من مخابرات استقلالم.
سرعت هنوز همینجور پایین هست!
ار روزی که مخابرات به شرکت س*اه واگذار شد ، این داستان پیش اومد!!
Printable View
من مخابرات استقلالم.
سرعت هنوز همینجور پایین هست!
ار روزی که مخابرات به شرکت س*اه واگذار شد ، این داستان پیش اومد!!
یعنی چی خط دادن زنگ میزنی میگن سرورا مشکل داره.یکی نمیگه اونجا دارن چه ... میخورن
از امروز صبح اينترنت من مشكل دار شده.
مشكلش اينه كه بااينكه كانكت هست اما ديتايي رد و بدل نميشه.
اگر هم بشه با سرعت خيلي پايين.
براي شما هم امروز چنين مشكلي پيش اومد؟
همين الان هم باز همينطوري شد.
من صبانت دارم.
سرعت اینترنتم از 64 بالاتر نیمره. اسمش اینکه 128 گرفتم. بعضی موقعها هم میره رو 30 و پایینتر.
دیگه خیلی مسخره شده.
مگه مخابرات هم توربو كرده؟
فعلا که شما صبانتیها دارین حال میکنین.
با عرض سلام
من می خوام ADSL بگیرم
به نظرتون از کدوم سرویس دهنده بگیرم؟(نگاه کردم دیدم اغلب سرویس دهنده ها جای ما ساپورت میکنن)
قیمت هاتش از کجا ببینم؟
کدوم قیمتاش مناسب تره؟
به طور کلی اگه جای من بودید کدوم انتخاب می کردید؟
راستی هزینه مودمش و نصب چقدره؟
با تشکر
سرعت در حد مگس شده ...........
دستم به اين رئيس س..اه برسه مي دونم چي بهش بگم !
راستش من چند روه مي خوام از راپيد شير دانلود كنم مي گه يك آپي كه آپي شما هست داره دانلود مي كنه ؟
قضيه چيه ؟ بايد چيكار كنم
Your IP address 207.000.70.000 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
نقل قول:
فعلا مثل اينكه بچه هاي صبانت خيلي دارن حال مي كنن . قيمتاش هم فكر كنم بالا باشه . :41:
من جاي شما بودم هيچكدوم :27:
هزينه نصب پورت 10 تومن و مودم هم از 45 به بالا
شاتل هم 2 مگ اورده
ماه ديگه ميخام 2 مگ بگيرم
چرا شاتل 128 10g رو میده 24 تومن و راه اندازی 15 تومن ولی صبا 128 10g رو میده 34 تومن و راه اندازی 10 تومن؟
صبا 128سرعت 10 گیگ 37 تومن راه اندازی 10 تومن
شاتل 128سرعت 10گیگ 24 تومن راه اندازی 15 تومن + 3000 آبونمان مخابرات
1- چرا هر دو 10گیگ رو به قیمت متفاوت میده؟
2-چه فرقی توی راه اندازی هست که این 10 تومن میگیره اون 15 تومن؟
3-چرا واسه شاتل 3000 تومن آبونمان مخابرات میاد؟
من صبانت دارم .
قیمتش هم خیلی مناسبه ، جای خودم بودم دوباره صبانت رو شارژ میکردم .
الان هم شبها 2.8 گیگ دانلود میکنم
با اين سرعت فقط 5 گيگ هروز خيلي كمه
بيشتر ميخام:19:
از امروز سرعت مخابرات کمی به حالت عادی برگشته.
واز مال من بد تر شده . الان سايت ها رو به زور مياره و هي قطع مي شه . :13:
دوست دارم الان يك مشت بزنم تو شيشه مانيتور . :2:
صبانت مثلا سرعتش آزاده و وقتی 128 میگیری, سرعتش احتمالا تا 1024 هم میرسه. البته کیفیتش به شدت مذخرف هست.نقل قول:
صبا 128سرعت 10 گیگ 37 تومن راه اندازی 10 تومن
شاتل 128سرعت 10گیگ 24 تومن راه اندازی 15 تومن + 3000 آبونمان مخابرات
1- چرا هر دو 10گیگ رو به قیمت متفاوت میده؟
2-چه فرقی توی راه اندازی هست که این 10 تومن میگیره اون 15 تومن؟
3-چرا واسه شاتل 3000 تومن آبونمان مخابرات میاد؟
ولی شاتل وقتی ازش 128 میگیری, همون 128 رو بهت میده.
شاتل اینترنتش ADSL 2 هست فکر کنم به این خاطر گرون باشه.
تنها واسه شاتل نمیاد, اون 3000 تومان برای هزینه ADSL و سرویس ویژه هست که برای هر شرکتی میاد.
الان برای من روز 250
شب تست نکردم چقدره؟ سرعت شب؟
چی؟
سرعت شما 250 کیلوبایت در ثانیه هست؟
مگر صبانت 1024 نکرده بود؟ اون زمان که ما صبانتی بودیم سرعتش نهایتا تا 50 میرفت. بعدش شنیدم تا 1024 هم میرسه. نکنه بیشتر کردن ها؟
بلخره پينگ ما هم كم شد :31:
اره سرعت روز توپهنقل قول:
1گیگ تو 40دقیقه میگیره
بله. مثل اینکه فقط چند ساعت خوب بود. الان صفحه ها رو به زور باز می کنه.نقل قول:
بوووووووود اولا صبانت خیلی خوب بود.منم قبلا که صبا نتی بودم عالی بود.اما تازه گیا کلآ گند زده.نقل قول:
الان از اون چیزی که میده خیلی پایین تره.
سلام به دوستان مشهدی
آقا من از پارس انلاین سرویس می گیرم البته تو رشت می خواستم بدونم اینجا که سرعت بالا رفته برای شما تو مشهد هم اینجوریه یا نه آخه اینجا بین دو تا ISp کل افتاده هر روز دارن سرعتها رو بالا می برن
می خوام بدونم پارس برای رقابت تو رشت سرعتها رو بالا برده یا تو جاهای دیگه هم اینجوریه
ممنون می شم جواب بدید
حتما رقابت باعث اينكار شده
اينجا فكر نكنم كسي پارسي باشه
همه يا صبا هستن يا شاتل
الان هم از اول مهر سرعت ها خوف شدهنقل قول:
من دیشب 4.5 دانلود کردم خیلی خوف بود
ولی خدایی دم شاتل گرم
سرعت 128 رو باز گزاشته
من تشبا تا سرعت 50 هم گرفتم
صبانت ببینی چی میگینقل قول:
دیشب 4.5گیگ دانلود داشتم
چجوری ؟!!نقل قول:
اشتباه نمیکنی؟!
من با اینکه با آخرین سرعت دانلود میکنم و نوسان هم ندارم و راس ساعت شروع میکنم و سایر موارد ، نتونستم از 3.8 گیگ بیشتر دانلود کنم .
من با نرم افزار net meter اندازه گرفتم ، نرم افزار شما چیه؟!
نقل قول:net meter یکم خطا داره , بهترین راه چک کردن از طریق کسپراسکای هست , مقدار دانلودی که از طریق idm انجام شده رو نشون میده که همیشه یکم از net meter کمتر هستنقل قول:
نقل قول:
عزیز جان من زیاد دانلود ندارم ولی دیشب چند تا چیز میز گذاشتم برای دانلود . هریپاتر 6 و کارتون g-force که سایت 5تمام شد . بازم میتونستم دانلود کنم
درمورد دانلود بگم .. صبانت یک مشکل داره . که روز سرعتت بالا باشه. شب پایینه
اگه روز سرعتت پایین باشه دانلود | شب سرعتت بالاست که من این دومی هستم
برای همه این قانون درست نیست . من روزها سرعتم 250 هست شبانت هم همون 250نقل قول:
جدا؟ من تازه فهمیدم. چند وقته اینطوره؟ فقط تو مشهد اینطوریه یا همه جا؟ سرعتش تا 50 میرسه یا تا 65؟ میانگینش چنده؟ یعنی معمولا روی چه عددی وامیسته؟ من الان 512 دارم تقریبا روی 65 هست.نقل قول:
آره یادم میاد این صبانت یه شب میذاشت با سرعت 50 دانلود کنیم اون وقت به خاطر اون یه شب, 2 هفته سرعت اینترنتش میرسید روی 2. صفحه رو هم باز نمیکرد. باور کنید اون روزهای آخری که از صبانت داشتم, چند هفته پشت سر هم, سرعت بالاتر از 10 کیلوبایت برام آرزو بود.نقل قول:
صبانت ببینی چی میگی
دیشب 4.5گیگ دانلود داشتم
اما این شاتل کیفیتش حرف نداره. به خصوص این جایزه هاش منو کشته. مثلا ماه رمضان یه ماه اینترنت رایگان بهم داد. از دیجیتالی بودن اینترنت شاتل خیلی خوشم میاد :دی منظورم همین پشتیبانیش هست که اگر اینترنتت هم تموم شده باشه باز ه میتونی سایت شاتل رو باز کنی و با پشتیبانی صحبت کنی.
[quote=online_amin;4314028]جدا؟ من تازه فهمیدم. چند وقته اینطوره؟ فقط تو مشهد اینطوریه یا همه جا؟ سرعتش تا 50 میرسه یا تا 65؟ میانگینش چنده؟ یعنی معمولا روی چه عددی وامیسته؟ من الان 512 دارم تقریبا روی 65 هست.
آره یادم میاد این صبانت یه شب میذاشت با سرعت 50 دانلود کنیم اون وقت به خاطر اون یه شب, 2 هفته سرعت اینترنتش میرسید روی 2. صفحه رو هم باز نمیکرد. باور کنید اون روزهای آخری که از صبانت داشتم, چند هفته پشت سر هم, سرعت بالاتر از 10 کیلوبایت برام آرزو بود.
الان نزدیکه شبی 5تا فیلم 700مگ دانلود میکنم ! هیچ مشکلی نداره سرعت دانلود 170.180شب
شاتل هم دسته كمي ندار از سرعت داريم حال ميكنيم
سلام برو بچ
منم از صبانت سرویس گرفتم
مبارک باشه@!!نقل قول:
محدود یا آزاد
سرعت؟؟؟
شیرینی یادت نره:27::31:
چقدر این صبانت مزخرف شده، قبلاً از شاتل گرفتم خیلی خوب بود( البته از این سرعتای عجیب صبا نداره!) ولی خب منطقی بود و قطعیش خیلی کم بود، الان دوباره اومدم از صبا گرفتم ، خدا به خیر کنه ........... فقط شاید گفت سرعتش بقیه ی مشکلاتش رو می پوشونه! بعضی وقتا با 600- 700 ثابت دانلود می کنم! ولی خب چه فایده می خوام انتخاب واحد کنم ، ..... کانکت نمیشه ، کلاسا همه پر میشن ، من تازه کانکت میشم!
كدوم منطقه اي؟
-
:40::40::40:Only SabaNet:40::40::40: