هنگش 300 برابر میشه!(با آهنگ بخونین!)نقل قول:
یه سوال : اگه تو n95 رم 4 گیگ بزاریم چی میشه؟؟
Printable View
هنگش 300 برابر میشه!(با آهنگ بخونین!)نقل قول:
یه سوال : اگه تو n95 رم 4 گیگ بزاریم چی میشه؟؟
داداش mahdi_ctr خيلي ممنون از راهنماييتون.
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40:
اينشاالله جبران ميكنيم.
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
خيلي باحالي.................
بازم از اين كارا بكن.
==================================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیشکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
سلام بچه ها ببخشیدا ممکنه زیاد ربطی به این کلوب نداشته باشه اما واقعا"دارم گیج میشم نمیدونم کدوماشونو بگیرمn93i or n95 آخه امکاناتشون مثل همه از یه طرف عیب باتری N95 از یه طرف کمیت دوربینN93i تروخدا کمکم کنید!!!!!!!!!
دوست عزیز.من با هر دو گوشی کار کردم. تو خرید 95 شک نکن.مخصوصا مدل 8 گیگیش. 93 مشکلات زیادی داره که مهمترینش بزرگ بودن و بد حمل بودنشه.دوربین 95 بخوبی جواب می ده و رم و سرعت بالاتری داره.ولی 93 موتور سه بعدیش قوی تره که واسه بازی کردن شاید بهتر باشه ولی من اصلا توصیه نمی کنم! اگه 95 نگیری پشیمون میشینقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلان گوشی خودت چیه؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه.هنوز هیچ بازی کاملی برای سری جدید ngage نیومده.و وقتی اومد باید صبر کنیم که کرک شه!!!
نقل قول:
نقشه ها پاک شدن یا نرم افزار مربوط به نقشه؟
اگه خود نقشه ها پاک شدن دانلودشون کن !
با این وزن: دین دیدیدین دی دین دیننقل قول:
سلام
آقا توي گوشياي نوكيا نميشه فايلاي جار يا sis رو با بلوتوث بفرستي. تو 95 هم همين صادقه ؟
اگه نصب نشده شو داشته باشی از همشون میشه فرستاد. ولی وقتی نصب شده باشن و فایل اصلی هم نداشته باشی، باید با نرم افزار بفرستی.نقل قول:
آقا توي گوشياي نوكيا نميشه فايلاي جار يا sis رو با بلوتوث بفرستي. تو 95 هم همين صادقه ؟
گوشی 1: W810نقل قول:
گوشی 2: w950
گوشی 3: N73
گوشی 4:(به زودی) N95 8GB!
عزیز من نقشه ها روی رم قبلی هستن...پاک نشدن...می خوام ببینم چجوری روی این رم 2گیگ بیارم نقشه هارو؟؟؟؟
تا اونجا که من میدونم، هیدن هستن. پس اول دیدن هیدن ها رو فعال کن، بعدش انتقال بده... البته فکر کنم.نقل قول:
عزیز من نقشه ها روی رم قبلی هستن...پاک نشدن...می خوام ببینم چجوری روی این رم 2گیگ بیارم نقشه هارو؟؟؟؟
مرسی دوست عزیز اما نظر من روی معمولیشه نه 8گیگ .راستی قضیه ی باتریشمنقل قول:
که واسه ی من معضل شده بود. اونقد رفتم دتبالش تا فهمیدم .یکی ازرفقای خودم ان 95داره ازش پرسیدم گفت 3روز یه بار شارژش میکنم اون میگفت شارژ اولیشو 24 ساعت گذاشته که با صحبت ان دوستمون که میگفت اصلا"شارژ اولیه نمیخواد متضاده اما حالا وا سه ی اطمینان میخواستم ببینم اگه 24 ساعت شارژ اولیش کنی ضرری به باتری نمیرسه؟:10::5::20:
اگه فایل های اصلی رو داشته باشی با فایل منجر خود گوشی به علت کپی رایت نمیشه فرستاد.و باید با فایل منجر های دیگه پسوند فایل رو عوض کنی. فایل منجر xplore خودش فایل های جار و سیس رو می فرسته ... بهترین فایل منجرهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شک دارم که نفعی داشته باشه ولی مطمئنم که ضرری نداره...
ما که نفهمیدیم....
دوستان سلام خسته نباشید خواستم یک تاپیک بزنم در این مورد که همه بدونند این ورژن چقد عالی هست چون خودم دیشب اپ کردم میخوام براتون بازگو کنم مزیت هاشو امیدوارم لذت ببرید خوب میزیم سره بحث اصلی
سرعت پردازش اطلاعاتبه شخصه میتونم بگم فوق عالی شده. من قبلا گالری رو با 1 الی 2 ثانیه تاخیر باز میکردم ولی در این ورژن واقعا بیس های فریم ویر عالی کار کرده و در میلی ثانیه پردازش و گالری رو باز کردند APP منیجر یادتون میاد چقد طول میکشید ولی در این ورژن واقعا عالی و بدون هیچ ویتینگ شما میتونید بازش کنید .
سرعت دوربین یادتون میاد که چقد پایین بود ولی با این ورژن در عرض کمتر از یک ثانیه با سویچرش میتونید دوربین رو بالا بیارید و این یکی از مزیتهای فوق العده این ورژن هست
سرعت نصب برنامه ها به طرز شگرفی سرعتشون بالا رفته
یادتون میاد ارور memory fullدر هنگام باز کردن برزور وقتی از چند برنامه استفاده میشد در این ورژن با حداکثر توا رام میتونید برنامه هارو باز کنید بدون هیچ مشکلی واقعا حال کردم با این قسمت فریم ویر
دوربینعلاوه بر سرعت افزایش سویچ دوربین سرعت پرسس عکسها خیلی بالا رفته که واقعا جای تحسین داره
در مورد امکانات جدید باید بگم یه قسمت اضافه شده به نام show viewfinder grid که قابلیت اینو داره که عکس رو بصورت حرفه ای کادر بندی کنه که این واقعا عالیه واقعا با این امکاناتش خیلی عکسهای حرفه ای میشه گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس هم کمی بالاتر رفته
پلیر و صدامیتونم بگم پلیر کمی تغییر ظاهری کرده و کمی دیسبیل صدا بهتر شده وبیس ها و تریبلها بهتر به گوش ادم میرسه یه چنتا عکس از پلیر گوشی
این بخش جذاب ترین بخش این روایت هست بهترین امکاناتش قابلیت اجرای بازی ها انگیج وای دوستان وقتی ایکونشو زدم با یه تریلر دیونه ی بازیهاش شدم واقعا خدا بود اول عین پرو استریت 3 تا ماشین اومدن چقدر زیبا و خوش گرافیک جای تحسین داره البته از قبل رندر شده بود ولی خدا بود تریلرش.
در قسمت بازی ها خودم تاپیک بازیهاشو میزنم
امکانات دیگه اضافه شدن بخش موزیک سنتر بود که باز هم خیلی جالب بود با این اسکرین شات خودتون متوجه میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم میوزیک سنتر
باطری
میدونم چقدر درد کشیدید سره این ولی مژده بدید که مصرف باطری فوق العاده شده از دیروز تا حالا پدر گوشی رو در اوردم یه خطم خالی نشده
نتیجه گیری که میتونم بکنم اینه که دوستان هر چه سریعتر برای دریافت این فریم اقدام کنند که پشیمانی نداره واقعا نوکیا گل کاشت با این فریم ویر حتما اپدیت کنید گوشیتون رو با تشکر دوستتون بهنام
منبع بهنام (Action _Gamer) در سایت موبایلستان l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شرمنده . شاید سوال من تکراری باشه . ولی جواب سریع میخوام . ممنون میشم
فایلهای با پسوند jar رو که مخصوص گوشیهای جاواست میشه تو گوشیهای نوکیا به خوبی اجرا کرد .
مثل دیکشنری سونی اریکسون رو روی نوکیا N95 میشه استفاده کرد ؟؟؟؟؟
با با اینقدر دل مارو اب نکن با این اپدیت...من رم کامپیوترم کمه...این برنامه اپدیت را دانلود کردم...ولی نصب نمیشه رو کامپیوتر...میگه که حداقل رم باید 256 باشه...تورو خدا یکی بگه...چیکار کنم...هیچ راهی نیست؟؟؟کمک کنید؟؟؟واسه اپ کردن نمیشه فضا بدید؟؟؟یا کسی اینکارو نمیکنه واسم؟؟؟
سلامنقل قول:
اول اینو بگم که من آپدیت کردم و اصلاً هم خوشم نیومد:2::2::2:
یه چیزهایی اضافه میشه ها ولی هیچ کدوم غیر از بازی های N-Gage بدرد نمیخورن ولی بدبختانه این بازی هم Trial و بعد 10 بازی تموم میشه OK
این که میگن شارژش دیر تموم میشه هم درست نیست. آپدیت نرم افزاره گوشی رو عوض میکنه و اونم همون شارژه قبلی رو مصرف میکنه
دیگه جونم واست بگهههههه...
سرعتش هم بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.اون آقایی که گفته بود گالری رو تو 3سوت باز میکنه هم احتمالاً سریع بعد آپ اینکارو کرده چون اون موقع هیچی توش نیست و سریع باز میشه
گزینه هایی هم توی گوشی اضافه میشه که یکی از دوستان گفته بودن مثل: موزیک پلیر یه پوشه مجزا واسه خودش داره و آرایش و چینش آیکونها عوض میشه که به نظر من هیچ کدوم بدرد نمی خورن
چیزهایی که اضافه میشن هم توی ایران بدرد نمیخورن:41::41::41:
من میگم برو یه کسی رو پیدا کن که آپدیت کرده باشه و با چشم خودت ببین که چه چیزهایی اضافه شده و چیها کم شده
من که خوشم نیومد ولی باز ببینی و خودت راهتو پیدا کنی بهتره
احتمالاً رمت هم 256 فول نیست و برای آپدیت هم باید فول باشه اگه میخوای آپ کنی بهتره بری کافی نت ها چون سرعتش هم بیشتره
ممنون حالا ميشه فايل جار يا sis رو كه با بلوتوث گرفتي با كابل رو هاردت بريزي يا نه؟؟نقل قول:
salam doste aziz lotf konid tapik ra khrab nakonidنقل قول:
aziz man zamin ta asemon tagir mikonad shoma shayad goshiton virus dare
bad az apdait menoye goshi kamelan shabiy n958gig misavadنقل قول:
I´m sure you know that there is a new firmware version 20.0.015 for the Nokia N95-1, also known as the classic N95. Today I´ve downloaded this new version and now I´ll bring a little review to you.
The changelog of v20.0.015:
As you can see there are some very good updates.
- New camera software
- Long press on camera button launches camera if shutter is open
- New My Nokia SMS tips and mobile web portal system
- Demand paging with about 30 MB free RAM after booting.
- Search 4.0 integration on standby screen.
- N-Gage game previews (FIFA, Asphalt) and portal/shortcut to upcoming N-Gage client
- Nokia Music Store client
- Keypress bug gone
- Music player has a new visualisation
- Videos usable as ringtones
Now you will never get a failure message when you open too much applications, the new firmware enables demand paging!
Almost 30Mb of free RAM after boot up!
The new N-Gage platform is also included:
with 2 demo-games “Fifa 07″ and “Asphalt 3″:
Fifa 07 for the soccer-fans among us:
The music player menu is in a new order…
The music player itself is in a totally new design:
the music player got one new visualization called “circles”:
This is how it looks:
finally there is the new version of “Maps” included…
The new camera software makes taking pictures much faster…
and got an update, known from the N82, the raster:
last but not least, the speed of the camera with the new firmware
با با اینقدر دل مارو اب نکن با این اپدیت...من رم کامپیوترم کمه...این برنامه اپدیت را دانلود کردم...ولی نصب نمیشه رو کامپیوتر...میگه که حداقل رم باید 256 باشه...تورو خدا یکی بگه...چیکار کنم...هیچ راهی نیست؟؟؟کمک کنید؟؟؟واسه اپ کردن نمیشه فضا بدید؟؟؟یا کسی اینکارو نمیکنه واسم؟؟؟
(بابا ما گفتیم یکی مارو راهنمایی کنه)همه دارن از عوض شدن میگن....
دوست عزیز، کاش با دقت بیشتری پست می دادی.نقل قول:
این آپدیت چند تا کار اساسی می کنه.یکی همون بازی های ان گیج که به زودی بازی های کاملش میاد.
دوم افزایش عمر باتری.بر خلاف فرمایش شما، این آپدیت فرم ویر گوشی که رابط سخت افزار و سیستم عامل سیمبین هست رو تغییر می ده که با بهینه کردن او عمر باتری بیشتر می شه.این رو فقط من نمی گم...همه می گن.
سوم اینکه ، یه اشکال 95 این بود که نمی شد بدون صدا عکس گرفت و بعد از آپدیت اگه گوشی رو silent باشه ، دوربین هم بی صده عکس می گیره و دیگه تابلو نمی شه!!!
چهارم زیبا و مرتب تر شدن منو ها و اضافه شدن امکان جستجو در اینترنت و فایل های گوشیه!
حالا میشه بپرسم شما از چیه این آپدیت بدتون اومد؟؟؟؟؟؟:5:
همونطور که خودت گفتی رمت باید 256 به بالا باشه! پس برو رم بخر :31:نقل قول:
با فارسی نوشتن علاوه بر رعایت قوانین فروم، تاپیک زیبا تر میشه! :27:نقل قول:
سلام بچه ها میبخشیدا میخواستم بدونم این گوشی هم مثل ان73 تقلبیشم اومده یا نه؟ (منظور لیبل فنلانده)اگه اومده تفاوت قیمتی با اصلیش داره یا نه؟ راه های تشخیص اصل بودن این گوشی رو اگه امکانش هست بنویسید واسم مرسیییی
تا اونجا که میدونم، نه، فعلا خبری نیست.نقل قول:
سلام بچه ها میبخشیدا میخواستم بدونم این گوشی هم مثل ان73 تقلبیشم اومده یا نه؟
سلامنقل قول:
خیلی ببخشید ولی قصد من خراب کردن تاپیک نبود:41: و فقط نظرمو گفتم
ولی بازم ببخشید!!!
راستی چجوری میشه ویروسی بودن رو فهمید (لطفاً نرم افزار را هم بگذارید)
مرسی!
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونم بپرسم عکس اولی رو چطوری آوردید آیا نرم افزار مخصوصی داره یا امکان خود گوشیه که task manager رو نشون میده؟
اگه نرم افزار مخصوصی داره میشه لینکشو بذارید؟ ممنون میشم!
و در مورد عکس دوم:
چطوری صفحه بازی رو افقی کنم؟
راستی چطوری بازی رو از حالت دمو درش بیارم (یعنی از کجا فولشو دانلود کنم)؟
مرسی
سلامنقل قول:
میتونید لینکه اون فایل منجرو بذارید؟
راستی من چند تا دانلود کردم ولی هیچ کدوم به N95 نمی خورد اگه ممکنه یه چیزی بذارید که به این گوشی بخوره.
ممنون میشم!
آقا يكي به ما بگه ميشه فايل جار يا sis رو كه با بلوتوث گرفتي با كابل رو هاردت بريزي يا نه؟؟
yeki az mohandesa mitune be soalhaye man javab bede,albate bizahmat
1-age hengame update , sistem<< dc>> shod unvagt che balayiy besare gushi miyad.
2-vagti barnameye( Nokia Software Updater )ro ejra mikonam , minivise cannot connect to nol server
dar hali ke be internet vasl hastam
agayune mohandes , ye chize dige:ok
koja mishe amuzeshe kamele update n95 ro peyda kard??
un file 73.9mb ti ro migam
دوستانی که دنبال نقشه ایران برای این گوشی هستند من یک تاپیک برای این کار راه انداختم با عنوان:
استفاده از نقشه ایران مختص گارمین روی N95
این هم لینکش:
من با این که آپدیت کردم در حالت silent هم صدای دوربین در میاد!!!نقل قول: