تو خود uninstall میری هنگ میکنه یا وقتی روی برنامه کلیک میکنی؟ در ضمن چه برنامه هایی رو میخوای uninstall کنی؟نقل قول:
Printable View
تو خود uninstall میری هنگ میکنه یا وقتی روی برنامه کلیک میکنی؟ در ضمن چه برنامه هایی رو میخوای uninstall کنی؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی روی Unistal در control panel >other کلیک میکنم گیر میکنه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.و میخواستم بازی harry poter رو آنیستال کنم.من در کل بازی کم نصب میکنم ولی از هری پاتر خیلی خوشم میاد.میشه کمکم کنید؟:42::44::9::44::44::42::42::42::42:
گوشیو خاموش کن، مموری رو خارج کن و دوباره روشن کن. وقتی گوشی اومد بالا، یک دقیقه صبر کن و بعد برو تو قسمت uninstall . ببین اینجوری درست میشه؟نقل قول:
ممنون متا جان درست شد دیگه هیج وقت بازی نصب نمینم بازم دستت درد نکنه.
قبلا هم این سوال را پرسیدم ولی خوب جواب نگرفتم
گوشی من عکس ها را قاطی می کنه مثلا عکسی می گیری یه تیکه اش رنگی میشه یا با عکس هایی که قبلا حذف کردم و delete کردم قاطی میشه :18: و یا بعضی از عکس هایی که با بلوتوث هم می گیرم همین مشکل را داره !!!
البته این مشکل با مموری 1 گیگ پیش میاد و با مموری فابریکش مشکلی نداره ! دیروز اطلاعات گوشیم را چک کردم متاسفانه چینی بود :41: ممکنه که گوشیم مموری 1 گیگ را ساپورت نکنه؟ اگه 512 بگیرم به نظر شما درست میشه؟ آیا کسی همچیم مشکلی داشته؟؟؟؟
متشکرم
سلام به همگی لطفا فوری جواب بدین ای p990i های جدیدی که اومدن مشکل زمان اس ام اس توی اینباکس رو ئارن یا نه
سوال دیگه صدای این گوشی بود آیا از ان70 نوکیا بلندتر و صد البته میدونم که کیفیتش بالاتر هست
نه مشکلی ندارند . الان inbox من sms ها را به ترتیب تاریخ مرتب کرده و مشکلی نداره :20:نقل قول:
نه . خواهر من N70 داره و من p990 . بی تعصب میگم که صدای گوشی من نسبت به N70 کمتره ! اگه روی صدای گوشی خیلی تاکید دارید این گوشی را بهتون پیشنهاد نمی کنم
دوست عزيز، شايد مموری 1 گيگ شما تقلبیه و بخاطر اين مشکل پيدا ميکنه...نقل قول:
آخه یک بار مموری را عوض کردم باز مشکل داره !!!!!
سلام
من تازه p990 گرفتم...
همهي p990 ها پيكچر مسيج نميگيرن يا مال من اينجوريه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پست 1985 رو ببین...نقل قول:
سلام من که گوشیمو فروختمو راحت شدم.جاش یه n95 خریدم که خیلی گوشی خوبیه.بهتون پیشنهاد میکنم بنا به
مشکلاتی که این گوشی داره و تو تاپیکم دیدید طرف p990 نرید.از ما گفتن.چون گوشی عام پسندی نیست...
گوشیتون مبارک :20: نگران نباشید مال همه همین جوره !متاسفانه این گوشی با این همه امکانات بعضی معایبی داره که آدم باورش نمیشه همین نگرفتن پیکچر مسیج به نظر من جز معایبش هست !!نقل قول:
من این پست را دیده بودم !اولین مموری من شکل مموری اول بود با نوشته ی قرمز . در حال حاضر هم فقط مشکی بدون اون قسمت قرمز هست که باز مشکل داره !!!!نقل قول:
مموری یک گیگابایت من هم همین طوری بود اطلاعات رو که داخلش می ریختم قاطی میکرد عکس هم که میگرفتم خراب میشد مموری من مشکی و شکل مموری پست 1985بود و روش نوشته بود ساخت ژاپن.نقل قول:
وقتی رفتم عوض کنم یک مموری یک گیگابایت آبی رنگ مثل فابریک 64 مگابایتی خود گوشی رو گرفتم که روش نوشته بود ساخت چین. از اون به بعد دیگه مشکلی باهاش نداشتم...
سلام
شركت سوني اريكسون انگار ميترسه خوشي بزنه زير دل مصرف كنندههاش واسه همين يه گندايي تو همهي گوشيهاش بالا مياره
من اولين تجربم با سوني اريكسون k750 بود، يه ايراداي افتضاحي داشت كه فروختم w810 گرفتم، باز اونم يه ايراداهي افتضاحي به نوبه خودش داشت كه به تازگي اونم فروختم و حالا p990 گرفتم كه متاسفانه همين پيكچر مسيج نگرفتن و نزدندش بدجوري زد تو حالم... خلاصه خوشي نزنه زير دلتون، هميشه منتظر ضد حالهائي از جانب سوني اريكسون باشيد...
با سلام خدمت دوستان
سخنان آقای with_you تایید میشه . این گوشی علی رغم هیکل بزرگش صدای ضعیفی داره ولی باکیفیته من حتی توی شلوغی بعضی وقتها متوجه صدای زنگش نمیشم
با سلام و تشکر
بعد از کلی مشکلات لینک فعال سازی بنده ارسال شد!! تا بتونم از تجربه همه دوستان در این تاپیک استفاده کنم:31:
4 روز شده مه منهم به جمع p990i دارها اضافه شدم با کلی سیوال پس اولین کاری که کردم کل این 200 خوردی صفحه را تک به بک خوندم هیلی از جواب ها رو گرفتم بعضی از دوستان حقیقتا سنگ تمام میگذارند مثل metapex ولی نمی دونم چرا باید توی یک فروم اینهمه شسوال تکراری باشه؟ هر بار این جملات میدیدم واقعا کفرم میگرفت ...صداش ضعیفه؟ هنگ میکنه؟ اصلش با فرعش چه جوری بفهمم..؟؟؟
1)داستان تاریخ sms واقعا داستانی شده؟ اگر از سرویس مخابرات هست چرا فقط روی گوشی ما اینجوری بهم ریخته هست؟
2)من فقط 1 بازی روی گوشیم نصب کردم (تخته نرد) که بعضی مواقع هنگام اجرا از نبودن فضای کافی رم ایراد میگیره؟ ایا با گذاشتن مموری 2 گیگ مشکل حل میشه در حال حاضر فابریک 64 هست؟
3)ایا می توان فهمید این بازی ها که از سایتهای متفرقه گرفته شده تاریخ انقضا دارن یا نه؟ که مشکلی برای گوشی ایجاد نکنند؟
4)هنگام دریافت بلوتوث فقط بر روی صفحه یک پیغام تاید مییاد و هیچ الارم یا صدا یا ویبره نمی زند؟!! تنطیمات صدا هم همه روشن است؟
5) هنگام نصب برنامه تعداد زیادی برنامه جهت نصب روی گوش موجود است ولی وقتی گوشی را با usb وصل میکنم نه در فون مموری نه در استیک مموری پیداشون نمی کنم؟!!
با تشکر از وقتی که میگذارید ممنون
1- من خودم ایرانسل دارم و مشکلی هم ندارم. ظاهرا گوشی و مخابرات با هم مشکل دارن. البته یکی میگفت اگه home time zone رو "هونولولو " انتخاب کنیم، درست میشه.نقل قول:
2- نه اشتباه نگن، منظور رم یا حافظه برای اجراست، نه فضای فیزیکی. اگه با کامپیوتر مقایسه کنی، همون رم کامپیوتره و مموری کارت در اصل نقش هارد رو داره. برای اینکه چنین پیغامی نده، از task manager برنامه های در حال اجرا (open) رو end کن.
3- معمولا از جایی که دانلود میکنی، خودش محدودیت هاش رو نوشته. و فکر نمیکنم اگر هم تموم بشه مشکل خاصی برای گوشی ایجاد کنه، مگر اینکه کرک شده باشه. ولی خود بازی هم معمولا اولش میگه چقدر مهلت داره.
4- نه هیچ صدا یا ویبره ای نداره.
5- دقیقا متوجه نشدم، بیشتر توضیح بده.
سلام
يه مشكل با ساعت مسيج دارم
مثلا الان ساعت گوشي 9 و يك مسيج برام مياد اما نميدونم چرا هميشه ساعتي كه رو مسيج ميزنه يك ساعت جلوتر از ساعت گوشيه؟!
آقا من p990 France دارم! از دیروز W950 زده به سرم! نظر شما چیه؟ کدوم بهتره؟
آقا ميگن رو 990 ميشه ويندوز يا i-phpne نصب كرد راست ميگن؟
ممنون از پاسخ در مورد سیوال 5 منظورم این هست که وقتی برای نصب از گزیینه install بر روی استیک مموری میرم کلی برنامه هست برای نصب مثل crystal_arabic.sis و غیره و هنگامی که با کابل usb و کامپیوتر محتویات استیک مموری چک میکنم هیب برنامه ها در خیچ فولدری نیست؟ چرا؟نقل قول:
من هرجا رفتم برای خرید مموری 2 گیگ گفتن خیچکدام اصل ژاپن نیست؟ درسته؟
از انتخابی که کردم خوشحالم گوشی پر منفعتی برام بوده......
ایا برنامه های با پسوند JAR و JAD رو میشه روی p990 نصب کرد؟ اگر میشه چرا برای هر برنامه یک jar دارد یکjad ? نحوه نصب چگونه است؟
سلام متاپکس:11:
من میخوام گوشیمو فرمت کنم اما Phone Lock رو فراموش کردم چکار باید بکنم؟
منتظرما...
منظور از فرمت همون Master Reset بود.
نه عزیز اینا همه حرفهنقل قول:
انتخاب بین بد و بدتره .نقل قول:
تجربه ثابت کرده W950 اون بدترست.:27:
سلام بعد از يك ماهي كه تلفونمون قطع بود وقتي دوربين گوشي مو تا زوم آ خر مي برم تار ميشه مال شما هم اين جوري اگه نه چه كار كنم
salam
آیا می تونم با گوشیp990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان با اون فونتا كه داده بوديد حروف فارسي رو با اي ان كد Unicode رو راحت ميخونه ميشه كاري كرد كه فايل هاي encode رو با UTF-8 بخونه ؟
salam
آیا می تونم با گوشیp990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فكر كنم گوشيم ويروس گرفته از كامپيوترم جديدن هيچي تو رمش نميشه ريخت هر چي مي ريزيو تو كامپيوتر نشون ميده ولي تو گوشي اجرا نميشه.آهنگ جديدم كه مي ريزم وقتي مي خواد تو مديا پلير اجرا بشه قاطي مي كنه گوشي.چيي كار كنم كمكم كنيد.
اگه خودت عوضش کرده باشی، بعید میدونم بشه کاریش کرد. اگه آپدیت هم بکنی باز هم کدش همونه. format internal disk رو امتحان کن، چون نمیدونم پسورد میخواد یا نه. کارش هم اینه گوشی میشه مثل روز اول.نقل قول:
اگر هم که عوضش نکردی، یا چهارتا صفره یا 1تا5 یا 1تا4. دقیقا یادم نیست...
عزیز یه آپ بزن تا درست بشهنقل قول:
آقا متاپکس اگه عکس آواتارت تبدیل بشه به 3چراغ قرمز چیکار میکنی؟:31:
البته ایشالا که نشه
چه جوري بايد آپش كنم؟يك چندتا موريك هم هست توش كه نميشه پاكشون كرد نه از گوشي نه از كامپيوتر مي خواي پاك كني error مي ده.نقل قول:
با مستر ريست درست نميشه؟
عزیزاون فایلاییکه میخوای پاک کنی مال خود گوشیه . اگه پاک کنی ممکنه گوشی بالا نیاد .نقل قول:
واسه آپ یه سرچ تو تاپیک بکن پیدا میکنی.
ما گل لغت نمي كرديم ... من 4 تا فونت ميخام مثل فونتاي كه به من داديد با اين تفاوت كه هم Unicode و هم UTF-8 رو بخونهنقل قول:
سلام دوستان با اون فونتا كه داده بوديد حروف فارسي رو با اي ان كد Unicode رو راحت ميخونه ميشه كاري كرد كه فايل هاي encode رو با UTF-8 بخونه ؟
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟