب اول باید به سایت IVAO برید به آدرس زیر :
[HTML]http://www.IVAO.aero[/HTML]
وبعد طبق عکس زیر روی گزینه Join IVAo کلیک کندی تا قسمت کشویی باز شود وسپس روی Person کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به جز لینک هایی که توضیح داده میشود به لینک های دیگه کاری نداشته باشد
خوب توی این صفحه که مشاهده میکنید توضیح کاملی درباره ثبت نام شما داده و توضیحاتی در باره نحوه آموزش در
خود شبکه که من خودم براتون توضیح میدم
ودر این صفحه شما باید در قسمت پایین صفحه روی Continue with registration کلیک کنید
ودر این صفحه هم باید دوباره روی Continue with registration کلیک کنید
(از شما تایید قبول کردن وپذیرفتن قوانین سایت رو دارد )
و در این صفحه جدید شما باید فیلد های خواسته شده رو پر کنید
لطفا به اینجا دقت کنید به جز 3 فیلد اول که همه میدونید ( نام . نام خانوادگی و آدرس ایمیل )
2 فیلد بعدی خیلی مهم هستن
4 که زبان هست اگر شما به انگلیسی تسلط دارید حتما این گزینه رو انتخاب کنید
و از همه مهم تر این قسمت هست که شما باید ایران رو انتخاب کنید
( بچه ها نخندین شاید بگین خوب میدونیم که باید ایران رو انتخاب کنیم )
اما چون دوستان زیادی رو دیدم که چون در یک کشور دیگه زندگی میکنند نام اون کشور رو زدن و همین براشون دچار
مشکل شده .چون این نام کشور مشخص کننده Division شما هست نه اون کشوری که در اون زندگی میکنید
به عنوان مثال یکی از دوستان من چون الان در Boston آمریکا زندگی میکنه به اشتباه آمریکا رو زده بود و یه کم طول
کشید تا از Division امریکا به ایران منتقل شد
خلاصه در قسمت پایین هم بهتر هست که هر 2 گزینه رو Yes بزنید
در این جا از شما میپرسه که دوست دارید که به چه عنوانی فعالیت کنید
بهتر هست که هر 2 رو بزنید
به عنوان مثال خیلی از دوستان در زمان ثبت نام فقط pilot رو میزنند وبعدا که میخوان ATC کار کنند مجبورن دوباره
فعالش کنن
( یک توضیح کوچیک در مورد ATC)
ببنید دوستان این که شما در این شبکه بتونید موفق باشید وبتونید مراحل آموزش رو خوب درک کنید لازم به این
هست که در بعضی موالرد شما خودتونو جای کنترل بزارید و این کار هیچ رقمه انجام نمیشه مگر این که شما
اول قوانین اولیه نرم افزار ATC که در ادامه معرفی خوام کرد رو شما بلد باشد
و جدا از این مسئله که اگر قرار بود همه کسانی که در این شبکه فعالیت میکنن فقط به عنوان خلبان بودن دیگه اصلا
نمیشد بگیم real و دیگه به واقعیت نزدیک نمیشد
خوب نمیخوام الان خیلی روی این موضوع زوم کنم فقط میخواستم بگم که هر کس که الان خلبان موفقی در این
شبکه هست به این علت هست که اول یک کنترل موفق هست
چون اگر یک کنترل موفق باشید میدونید که چی چیزی رو کی و کجا باید از خلبان بخواین و همین جور هم بر عکس
خوب ادامه آموزش
بعد از انتخاب گزینه های مورد نظر باید روی Join IVAO کلیک کنید
سپس وارد صفحه زیر میشوید
به دلایل امنیتی و غیر امنیتی قسمتی از موارد قابل مشاهده نیست
( چشمتو درویش کن مگه خودت یوزر و پس نداری :27:)
خوب اطلاعاتی که شما در این جا وارد کردین رو به شما نمایش میده و میگه که یک ایمیل از طرف این شبکه حد اکثر
تا 24 ساعت آینده به آدرس ایمیلی که نوشته شده ارسال خواهد شد .
توجه کنید که وارد ایمل خودتون بشن و دنبال ایمیلی که از طرف IVAO اومده رو پیدا کنید و باز کنید
( معمولا با نام IVAO و با موضوع IVAO Members Department ایمیل ارسال میشود )
خوب بعد از این که ایمیل رو باز کردین یه آی دی ویه پسورد هست و البته یه لینک که وقتی وری لینک کلیک کنید وارد
یه صفحه جدید میشید که باید اون آی دی وپسورد رو وارد فیلد مربوطه کنید
مثل عکس زیر :
خوب بعد از این که تایید شد وارد صفحه زیر میشید که به شما میگه بعد از 15 دقیقه شما در شبکه فعال خواهید شد
و در قسمت پایین یه دکمه هست که اگر بزنید وارد لیست کاربران شبکه میشید که به ترتیب هر کشور تقسیم بندی
شده ونام هر کشور رو نوشته و در مقابل هم تعداد کاربران فعلی اون شبکه
که اگر میخواید اسم خودتونو ببینید باید روی ایران کلیک کنید و در آخرین صفحه اسم مشخصات و سایر اطلاعات
خودتونو میتونید ببنید
اینم بگم شاید خیلی از دوستان بخوان بدون که کدوم کشو بیشترین وشلوغ ترین کشور در این شبکه هست
از نظر تعداد کاربران کشور برزیل و از نظر تعداد افراد آنلاین در شبکه به عنوان خلبان ومخصوصا کنترل که خیا مهم
هست کشور آلمان هست
که میشه گفت در 24 ساعت شبانه روز هیچ وقت این کشور خالی نیست مخصوصا کنترل
اگر به این شبکه آشنا هستین که خوب باید بدونید چرا من روی کنترل حساس هستم و هی میگم مخصوصا
اگر که نه هیچ اشکالی نداره آشنا میشین :31:
خوب دوستان اگر اجازه بدین من یه استراحتی میکنم بقیه آموزش رو تا امشب آماده میکنم هنوز قسمت دوم تموم
نشده
تا اینجا اگر سئوال بود بفرمائید تا من بقیه آموزش رو آماده کنم