دوست عزیزنقل قول:
اون فایل ها خیلی قدیمی هستن
به تاریخ پست ها نگاه کنید
این تایپیک به کارتون میاد
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=444970
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
اون فایل ها خیلی قدیمی هستن
به تاریخ پست ها نگاه کنید
این تایپیک به کارتون میاد
ممنوننقل قول:
ولی خب سیستم به همین ویروس ها و تروژان های قدیمی آلوده میشه و نیاز به این برنامه های کوچک خیلی زیاده.
منظور من هم این بود که اگر کسی روی سیستم خودش اینارو داره قرار بده تا استفاده کنیم.
تاپیک فوق هم عالی بود (مشترک شدم).
نه دوست عزیز ، نرم افزارها رو تو درایو دیگه ای نصب می کنم . البته به جز نرم افزارهایی که موقع نصب نمیشه درایو رو انتخاب کرد و خودش اتوماتیک در درایو سی نصب میشه که معمولا تعداد این نوع نرم افزارها خیلی کمه . به جز disk clean up خود ویندوز ، از برنامه C Cleaner هم استفاده کردم تاثیری نداشت . در ضمن فایل ها رو هم delete می کنم و اصلا shift delete رو نمی شناسم که بخوام انجامش بدم.نقل قول:
تنها راهی که برام مونده بود نصب مجدد ویندوز اکس پی بود که دوباره نصبش کردم و امیدوارم که دیگه این مشکل تکرار نشه .
از توجه شما سپاسگزارم :11:
آقا وحید سلام خسته نباشی
من خیلی تو سایت دنبال این برنامه گشتم ولی پیداش نکردم.
اگه ممکنه اونو به ایمیلم بفرستید.
با تشکر - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم عزیزنقل قول:
مشکل شما همینه که میگین shift delete نمیشناسین
چون با دیلیت تنها فایل ها بع درایو c میرن و اونجا ذخیره میشن
اسم برنامه رو بگیدنقل قول:
سلام
مشکل من اینه که هروقت به اینترنت وصل میشم سیستمم مدام ری استارت میشه..
میگن مشکل از ویروسه ..از وقتی که هاردم رو فرمت کردم اینطوری شده..
از آنتی ویروس eset استفاده میکنم ویروسی پیدا نکرد..:13:
به نظرتون دلیلش چیه..
Kaspersky Virus Removal Tool از این لینک دانلود کنید سپس اسکن کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس برنامه زیر رو دانلود کنید اپدیت و اسکن ، هرچی پیدا کرد دیلیت کنید و سیستم رو ریست کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز ، یعنی موقع دیلیت کردن فایل دگمه Shift و ِDelete رو همزمان باید نگه دارم ؟ این روش با روشی که تا حالا انجام می دادم فرقش در چیست ؟ من نمی دونستم که با دیلیت کردن تنها فایل ها در درایو سی ذخیره میشن . آیا با انجام دیسک کلین این فایل هایی که به روش delete دیلیت شده کاملا از بین میرن و درایو سی کلین میشه ؟نقل قول:
آیا فایلی که به روش delete پاک شده رو میشه دوباره به دست آورد ؟ اگر میشه روش بدست آوردن این فایل ها رو بگید ؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
تو سیستم عامل ویندوز دو مدل دیلیت کردن داریم
1-دیلیت کردن با کلک راست یا زدن کلید از روی کیبورد که در این صورت فایل پاک شده به recycle bin منتقل میشه
و از اونجا که recycle bin در درایو c واقع هست پس فایل ها حجم درایو c رو اشغال می کنند.به همین دلیل هست که وقتی شنا وارد recycle bin میشید می تونید با کلیک راست روی فایل و زدن restore فایل رو برگردونید
2-دیلیت کردن بدون واسطه با استفاده از کلید های shift + delete که دیگه فایل ها به recycle bin نمیرن و به طور کلی از روی هارد پاک میشن(با کلیک راست روس recycle bin و زدن empty recycle bin هم انکار انجام میشه)
با این روش فایلو نمیشه برگردوند(مگر با استفاده از نرم افزار های ریکاوری)
مشکلی بود مطرح کنید
کوفق باشید:11:
ممنون از پاسخت . اینکه با دیلیت فایلی که دیلیت شده و در recycle bin قرار گرفته در درایو c قرار می گیره رو من اطلاع داشتم به همین خاطر همیشه بعد از delete کردن محتوی recycle bin رو هم پاک می کردم تا درایو c حجمش زیاد نشه . خوبی این روش نسبت به shift + delete اینه که اگر از پاک کردن فایلی منصرف شده باشیم میشه اون رو restore کرد .نقل قول:
باز هم از پاسخ و توجهت ممنونم .
سلام
یه ویروسی هست که فایلهای exe رو آلوده میکنه،چطوری میشه از ورود این ویروس به فلش جلوگیری کرد چون من هر دفعه فلشم رو به یک سیستمی که این ویروس رو داره میزنم کل نرم افزارهای داخلش ویروسی میشه،راهی به غیر از zip کردن وجود داره؟
خیلی ساده اخر exe یه نقطه میزاری مینویسی batنقل قول:
مثل:
folderlock.exe.bat
ممنون امتحان کردم اما اینطوری آیکون ها از بین میره راه دیگه ای هم هست مثل نرم افزار خاصی یا نه؟
نه عزیز
راه دیگه ای نیست
البته فکر کنم اگه بتونی از وشه هایی که تو ویندور قابل ساخت نیستند بسازی و فایل هاتو توش کپی کنی نتونه فایلو آلوده کنه
مثل prn
برو تو cmd و بنویس
md C:\.\prn\و اینتر بزن
برو درایو سی یه پوشه به همین نام ساخته شده
البته آدرس بالا رو به فلشت تغییر بده
بعد فایلاتو توش کپی کن و یه تستی کن ببین ویروس آلوده می کنه یا نه(که فکر نکنم)
سلام .
سیستم من این ویروس رو گرفته چه کار کنم !!!
کد:File 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 5 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
اینو هم اضافه کنم که سیستم من سرور گیم نت هست و لطفا هر چی سریع تر جواب بدید !!
حتی اگه میشه به صورت خصوصی !!
خبنقل قول:
شما اگه اینترنت پر سرعت داری اینو دانلود کن و باهاش اسکن کن:
اگه نه اینو دانلود کنید و بعد آپدیت اسکن:کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/
کد:http://www.fileserve.com/file/sst5y3n/Malwarebytes.v1.46.rar
دوست عزیز اینا رو یکی دیگه از دوستا به من داد ولی هیچ کدوم کارمو راه ننداخت !!!نقل قول:
پیشنهادتون چیه !!
رسکیو دیسک دانلود کن و کل سیستم رو اسکن کن. احتمالا خیلی جاهای دیگه هم رفته و آلوده کرده.:41:نقل قول:
رسکیو دیسک کسپراسکای و اویرا احتمالا مشکل رو حل میکنن.
طبق گفته ی دوستمون راه چاره استفاده از rescue disk کسپر هست که تو همین انجمن سرچ کنی پیدا می کنی تایپیکشو
درود بر دوستان گلم بنده ویندوز ایکس پی سرویس پک سه دارم ولی مشکل من باز نکردن صفحه های سایت مودم و اینترنت ای دی اس ال به خوبی عمل میکنه حالا چند روزی کانکت میشه ولی سندو ریسیو ندارم انگار یه ویروسی چیزی نمیزاره بایت ردو بدلشه با ان ا دی اپدیت شده هم اسکن کردم چیزی پیدا نشد لطف کنید راهنماییم کنید چطور راش بندازم
در ضمن کدک پلیرهامم فایلهای اف ال وی رو پلی نمیکنن
شما هم با رسکیو سی دی کسپر یا اویرا تست کن بفهمی ویروسی هست یانه. البته تنظیمات رو هم باید کامل چک کنی چون ممکنه سوتی داده باشی.نقل قول:
برای اف ال وی ها چیز خاصی جز پلاگین آدوب برای بروزرها لازم نیست نصب باشه. از سافت گذر دانلودش کن و نصب کن حل میشه. برای بروزرها دو دسته داره ها !!! یکیش برای IE هست و اون یکی برای دو سه تا مرورگره دیگه. حجمشون هم در حد یکی دو مگ هست.:11::11::11:
- توي فايرفاكس هر موتور جستجويي مي خوام استفاده بكنم ، اصلاً نزديك گزينه جستجو بشم ،بسته ميشه
- اينترنت اكسپلورر باز كه مي كنم زودي بسته ميشه
- جستجوي ويندوز رو بزنم ، كلاً اكسپلورر ويندوز مي پكه
- folder option كلا نيست تو منوي tools !
- گزينه tesk manager كلاً غيرفعال شده و اگر ctrl+alt+delet fزنم خطا ميده
- توي run دستوراتي كه يمزنم هم اجرا نيمشند .
- آنتي ويروس nod32 دارم كه خاك برسرش ، هيچ .... نتونست بخوره !
- صفحه اول تاپيك رو هم خوندم چيزي راجع به اين ويروس نبود ! اصلاً اين ويروس مخالف جستجو كردنه !
اي ملت عزيز ، به دادم برسيد كه برباد رفتم ! كلي كار دارم كه به خاطر اين ويروس از زندگي افتاديم :(
خواهشاً راهنمايي كنيد . چون نمي تونم به هيچ وجه جستجو كنم ،لطفاً اگر فايلي يا چيزي ميگيد همينجا لينك بزارين !
پيشاپيش ممنون از كمك شما دوستان
سلامنقل قول:
اینم از نود که همه طرفدارشن
سیستمت اساسی ویروس داره
اول با این اسکن کن:
حجمش هست 70 مگکد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/
اگه زیاده اینو دانلود و اسکن کن باهاش:
کد:http://www.filescrunch.com/techspot/1103mal/mbam-setup-1.46.exe
من آنتي ويروس ESET Smart Security رو نصب كردم، يه ويروس پيدا كرده ولي هيچ كار نميتونه بكنه براي از بين بردنش!
اينم پيغام كه ميده:
file C:\WINDOWS\Explorer.exe probably a variant of Win32/Genetik trojan unable to cleanحالا چكار كنم؟
ضمنا از وقتي اين ويروس اومده هر 5 ثانيه اي درايو فلاپي چراغش روشن خاموش ميشه!
كمك كنيد لطفا
مهدی جان از زحماتت ممنون امیدوارم همیشه دست پر برای ما باشی :thumbsup:
سلامنقل قول:
با برنامه ی اولی پست بالایی من اسکن کنید
نود نمی تونه فایل ها رو کلین کنه
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
مهدی کیه؟؟:31:نقل قول:
سلام
در فلش مموری من تمام فایلهایی که به صورت پوشه هستند مخفی هستند بر روی سیستم نود 32 اپدیت شده و محافظ یو اس بی وجود دارد با وجود اینکه بوسیله چند آنتی ویروس مانند نود32 وبیت دیفندر آپدیت شده اسکن شده باز هم فولدرها مخفی هستند.
توضیح اینکه در فولدر اوپشن گزینه نمایش فایلهای مخفی وجود دارد باز نمیتوانم فولدرها را ببینم (فولدرها با استفاده از نرم افزار وین رار
قابل مشاهده می شوند)
لطفا راهمایی فرمایید.
سلام
از منوی استارت برید به RUN و بنویسید CMD
تو صفحه ی باز شده بنویسید
که به جای X باید اسم درایو فلش رو بنویسیدنقل قول:
ATTRIB -A -S -H -R X:*.* /S /D
بعد اینتر بزنید
بهتره مت بالا را کپی پیست کنید
سلام مدتی هست وقتی از نرم افزار u1000 برای برداشتن فیلترها استفاده میکنم با پیام زیر مواجه میشم میخوام بدونم باید چیکار کنم آیا ویروسی شده سیستمم یا نه .
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد سيستم امروز يك فلش بهش وصل كردم و حتي فلش رو هم اسكن كردن و چيزي پيدا نكرد اما حالا وقتي مي خوام روي درايوهام راست كليك كنم autoplay نشان مي دهه همچنين روي دسك تاپ و زمينه كليه درايوام يك عكس با زمينه مشكي كه زيرش نوشته ERANGOD2009 شده است لطفا كمك كنيد هرچي اسكن كردن پيدا نكرد ضمناً گزينه هاي Show hidden files and folders و Hide protected operating system files (Recommended نيز حذف شده
-----------------------
اشتباه شد!!
سلام دوستان می تونید کمکم کنید؟
الان چند روزی هستش که سرعت کامپیوتر من خیلی خیلی افت کرده وارد محیط ctrl alt delete که میشم بعد چند ثانیه پنجره اتوماتیک بسته میشه و توی run که regedit تایپ می کنم باز هم پیغام خطا میده و صفحه ایی باز نمیشه می دونید چه ویروسی گرفتم و چطوری می تونم مشگلمو حل کنم؟
ممنون میشم ازتون
سلام
من 5 سالی هست که از کسپر اسکای استفاده می کنم. اخیرا" (یک هفته پیش) لپ تاپم ویرس گرفت و show hidden files از کار افتاد. که با روش هایی که تو همین فروم هست هم نتونستم حلش بکنم.
نکته ای که بیشتر از همه چی اذیتم میکنه، اینه که update کسپر اسکایم از کار افتاده. وقتی می زنم update بشه سریع صفر میشه و update انجام نمیشه. Update آنتی ویروسم ماله یه هفته پیشه، حدس میزنم ویروسه آپدیت رو از کار انداخته!
چی کار کنم!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kaspersky intenet sequrity 7
malwarebytesرو نصب و اسکن کن
ارسایت softarchive یا 2baksa.net میتونی پیداش کنی
سلامنقل قول:
سلام مدتی هست وقتی از نرم افزار u1000 برای برداشتن فیلترها استفاده میکنم با پیام زیر مواجه میشم میخوام بدونم باید چیکار کنم آیا ویروسی شده سیستمم یا نه .
نود این فایل رو خطرناک تشخیص میده
شما باید این برنامه رو به قسمت exclusive اضافه کنید
سلامحتما آنتی ویروس شما نو32 هستنقل قول:
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد سيستم امروز يك فلش بهش وصل كردم و حتي فلش رو هم اسكن كردن و چيزي پيدا نكرد اما حالا وقتي مي خوام روي درايوهام راست كليك كنم autoplay نشان مي دهه همچنين روي دسك تاپ و زمينه كليه درايوام يك عكس با زمينه مشكي كه زيرش نوشته ERANGOD2009 شده است لطفا كمك كنيد هرچي اسكن كردن پيدا نكرد ضمناً گزينه هاي Show hidden files and folders و Hide protected operating system files (Recommended نيز حذف شده
آیا آپدیت هست؟؟
اگه نه آپدیت کنید و بعد اسکن اگر هم آپدیت هست از این فایل استفاده کنید:
حجم 70 مگابایت(بدون نیاز به آپدیت)کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/
اگه adsl ندارید لینو دانلود و بعد آپدست و بعد اسکن:
به این تایپیک هم سری بزنید:کد:http://www.techspot.com/downloads/4716-malwarebytes-anti-malware.html
سلامنقل قول:
سلام دوستان می تونید کمکم کنید؟
الان چند روزی هستش که سرعت کامپیوتر من خیلی خیلی افت کرده وارد محیط ctrl alt delete که میشم بعد چند ثانیه پنجره اتوماتیک بسته میشه و توی run که regedit تایپ می کنم باز هم پیغام خطا میده و صفحه ایی باز نمیشه می دونید چه ویروسی گرفتم و چطوری می تونم مشگلمو حل کنم؟
ممنون میشم ازتون
اغلب ویروس ها این کارو میکنن
نمیشه گفت دقیقا چه ویروسیه
شما هم از برنامه ی بالایی استفاده کنید
خب دوست عزیزنقل قول:
سلام
من 5 سالی هست که از کسپر اسکای استفاده می کنم. اخیرا" (یک هفته پیش) لپ تاپم ویرس گرفت و show hidden files از کار افتاد. که با روش هایی که تو همین فروم هست هم نتونستم حلش بکنم.
نکته ای که بیشتر از همه چی اذیتم میکنه، اینه که update کسپر اسکایم از کار افتاده. وقتی می زنم update بشه سریع صفر میشه و update انجام نمیشه. Update آنتی ویروسم ماله یه هفته پیشه، حدس میزنم ویروسه آپدیت رو از کار انداخته!
چی کار کنم!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaspersky intenet sequrity 7
شما اشتباه می کنید که از ورژن قدیمی این آنتی ویروس استفاده می کنید
اول با برنامه های بالایی اسکن کنید و بعد ورژن 2011 رو نصب کنید
اگر هم مایل نیستسد ورژن 2011 رو نصب کنید از کومودو استفاده کنید
اینم تایپیکش:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=423224
تایید میشهنقل قول:
یه راه حل6مگابایتی
malwarebytesرو نصب و اسکن کن
ارسایت softarchive یا 2baksa.net میتونی پیداش کنی
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون، سه جا نوشتم چون اعصابم داغون بود.
1. malwarebyte آیا show hidden files رو به حالت اول بر میگردونه؟
کامل آپدیتش کردم و کامپیوتر ریست و بعد اسکن کامل انجام دادم و 10 تا فایل آلوده شده Remove شد, مجدد کامپیوتر رو ریست کرد ولی فرجی حاصل نشد! و همچنان show hidden files فعال نمیشه.
با winRaR که داخل درایوهامو نگاه می کنم، سه تا فایل هست به نام های:
اولی رو پاک کردم و فعلا" نیومده. ولی مطمئنم دوباره بر می گرده و مخرب هستش.
i00dvoym.exe
و autorun.inf
که به محض پاک کردن، دوباره سریع ساخته می شوند:41:
اونا رو نه کسپر نمی شناخت و نرم افزار جدید هم نشناخت!
چه طوری hidden رو به حالت اول برگردونم؟
2 کومودو اعصاب خورد کن نیست؟ گیراش در چه حدی هست!
البته دیگه عذر می خواهم که بقیه سوالات رو اینجا می پرسم (دیگه سر حرف باز شده)
3.
من همیشه آنلاین هستم
سرعت اینترنت خیلی خوب
انواع فلش مموری ها هم معمولا" وصل میشه
انتظارم از آنتی ویروس اینه که محیط راحتی داشته باشم (خود آنتی ویروس راحتی را از من نگیره)
شاید کومودو جلوی ویروس و ... رو خوب بگیره! اما با اعصاب خوردی های خودش چی کار کنم؟
برای ورژن 2011 کسپر لایسنس و ... گیر می آد؟
راستشو بخای از کسپر خوشم می آد! اما وسوسه شدم کومودو رو امتحان کنم. تاپیک کومودو رو هم تقریبا" مطالعه کردم.
ممنون
برای برگردوندن show hidden files به این تایپیک مراجعه کنید و از نرم افزار هاش استفاده کنید:
کسپر فوق العاده قوی هستکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=444970
پیشنهاد من هم کسپر هست
شما کسپر 2011 رو نصب و بعد آپدیت اسکن کنید
حتی اگه ویروس رو هم نشناسه با هوش مصنوعی و بقیه ی ماژول هاش ویروی رو پاک می کنه
در ضمن یه قسمت داره تو tools نرم افزار به نام system restore که کارش برگردوندن قسمت های غیر فعال مثل همین show hidden files هست
برای کی کسپر هم تایپیک اختصاصی داریم l
سلام
چند وقتی هست وقتی وقتی با برنامه Internet Download Manager از سایت YouTube.com هر فایل تصویری که دانلود میکنم و فقط وقتی وارد پوشه دانلود شده میشم سی پی یو میره رو 100 درصد و تا وقتی explorer.exe را نبندم درست نمیشه
درضمن قبلا این مشکل برام پیش اومده بود ویندوز عوض کردم چند روز درست شد ولی دوباره به همون حالت قبل برگشت
فقط هم با سایت You tube این مشکل را دارم
از آنتی ویروس nod 32 ESET_Smart_Security و ویندوز سون استفاده میکنم و همیشه هردو را اپدیت میکنم
لطفا راهنمائی کنید
سلام
احتمالا شماونرم افزار کی لایت کدک پک رو نصب کردید.پاکش کنید با نمایش فایل ها رو از حالت بندانگشتی در بیارید