سلامنقل قول:
من هنوز منتظر یک راهنمایی هستم.
Printable View
سلامنقل قول:
من هنوز منتظر یک راهنمایی هستم.
نقل قول:
می خواستم یک درخواست بزارم
اما میدونم نهایت ..... است
اگه اگه امکان داره با عکس بگذارید 2010 دارم ببخشیدا ببخشیدا :11:
سلامنقل قول:
راستش الان 2010 را روی سیستم ندارم .
اما 2007 را میگم احتمالا شبیه هم باشند .
کافیه محور x را انتخاب کنید و به منوی Layout رفته و از قسمت Axes گزینه Axes و سپس از زیر منو گزینه Primary Horizontal Axes و سپس از زیر منوی گزینه Show Right to Left Axes را انتخاب کنید .
موفق باشی
سلام
اکسل 2007 یکی از دوستان مشخص نیست چه کار کرده که نوار ابزارش غیر فعال شده.
یعنی اینغیر فعاله و کلیک نمیشه روش کرد.کد:http://imagefrog.net/out.php/i124842_a.jpg
سلام دوستان چند سوال
1- چطور در اکسل اعداد را فارسی کنیم، مثل ورد که در option می رویم و فارسی می کنیم در اکسل چطور ، اکسل 2007
2- چطور در خانه های اکسل وقتی داریم تایپ می کنیم وقتی اینتر زدیم برویم زیر آن جمله و تایپ کنیم و به خانه بعد نرود بعضی موقع ها می خوام در دو خط تایپ کنیم مثل ورد و خودم تعیین از کجا و چه کلیدی باید بزنم
3- سه خانه را با هم یکی کردم یعنی Merge کردم اما نتوانستم از بالای آن خانه شروع به تایپ کنم و نوشته ام آمد آخر خانه و نتوانستم بروم مثلاً زیر آن نوشته بنویسم تا این نوشته بیاید بالای خانه و زیر آن تایپ کنم
4- چطور فضایی که خود اکسل به صورت پیش فرض برای فوتر و هدر در نظر گرفته کم و زیاد کنیم
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد پروتکت یا محافظت شده .
برای اینکه بتونید اونا از حالت حفاظت شده خارج کنید توی تب Home به قسمت Cells رفته و روی گزینه Format کلیک کنید تا منوی اون باز بشه از منوی باز شده گزینه UnProtect Sheet را بزنید
موفق باشید
سلامنقل قول:
1 - يک راه اينه که از فونتهاي فارسي استفاده کنيد .
مثل
B zar
B compset
B nazanin
يک راه هم اينه که روي سلول مورد نظر راست کليک کنيد و سپس گزينه Format Cell را بزنيد و توي تب Alignment از قسمت اخر صفحه گزينه text direction را روي right-to-left قرار دهيد .
يک راه هم اينه که از کنترل پنل و قسمت Regunal and Language اقدام کنيد .
3 - کافیه روی سلول راست کلیک کرده و گزینه Format Cell را بزنید و توی تب Alignment گزینه vertical را روی Top قرار دهید .
4 - از منوی View گزینه Ruler را فعال کنید . و با استفاده از خط کش اطراف صفحه اونا کم یا زیاد کنید .
موفق باشی
نقل قول:
شدیداً ممنون اگه بتونم جواب سوال دوم را هم پیدا کنم و با اینتر یا هر کلید دیگری را بزنم و بتوانم بروم به خط بعد اما داخل همان خانه خیلی خوب است.
برای اینکه بتونید توی یک سلول به خط دوم برید کافیه از کلیدهای ترکیبی Alt + Enter استفاده کنید.نقل قول:
موفق باشی
با سلام . به یک سند اکسل برخوردم که وقتی ازش پرینت میگیریم یک بخشی اش که مانند سربرگ و مشخصات کلی است چاپ نمیشود . کاملاً از نوع سند معلوم است که طراح اصلی سند این کار را انجام داده تا فقط سلولها و داده ها چاپ شود و سربرگ و باکسهای مشخصات چاپ نشود . چگونه چنین کاری کرده است ؟
با سلام . به یک سند اکسل برخوردم که وقتی ازش پرینت میگیریم یک بخشی اش که مانند سربرگ و مشخصات کلی است چاپ نمیشود . کاملاً از نوع سند معلوم است که طراح اصلی سند این کار را انجام داده تا فقط سلولها و داده ها چاپ شود و سربرگ و باکسهای مشخصات چاپ نشود . چگونه چنین کاری کرده است ؟
با سلام؛
من در اكسل يك تابع نوشتم و حالا بگيد با چه فرمتي بايد سيوش كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تب page نمیدونم چی چی یه گزینه هست set print area شاید با اون مشخص کرده که کدوم سل ها پرینت بشن و بقیه نشن.:11:نقل قول:
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
فکر کنم xla بود. مطمئن نیستم.نقل قول:
دوستان سلام
من تو اکسل 2007 وقتی نمودار رو رسم میکنم، نقطه ی صفر نمودارم سمت راست هستش.(یعنی نمودار از راست به چپه)چطور میتونم مختصاتش رو بیارم سمت چپ؟
ممنون
رو محور افقی راست کلیک کن ... یا رو اعدادشون. بعد گزینه آخر یعنیformat axes رو بزن. بعد نگاه کنی مین و ماکس رو گذاشته رو اتو. شما بزار رو دستی یعنی رو fixed و بعد مین و ماکس رو بزار مثلا رو مثبت و منفی 10 یا هر عددی که مناسبه کار شماست فقط باید قرینه باشند. دو تا گزینه ی بعدی هم درجات تقسیم بندی محورها رو تنظیم میکنه.نقل قول:
یه گزینه اون ته هست اسمش اینه:
axis value
رو دایرش تیک بزاری و عدد بدی میتونی مکان محور عمودی رو مشخص کنی که از کجای محور افقی باید بگذره.
:11::11::11::11:
چطور مي توانم كاري كنم كه در صفحه اكسل هر جا پيغام خطا مثلا! 0/ِDIV# بود به جاي آن پيغام ديگري را بنويسد يا اصلا خالي بگذارد. چون چاپ چنين صفحه اي بدنما خواهد بود.
با تشكر فراوان
سلامنقل قول:
میتونی یک نمونه از اون را بزاری اینجا
براي نمايش ندادن اون مورد يك راه ساده اينه كه در كادر page setup و در سربرگ Sheet از باكس Cell error as گزينه <Blank> رو انتخاب كنيدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
ميخواستم بدونم چطوري ميشه از دستورات داس در اكسل استفاده كرد مثلا در يك سل اي پي را نشان بده يا دستورات ديگر را به محض ورود به اكسل اجرا كنه؟
پيشاپيش كمال تشكر را دارم.
سلام
لطفا راهنمایی کنید:
می خوام وقتی در یک سل مقداری وارد می کنم تاریخ وارد شدن اون مقدار در سل جانبی نمایش داده بشه و تا زمانی که این مقدار تغییر نکرده تاریخ هم تغییر نکنه
با تشکر
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
فرض کنید مجموعهای از اعداد در اکسل وارد کردیم که چاپ اونها چندین صفحه میشه، چطور میشه کاری کرد که در پایین هر صفحه، جمع اعداد هر ستون نوشته بشه؟
نقل قول:
آخه چطور همچین چیزی امکان داره؟!؟!؟ شما میگید که مقدار D3 برابر 3 باشه و در عین حال فرمول If هم در همون سلول D3!!! یعنی D3 هم برابر با 3 هست و هم یک فرمول توش نوشته شده؟
دوستان عزيز كسي جواب ما را نميده؟؟؟؟
ميخواستم بدونم چطوري ميشه از دستورات داس در اكسل استفاده كرد مثلا در يك سل اي پي را نشان بده
يا به محض باز شدن فايل اكسل، يك مجموعه دستور داس را اجرا كنه
پيشاپيش كمال تشكر را دارم.
با سلام دوستان
من چه طور می تونم عددی 16 رقمی در excel 2007 وارد کنم آخه هرچی هم فرمتش رو عوض می کنم همش عدد رو آخر گرد می کنه یهنی آخرین عدد رو 0 در نظر می گیره
سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم مي شود با برنامه اي متشكل از چندين فرمول تو در تو آماري به شكل زير ارائه كرد؟
فرض كنيد در يك شيت اطلاعاتي در 100 رديف حاوي ستونهاي مختلف وارد شده است. اين اطلاعات به سه دسته A , B و C تقسيم مي شوند كه در يكي از ستونهاي وضعيت نشان داده مي شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در شيت ديگري مي خواهيم آمارگيري كنيم و در سه ستون تعداد هر كدام از ديتاها را نمايش دهيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مي خواهم ببينم مي توان برنامه اي نوشت كه تعداد ديتاهاي سه گانه را پيدا كرده و نمايش دهد؟ البته شايد بگوييد خوب كار راحتتر اينست كه از فيلتركردن براي پيدا كردن تعداد استفاده كني اما مسئله اينست كه اين ديتاها مرتب اضافه و كم مي شوند و اگر برنامه اي باشد كه با تغيير ديتاها خود بخود آمار را تغيير دهد بسيار راحتتر است.
لطفا اگر كسي مي تونه منو راهنمايي كنه و اين برنامه رو برام بنويسه و يا حداقل فرمولهاشو بهم بگه.
ممنون
با سلام
1 سوال دارم که ممکنه در قسمتی در این تاپیک جواب داده شده باشه ولی من تا به حال نتونستم پیدا کنم.
میتونیم برای یک فایل اکسل در یک شیت فهرستی از شیتهای مختلف رو بزاریم با نام اون شیتها و هنگامیکه روی نام مربوطه در صفحه اول کلیک میکنیم بریم تو شیت مربوط به اون نام؟
ممنونم.
سلامنقل قول:
کافیه توی Sheet1 واسه هر شیت یک Button بزارید و سپس به هر باتن عنوان یک شیت را نسبت بدید و سپس در قسمت کد نویسی اون دستور زیر را وارد کنید
با این کار وقتی روی یک Button کلیک کنید به شیت مورد نظر منتقل خواهید شد .کد:Sub Button1_Click()
Sheets("Sheet2").Select
End Sub
موفق باشید :)
سلام
من تعدادی hyperlink وارد شیت کردم .
حالا میخوام کاری کنم که اسم سایت و آدرسش با هم توی یه cell باشه
چجوری میشه اینکار رو کرد ؟
یعنی بدون وارد کردن مجدد آدرس ها ، کاری کرد که آدرس سایت زیر اسمش توی یه cell نشون داده بشه
ویرایش : آفیس 2007 دارم
با سلام و تشکر از راهنمایی فوری شمانقل قول:
من متاسفانه متوجه نشدم که باید چه کار کنم! در همون شیت اول چه جوری Button بزارم و به هر باتن یک شیت نسبت بدم؟
متشکرم
از Pivot Table استفاده کن.نقل قول:
اگه بلد نیستی بگو تا راهنماییت کنم.
سلامنقل قول:
ابتدا به دکمه Office Button رفته و روی Excel Option کلیک کنید و توی صفحه باز شده تیک گزینه Show Developer tab in the rebon را بزنید . با این کار یک تب به اسم Developer به برنامه اکسل اضافه میشه .
در قسمت controls و سپس گزینه insert می تونید یک دکمه به شیت اضافه کنید .
به محض اینکه شما دکمه را روی صفحه قرار میدهید یک پنجره باز خواهد شد که با زدن دکمه دکمه New شما وارد محیط ویژوال بیسیک خواهید شد و کافیه در قسمت مشخص شده کد Sheets("Sheet2").Select را وارد کنید .
حالا صفحه ویژوال بیسک را ببندید . و روی دکمه کلیک کنید . با این کار وارد شیت دوم خواهید شد .
البته ممکنه راه ساده تری هم وجود داشته باشه .
موفق باشید
سلام...سپاسگزارمنقل قول:
انجام دادم. فقط یک مورد اینکه حتما باید نام هر شیت به همانصورت دیفالت sheet1, sheet 2,.... باشد و اگر نام شیتها را عوض کنیم وقتی روی باتوم در شیت یک میزنیم ارور میدهد...ایا برای رفع این مورد راهی است؟
متشکرم.
رو سلول زیر کلیک کن که انتخاب بشه و بعد دکمه ی مساوی کیبورد رو بزن. بعد با موس سلول لینک دار رو کلیک کن و بعد اینتر بزن. تو 2010 جواب داد ... اونهم نباید مشکل داشته باشه.نقل قول:
:11::11:
سلامنقل قول:
وقتی شما نام شیت ها عوض می کنید توی کد هم باید نام شیت را عوض کنید .
مثلا اگر نام شیت شما Data هست شما باید کدتون به صورت زیر باشه .
موفق باشیکد:Sheets("Data").Select
mahdi7610 عزیز
ممنون از توجه و جوابهای شما. حق با شماست .متوجه شدم. فقط ظاهرا در قسمت کد نام شیت را نمیتوان فارسی نوشت و فقط با زبان انگلیسی کار میکند.
مورد بعدی اینکه من فهرست را ایجاد کردم و خیلی هم خوب شد ولی هنگام سیو ,پیام اروری مبنی بر فعال نبودن ماکرو داد و بعد از سیو هم هیچکدام از باتومها کار نمیکند و ارورفعال نبودن و یا disable بودن ماکرو را میدهد.
ممنونم.
نقل قول:سلامنقل قول:
در سلول خالی زیر سلول لینک دار کلیک کردم و کلید مساوی کیبورد رو زدم . بعد سلول لینک دار رو انتخاب کردم و اینتر زدم
نتیجه ـش این بود که متن سلول رو توی سلول خالی آورد . در صورتی که من میخوام آدرسش بیاد .
اگه بشه متن و آدرس توی یه cell بیان بهتره .
اولا اگه به صورت xlsx سیو کنی کلا بدون ماکرو سیو خواهد شد و کار نمیکنه و باید به صورت xlsm سیوش کنید.نقل قول:
دوما برای اینکه ماکرو فعال باشه باید برین مسیر زیر:
منوی فایل
گزینه ی options
گزینه ی Trust Center
گزینه ی Trust Center Setting
تب macro
و اونجا چهار تا گزینه داره که اگر بزارین رو چهارمی درست میشه. البته رو دومی بزارین رو صفحه بالای شیتها پیام زرد میاره که ماکور فعال نیست فعال کنم ؟
موفق باشی
:11::11::11:
سلامنقل قول:
ممنونم- انجام دادم.
سلام
توی اکسل سری فوریه (FFT) کجاست و اگه نصب نیست چطور باید نصبش کنم؟
برنامه یا پلاگین و این طور چیزا تو وب هست ولی خب اینجا راهنمایی کرده که چه طوری خودتون محاسبه کنید:نقل قول:
.کد:http://www.ehow.com/how_4670778_fourier-transform-fft-microsoft-excel
با متلب این طور کارا خیلیییییییی ساده تر انجام میشه. کلا اکسل واسه مهندسی نیست بیشتر واسه کارای ساده ی آماری هستش.
:11::11::11::11: