متاسفانه برداشته نمی شودنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
متاسفانه برداشته نمی شودنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
این مطلب رو توی نت دیدم تاریخ خبر 1395/04/18 هست
واقعا دیگه شورشو در آورده کلا قبض ها شده توی مایه های 30 هزار تومن :
http://www.dana.ir/News/810539.html
البته از ایشون 2 با قبض گرفتن
چرا موضوع رو سخت میکنید، گوشی من هم ایسوس هست و گاهی تا ی ربع طول میکشه، تنها راه اینه برید تو تنظیمات و سرچ اتوماتیک choose autumatically رو بزنید، فورا میوفته رو رایتل، من این کار رو اغلب وقت ها که از ایستگاه مترو خارج میشم و دوباره رو سطح زمین میام انجام میدم.نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
مرسی از دوستانی که جواب دادن. دوستان ترابرد به ایرانسل چطوره ایرانسل قبل از بوق خوردن پیامی پخش نمیکنه؟
سخت نمیکنیم عزیزم، ولی اصلا کار معقولی نیست همش چشمت به گوشی باشه که هرموقع آنتن نداره بری سرچ کنینقل قول:
گوشی واس آسایشه نه دغدغه جدید درست کردن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خیلی جالبه . چون توی همین مترو من قشنگ آنتن می گیرم برای رایتل سریع . اصلا متوجه کندی سوئیچ آنتن نشدم و تا به حال بهش فکر هم نکرده بودم . به نظر من کلا گوشی بگیرید که فرکانس های ایران رو ساپورت کنه و گرنه مشکل دارید . الان مثلا همین آیفون فرکانس 2600 ایرانسل رو نداره !!!!! و فقط 1800 میره !!!!! اتفاقا خیلی ها هم خوشحالی می کنن که آیفون دارن خبر ندارن چه کلاهی سرشون رفته !!!
الان فرکانس های گوشی تون رو پشت جعبه اش هست بخونید اینجا بزارید مشکل پیدا میشه حتما .
UMTS:نقل قول:
850, 900, 1900, 2100 MHz
اینا فرکانس هاییه که گوشی من توی نسل 3 پشتیبانی میکنه
معمولا هرچی نگاه کردم روی باند 1 بوده که اگه اشتباه نکنم میشه 2100 مگاهرتز
بحث کم کم داره خارج از موضوع این تاپیک میشه [emoji14]
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوست عزيز اطلاعات غلط ندهنقل قول:
اين باندهايي كه ايفن پشتيباني ميكنه
LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30)
كه باند ٧ همون ٢٦٠٠ ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad using Tapatalk
نه من نسل 2 رو میگم . رومینگه که ربطی به نسل 3 ندارهنقل قول:
این مشکل رو خود بچه ها اینجا گفتن و گرنه من از خودم که نمی گم . آیفون های انلاک شده اپراتور ها که به صورت قاچاقی میاد ( که کم هم نیست ) باند های ایران رو نداره . کلا قیمت ارزون می خرن معمولا قاچاقچی ها اما به قیمت آیفون معمولی میدن . بعد من مثلا زدم . اصلا بحثم آیفون نیست . اصلا بعضی انواع iphone و note و گلکسی رو بخونید توی gsmarena بعض از مدل هاش اصلا به باند های ایران نمی خوره . خیلی خیلی واضح بود و همه می دونستن . سرچ کنید . نمونه این کلاهبرداری ها توی علائدین بسیار هست . الان بحث ما این بود که موبایل ایشون باند های نسل 2 سازگار با ایران رو داره یا نه . که من خودم قدیم ها موبایلی داشتم که با ایرانسل نسل 2 ساپورت نمی شده . چون مال کشور دیگه ای بوده و البته نسل 2 بود موبایلش .نقل قول:
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باند هاش با اینی که gsmarena نوشته فرق می کرد قشنگ . بعد کلا gsmaren که همه مدل ها رو که نداره!
یه بار هم که می خواستم گلکسی نوت 4 بخرم که نمی دونم چی شد نخریدم . چند تا نوت دیدم باند هاش فرق می کرد با باند ایران . به مغازه دار هم که اینو می دیدم بهشون می گفتم مغازه دار شاکی می شد می خواست کتک بزنه آدمو :n23: عوضی ان اینا :n34: الان هر مشکلی هست از همین علائدین هست و نه رایتل . چه بسا جعبه رو هم اینا عوض می کنن پس باز هم آدم از علائدین نخره بهتره !
با این بحث ها هم کلا تایپک هم منحرف شد . :n18: