خیابانیه دیگه.. خودت که بهتر میشناسیش..نقل قول:
مهم اینه که بردیم و رفتیم صدر جدول.. اونم به تنهایی..
خیابانیه دیگه.. خودت که بهتر میشناسیش..نقل قول:
مهم اینه که بردیم و رفتیم صدر جدول.. اونم به تنهایی..
خب بچه ها تبریک میگم مخصوصا به مسعود که درست پیش بینی کرد
بعدش الان فقط بایدبرای تیم پگاه تمرکزکرد
تبریک میگم 2 گل زیبا که هردو توسط اکبرپور ساخته شد.
اره نصافا اکبرپور خیلی خوب بازی کردنقل قول:
الان دیگه این بازی تموم شده باید به فکر شنبه باشیم بازی با پگاه شاید هنوز از یادشون نرفته فینال جام حذفی رو و برای انتقام میان
نقل قول:
آره خدایی دردش رو سر برهانی
ولی وقتی مجتبی اون کارو کرد مو به تنم سیخ شد:37:
امیر خوش اومدی جات خالی بود خیلی!:10:
آقای قلعه نویی! چند ماه پيش كه برگشتي هواداران استقلال يك ليگ نااميدكننده و بد را پشت سر گذاشته بودند و تنها امیدشان به جام حذفي بود. شرایط آن روزهای استقلال بياختيار همگان را ياد شرايط مشابه سال 80 می انداخت. در آن روزها هم ، استقلال ليگ بدی را پشت سر گذاشته بود ولي در اوضاع بحراني آن روزها يك ناجی به دادخواهی هواخواهان استقلال برخاسته بود: آری این تو بودی که توانستي در ابتداي مربيگريت آن تيم پرحاشيه را قهرمان جام حذفي كني.
از همین رو بود که در بازگشت دوباره ات همه تو را در قامت یک ناجی برای کشتی بحران زده استقلال می نگریستند .آری هواداران استقلال معتقد بودند این بار كه تجربهات بالا رفته بتواني تيم را باز هم به قهرمان برسانی.
استقلال اين بار هم قهرمان شد ولي اگر اینگونه نمي شد، هواداران استقلال باز هم خوشحال بودند. چرا که ميدانستند براي ليگ بعد كسي برگشته كه قبلا با وی در سه فصل متوالی در كورس قهرماني بوده اند و يك بار هم باوی طعم شیرین قهرمانی لیگ برتر را چشیده اند. كسي برگشته است كه طي سه سال، سه برد داربي را به تیفوسیهای آبی هديه كرده است. كسي برگشته است كه ميتواند حاشيههاي تيم را جمع كند. ميتواند استقلال مجددا تیم را هجومي و پر هيجان روانه دیدار برابر حریفان نماید و حتي ستارههاي بر باد رفته را به تيم برگرداند. كسي كه ميتواند بازهم بازيكنايي پرورش دهد كه تا آخرين دقايق بجنگند و نتايج را عوض كنند.
... آری شاید با توصیف این وقایع پر بیراه نیست اگر به هواداران استقلال حق بدهیم که حتي اگر این تیم به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا نمی کرد ، باز هم از حضور مجدد تو با امیدواری برای فصل جدید یاد کنند.
امیر خان...صحبت از گذشته ها بس است...ليگ جديد شروع شده است و وقت اين حرفا نيست! پس از طرف هواداران استقلال به تو در لیگ جدید با انگیزه های جدید تو سلام عرض می کنیم:
امیر خان سلام!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود عماد
مرسی
سلام به بروبچ گل !
بسیار خوشحال گشتیم !
راستش بیشتر خوشحالیم این ودب که مجتبی گل زد و عکس باباشو نشون داد خدایی خیلی حال کردم که خدا باهاش بود !
انشاءالله خدا بیامرزتش ! یه فاتتحه هم بخونید صواب داره !
قربانتان: مصطفی عشقی
پس از پيروزي برابر ابومسلم مشهد
قلعه نويي: مزد زحمات خود در اردوي تركيه را گرفتيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيكنان ما مقابل ابومسلم عملكرد خوبي داشتند و مزد زحمات خود در تمرينات نركيه را گرفتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي 2 بر صفر برابر ابومسلم مشهد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از كادر فني و بازيكنان تيمم تشكر ميكنم. آنها براي كسب اين پيروزي زحمات زيادي كشدند و بازي خوبي ارائه كردند.
وي ادامه داد: امروز مزد زحمات خود در اردوي تركيه را گرفتيم. بازيكنان در اردوي تركيه 20 كيلومتر در روز ميدويدند و بدنهاي آنها را به خوبي آماده كرديم.
وي افزود: در نيمه اول به دليل سنگيني بدن بازيكنان نتوانستيم موفق باشيم؛ اما در نيمه دوم استقلال خيلي خوب به حريف فشار وارد كرد و در نهايت موفق شديم پيروز ميدان شويم. بازيكنان خواستههاي ما را در زمين به خوبي انجام براورده ساختند.
قلعه نويي در خصوص تيم حريف گفت: ابومسلم با اينكه تيم جواني است، فوتبال قابل قبولي به نمايش گذاشت. اين تيم در هفته هاي آينده حرفهاي بسياري براي گفتن دارد.
سرمربي استقلال در خصوص نقطه ضعف هاي تيمش گفت: هر تيمي نقاط ضعفي دارد كه بايد با تمرين بيشتر آنها را برطرف كنيم. استقلال در ليگ اين فصل هر بازي نسبت به بازي قبل بهتر خواهد شد.
آره، خدایی گل کاشت.. نشون داد هنوز همون اکبرپوریه که همه ی ما استقلالی ها میشناسیم..نقل قول:
فقط اگه یکی مثل عنایتی پیدا بشه که بتونه باهاش هماهنگ بشه، دیگه استقلال غمی نداره..
امروز میانه ی استقلال خیلی خوب بازی کرد. ابومسلم اصلاً میانه نداشت. همه ی توپاش رو از دفاع، مستقیم میفرستاد واسه اُلِروم..
میانه ی استقلال که امتحان خودش رو پس داد.. تازه، با گذشت زمان، از اینی هم که امروز بود هماهنگتر میشه..
قلعه نويي: تيم هنوز با استقلال ايده آل من فاصله دارد
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اعلام رضايت از کسب پيروزي خانگي مقابل ابومسلم،قدرت تاکتيکي تيمش را دليل اين برتري عنوان کرد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" امير قلعه نويي در پايان ديدار تيمش مقابل ابومسلم که با برتري 2-0 آبي پوشان همراه شد،اظهار داشت:خدا را شکر که ليگ هشتم را با برد شروع کرديم و اين به دليل تمرينات خوبي بود که در ترکيه انجام داده بوديم.
وف افزود:بازي امروز دو نيمه متفاوت داشت؛در نيمه نخست به دليل عدم شناخت کافي از حريف نتوانستيم بازي خوبي را ارائه کنيم،اما در نيمه دوم با بررسي شيوه بازي ابومسلم و شناخت از اين تيم توانستيم نتيجه مورد نظر را کسب کنيم.
سرمربي استقلال با تبريک به ابومسلم گفت:ابومسلم تيم خوبي است که در آينده براي ساير تيم هاي ليگ دردسرساز خواهد شد و دليل اين مساله نيز حضور يک مربي جوان و با دانش بر روي نيمکت آنها اشت.
قلعه نويي در پاسخ به اين سوال که آيا خط دفاعي استقلال در اين بازي محک مناسبي خورد؟عنوان کرد:فکر مي کنم اينکه تيم حريف نمي توانست براي روي دروازه ما خطرساز شود،فقط به خاطر قدرت تاکتيکي ما بود.در آن سالي که تيم با من قهرماني را به دست آورد،بهترين خط حمله و قويترين خط دفاعي را در اختيار داشت.بنابراين بايد به اين نکته اشاره کنم که هنوز با استقلال آرماني و ايده آل من فاصله داريم.
سرمربي استقلال در پايان درخصوص نيمکت نشيني مجيدي و برهاني گفت:ما از تجربه سال گذشته سپاهان درس گرفته ايم.آنها به دليل اينکه در سه جام حضور داشتند و اينکه از نيکمت قدرتمندي نيز بهره نمي بردند،نتوانستند به جامي رسند.به خاطر همين مساله است که من نيمکت تيمم را با قدرت چيده ام.ضمن اينکه در بازي هاي بعدي از سيستم چرخشي در مورد مهاجمان استفاده نخواهم کرد و با توجه به تاکتيک حريف،تيم را راهي ميدان مسابقه خواهم کرد.
پیش به سوی دومین گام، دومین برد و دومین هفته ی صدر نشینیه استقلال
شنبه 87/5/19
پگاه گيلان - استقلال تهران ، ساعت 17:45 ، ورزشگاه عضدى رشت
حیف که نرسیدم گل جباری رو ببینم.اگه کسی عکس یا فیلمی داشت واسمون بزاره.
نقل قول:کد:http://www.iransport.net/mpg/azadegan/1387/jabari_4.mpg
اس اس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف .....
این اس اس ماست که از همین الان رفته صدر جدول
اینم اسکور بورد فینال جام حذفی برای بچه های ابی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم..........................
تیم خیلی خوب بود وسط زمین عالی بود و البته جای بهتر شدن هم داره........
بر خلاف فصل پیش تیم با برنامه و حساب کتاب بازی میکرد....
امسال قهرمانی لیگ رو شاخشه.......
کد:http://www.iransport.net/mpg/azadegan/1387/amirabadi_4.mpg
آقا تبريك ميگم
ولي روانخواه حيف شد
فكر كنم رباط پاره كرد
اميد رفت و برگشت هم رفت پيش محسن رفت و برگشت
امسال دربي صفر صفر ميشه : دي
همون بهتر که نباشهنقل قول:
استقلال 3 بازیکن بیخود داره
روانخواه
منتظری
منیعی
حیفه امیر حسین صادقی که رفت و این منتظری جاش بازی کنه
دوستان من دیر اومدم از شانس بد برق هم رفت نیمه ی دوم رو ندیدم.
این برد رو تبریک میگم.خیلی حال داد.
نیمه دوم رو ندیدی، یعنی کل بازی رو ندیدی دیگه :Dنقل قول:
بازیه قشنگی بود..
:11::11::11: تبریک :11::11::11:
:33::33::33: سرور هر چی لنگیه = امیر قلعه نویی :33::33::33:
استقلالی یعنی همین ... دم تماشاگرا گرم ... فرهنگ و باید به این لنگیا یاد بدیم ... خیلی دوست داشتم بائو رو تشویق کنن که همین کارو کردن دمتون گرم من به شخصه خیلی از بائو خوشم میاد .
اه به این شانس اما خوشهالم که بردیم.
با این بازیی که از بچه ها دیدیم، خیلی به قهرمانی امیدوار شدیم..
به هر حال به ما میگن استقلالی ما مثل دریا می مونیم...نقل قول:
خدایش بائو بازیکن انچنان بزرگی هم برای ما نبود و میتونستیم خیلی راحت با فحش یکیش کنیم اما تشویقش هم کردیم...
حالا اینا با لنگی ها مقایسه کنید که به بهترین بازیکنان فصل پیششون که نقش زیادی هم تو موفقیتشون داشت چه ها که نگفتند!
نقل قول:
تبریک ................... :27::27::27:
شاید روانخواه بیخود باشه ولی منیعی و منتظری مفیده ...:20:
آره ... واقعا حساب شده بازی کردن ... تازه این بازیه اوله بازیهای بعدی چه کنه ... تازه داش فرهاد تو زمین نبود والا 5 تا رو شاخش بود:27:نقل قول:
خدا کنه امید چیزیش نشده باشه ... برایه آبکش کردن این لنگیا لازمش داریم:21:
اما این کاظمی توپ زیاد لو میداد ... امیدوارم این پگاه رو آبکش کنن با اون دروازبانش تا دیگه قد قد نکنه ... راستی پگاه اون دروازبانش اسمش چی بود ؟ یادم رفته رو هنوز داره .
روانخواه بیخوده؟ بهترین بازیکن پارسال استقلال همین باریکن بود عشق منه.بازیهاش رو کامل دیدی؟
منتظری هم فصل پیش تو پست اصلیش نبود.
به نظر من، هر سه ی این بازیکنا مفیدن..نقل قول:
روانخواه، دوندگیه خیلی زیادی وسط زمین داره. سرعت خوبیم داره..
منیعی، گاهی وقتا سانتراش عالیه، سرعت خوبی داره، شوتای بدیم نمیزنه..
منتظری، دفاعه دیگه. اگه خوب نبود که امیر خان تو ترکیب اصلی و فیکسش نمیذاشت..
ولی خدایی عجب نیمکت ذخیره ای داریما.. خودش یه تیم کامله..
اگر دوستان عکسی از بازی دیدن حتما عکس و یا لینکش را بذارند:11:
اونایی که تو ترکیب نمودنم عالین(قاطی 18 تا)نقل قول:
شکوری,پولادی,بیگ زاده,جان واریو,عباسفرد,نوری:18:
ماشاا..نقل قول:
عجب نیمکت و پشته نیمکتی داریم امسال..
انصافا خیلی قشنگ بازی کردن ..... اگه همه بازیها اینجوری باشه ، 5 هفته به آخر لیگ مونده قهرمانیم :دی ( شایدم کمتر) ......
مصدومیت روانخواه خیلی شدیده ؟؟؟ چند هفته مصدوم هست ؟؟؟
اگه میشه یکی تعویض های بازی رو بنویسه ، چون به طور کامل نتونستم نیمه دوم رو ببینم .....
ترکیب استقلال تهران :
وحید طالب لو، مهدی امیرآبادی، بیژن کوشکی، پیروز قربانی، پژمان منتظری، یدا... اکبری( از دقیقه ۴۶ میثم منیعی)، خسرو حیدری، امید رضا روانخواه(از دقیقه ۱۸ مجتبی جباری)، حسین کاظمی، علی علیزاده و سایوش اکبرپور(از دقیقه ۸۷ احمد خذیراوی)
سرمربی: امیر قلعه نویی
اینم عکس ها:
کد:http://www.farsnews.com/imgrep.php?nn=8705151519
آقا من نرسيدم بازي رو تماشا کنم جاتون خالي عروسي بودم
تبريککککککککککککککککککککک کککککککککک
بازي خوب بود ؟
ابومسلم چه جوري بازي کرد ؟
چندتا موقعيت گل داشتيم؟
ممنون امیر..نقل قول:
داشتم میرفتم تو سایت فارس نیوز دنبال عکسا که زحمتم رو کم کردی..
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwنقل قول:
استقلال = صدر جدول
بچه ها خداييش تاپيک خيلي پر رونق شده !
امشب اومدم ديدم تاپيک 10 صفحه رفته بالا
عشق است استقلال ..........