1- از اولین روز افزایش قیمتها تنها جوابتون همین بوده و هنوز هم در کمال پررویی!! (کل شرکت منظورمه) هنوز همین جواب رو تکرار میکنید!!
تا اونجایی که ما میدونیم معمولا افزایش یا کاهش قیمتها رو بصورت دستورالعمل یا بخشنامه بصورت همگانی و موازی برای همه در هر صنفی اعلام میکنن ( روال عمومی) البته تاخیر چند روزه در این پروسه مخصوصا زمانی که مخاطبین زیاد باشند (نه فقط یازده شرکت) طبیعیه...
یک ماه گذشت از افزایش قیمتهایتان .... انصافا 30 روز این جواب رو تکرار کردید... خودتون خسته نشدید!! ما که هیچ!!
بحث رقابت به کنار .... میرسیم به همون بحث شفاف سازی ....
2- هدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما در کجای سایتتان و در کجای قرارداد ذکر کردید این هدیه است؟؟
شما مثالتان از اساس اشتباه است چرا که سینمای خانگی کاری اضافه تر از کالای اصلی که lcd است انجام میدهد و نه مثل شما جزئی از کالای اصلی رو بعنوان هدیه؟؟؟ و با منت به کاربر با شرایط اجباری عرضه میکنید....
مثلا فرض کنید پاناسونیک سیستمی پیاده کند که مثلا استفاده از lcd هایش در ساعت 2 تا 7 بامداد تنها برای مشتریانی فراهم باشد که 40 اینچ به بالا بخرند!!! این میشود شبیه کار شما که جرم و فروش خدمات بصورت اجباریست!
3- لطفا پیگیری کنید .... چون عین واقعیت است و برای من و چند مشترک دیگرانتان که در ارتباط هستیم اتفاق افتاد ( سرویس 2 مگ قبل از اتمام دوره اشتراک بدون رضایت کاربر تبدیل به 1 مگ شد چون شما سرویس های 2 مگ رو حذف کردید! البته یکطرفه)
4- اولا که من تا حالا در حسرت دریافت یک SMS یا ایمیل حتی خالی از فن آوا مانده ام
اگر کسی از بچه ها اینجا پیغامی گرفته از فن آوا خواهشا اعلام کنه شاید اشکال فقط از منه؟؟
این اضافه شدن 7 روز کجا اعمال شده؟؟ در مورد فن آوا صحبت میکنید؟؟
میشه کسی اگه گرفته اعلام کنه؟؟؟
5- موضوع قطعی 2 نیمه شب که 3 هفته است در حال حل است!!!
اگر می خواستید یک روز هم بیشتر طول نمیکشید تا مشکل حل بشه
مسئله دقیقا همین جاست که تصمیم مدیران شرکت در حل این مشکل نیست و فعلا با خریدن زمان همان کاری رو میکنید که خانم ترکمان همیشه انجام میدهد!!
من نمی خوام بصورت موردی در مورد ترکمان چیزی مطرح کنم ولی این ر ا بدونید من با خیلی از همکاران شما در تماس بوده ام و هستم انصافا در داشتن صبر و حوصله و انصاف هیچ کم نگذاشتند و از این نظر در بین همه شرکت ها نمونه هستید ( نگید فقط منفی می بینه)
ولی مطمئن باشید وقتی از خانم ترکمان بد می گویم حتمارفتارها و حرکتهایی از ایشان دیده ام .
در پایان لازم میدونم از حضور مستمر و حوصله و وقتی که در این تاپیک گذاشته اید تا حداقل گوش شنوایی باشید برای شنیدن شکایتهای زیاد کاربران شرکت فن آوا ( شاید می توانستید از کنار این تاپیک خیلی راحت بگذرید و خود را به ندیدن بزنید) قدردادنی کنم
به پاس این حرکت شما ، من و تعدادی از دوستانم که کاربر شما هستیم فعلا از تصمیم خود در کوچ کردن از فن آوا تجدید نظر کنیم به امید اینکه کسی چون شما در تلاش برای رفع مشکلات ما باشد..
با سپاس