مشکل مسخره با download manager
سلام, من برای دانلود از download manager استفاده میکنم, تا حالا چند بار پیش اومده که یه فایل ۴۰ ,۵۰ مگی برای دانلود گذاشتم , ولی بعد از اتمام دانلود وقتی از داخل نرم افزار محل ذخیره رو پیدا میکنم,و یا اینکه خودم پوشه رو باز میکنم,هیچ اثری از فایل دانلود شده نیست!
آخرین بار تو کافی نت یه نرم افزار دانلود کردم و اینطوری شد,چک کردم محل ذخیره ادرس زیر بود:
My document-downloads-programs
ولی اصلا پوشه programs وجود نداشت!
دیگه هر کار کردم نتونستم نرم افزاری که دانلود شده رو پیداش کنم,
البته من از نسخه پرتابل استفاده کردم.
کسی میدونه گیر کار کجاست؟ یا وقتی اینطوری میشه باید چیکار کرد؟
دانلود با دانلود منیجر و نام گذاری خودکار فایلهای دانلودی
با سلام.سرچ کردم پیدا نکردم...ممنون میشم کمک کنید!
میخوام بدونم آیا با نرمافزارهای دانلود منیجر ( ترجیحا IDM ) میشه تنظیماتی انجام داد که هر نوع از فایلی که دانلود میکنه خودش به ترتیب شماره گذاری کنه؟ مثلا به عدد یعنی 1.2.3.4......
قضیه اینه که میخوام تعداد زیادی فایل پی دی اف دانلود کنم که شماره گذاری باید بشن. و مجبورم هر فایل رو دستی RENAME کنم... میخوام اگه تنظیماتی باشه بزنم. که وقتی دانلود انجام میشه خودش بترتیب شماره گذاری کنه.. همچین امکانی هست؟ حالا یا IDM یا نرمافزارای دیگه.. ضمنا بعد از دانلود نمیشه نام گذاری کنم.چون شماره هرفایل باید با جزتیاتش هماهنگ باشه...
سطح آشناییم با کامپیوتر هم خوبه نسبتا... ممنون میشم هرچه سریعتر راهنمایی کنید. باتشکر فراوان
IDM یه قسمت داره تو قسمت TASK به اسم BATCH DOWNLOAD که نمیدونم اینه اونی که من میخوام یا نه...ممنون میشم راهنمایی کنید. من از یک سایت دانلود میکنم ولی هرفایل لینک دانلود خاص خودش رو داره... این قسمت از IDM گفته یه آدرس وارد کنم. آدرس چی رو باید وارد کنم؟ )
خیلی واسم حیاتیه...ممنون میشم کمک کنید...
یک سوال راجع به Internet Download Manager
سلام.
بدجوری اعصاب منو بهم ریخته این IDM. من قبلنا از FlashGet استفاده میکردم برای دانلود. وقتی وسط یک دانلود اینترنت DC میشه ، FlashGet در حالت Waiting می مونه تا دوباره اتصال برقرار بشه و ادامه فایل رو دانلود کنه. جدیدا از IDM استفاده میکنم چون فایلها رو هرچقدر هم Resume کنید بازهم سالم میمونن، ولی FlashGet بهش اعتباری نیست.
ولی این IDM لعنتی اگه بیشتر از 2 یا 3 ثانیه بعد از DC شدن اینترنت وصل نشه، یه پنجره Error خیلی بزرگ میاره و دیگه بصورت اتوماتیک Resume نمیکنه و باید دستی Resume بشه.
اینترنت شبانه من بصورت اتوماتیک وقتی یک ساعت از زمان شروع اتصالش میگذره دیگه دریافتی و ارسالی نداره، یعنی باید به صورت دستی DC کنم و دوباره کانکت کنم تا دوباره بشه باهاش کار کرد که اینکارو خودم با نرما افزارهای AutoDC و ReConnect انجام میدم و مساله ای ندارم.
فقط چیکار کنم که این IDM احمق بفهمه که بعد از DC باید در حال انتظار برای Connect مجدد باشه؟
ممنون