نقل قول:
توی سرش بزن تا از دهنش چشم بیاد بیرون بعد بزن توی چشم.
Printable View
نقل قول:
توی سرش بزن تا از دهنش چشم بیاد بیرون بعد بزن توی چشم.
سلام.نقل قول:
آقا من هنوز اون مرحله نرسیدم من مرحله قبلیشم اصلا من دری نمیبینم که بخوام از اونجا به مرحله بعدی برم
من save رو هم ایمیل کردم
روی save شماره 20 بزنی اونجایی میاد که من الان دارم بازی میکنم و توش گیر کردم
ممنون میشم دیگه لاقل شما یکی مارو ناامید نکنی
یا علی
من از ادامه سیو شما رفتم و مشکل را پیدا کردم. فایل آموزش تصویری را از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه توضیح همینطوری میدم:
از همونجایی که بازی لود میشه سمت راستت یه در هست برو اونجا . میدونم اینجا رفتی باید برای جایی که از دماغ اسبها آتیش میومد که اونجا را هم رفته بودی برو توی در روبروت. مستقیم برو جلو و از پله ها برو پایین(پله ها سمت چپ یا راستت هستند). اون پایین یک در هست برو اونجا . دو تا جایگاه میبینی اون آخر اتاق. خودت برو روی یکی از سکوها و اشلی را بزار روی یک سکوی دیگه. یه دستگاه از زیر زمین میاد بیرون. برگرد از در بیرون و برو توی سالن.
اشلی را بگذار تا دستگاه را کار بیاندازه و خودت مواظبش باش. (دشمن زیاد میاد) بعد پله ها که اومدن پایین برو و ...
دیگه خودت برو اگه مشکلی پیش اومد بگو تا راهنماییت کنم. همینطور این مسیر را بری تکه ها را پیدا می کنی. توی پستهاس قبلی جای دو تاش را گفته بودم.
سلام
اقا با هزار ببد بختي بازي رو نصب كردم ولي تا مي خام از در 2 رد شم ارور مي ده ومياد بيرون!
چي كار كنم بازي درست شه؟
ممکنه که با mouse aim یا همون برنام ای که با موس بازی میکنه رفتی تو بازی چون با این رنامه بعضی وقتا ارور میده !!نقل قول:
سلام
اقا با هزار ببد بختي بازي رو نصب كردم ولي تا مي خام از در 2 رد شم ارور مي ده ومياد بيرون!
چي كار كنم بازي درست شه؟
در ضمن ممکنه برای تراینر هم باشه چون با تراینر بری من بعضی وقتا ارور میداد
ممکن هم هست مشکل از سی دی باشهنقل قول:
سلام
چي كار كنم بازي درست شه؟
شاید هم مشخصات سخت افزاری سیستمت پایینه.
یک جوان مرد پیدا میشود که لینک صحیح راهنمای بازی رو قرار بده!
بفرماييد،اين هم لينك صحيح راهنما:
امير جان گذاشتند ديگه !نقل قول:
بفرماييد،اين هم لينك صحيح راهنما:
نه فكر نكنم . شايد . چون منم يكي از دوستام اين مشكل رو داشت دي وي دي منو نصب كرديم سالم بودنقل قول:
شاید هم مشخصات سخت افزاری سیستمت پایینه.
بچه ها الان تو سایت یوبی دیدم زده رزیدنت ایول 4 بزودی تو آمریکا عرضه میشه
خداکنننننننننننننننه گرافیکش بهتر شده باشه