میشه بیشتر توضیح بدی..............نقل قول:
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدی..............نقل قول:
گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید، رو صفحه ی گوشی PC Suite رو انتخاب کنید بعد PC Suite رو تو کامپیوتر باز کنید ( رو سی دی گوشی این برنامه هست ) از اون قسمت Install Application رو باز کنید ( آیکونش سه تا مربع هستش با یه + ) بعد از اون تو برنامتون رو پیدا کنید و به قسمت سمت راست برنامه که بخش گوشیتون هست انتقال بدید و بعد از گوشی مراحل نصب رو دنبال کنید
سلام
من بعضی وقتها دوربین موبایلم کار نمی کنه و حتما باید یه بار خاموش روشن کنم تا درست بشه
بعضی وقتها هم که عکس می گیرم save نمی شه
گوشیم خیلی می افته زمین ممکنه مال این باشه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
آخ كه بدترين چي همينه كه گوشي بيفت زمين.نقل قول:
مطمئنآ مال همين زمين خوردن مي تونه باشه يا از در عقب(كشو محافظ دوربيت)هم مي تونه باشه.......راستي فريمور گوشيت چنده و اصلآ آپديت كردي تا حالا مي تونه مفيد باشه؟؟؟؟؟؟؟:5:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نه تا حالا آپدیت نکردم
پس به نظر شما برم برای آپدیت
راستی یادم رفت چه جوری فریمور گوشی رو می دیدیم چنده:31: اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
با اين كد مي توني ببيني #0000#*
بيا اينجا تمامي فايلهاي آپديت و آموزش آپديت n73 هست......
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231665
دوستان من گوشیم چند وقته فارسیش رفته به جاش چندتا زبان اروپایی اضافه شده. کسی میدونه چه
جوری درست میشه؟
چند وقتی هم هست سرعت گوشیم کم شده ایا با اپدیت سرعت گوشی بهتر میشه؟
دوستانی که رم 8gb انداختن راضی هستن؟مشکل نداره؟
قیمت رم 8gb چنده؟
سلام
من گوشیمو ریست کلی کردم اما وقتی کابل کامپیوترو وصل میکنم و میبینم که حجم حافظه داخلی گوشی پره
بعد اگه بخوام چیزی هم تو رم بریزم یه ارور میده که حافظه پره
من چیکار باید بکنم الان؟
دوستان یه عکس که چند روز پیش گرفتم »
خیلی خوب افتاده . حتما ببینید ...کد:http://-------------/files/dpnfk0mo2d91pux90ge1.jpg
اون دفعه پرسیدم ازتون که چی شده که رفته؟ دادین بیرون فلش کردن؟نقل قول:
با آپدیت بیشتر میشه
دلتون خوشه ها ! رم 8 کجا بود؟! 4 هست
نمیدونم چرا جدیدا توی سمت راست میزنه no supported phone selected.هیچ تمی رو نمیتونم توش نصب کنم.نقل قول:
در ضمن،با چه برنامه ای میشه حروف گچ پژ رو اضافه کرد و به عبارتی زبان عربی رو فارسی کرد برای اس ام اس ها
شاید سر کابل یا ته گوشیتون کمی چرب شده باشه که وصل نمیشه
اگه بخواید زبون فارسی رو به Writing Language اضافه کنید باید گوشیتونو هک کنیدو با Rom Patcher این کارو انجام بدید که کمی دردسر داره، یا می تونید برنامه ی Farsi SMS رو رو گوشیتون نصب کنید و با اون مسیج فارسی بفرستید، یا می تونید اون 4 حرف رو با کامپیوتر تایپ کنید و تو یه فایل txt ذخیره کنید و هر کردوم رو جداگونه به templates تو بخش messaging اضافه کنید که موقع تایپ اس ام اس بتونید به متنتون Add کنیدشون
سلام كسي ميدونه جه جوري ميشه عكس والبيبر n73 رو تو صفحه زمينه فول اسكرين كرد?باتشكر
نمی تونید تمام صفحه کنید ولی اگه نسبت عکستون 1 به 1 باشه بزرگترین حالتش تو صفحه میشه
یا می تونید برنامه ی Theme DIY رو هم نصب کنید که بتونید تو گوشی تم بسازید و یه عکس رو به عنوان تم تمام صفحه کنید
یه جایی گفته بود یه نرم افزاری هست که این کارو انجام میده ولی اسمش یادم نمیاد:13:نقل قول:
بعید میدونم بشه تو چیدمان Standby اونم تو Symbian دستکاری کرد، مگه برنامه ای که میگین مثله Handy Shell خودش رو روی Stand by بزاره که اونم باز برنامه ی جانبی هست و تو سیستم دستکاری نشده
نقل قول:
نه.تا حالا گوشیم رو نه فلشکردم نه آپدیت .خود به خود رفت
سلام دوستان
من N73 معموليمو به موزيك تبديل كردم، همه چي روبراهه فقط موقعي كه گوشيو روشن ميكنم زمانيكه دكمه منو رو چند ثانيه نگه ميدارم ميبينم برنامه music player هم Run شده.چه جوري ميشه اين برنامه رو از Start up برداشت؟
سلام دوستان
اسپیکر گوشی من که در هنگام مکالمه ازش صدا طرف میاد صداش کم شده کسی می دونه چرا؟
با استفاده از برنامه pic2theme میتونید در عرض چند ثانیه عکس موردنظر رو به تم تبدیل کنید ....نقل قول:
حالت معمولی که نمیشه برداشتش ولی شاید بعد از هک کردن بتونید با Rom Patcher دستکاری کنید، راهی که من بلدم و تقریبا ساده تره اینه که برنامه ی JBak TaskMan رو نصب کنید ( بعد از ساین کردن برنامه یا با installserver.exe) بعد برید به Tools/Proccess بعد Musicplayer.exe که از Rom لود شده رو پیدا کنید بعد برید به Option/Program Rules حالت روی Standard باشه بعد گزینه ی Kill After Boot رو انتخاب کنید تا این برنامه بعد از ستارت آپ خود به خود Music Player.exe رو ببندهنقل قول:
3 حالت داره! یا دستتون خورده ولوم کم شده، یا چون برای N73 سوراخی که ازش صدای تلفن رد میشه خیلی خیلی! باریکه ممکنه کمی کثیف شده باشه مثل گرد و خاک، یا بلندگوش مثلا نیم سوز شده، یا حالت 4 که احتمالش کمه اینه که مشکل نرم افزاری باشهنقل قول:
مورد اول و 4ام نیستنقل قول:
مورد دوم هم هرچقدرم کثیف بشه بازم انقدر کم نمیشه
احتمال زیاد مورد 3امه
هزینه تعمیرش حدودا چقدر می شه به نظر شما؟
یه سپیکره فسقل بادمجونه! زیاد نمیشه فکر کنم زیره 10 تومن
سلام امروز از شرررررررررر n73مخصوصا اون جوی استیکه مسخرش:9: راحت شدم:26: درصددم که یه n78بخرم بزرگترین خوبیش اینه که جوی استیک نداره به همه دوستانی که میخوان این گوشی را بخرن توصیه میشود به شرط از کار اندازی جوی استیک این گوشی:31: بی رقیب است
عجیبه....
چون به نظر من جوی استیک یکی از مزایای این گوشیه...
واقعا کسی نمیدونه چه جوری فارسی گوشیمو میتونم برگردونم؟؟؟نقل قول:
دومین پست صفحه ی فبل رو ببینید لطفا!!!!!نقل قول:
البته که جوی استیک خوبه ولی برای کسانیکه زیاد بازی نمیکنند وکار خاصی بجز بالا وپایین کردن با آن ندارند من خودم شخصا 2 تا جوی استیک عوض کردم بعدشم اگه جوی استیک خوب بود نوکیا در گوشیهای سری جدیدش اونا کنار نمیگذاشت حتی گوشی هایی زیر 50000 تومان درست نمیگم؟؟؟؟
سلام دوستان گوشیم زنگ میخوره باتریه گوشی خالی میشه در صورتی که پر هست.
باتریم خراب شده؟
احتمال 90 درصد باطريه............قبلش كه بري بخري مال يكي ديگه رو هم تست كن باطريشو رو گوشيت ببين چي ميشه.....:10:نقل قول:
نذرم افزار ان 73 می میخوام
بفرما .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
کسی تاحالا با موبایل تی وی و مپ تو ان73 کار کرده؟؟
سلام دوستان باتریه اصل n73 me چه قیمتی هست؟
اصلش كه گير نمياد اوني كه هست بهترين ماركش 18 تومنه ولي من تو پاساژ علاالدين برام از رو يك گوشي برداشت و با تضمين 2 ساله بهم داد 22 تومن اگر اينجوري گيرت بياد بهتره چون اين باطريهاي تو بازار اصلآ بدرد نمي خورن..........اگر بتوني بري نمايندگي اونجا هم گيرت مياد:5:نقل قول:
من یه جا رفتم گفت که اصلش 25 تومن .می ارزه اگه اصل باشه.
سلام
فرق n73 me با n73 معمولی چیه؟
اگه یه جستجویی بفرمایید این سوال بارها پرسیده شده و به ان جواب داده شده است....
موزیکال=سیاه.رم 2گیگ.هدست موزیک.دکمه ی مولتی مدیا متفاوت .گرانتر و...
ببخشبد من اشتباه نوشتم فارسی که منظورم عربی خود گوشی بود که پاک شده و بجاش چندتا زبان اروپایی اضافه شده.من تا حالا نه گوشیمو رو اپدیت کردم نه فلش.نقل قول:
کسی میدونه چه جوری دریست میشه؟