نقل قول:
:n30: منم میخوام !
من هم میخواستم دموی فیفا 17 رو تست کنم دیدم سیستمم نمیکشه اصلا بهم برخورد ! قصد دارم ps4 بخرم خودم راحت کنم:n01:
چندتا سوال داشتم :
- تقاوت نسخه ps4 و pc در چه حده ؟مثلا همین استایل بازیکنا که گفتید توی ps4 بهتره ؟
- امسال همه ادیتهایی که واسه pc میومد برا ps4 هم میاد ؟ مثلا چمن و ...
:n16:
تفاوت نسخه ps4 به غیر گرافیک در چیز دیگه ای نیست ولی فکر کنم به خاطر موتور نسل هشتی نسخه ps4 فیزیک بازی نسبت به pc بهتر باشه چیزی که تو نسخه 2016 هم اتفاق افتاده بود ولی خدا رو شکر گیم پلی و انیمیشنها همون هست استایل بازیکن ها هم در xone , ps4 و pc همه یکسان هستند
نقل قول:
مهران جان همین قصد رو دارم اتفاقا ! یه پی اس 4 یک ترا بگیرم و بدم هارد ش رو پر باز یهای انحصاری و جدید بکنند و پس رو هم جدا بخرم و بازیش کنم !
فقط بازی های شوتر رو من با دسته زیاد حال نمیکنم همین من رو دو دل کرده کاش میشد بدون دنگ و فنگ کیبورد و موس بهش وصل کرد که اونم فکر کنم نیاز به مبدل جدا داره که 300-400 تومن ÷ولشه !
واووو اگر همچین چیزی باشه که گفتی واقعا عالیه !:n19::n19:اقا بازی رو ÷ی اس 4 یه چیز دیگه شده این طور که شنیدم یه دنیای دیگه است :n19:
بابا بعد یک هفته چنان عادت میکنی که انگار از اول کنسول باز بودی درسته کیبرد و موس واسه بازی شوتینگ یک چیز دیگه هست ولی دسته کنسول بسیار عالی بهینه شد و مشکلی پیش نمیاد همین که دیسک و میگذاری و نیاز به نصب و اینا نداری خودش جای شکر داره من سر فیفا ,15 16 نسخه pc نصبش خدایی شلوارم در اومد هر چند اورجینال خریدم ولی بازم دنگ و فنگ زیاد داشت