آخر هم كسي جواب سوال من رو نداد من يه پچ تكميلي براي اين بازي دانلود كردم كه 77 mb حجمشه دهنم سرويس شد تا دانلود شد حالا كه دانلود كردم نميدونم بايد چه كارش كنم فايل نصب هم نداره.كمككككككككككككككككك كككككككككك كنيد
Printable View
آخر هم كسي جواب سوال من رو نداد من يه پچ تكميلي براي اين بازي دانلود كردم كه 77 mb حجمشه دهنم سرويس شد تا دانلود شد حالا كه دانلود كردم نميدونم بايد چه كارش كنم فايل نصب هم نداره.كمككككككككككككككككك كككككككككك كنيد
سلام دوستان
این بازی برای من آپشن فایل درست نمی کنه قبلا درست می کرد ویندوزم و عوض کردم بعدش این شد
چی کار کنم؟
سلام دوستان
چطوري ميتونم بازيكنم رو به طور قرضي به يك تيم ديگه بفرستم؟
ميخوام همه بازيكنهاي خوبم رو به تيمهاي ديگه بفرستم و يه فصل با بازيكنهاي سطح پايين بازي كنم. و فصل بعد دوباره همه به تيم برگردن.
چه طوری بازی رو برفی کنم؟:weird::29:
منم تو همین موندم نمیشه برفی کنی!نقل قول:
شايد کيفيت رو روي low گذاشتين که نميشهنقل قول:
منم تو همین موندم نمیشه برفی کنی!
من روي winter ميزارم بعضي وقت ها برف مياد
نه رو high 1024 *768 هست .تو مستر برفی میشه؟
بچه ها باور کنید این پچ 77 مگابایتی خیلی آشغاله.
1- آرم تبلیغاتی روی لباس باشگاه های انگلیس درست نشده:41:
2- لیگ المان درست شده ولی همه بازیکنها کچل هستند ،قیافشون مثل همه و skill همه چیزشون 70 هست
3- گند میکشه به تبلیغات محیطی زمین فوتبال و چمنها
و ...
اگه باورتون نمیشه، بعد از اینکه با مصیبت dl کردید متوجه میشید.
از ما گفتن بود:11:
عزيزم ممنوننقل قول:
ببخشید زحمتی نیست یه عکس از محیط بازی در حالت برفی می زاری؟
تو بازي دوستانه چند بار ديدمنقل قول:
نه رو high 1024 *768 هست .تو مستر برفی میشه؟
تنظيمات
high
1024 * 768
winter
rainy
سيستم خودم که پائينه روي com دوستم چند بار ديدم حالا بعداً اگه وقت کردم چشم!نقل قول:
ببخشید زحمتی نیست یه عکس از محیط بازی در حالت برفی می زاری؟
سلام دوستان من سیستم ام اینه :
cpu : 3.0 amd athlon 64bit
vga: geforce 7100 gs
ram : 1,5 gb
الان هم دارم در 640*480 medium بازی می کنم !
گرافیک رو high که میکنم روون نیست !:41:
چی کار کنم ؟ ایراد از چیه ؟
مرسی اگه جواب بدید
اطمینان داری درایو کارت گرافیکت رو اپدیت کردی؟؟؟!!!
يك راهنمايي ارزنده :46:
ببينيد دوستان عزيز من بعنوان حالا يه كمي با تجربه تر از شما و داشتن حالا چند سابقه ي ورزشي بيشتر (شوخي)
خيله خب بعضي از دوستان پرسيده بودند با اون پچ 77 مگي يا 75 مگي يا 72 مگي چه بكنيم ماهاي بدبخت ؟
خيله خب اينم جوابتون . دوستان عزيز وقتي شما اين فايلو دانلود كرديد تمام شد معمولا زيپه
ميريد Unzip اش مي كنيد و مي بينيد داخلش 2 يا سه تا فايل زيپ ديگه هستش با نام هاي مختلف
خيله خب حالا شما به برنامه ي GGS يا همون Game Graphic Studio احتياج داريد
بريد اونو دانلود كنيد
خب بعدش بريد تو GGS از منوي Edit گزينه ي Import All رو بزنيد . يه Browser باز كنيد و اون فايل هايي كه دانلود كرديد رو به داخل فايل هاي بازي حالا هر جا كه نصب كرده ايد اضافه كنيد
همين بعد بريد از منوي فايل سيوش كنيد تموم شد رفت پي كارش
اما مژده مژده !!!
يادتون هست من قبلا يه فايل پچي درست كرده بودم اون حجمش حدودا 80 مگ بود
حالا يه شاهكار جديد از من و دوست عزيزم آرش
بعد از 1 ماه فعاليت سخت بهترين پچي كه وجود داره رو براتون آماده كرديم اين پچ خيلي خيلي كامله
بزودي ويژگيهاشو براتون ميگم و ان شالله خود پچ را هم براي دانلود ميذارم اما فكر كنم براي افرادي كه پرسرعت دارند خوب باشه :41:
اينترنت زغاليا بايد يه فكر ديگه اي بكنند :27:
اگه سوالي داشتيد بگيد در ضمن يه چيز ديگه
من تو برنامه نويسي وارد هستم تونستم AI اين بازي رو هك بكنم به اين صورت كه بارش برف و باران و ميزانشو ميتونيد قبل از بازي با يه برنامه ي ديگه كه بنام سايت عزيز P30world نوشتمش كم يا زياد بكنيد
به اين ترتيب مشكل برف و باران هم حل ميشه
و مشكلات ديگري مثل چمن مصنوعي با كنتراست بالا كه در هواي باراني كيفيت بسياري از ورزشگاههارو پايين مياره و يا مشكل نقل و انتقالات يا محبوبيت كه واقعا شورشو درآوردند مثلا شما ميايد 10 بازي پشت سرهم مي بري حالا بعدش مياي يه بازي رو مساوي مي كني بعدش مي بيني كه مثلا 10 پوينت يا بيشتر ازت كم ميشه
اينا به نظر من واسه فوتبال محبوبي مثل PES نقطه ضعف هاي بسياري هستش
فعلان باي :10::11:
من دارمنقل قول:
تازه اسم تیمها هم درست شده
فردا میزارمش
منظورت از اون پچ 80 مگی چیه؟؟نقل قول:
نکنه منظورت اون 77 مگی آشغاله؟؟؟؟
اگه منظورت اونه ،که لطف کن دیگه از این پچها نزار. همون یدونه واس 7 پشتمون کافی بود:21::21::27::27:
پویا جان قصد end of eorld نیک بود .مشتاقانه منتظر اون پچی که اماده کردی هستم.
سلام آرمین جان
من directX خودشو ریختم فقط
دیگه چی کار کنم ؟
اصلا گرافیکش از 640 medium بالاتر میارم گیر می کنه !
اعصابمو خرد کرده
ویندوزت چیه؟راستی تو سایت Invidia برو اونجا خودش یه صفحه داره،سی و خورده ای مگابایت .brand Graphic Card ات رو انتخاب کن،نوع Windows ات رو هم انتخاب کن (سی و دو بیت یا شصت و چهار بیت)بعدش Download کن.وبعد از ریختنsetup رو نصب کن.
ویندوزم xp sp2 درایور رو تو سایت nvidia پیدا کردم دارم دانلودش می کنم . . . حالا دانلود کنم چه فرقی می کنه ؟ خوب می شه ؟
من که تغييري رو احساس نکردمنقل قول:
ویندوزم xp sp2 درایور رو تو سایت nvidia پیدا کردم دارم دانلودش می کنم . . . حالا دانلود کنم چه فرقی می کنه ؟ خوب می شه ؟
ببخشيد با اين سيستم من ميتونم لا اقل medium رو روون بازي کنم ؟
+processor : AMD 2400
VGA Card : geforce 5200 (128m
ram : 512mb
يا برم خدا رو شکر کنم که low هم اجرا ميشه؟
100% فرق می کنه ممخصوصا اگه گرافیکت بالا باشه.
ناراحت نشی pouria ولی با این چیزایی که گفتی شاید تازه شاید medium 640*480 رو بتونی نسبتا روون اجرا کنی!!!راستش بری همون low بازی کنی سنگین تری.
ببخشید اکه جوابتو کامل نگفتم .
armin 08
من نصب کردم تغييري احساس نکردمنقل قول:
100% فرق می کنه ممخصوصا اگه گرافیکت بالا باشه.
نه ناراحت چرا؟نقل قول:
ناراحت نشی pouria
نخندينا ولي همين رو هم نتونستم روون اجرا کنم فريم فريم بود فک کنم سيستمم اشکال داره آخه دوستم تقريباً سيستمش همينه ولي medium ؤو روون بازي ميکنه ولي من نه!نقل قول:
ولی با این چیزایی که گفتی شاید تازه شاید medium 640*480 رو بتونی نسبتا روون اجرا کنی!!!
ها؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
راستش بری همون low بازی کنی سنگین تری.
خدا ببخشهنقل قول:
ببخشید اکه جوابتو کامل نگفتم .
armin 08
الان دارم دانلود می کنم لامصب 43 مگابایته !
خداکنه درست بشه . . . نصب کنم درسته ؟ دیگه باید چی کار کنم ؟
خيلي خندم گرفت از اين حرفت :39::39::39::39::39::39::39::39::39:نقل قول:
من كه اون پچو واسه تو نذاشته بودم تويي كه فرق FPS 40 رو با FPS 72 نمي دوني
شايد فكر مي كني خيلي سرت ميشه :27:
دوسته عزيز فكر نكنم اينجا بذارم آخه بعضيا خيلي بي فكرن ...نقل قول:
من كه رفتم 3200 تا عكس از چهره و قيافه ي بازيكنها جمع كردم و تمام اطلاعات سايت هاي ورزشي مثل Goal.com و Football.com و يا Uefa رو جمع كردم تا يه پچ خيلي خوب درست بشه جوابم اينه ...
آخه مگه من احمقم كه براي چنين آدمايي همچين كاري بكنم ...
ميرم خودم بازي مي كنم و به بعضي از دوستان ميدمش ...
منظورم اينه كه ارزش زحمتي كه روش كشيده شده خيلي زياده و اين حرفاي مسخره نيست ...
پچ قبلي كه من گذاشتم بهترين پچيه كه تا حالا براي اين بازي اومده و خودمم هم خيلي چيزاشو درست تر كردم
اين پچ ريتيشن 5 رو داره .... حالا نمي دونم اين دوستمون از چيش خوشش نيومده :27:
باشه پويا اون پچو نمي ذارم :27:
حالا پویا یه چیزی گفت.به دل نگیر .تو که از بزرگای این تاپیکی که نباید ناراحت بشی.منم از طرف پویا ازت عذر خواهی می کنم.
پوریا جان ممنون از جوابت.
باتشکر،
armin 08
ببینم تو نمیخوای بگی که تو لیگ ترکیه رو درست کردی!!!!! یعنی ادعا میکنی همش کار تو بوده!!!!:27::27::27: جل الخالق:27::27::27::27: در ضمننقل قول:
1- من نمیدونم تو کجا بزرگ شدی و چجوری ادبت کردن ، ولی هر جوری ادبت کردند تو وظیفه داری اینجا محترمانه صحبت کنی.
2- حتی اگه من بی فکر باشم ، من نظرم این بوده که این پچ چندان جالب نیست. حالا شاید از نظر تو و دوستان تو این بهترین پچ برای pes 2008 باشه
3- مطمئنا اگر خودت هم به عنوان یک قاضی به این نگاه کنی ،متوجه خواهی شد که دارای مشکلات بسیاری است.
4- خداحافظ :5::5::5::5:
دوست خوبم اقای ارمین جان!نقل قول:
شما هم بهتر است اون پچ قبلی رو اول نصب کنی ، بعد ببینی که من حرف الکی نمی زنم، و شما هم گول بازار گرمی های این دوستمون رو نمی خوری.
جناب end of world شما هم میتونی اون پچی رو که روش زحمت کشیدی رو واسه dl بذاری و کسانی که خواستند دانلود کنند، شاید هم افراد بی فکری مثل من از پچ شما خوششون نیاد ،ولی شاید بعضی هم مثل این اقاق آرمین ازش :40:خوششون:40: بیاد
دوست عزیز من نگفتم پچ مشکلی نداره حرف شما تایید می شه مشکل داشت ولی خب دلیلی نداره که از فردی که زحمت کشیده و اونو گذاشته متنفر بشیم.بله ادب حکم می کنه که درست حرف بزنیم ولی شاید چون ناراحت بود اینطوری گفت.
ببخشید اگه ناراحتت کردم .معذرت.
آرمین جان اگه همه مثل شما بودن که وضع انجمن خیلی خوب میشد.نقل قول:
:10:
خواهش می کنم همه ی انسان ها می تونن خوب باشن فقط کافیه که همدیگرو بفهمن.من به عنوان کوچک ترین عضو این انجمن سعی می کنم تنها وظایف واقعی یک فرد تو انجمن رو انجام بدم اما خوشحالم امروز یک نفر به لیست دوستام اضافه شد.
امید به اون روزی که همه معنای انجمن(یکی برای همه، همه برای یکی)رو بفهمن .
موفق باشی
armin 08
آقا صلوات بفرست تمومش کن:10:
سلام ؛ من سیستمی با مشخصات زیر دارم .
رم یک گیگ ؛ سی پی یو 3.2 ؛ گرافیک 256
ولی بازی تقریبا کند اجرا میشه
آیا از سیستمه یا بازی ؟
الهم صل علی محمد و آل محمد ....
چقدر بحث متفرقه می کنید ؟؟؟؟؟
اگه کسی تیم ایران را اسم هاش را درست کرده سیوش را به ما هم بده ....
ممنون از شما ....
================================================== ==نقل قول:
چي شد پس رفيق ؟؟؟!!!
ما منتظريم :10:
در جواب پويا جان بگم كه :
دوسته عزيز اينجا يه انجمنه هدف ما هم اينجا كمك به شماست نه ضرر رساندن
من نميگم كه خيلي سرم ميشه اما با وجود اينكه چند سال گرافيك و برنامه نويسي و ويرايش اين بازي رو حالا از همون PES4 كار كردم ميتونم بفهمم كه چه پچي و چه پچي بد ....
من مطمئنم شما پچ رو اشتباه دانلود كردي ...
در ضمن فكر كنم اينتر شما Dial_Up باشه چون مثلا اگه من جاي شما باشم و اين پچو دانلود كرده باشم و خب گيريم كه خوشمم نيومده نميام كه عصبي بشم و بگم اين پچ فلانه فلونه
حتما خودت بهتر ميدوني كه خود شركت كونامي هم واسه اين بازي مفتضحي كه ساخته هيچ پچي رو به بيرون نداده به همين خاطر من و يا امثال من مجبوريم بازي رو ويرايش كنيم .
اگه از دست من ناراحت شديد شرمنده ام و تقاضاي بخشش مي كنم .....
قصدم توهين نبود فقط دقت در كار:10:
دوسته عزيز رمت و سي پي يوت خوبه اما اسم كارت گرافيكتو بگو تا راهنمايي كنيم :11:نقل قول:
بحث متفرقه نكرديم كه ... :46:نقل قول:
در حال كامل شدنه
دوسته عزيز !!!نقل قول:
تقريبا كارا داره تموم ميشه فقط مونده ورزشگاه آزادي با صداهاي ايراني كه بايد وارد بازي بشن
و يه سري هم فرميشن هاي تيم ها...... بزودي آماده خواهد شد
راستي يه چيز جالب ...
داشتم چمن ورزشگاه منچستر يونايتد رو درست مي كردم متوجه شدم چقدر كيفيت Texture هاي بكار گرفته شده پايينه يه كمي كيفيت اونارو بردم بالا و رنگشون رو هم با فتوشاپ واقعي تر و نويزشون رو هم گرفتم ....
واي نمي دونيد چي شد ... الان خودم دارم تو اون ورزشگاه بازي مي كنم ...
وقتي بارون مي باره با ويژگيهاي دايركت ايكس 10 حتي خيس شدن لباس بازيكنها و يا اشيا رو هم مي توني ببيني و حس كني
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
فعلان باي - سوالي داشتيد بگيد:8:
اقا تو اموزش Game Stodiu گفته بودند که اول بریم قسمت Ggs و بعد Edit اما من هرچی میگردم چیزی به نام Ggsدربرنامه نمیبینم. کمک کنید