متوجه منظورتون نشدم .نقل قول:
ریکاوری یا ریپیر کجا بود ؟؟
منظور من ریکاوری ایجنت بود . :31:
موفق باشید .
Printable View
متوجه منظورتون نشدم .نقل قول:
ریکاوری یا ریپیر کجا بود ؟؟
منظور من ریکاوری ایجنت بود . :31:
موفق باشید .
موقعی که با سی دی ویندوز بوت میکنی یه نصب ویندوز داره و یه repair همون جا که وارد میشی ازت جایی که ویندوز نصبه و پسوورد ادمین رو میخواد که فایلهای ازدست رفته سیستمی رو برمیگردونه .همون جا دیگه.اگه با این کار کردید سیستم بعدش چه جوری میشه؟نقل قول:
ریکاوری ایجنت کجاست و چه کار میکنه!!؟؟
سلام
مگه شما با فایلهای که اینکراپت کرده بودید مشکل نداشتید ؟
اینکراپت ربطی به ریکاوری کنسول نداره .
این محیطی که شما واردش میشید ریکاوری کنسول هستش . و از این قسمت می شه فایلهایی که مربوط به راه انداز سیستم عامل هستند را در صورت پاک شدن جایگزین کرد .نقل قول:
یه ادرس زیر نگاه کنید متوجه میشید .
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
ریکاوری ایجنت یعنی تنها کسی می تونه به فایلهای اینکراپت دسترسی داشته باشه .نقل قول:
تهیه ریکاوری ایجنت یعنی قبل از تعویض ویندوز از فايلهاي Certificate که مروبوط به Encryption ویندوز می باشد نسخه پشتیبان تهیه کنید و بعد از تعویض ویندوز دوباره بتونید از فایلهای اینکراپت شده استفاده کنید .
موفق باشید .
ریکاوری کنسول هم واسه خودش یه سواله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم بعد از این کار که از لحاظ نرم افزاری تغییر نمیکنه؟این آدرسی که دادید درباره ریکاوری.. قسمت پایین توی کدها مینویسه"برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید"؟؟؟
فايلهاي Certificate کجا هستن که بشه ازشون backup گرفت؟
اون ادرس یک نمونه نحوه استفاده از ریکاوری کنسول هستش . خب باید با یوزر و پسوود خودت وارد بشی تا بتونی ببینی . اون www را از ابتداش بردار و بعد لاگین کن.نقل قول:
نحوه گرفتن بکاپ از ریکاوری اینجنت هم توی ادرس زیر ماکروسافت توضیح داده
موفق باشی .کد:http://support.microsoft.com/kb/241201
سلام
بخش ران در منوی استارت دیس ابل شده چگونه باید ان ابلش کرد
سیستمم در حال حاضر 224 مگابایت مموری اصلی (رم) داره در حالیکه ویندوز ایکس پی این استال شده به 512 مگابایت رم برای گارانتی انجام عملیات بهینه نیاز داره(طبق کفته تیون اپ اسپید) برا انجام عملیات بهینه چطور میشه مموری رو افزایش داد و یا بهتر بگم چطوری باید مموری اضافی در کامپیوارم اضافه کنم؟
دوستان این ایکس پی ما یکدفعه زد سرش.
موقع روشن شدن (بعد از ولکام) این اروره مسخره رو میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک دقیقه وارده دکستاپ میشه. اما دریغ از هر گونه ایکونی و استارتی و هیچ.....
هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه .
تنها راه نفوذ بهش هم کنترل الت دلیت هست. که چیزی نداره. فقط از طریق هلپش وارد "هلپ اند ساپورت " شدم و از اونجا چند بار ری استور کردمو انواعه کارا . نشد که نشد..
حالا مشکل از کجاس؟ راه حلش چیه؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون.
مرسی که به سوال من جواب ندادیدنقل قول:
دوستان فایل اجرایی svchost.exe مربوط به خود ویندوزه یا اینکه ویروسه ؟
هربار که ویندوز بالا میاد فایروالم می پرسه اجازه بدم که این فایل اجرا بشه یا نه ؟ اگه میشه بگین این فایل ویروسه یا نه ؟ بهش اجازه بدم یا نه ؟
svchost یه فایل خیلی خیلی مهم و حیاتی ویندوزه. یه ویروس هم به این اسم خودشو راه اندازی میکنه.ولی در مورد شما ویروسی نیست.چون svchost میخواد به resource های سیستم دسترسی پیدا کنه اجازه میخواد.برای اطمینان خاطر سیستمتو با یه انتی ویروس چک کن بعد بهش اجازه دسترسی دائم بده.نقل قول:
متاسفانه نمي تونم با آنتی ویروس چک کنم چون در حال حاضر آنتی ویروس ندارم که اینکار رو بکنم و آنتی ویروس هم فعلا نمی تونم نصب کنم برای همین پرسیدم که مطمئن بشم آیا ویروسه یا نه . هم وقتی که ویندوز بالا میاد می پرسه و هم وقتی که به اینترنت وصل میشم می پرسه که اجازه میدی از اینترنت کانکشن بگیره ؟نقل قول:
یکی دو تا فایل دیگه هستن که اینا رو دیگه فکر می کنم مربوط به خود ویندوزه :
ctfmon.exe
و يك فایل دیگه كه الان فراموشم شده یادم اومد می پرسم ازتون
ممنونم از توجه تون
سلام
دوستان من جدیدا از فوتوشاپ زیاد استفاده میکنم بعد وقتی فوتوشاپ رو ران میکنم هرچیز دیگه ای باشه 3ثانیه یکبار هنگ میکنه
شما میتونید بگید مشکل از کجاس ؟
سلام
آقا اگه اين سيستم ولوم اينفرميشن رو از هر درايوي پاك كني مشكلي به وجود مياد ؟؟
یکم بیشتر در مورد مشکلتون بگیدنقل قول:
دقیقا بعد از نصب درایورها اینطوری میشه ؟
سلامنقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد . اما نیازی به پاک کردنش نیست . می تونی اونا غیر فعال کنی .
توی ادرس زیر کامل توضیح داده ام .
موفق باشی .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2337580&postcount=403
شما رمتون چنده؟نقل قول:
شايد رم كم مياره و هنگ ميكنه
و ميره از درايو مجازي ويندوز استفاده ميكنه
كه اينم طبيعتا باعث كندي و مكسهاي چند ثانيه اي ميشه
دوستان سلام
مشکل :من اول یه ویروس گرفتم ویروس رو پاک کردم .نمی دونم واسه چی کارت صدام رو از دست دادم و add new hard ware هم درست کار نمی کنه و هیچی نمی تونه نصب کنه:sad:
کار های انجام شده:
البته قبل از کشتن ویروسه کل چیزایی که موقع start up میومد بالا رو غیر فعال کرده بودم ولی بعد از کشتنش وقتی فعالشون کردم کارت صدام رو از دست دادم حالا نه کارت صدام رو می تونم uninstal کنم نه دوباره نصب میشه add new hard ware هم درست کار نمی کنه و هیچی نمی تونه نصب کنه
کسی می تونه راهنماییم کنه؟:17:
نقل قول:
وقتی می خوام درایو هام رو باز کنم یا یه عکس رو نشون بدم سیستم کند عمل میکنه البته ویندوز رو تازه ریختم(تو ویندوز قبلی اینجوری نبود)چندین بار هم ویندوز رو پاک کردم و دوباره ریختم (xp از شرکت های مختلف که همه آپدیت 2008 هستن)البته بعد از نصب درایورها کامپیوتر اینجوری کند میشه.مشکل از کجاست؟
یه سؤال : ویندوز قبلیت سرویس پک چند بود ؟ این ویندوزت سرویس پک چنده ؟نقل قول:
سؤالم رو واسه این پرسیدم چون واسه سرویس پک 3، سیستمی که نیازه بالاتر از سیستمیه که واسه سرویس پک 2 مورد نیازه..
من یه سیستم داشتم که با sp2 مشکلی نداشت، ولی وقتی sp3 روش نصب کردم، سرعت ویندوز پاین اومد و بعد از 10 تا 15 دقیقه کار کردن سیستم خاموش میشد. دلیلش هم همین sp3 بود. چون بعد که sp2 رو مجدد رو سیستمم ریختم مشکل کامل حل شد..
این ویندوزی که الآن رو سیستمته، همون ویندوز قبلیه ؟
سیستمت ویروس که نداره ؟
اقا من الان داشتم تو اينترنت ميچرخيدم كه يك هو صفحه قفل شد و هيچي كار نميكرد
هرچقدر منتظر موندم درست نشد يك ري استارت كردم وبعد از ري استارت قبل از اين كه صفحه بوت بياد مينويسه:
Reboot and Proper Boot device
or Insert Boot Media in Selected Boot Device and Press a Key
واقعا نميدونم چي شد چون هيچ كاري نميكردم كه بخواد يك همچين اتفاقي بيوفته
خواهشا كمك!!!!
اقا من الان داشتم تو اينترنت ميچرخيدم كه يك هو صفحه قفل شد و هيچي كار نميكرد
هرچقدر منتظر موندم درست نشد يك ري استارت كردم وبعد از ري استارت قبل از اين كه صفحه بوت بياد مينويسه:
Reboot and Proper Boot device
or Insert Boot Media in Selected Boot Device and Press a Key
واقعا نميدونم چي شد چون هيچ كاري نميكردم كه بخواد يك همچين اتفاقي بيوفته
خواهشا كمك!!!!!
شايد First Device Boot تغيير كردهنقل قول:
يا اينكه ممكنه درايو C آسب ديده باشه و نياز به نصب مجدد ويندوز داشته باشه
و اين احتمال هم هست كه بايوس مادربرد خودبخود ريست شده باشه
اول يه كاري كن اگه هاردت ساتا هست در كيس را باز كن و كابلهاي هاردت را يه بار درش بيار و دوباره وصل كن
اگه مشكل حل نشد برو بايوس
برو قسمت Boot
ببين تو ليست بوتها هارد هستش ؟
ببين نخستين قطعه براي بوت هارد هست يا نه ؟
اگه نيست 1ST Boot Device را هر چي هست به هارد تغيير بده
ممكنه اسم هار را نوشته باشه و يا Hard 0 اينو انتخاب كن
بعد برگرد يه صفحه قبل و گزينه Save & Exite را بزن
اين كارها رو كردم بازم همون اتفاق افتادنقل قول:
يه كاري كننقل قول:
اول ببين هارد توسط سيستم شناسايي ميشه يا نه؟
براي اين كار برو همون جايي از بايوس كه مربوط به بوت هست
بعد ببين هارد هست؟
و يا اينكه وقتي كامپيوتر را روشن ميكني اون نوشته هاي اولي كه مياد دقت كن ببين تو ليست قطعات ديتكت شده هارد هست يا نه ؟
ميتوني با استفاده از كليد Pause Break مراحل بوت و شناسايي را توقف كني و راحت بخوني
توي بايوس كه هارد را مي شناخت(هم اسم شركت هم مدل و هم ظرفيت)
اگه ويندوز را ميشناسهنقل قول:
و اولين قطعه بوت هم هارد هست
پس فقط يه چاره ميمونه
ويندوز خراب شده
بدو برو يه ويندوز خوب نصب كن
البته اگه تو درايو c اطلاعات بدرد نخوري داري
موفق باشي
سلام
شايد اين سوال رو پرسيده باشم ولي جواب نگرفتم . راهي هست كه بشه يه فايلي رو هيدن سيستمي كرد ؟
يا علي
احتمال داره به خاطر درست نصب نكردن ويندوز جستجوگركلمات فارسي رو علامت سوال بياره
سلام ...
اين بک گراند پشت آيکون هاي روي Desktop رو چطوري ميشه حذف کرد ؟!
اگه منظورم رو نفهميدين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید درایو c (یا هر درایوی که ویندوز در آن نصب است) پره وجا برای اجرا نداره:2:نقل قول:
:11: سلام من batman عضو جدیدم:10:نقل قول:
شاید درایوی که در آن ویندوز نصب هست پر شده :2:که می تونی اونو چک کنی اگه بخوای میتونم راهای زیاد کردن اونو بگم :31:
سلام من batman رفیق جدیدتونم
soldier post
شاید دراوی که توش ویندوزو نصب کردی پر شده و کم میاره مال من که اینجوری بود
بهتره یک بار بایوس را آپدیت کنینقل قول:
سلام دوستان من چند وقتيه نميتونم از طريق safe mode وارد ويندوز بشم وقتي انتخابش ميكنم يه صفحه آبي باز ميشه مينويسه Stop و ميگه ممكنه هاردت اشكال داشته باشه يا سيستم ويروسي باشه و با دستور chkdsk/f هاردتو چك كن . من چك كردم ولي بازم درست نشد كامپيوترم ويروسي هم هست هيچ آنتي ويروسي نصب نميشه ويروس new folder هم داره من ميخوام مشكلم رو از safe mode حل كنم ولي اينجوري شده به نظر شما مشكل چيه؟
دو راه وجود داره :نقل قول:
1- روی Desktop کلیک راست کن برو روی Arrange Icon By اگه گزینه Lock WebItems On Desktop تیک داره تیکشو بردار.
2- روی مای کامپیوتر کلیک راست و Properties رو بزن . تو سریرگ Advanced در بخش Performance روی Settings کلیک کن . تو لیستی که باز میشه تیک گزینه Use Drop Shadows For Icon Labels on the Desktop رو بزن. OK کن و بیا بیرون.
موفق باشی
هر 2 کار رو انجام دادم ، اما باز هم درست نشد !!نقل قول:
سلام ...
وقتی می خوام کانکشن dial up درست کنم ویندوز اجازه نمی ده و پیغام می ده که : " فضای کافی برای ساخت کانکشن وجود نداره"
در صورتی که درایو c کلی فضای خالی داره ...
چه کنم ؟ ویندوز هم عوض کردم نشد .
با سپاس
سلامنقل قول:
روی دسکتاپ راست کلیک کن و propertise را بزن و از صفحه باز شده به تب desktop برو و سپس گزینه customize desktop را بزن و سپس به تب web برو و اونجا هر چی گزینه هست و تیک داره تیکش را بردار . یعنی هیچ گزینه ای اونجا نباید تیک داشته باشه .
صفحه صفحه ها را ok کن .
موفق باشی .