هر شهر دارای سه بخشه که به مرور پیشروی باز میشه. (به غیر از مصیاف) به نظر میاد که به قسمت دوم شهر نرفته باشید!نقل قول:
وقتی که Tab رو میزنید عکسی از نقشه شهر بزارید تا بهتر راهنمایی بشید.
Printable View
هر شهر دارای سه بخشه که به مرور پیشروی باز میشه. (به غیر از مصیاف) به نظر میاد که به قسمت دوم شهر نرفته باشید!نقل قول:
وقتی که Tab رو میزنید عکسی از نقشه شهر بزارید تا بهتر راهنمایی بشید.
آقا آخره بازی تو اتاق وقتی علامت ها رو روز زمین میبینه بعد چی میشه آیا بازم بازی ادامه داره من بعدش تو سالنه هرچی گشتم چیزی پیدا نشد جایی هم نگفت بازی تموم شد .
در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنید ... بازی به پایان میرسه.نقل قول:
مرسی بازی خوبی بود ولی مثل همه بازیهای خوب زود تموم شد .نقل قول:
بازی خفنی بود یکی از بهترین بازی هایی بود که کردم
آخرش خیلی اعصاب می زنه وقتی دیگهه تو آزمایشگاه تنها می شی
پسورد کامپیتر دکتره رو چطور می شه گیر آورد؟(پیرمرده)
کسی می دونه معنی اون نوشته ها چیه؟
این بازی یه سه گانه ست منتظر قسمت دوم باشنقل قول:
اقا كسي نفهميد آحر بازي چي شد يكم نامفهوم تموم شد مثلا اون شكلها كه آخر بازي ميشد ببيني ميگم شايد بازي ادامه داشته باشه كسي نميدونه چي شد
برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید.نقل قول:
به پست اول مراجعه و قسمت پیغام ها و تصاویر مخفی رو مطالعه کنید.
فقط دو شکل باقی می مونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب! در مورد Lorenz Attractor (شکل پروانه مانند) هم توضیح مختصری دادم ...نقل قول:
ولی در مورد Mandelbrot set (مجموعه مندلبرو) متاسفانه فراموش کردم توضیحاتی ذکر کنم. از این آدرس میتونید اطلاعاتی در مورد اون پیدا کنید:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87_%D9%85%D9%86%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1%D9%88
آريالا آخرش چطوری میشه گفت کامل تموم شد من که نفهمیدم نوشته ها رو باید چیکار کرد وار کامپیوترم شدم
اقا دستت درد نکنه
توضیح خوبی بود....ولی من که نفهمیدم اخرش چی شد
برگشتیم پیش دکتره و ما موندیم و کلی شکل روی در و دیوار
و توی ازمایشگاه هی الکی چرخ می خردیم
سلام
من یه مشکل دارم : وسط بازی با یه ارور از بازی خارج می شه.خواستم بپرسم مشکل از بازی یا سیستم؟
سیستم من :
cpu:Intel Core2Duo
Vga : Geforce 8500Gt
Main:Asus P5K
Ram : 2Gb Patriot
اینم عکس ارور :
ممنون می شم راهنمایی کنید.
آقايون اين شكل روي در وديوارها كجاي بازي هست من كه هنوز نديدم
شما بازی تقلبی رو خریدی. مشکل از سیستم شما نیست. بازی اصل رو تهیه کن مشکلت حل می شه.نقل قول:
اخر بازی. وقتی بازی تموم شد...نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون.چجوری بفهمم بازی اصله یا تقلبی؟چون اینجوری شاید دوباره تقلبی بخرم.
مرسی
حجم DVD های نسخه ناقص با نسخه نهایی یکیه و تفاوتی ندارند. (2 DVD)نقل قول:
نسخه های 3 DVD هم همون نسخه های ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی بازی محسوب میشن که گرفتنشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
همچنین تفاوت های دیگر این دو نسخه به این صورت هستند:
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
نقل قول:
سلام
بازی من تمام مشخصه های بازی اصلی رو داره ولی بازم وسط بازی گیر میکنه چرا ؟؟؟؟
از سیستمم نیست
البته فکر کنم
چون
نسخه تقلبی بدون هیچ مشکلی تا مموری بلاک 3 رفت
الانم من مموری بلاک 6 هستم
اونجا که میری رابرت رو بکشی یه زنی به جاش هست
1.قضیه اش چیه / چرا زنه ؟
2.این یارو بود توی جوراسالیم . چرا دستشو قطع کردن ( من که دلم حال اومد ، آخه هی الهیر رو مسخره میکرد و محل بهش نمیزاشت ) دی:..........
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون.سیو های من به صورت عددی هست.مثلا" : 1217080698.sav
پس یعنی بازی تقلبی نیست؟هیچ پچی هم برای بازی نیومده که مشکلاتش رو برطرف کنه؟
دوستان این بازی نسخه بعدی هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادامه همین هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب این که معلومه
این یه سه گانه ست مثل پرنس
قسمت دومش باید warriors باشه سومی هم legends
finally i finished the Game
yohoooooooo
آها ببخشید
بالاخره بازی رو تموم کردم
فقط یه چند تایی سوال :
1.برای چی باید رابرت رو میکشتم ؟
2. موقعی که الطهیر ، رییسش رو میکشه ، المعلیم چی میگه ؟ نمیتونم باور کنم که دانش اموز ، معلمشو شکست داد ؟؟؟ یه همچین چیزی گفت
3. بعدش الهیر چی میگه : خداوند بر همه چی قادره ؟ چی گفت ؟؟
4. گفتید چه کتابایی رو بخریم /؟ در مورد بازی /
5.این بازی بالاخره سه گانه هست یا نه ؟
6. ورژن بعدی بازی رو حدودا کی شروع به ساختن میکنن؟
سلام دوستان
من پچ 1.02 را کپی کردم بعد هم کرکش را کپی کردم اما بازی Dont Send میده.
با 1کرک 1 مشکلی ندارم اما با 1.02 مشکل دارم
کرک را هم از Game Copy World گرفتم
4. کتاب خداوند الموت حسن صباح البته کتاب های زیادی هست در ضمن ترجمه ذبیح الله منصوری رو بگیریننقل قول:
به داستان تغریبا نزدیک هست ولی داستان بازی فراتر از اون کتاب هست
یه سری سوالاتت رو می تونی تو پست 1 بخونی خیلی چیزها برات روشن میشه:10:
ماله منم مشخصات اصل رو داره اما بعد از یه مدت بازی گیر می کنه و باید ریست کنم !نقل قول:
CPU: Q6600
Main : Maximus
Ram : 4GB
VGA : 8800 GTS 512
اشکال از کجاست ؟
خداوند الموت یه کتاب تاریخی در مورد حسن صباح هست.نقل قول:
داستان بازی خیلی به کتاب الموت نوشته ولادیمیر بارتول شبیه هست.
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Alamut_%281938_novel%29[/HTML]
سیلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید حالا این کتاب رو دارید که دانلود کنم !!!؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی شوخی گفتم بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینو بخونید از یه سایتی گرفتم
گفته که حشاشین کسایی بودن که حشیش مصرف میکردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونید و بخندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( البته یه کوچولو از حرفاش راسته )
«
سلام بر همگی
من همین الان دوست دارم که به عنوان اولین چیزی که میخوام بگم حرف آخرم باشه:
لطفآ بعد از من بی دلیل پست ندید که، تاپیک مسخره بود یا ...خواهش میکنم دلیل بیارید.
چند نکته باید در باره Assassin's Creedوubi-softو سایت های اخبار بازی فارسی توضیح داده بشه
1.تا حالا هیچ توجه کردید که در بازی های Ubi-Soft که بعضی وقت شما در نقش یه شخصیت ایرانی یا مسلمان هستید داره ، به خودتون توهین میکنه!
2.تا حالا هیچ توجه کردید که توی سایت های بازی فارسی که نقد یا خبر میدن یا حتی توی انجمناش ، وقتی یه بازی یه گیم پلی یا تریلر خوب ازش منتشر میشه ، مثل :Assassin's Creed (که همش رندر شدس و چیز مشخصی از این بازی در دست نیست)خودش رو میکشن که بگن این بازی خوبه،عالیه،از این بهتر نیست و... و سایت های فارسی هی روش مانور میدن و تبلیغات مجانی میکنن بدون اینکه بهش فکر کنن.
3.یوبی سافت در حالی که میتونه یه سری بازی های ایرانی پسند بسازه در واقع به شعور یه بازیکن ایران توهین میکنه.چرا؟ الان میگم!
4. تا حالا به بازی POP توجه کردید ، بازی ای که برای اولین بار شما توش در نقش یه شخصیت ایرانی بودید (البته بازی های دیگری قبل از این بازی هم بودن ولی من از اونا صرف نظر میکنم.) و شما شخصیت خوب داستان بودید؛ ولی در واقع این طور نبود:
-در این بازی به هیچ وجه در مورد تاریخ تمدن و قدمت ایران توجه ی نشده بود و ایرانی ها بیشتر به یه سری اعراب صحرا نشین شبیه بودند تا به شاه و شاهزاده.
-اینقدر این بازی ضعیف بود که از نظر اصولی شاهزاده ایرانی به هیچ وجه اسم خاصی نداشت یعنی اونا نمیدونستند که چه اسمی مناسبه.
-اینکه در مورد ایران درست کردن میتونست دو دلیل داشته باشه:
-1-تمدن های دیگه مثل مصر و یونان قدیم تکراری شده بودند.
-2-این هم یه روش جدید برای توهین به ایران بود.
5. اسم بازی Assassin's Creed رو که همه بلدیم به فارسی برگردانیم . مطمئنا توی همه سایت ها توضیح دادن که Assassin's Creed یعنی(( آیین کشنده))
الطیر جزو گروه حشاشینه یکی از شاخه های گروه اسماعیلیانه.اسماعیلیان هم یکی از شاخه های اسلامه. اسلام هم یک آیینه : پس اسلام قاتله.
حشیشیان گروه اند که با مصرف حشیش خود رو مست میکردند و مثلا لذت های بهشت رو احساس میکردن. با این حالت اونا میخوان بگن که مسلمانا و بهشت و جهنم و دنیای دیگرشون همش الکیه و در اثر مواد مخدره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حشیشان یه گروه کوچیک بوده ولی اونا میگن همه اونجورین.
درسته که Jaye Ramond گفته این گروه فقط نام اسلام رو بدوش میکشن ولی به نظر شما مقصود اونها هم همین بود !!! فکر نکنم .
"این بخش از قضیه هم که اونها انگشتانشون رو قطع میکنن" ماله اینه که اون کاری رو که توی POP شروع کردن دارن در بازی AC بصورت گسترده تر انجام میدن.
مثلا چرا یوبی سافت منترال فقط به این جور داستانها گیر داده.
7.خیلی جالبه که اونا به راحتی هرچی میخوان به ما میگن بعد همه ی ما هرچی که اونا گفتن تکرار میکنیم در آخر میگیم حتمآ خیر و صلاحی توش بود که اونا گفتن.
حرف آخر:
به عنوان حرف آخر اینا چیزایی بودن که باید میگفتم . حالا میخواین خوب برداشت کنید یا بدولی اگه بد برداشت کردید و دلیل داشتید میتونید دلیلتون رو بگید یا PM بفرستید. مگرنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من خوندم حشیش مصرف می کردن که تو ماموریت استرس نداشته باشن
تو بازی هم یه چیزایی بود از دود می اومد!
نقل قول:
من از حرفات هیچ برداشتی نداشتم کل کل هم نمیکنم که پستم پاک بشه من برات دلیل میارم که از سنگ محکم تره:
1. باید بگم که شما صد در صد عضو بازی سنتر هستین یا به اونجا سر میزنین و حرفهای شما دقیقا مثل حرف اون یارو که توی فروم زده بود هست و هیچ شکی نیست
و در مورد حشیشیان باید بگم بهت:
شما تا حالا هیچ فرقه ای رو دیدید که 300 سال عمر کنه و حشیش بکشه کسی که حشیش میکشه حال جنگ کردن داره؟ حال داره شمشیر دست بگیره؟ شما میدونید چقدر فرقه باطنیه مذهبی بودن؟ میدونید که اموزش جنگی و ورزش مثل نماز خوندنشون واجب بود؟ میدونید قدرت بدنیشون چقدر قوی بود؟
شما معنیه حشیش رو نمیدونید حشیش یعنی دارو فروش نه حشیش کشیدن این هارو عرب ها انداختن توی ایران وخواجه نظام الملک احمق هم تایید می کرد.
بزرگ ترین دارو فروشان توی جهان همین حشیشیان بودن که توی الموت دارو می کاشتن و با قیمت نازلی می فروختن.
اولین بیمارستان جهان که بطور رایگان بیماران را مداوا میکردن در شهر الموت تاسیس شد
شما بدون علت یا منبع نظر نمیدادید بهتر بود من منبع محکمی دارم توی کتاب خونه ها هم هست شهر کتاب شعبه های زیادی تو تهران و سایر شهر ها داره
خداوند الموت حصن صباح بخونش بدردت میخوره
هیچ کس نمی گه که اونا صلاح میگن وحرفشون درسته اسم پرنس هم من میدونستم ولی یادم رفت
این فرقه مثل فرقه های دیگه به دست ادم های ناشایست افتاد و ضعیف شد وبعدش هلاکوخان اومد و همه رو از بین برد ونابود کرد
شما این کتاب رو بخون ببین عرب های وحشی چگونه تمام اثار مملکت رو از بین بردن وکتاب های سرمایه ی مارو سوزاندن و اگر حضرت علی نبود بد تر میکردن
هیچ میدونستی ایرانی ها به عرب ها نوشتن رو یاد دادن و مصری که الان میبینی برای ایران بود
و در اخر باید بگم که من این جواب ها وسوالات رو به نرمی نوشتم تا کسی فکر نکنه که من دعوا دارم
و پیشنهاد میکنم کتابی رو بخونی چون برات واجبه
در ضمن جواب اون یارو تو بازی سنتر رو دادن و تاپیک هم قفل شده
من بعد خوندن این کتاب از عرب هامتنفر شدم و ه منو پول سر بگیره به هیچ کدوم از کشور های عربی نخواهم رفت
امید وارم پاسخ هام محکم باشه وجوابت رو پیدا کردی اگه باز هم نتونستی بفهمی من قسنتی از متن کتاب رو برات تایپ میکنم
از مدیریت می خوام که این پست رو پاک نکنند و با ویرایش به پست اول ببرند تا اطلاعات غلت بچه ها از بین بره
من خیلی خوشحال شدم که دوستان رو راهنمایی کردم در مورد این موضوع
وسلام.
ببخشید اون که معنیش دارو ه تریاکه نه حشیش
خیلی ها تو جامعه حشیش می کشن و بدن سازی هم می کنن اصلا هم معلوم نیست!
سوما عربا رو بیخیال دیگه بخوام توضیح بدم به تاپیک مربوط نمی شه
شهر مقر اساسینز توی بازی که الموت نیست . ما در مورد بازی حرف می زنیم
طرفداری از پرنس آف پرشیا هم نکن که با اون ریش عربی و چشم های آبی و پوست تیره نژادمونو بردن زیر سوال
هی هی هی!
ما که اندر کفه این بازی همی ماندیم!×!
اول بگم 2 تا کتاب "خداوند الموت" و "الموت" تغریبا مخالف هم هستنا !
من کلی گشتم اصلا تو اینترنت اثری از این کتابها نیست واسه دانلود. اگه کسی داره بذاره همه دانلود کنن. ممنون
ماجرای حشیش واسه بهشت رفتن که تابلوه چرته! یعنی تو اون چند 100 سال یه نفر از خودش نپرسیده واسه چی باید برم جایی که بهم حشیش میدن تا گولم بزنن و خرم کنن ! همه با میل خودشون می رفتن.
اون زمان حشیش دارو بوده تریاک هم مثل کدئین الان !
هر چی بدبختی داشتیم داریم و خواهیم داشت بخاطر خواجه نظام الملک و امپال اونه !
پشت قلعه رفتین ؟ یه باغ هست با 10 تا حوری ! تو کتاب الموت در موردش نوشته ! در کل داستان ماله این کتابه.
اما واقعیت این نیست.
من به بقیه چیزها کاری ندارم ولی دوست عزیز GamePlay رندر شده نداریم که اگه از پیش رندر شده باشه که دیگه اسمش Gameplay نیست Gameplay باید تو محیط بازی باشه تا بشه بهش گفت Gameplay . در مورد Assassin's Creed من این بازی رو تا آخرش رفتم یکی از بهترین بازی هایی بوده که تا الان بازی کردم به همه هم توصیه میکنم حتما بازی کنند این بازی رو واقعا ارزش بازی کردن داره .نقل قول:
پست های بی ربط با موضوع تاپیک پاک شدن.
بحث های قومی نژادی نتیجه خوبی نداره و همیشه نتیجه اش چند تا یوزر بن شده بوده!
پس...
امیدوارم دیگه شاهد اینجور بحث ها نباشم...
ممنون
دوستان واسه درست شدن صدای بازی باید پچی چیزی نصب کرد؟!
اگه آره آدرسش رو لطفا بدین....
مممنون..
مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسیر رو باید طی کنید :نقل قول:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
بچه ها جوابتونو دادم ولی اکوا پاکش کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتشم پاک کرده
فقط گفتم بیشتر اینایی که گفتید رو میدونم . اون یارو اینجوری نوشته بود ، گفتم بزارم که شما هم بفهمید چی گفته
اولشم گفتم که بخونید و بخندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اسم تاپیکشم اینجور چیزی بود : فاجعه ای به نام assassins creed!!!!
من که یکروز حدود 5ساعت بازی کردم.مخم ترکید.واقعا بازی محشریه.ولی من هنوز توی داستان و موضوعش مانده ام.
یک چیز دیگه،انیمیشنهای ubisoft ازبازیهاش معرکه تره!:8:
این تاپیکها چرا اینجوریه!...
خوب بگذریم.این بازی را من یکروز حدد 5 تا6 ساعت پاش نشستم.بعدش مخم ترکید.واقعا!
ولی یک چیزه دیگه،انیمیشنها و کاراکترهای ubisoft به نظر من بهتر از بازیهایش است.:8:
نقل قول:
سلام
کسی نبود جواب بده.