نقل قول:
رفتم یگانه گفت 4 گیگ با گارانتی مادام العمر 35 تومن اینم بدون جعبه بود حالا یه راهنمایی کنید که من کدومو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر مياد این بهتره.
نقل قول:
رفتم یگانه گفت 4 گیگ با گارانتی مادام العمر 35 تومن اینم بدون جعبه بود حالا یه راهنمایی کنید که من کدومو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر مياد این بهتره.
یه بازی یا نرم افزار برای ساختن آهنگ ( پیشرفته ) برای پی اس پی معرفی میکنید ؟ ( لطفا )
kasi mitone dar in ghesmat be man ke ozve jadid hastam komak kone albate bebakhshid ke fonte farsi nadaram . baro bachehaye bahali hastid on tor ke man shenidam BA TASHAKOR AZ HAME _SNOW GIrl
:40::10:kasi mitone dar in ghesmat be man ke ozve jadid hastam komak kone albate bebakhshid ke fonte farsi nadaram . baro bachehaye bahali hastid on tor ke man shenidam BA TASHAKOR AZ HAME _SNOW GIrl
شما می تونی با بازی Traxxpad آهنگ بسازی !:8:نقل قول:
هر سوالی داشتید من و دوستان دیگر در خدمتیم .:46:نقل قول:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتر نبود سوالتون رو ميپرسيديد چون اينجوري سريعتر به جواب ميرسيديد . هر كمكي از بچه هاي اينجا بر بياد مطمئن باشيد دريغ نميكنن . ضمنا سعي كنيد فونت فارسي نصب كنين اين از قوانين انجمنه. با تشكر
کدوم یگانه؟همون که تو پاساژ حافظه؟اون به من گفت 4 گیگ 50 تومن!:18:نقل قول:
در مورد رم اول از همه چيزي به نام گارانتي مادالعمر نداريم اين صرفا يه حربه تبليغاتيه ! پس خودتون رو با اين چيزا گول نزنيد ! در مورد اون رم هايي هم كه جعبه نداره دليلش اينه كه اينا رو قاچاقي آوردن واسه اينكه جاي كمتري بگيره جعبشو نياوردن ! رم هاي اينجوري خرابي زياد داره حواستون باشه ......
موفق و پيروز باشيد
جاويد
يعني اقا جاويد نمايندگي سوني هم دروغ ميگه؟؟؟؟ حتي توي فاكتور هم نوشته گارانتي مادام العمر + امضا+ ومهر مغازه(حتي سفته هم داده شوخي)
ببين گارانتي مادام العمر يه چيز تبليغاتي يعني تا زماني كه محصولي وجود داره و خريدار داره گارانتي داره ولي به صرف اينكه فروش محصول كم بشه گرانتيشم تعطيل مي شه ! نمونه ها هم اون رم هاي Sd كامپيوتر كه همشون گارانتي مادام العمر داشتن ولي الان شما اگه اون رم ها رو ببري شركت قبول نمي كنه مادر بورد هاي اينجوري هم همين طوري بودن اسم گارانتي مادام العمر بود روش ولي فقط 6 ماه گارانتي داشت ! بر اساس تجربه مي گم !نقل قول:
يعني اقا جاويد نمايندگي سوني هم دروغ ميگه؟؟؟؟ حتي توي فاكتور هم نوشته گارانتي مادام العمر + امضا+ ومهر مغازه(حتي سفته هم داده شوخي)
من تو Silent Hill Aمرحله بعد از تئاتر که یک دستگاهی هستش و یک تاریخی را می خواد گیر کردم. می گه تاریخ واسه اتاق 500 هستش که از یه سوراخ می شه یه تقویم را دید که دور روز 12 خط کشیده و ماهش هم چون 29 روزه هست می شه Feb که برج 2 هست اما سالش اصلا معلوم نیست و هرچی هم شانسی زدم نشد! کسی رد کرده بگه چه تاریخی هست؟؟
يكم اشتباه محاسبه كردي تاريخشنقل قول:
من تو Silent Hill Aمرحله بعد از تئاتر که یک دستگاهی هستش و یک تاریخی را می خواد گیر کردم. می گه تاریخ واسه اتاق 500 هستش که از یه سوراخ می شه یه تقویم را دید که دور روز 12 خط کشیده و ماهش هم چون 29 روزه هست می شه Feb که برج 2 هست اما سالش اصلا معلوم نیست و هرچی هم شانسی زدم نشد! کسی رد کرده بگه چه تاریخی هست؟؟
کد:06/12/1961
مرسی آقا جاوید
یه برنامه مناسب برای تبدیل فایلهای مختلف ویدیویی به فایلی که PSP نشون بده یعنی همون MP4 معرفی کنید. من DVD های King 2007 را دارم. داخل اون چنین برنامه ای هست؟ دلم لک زد واسه اینکه یه بار تو این Psp یه فیلمی چیزی ببینم...!
اگه ممکنه جایی را هم که برنامه هایی برای psp داشته باشه معرفی کنید..
شما پست 2240 رو نگاه كن يه برنامه واسع تبديل گزاشتم.چه برنامه اي ميخواهي بگو تا همينجا برات بزاريم.نقل قول:
سلام بچه ها...
این یکشنبه به امید خدا رهسپار تهرانم... چند تا سوال داشتم:
1. می شه یه آدرس خوب معرفی کنید که طرف منصفانه قیمتا رو حساب کنه ؟ الان قیمتش چنده (اسلیم) ؟
2. این Irshell (نمی دونم درست نوشتم یا نه) چیه ؟ کارش چیه ؟ خود طرف می تونه برام نصب کنه ؟
3. جدید ترین ورژنی که اومده 3.71 M33-3 هستش ؟ خودش میدونه که باید به این ورژن تبدیل کنه ؟ آیا این ورژن می تونه تمام بازی ها رو اجرا کنه ؟ منظورم بازی های ورژن قدیمی 1.50 هستش ؟
ممنون..
1 - فروشگاه گلچين تو توپخونه قيمت هاش خيلي مناسبه . الان اسليم 195 هست . معمولي هم 180 تومن .نقل قول:
2 - اين سوال را نميدونم
3 - براي اسليم كه ماله من 3.6 هست نميدونم جديدتر هم اومده يا نه .
نقل قول:
1. می شه یه آدرس خوب معرفی کنید که طرف منصفانه قیمتا رو حساب کنه ؟ الان قیمتش چنده (اسلیم) ؟
2. این Irshell (نمی دونم درست نوشتم یا نه) چیه ؟ کارش چیه ؟ خود طرف می تونه برام نصب کنه ؟
3. جدید ترین ورژنی که اومده 3.71 M33-3 هستش ؟ خودش میدونه که باید به این ورژن تبدیل کنه ؟ آیا این ورژن می تونه تمام بازی ها رو اجرا کنه ؟ منظورم بازی های ورژن قدیمی 1.50 هستش ؟
هم اون خوبه هم شادی . البته من که خيری ازش نديدم اما قيمت هاش کمی تا قسمتی مناسبه.
2-آره درست نوشتی. تقريبا يک نرم افزار همه کاره هست. يکی از کارهاش تبادل اطلاعات بين پی اس پی و موبايل به وسيله اینفرارد هست. و يکی ديگه اینکه ميتونی باهاش تلويزيون رو کنترل کنی. چون ندارمش و ازش استفاده نکردم کارايی های ديگشو نميدونم. خدایIrshell رسول جان هستن!!
3-به خود مغازه دار بگو به جديد ترين برات تبديل کنه.خودش ميدونه. تمام بازی هارم اجرا ميکنه. مشکلی نداره. مشکل داشت پچش مياد حل ميشه.
فقط يادت باشه بعد از تبديل همونجا يک بازی خفن و با حجم بالای 600 مگ بريزی و امتحان کنی تا مطمئن بشی درست تبديل شده.
ديگه سلامتی
نقل قول:شما لطف داري مازيار جان :10:ولي برنامه irshell نميتونه بين موبايل و psp اطلاعات رد و بدل كنه اما بين دوتا psp ميشه اونم با يه سرعت باور نكردني يعني 11 مگ در ثانيه :18:از امكانات ديگر اين برنامه همون طور كه مازيار عزيز فرمودند كنترل وسايلي است كه به وسيله مادون قرمز كار ميكنند مثل تلوزيون ضبط و... اين برنامه امكان اين را دارد كه هنگام اجراي بازي به موسيقي مورد علاقه خود نيز هنگام اجراي بازي گوش دهيد و به وسيله هدفون اهنگها رو عقب يا جلو ببريد اجراي فايلهاي نوشتاري و مديريت فايلها از جمله امكانات ديگر اين برنامه ميباشد .البته امكانات ديگري هم داره كه الان يادم نيست 14 روزه كه psp دستم نيست :41:انشااله يك شنبه psp به دستم ميرسه :20:نقل قول:
خود من خيلي با اين كنترلش حال ميكنم :27: براي سر كار گزاشتن خيلي چيز باحاليه :21:
راستي يادم رفت بگم كه اين برنامه نصب خاصي نداره فقط بايد دوتا پوشه psp و irshell رو در مموري (شاخه اصلي ) كپي كنيد همين.
سلام
من امروز رفتم که psp رو بخرم.بعد خود فروشنده بهم گفت صبر کن شاید تا یه مدت دیگه PSP Phone عرضه میشه.
میخواستم ببینم ایا واقعا این حقیقت داره؟
یه چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1.چند روش برای استفاده از بازی ها وجود داره؟(مثل کپی روی دستگاه و...) هر کدومشون چجوری انجام میشن؟
2. UMD چیه و چی استفاده هایی داره؟
3.این دوربین جدیده چند مگا پیکسله؟ کی میاد ایران؟(اصلا دوربین هاش چند مگاپیکسلی هستند؟)
4.قیمت دوربین هایی میشه روی پی اس پی گذاشت چند است؟
دم همگی گرم...
دوستان یه سوال این irshell روی slim نصب می شه و کار می کنه ؟
من که هیچ اعتقادی به این خبرها ندارم که قراره PSP Phone بیاد . فوقش هم اگه بیاد کلی طول میکشه چون باید براش یک سیستم عامل بسیار قوی و جدید بسازند .نقل قول:
جواب سوالات هم به ترتیب می نویستم !
1- 2 روش برا بازی کردن وجود داره . یکی اینکه بری UMD هاشو بخری که هر کدوم تقریبا 15 تومنه ! 2 بری PSP رو Downgrade یا همون کپی خور کنی که بازی هاش دونه ای 1000 ای 500 تومنه ! ( البته خودتم می تونی دانلود کنی )
2- اگه بخوایم یه مثل آسون بزنیم UMD های PSP مثل همون DVD های PS2 است است با این تفادت که در این کنسول دستی به جای DVD که بسیار بزرگ است ، UMD قرار می گیرد ! ( البته حجم UMD از DVD هم کمتره ها )
3- دوربینش 1.3 مگاپیکسل واقعی با کیفیت فیلمبرداری DVD است ( البته خبری اومده که سونی می خواد براش یک دوربین 6 مگاپیکسلی بسازه ) . خیلی وقته دوربینش تو بازار به فروش میره !
4- قیمتی که من ازش دارم 54 هزار تومان است .
سوال دیگه ای هم داشتی بپرس دوسته عزیز !
ورژن جدید این برنامه PSP های Slim هم ساپورت می کنه !نقل قول:
اینم لینک دانلود :
کد:http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/15209/catid/151
من نوشته هاي بالا رو نخوندم ولي ظاهرا باز يكي از دوستان مي خواد پي اس پي بخره در حال حاضر دنياي دمو از همه ارزون تر مي ده تو توپخونه !!!!!!!!!!!!
لطفا یکی بگه psp ، سیم کارت هم می خوره یا نه؟؟ مثلا تبدیلی داره که بشه توش سیم کارت گذاشت و به عنوان موبایل از اون استفاده کرد؟؟؟
نه دوسته عزیز اگه PSP سیم کارت می خورد که دیگه این همه خبر راجع به PSP Phone نمی دادند .نقل قول:
نه سیم کارت بهش وصل میشه و نه دستگاهی به PSP وصل میشه که سیم کارت بهش وصل شه !( چه وصله تو وصله ای شد ! ):31:
خبر PSP Phone فعلا شايعه اي بيش نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين خبر نه از طرف كمپاني سوني و نه سوني اركسون تعيد نشده من اين شايعه رو قبلا هم تكزيب كردم ودر سايتهاي متفاوتي نيز اين خبر رو شنيدم خودم هم قبلا خيلي دنبال اين بودم كه واقعا اين دستگاه چيه ولي در بيشتر سايتهاي معتبر از عكس زير به عنوان PSP Phone ياد كردند كه سوني اركسون فرانسه با همكاري سوني در حال ساخت اون هستند كه فكر نكنم چيز جالبي از اب در بياد .(اين مطلب رو من قبلا نيز گزاشته بودم ولي براي دوستان تازه وارد بااجازه اساتيد محترم بازم ميزارم).
پس انتزار نداشته باشيد مانند عكس اخر psp خود رو به گوش بگيريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا كه من ميدونم چيزي به اسمه پي اس پي فون در كار نيست .نقل قول:
1 - بازي ها رو ميخري بعد با رم ريدر يا كابل ميريزي تو پي اس پي .
2 - بازي هاي اوريجينال كه قيمت بالايي هم داره روي umd هست . با اون ديگه به رم نياز نداري .
3 - همه جوره فكر كنم داره هم vga هم مگا پيكسل
4 - دوره بره 50 تومن هست .
بچه ها شرمنده... یه چیزایی رو یادم رفت که بپرسم...
من پک معمولی اسلیم رو می خوام نه Value Pack . بعدشم رنگ مشکی می خوام نه نقره ای...
قیمتش بازم 195 تومنه ؟ یادمه یه جا گفته بودین که بین رنگ ها و پک ها تفاوت قیمت وجود داره. درسته ؟
مگه اسلیم مادون قرمز داره ؟ یا شایدم این قسمتش واسه اسلیم کارایی نداره.نقل قول:
از امكانات ديگر اين برنامه همون طور كه مازيار عزيز فرمودند كنترل وسايلي است كه به وسيله مادون قرمز كار ميكنند مثل تلوزيون ضبط و...
تعجب می کنم با اینکه این برنامه نصب خاصی نداره باعث شد که PSP آقا جاوید فول بریک شه.. عجیبه..
یه چیز دیگه:
هوای امروز و فردای تهران چجوریاست ؟ خدا کنه بارونی نباشه... چون فردا به امید خدا رهسپاریم دیگه...:31:
راستی این بازی PES2008 واسه PSP اومد ؟
بازم ممنونم...
ویرایش:
تا اونجاییکه من یادمه دوربین پی اس پی فقط یه نوع بود اونم مگاپیکسل مگه دوربین جدیدی هم براش اومده ؟
اره همون اول گفت 40 بعد گفت 35نقل قول:
اسلیم مادون قرمز ندارهنقل قول:
ربطی به نصب برنامه نداره خود سازندگان این برنامه گفتن نصب این برنامه ریسک داره حالا اون از بد شانسی اقا جاویده
pes 2008 هنوز نیومده
--------------------------------------------
اقا رسول در مورد اون برنامه ممنون برم امتحانش کنم ببینم چطوریه
اقا رسول الان امتخانش کردم framework 3.0 میخواد!!!
سلام به آقا رسول آقا جاوید و آقا مازیار
من دو تا مشکل با 3.71 دارم
1) من وقتی می خوام تم انتخاب کنم اینو می نویسه
2) وقتی والویپر انتخاب می کنم و پی اس پی خاموش روشن می کنم والویپر نمیاد بعد از توی قسمت تم هم می رم که اون والویپر رو انتخاب بکنم اینجوری می شه
حالا شما می گید دانگرید بکنم بعد دوباره 3.71 بریزم یا کار دیگه بکنم؟
pes 2008 در 24 ژانويه به بازار ميآيد .
اشتباه ميكني پس مشكل از فرم وركت نيست مال من فرم ورك 2 هست ويندوزمم سرويس پك 2 هست نميدونم مشكل شما از كجاست به حرحال شرمنده كه نتونستم كاري كنم.نقل قول:
من فكر مي كنم ايراد از فريم ورت باشه ! پچ هاي آپديتم نصب كردي ؟!نقل قول:
سلام به آقا رسول آقا جاوید و آقا مازیار
من دو تا مشکل با 3.71 دارم
1) من وقتی می خوام تم انتخاب کنم اینو می نویسه
3.71m33-3 kernel 1.50-2نقل قول:
به نظره من این اشکال ها زمان Downgrade کردن PSP برای اولین بار انتخاب می افتد.نقل قول:
برای من هم همچین مشکلاتی وجود داشت ولی از زمانی که PSP من Break شد مجبور شدم دوباره Downgrade ش کنم و ایندفه مشکل رفع شد .:46:
پی اس پی شما که بریک شد توی Recovery می رفت ؟ من قبلا 3.71 داشتم و مشکلی نداشت مموریم که سوخت ومموری جدید که گذاستم دیگه کار نمی کرد یعنی تم ها کار نمی کرد
احتمال زياد همون مشكلي هست كه اقا جاويد گفتن ضمنا اين دانگريد يه كم ريسكش بالا هست مخصوصا اينكه شما بايد بعد از دانگريد به 1.5 به 3.52تبديل كنيد و بعد به 3.71.