-
وانژه:
كول كاپيتان آرسنال مي شود
--------------------------------------
آرسن وانژه سرمربي تيم آرسنال اعتقاد دارد، اشلي كول مدافع ملي پوش اين باشگاه صلاحيت اين را دارد كه در آينده اي نزديك به عنوان كاپيتان اين تيم معرفي شود.
سرمربي آرسنال در حالي اين مطلب را عنوان كرده است كه كول به تازگي به خاطر مذاكره غير قانوني با مسئولان چلسي به پرداخت جريمه سنگين 60 هزار پوندي محكوم شده است.
وانژه مي گويد: "شايد كول با جدايي از آرسنال و ملحق شدن به تيمي مطرح پيشرفت بهتري داشته باشد، ولي من فكر مي كنم كه حضور او در آرسنال برايش بهتر باشد و من اعتقاد دارم وي مي تواند كاپيتاني اين تيم را نيز برعهده گيرد. اشلي در اينجا رشد كرده است و من اميدوارم اين موفقيت در رشد همچنان ادامه داشته باشد.
-
سونس:
اوون به نيوكاسل خواهد آمد
----------------------------------
به چنگ آوردن مهاجم 25 ساله برنابئو يك امتياز مثبت براي سرمربي زاغ هاي سنت جيمز پارك كه اخيراً كريگ بلامي و پاتريك كلايورت را از دست داده، محسوب مي شود.
اين در حالي است که نيوكاسل عملاً دست از تلاش براي جذب نيكولا آنلكا بازيكن فنرباغچه برداشته است، اما در دوئل براي جذب لوئيس بوآمورته چهره فولام در كنار رقيبان همچنان به تاخت و تاز خود ادامه مي دهد.
سونس در خصوص اوون گفت: "موقعيت مايكل را درك مي كنم. او همچنان هدف اول ما باقي خواهد ماند، اما در كنار او اهداف ديگري نيز در برنامه خود داريم.
-
الگه را، نامطمئن از آينده
--------------------------------
ايوان الگه را در گفت و گو با ماركا اذعان داشت: "من تا يك سال ديگر در لباس رئال مادريد خواهم بود و قصد ترك باشگاه را ندارم، اما اگر پيشنهادات رسمي ارسال شده وسوسه انگيز باشند، كمي بيشتر در اين باره فكر خواهم كرد. من هيچ پيشنهاد جدي از طرف باشگاه براي تمديد قرارداد ندارم و اين برايم بسيار معني دار است. پس از اين همه سال تلاش و تعصب انتظار چنين برخورد دوگانه اي را از مسئولين رئال نداشتم. آنها بايد بدانند كه وودگيت توانايي براي جانشيني من را ندارد. تمديد قرارداد به من بستگي ندارد كه هواداران بخواهند از دست من عصباني باشند
-
رئال مايوركا به دنبال دو نروژي
------------------------------------
رئيس مايوركا به دستور هكتور كوپر از استعدادياب هاي باشگاه مسقتر در نروژ خواسته در صورت شكست احتمالي در مذاكره با باشگاه روزنبورگ بر سر خريد يوهانسن و حتي انتقال قرضي وي، به سراغ ايورسن از والرنگا بروند.
ايورسن ستاره پيشين تاتنهام قدرت بازيسازي فوق العاده اي دارد. وكيل استيون ايورسن نيز از اين حركت استقبال كرده و تا پايان هفته ميهمان مسئولين رئال مايوركا خواهد بود. كوپر از باشگاه خواسته است دست كم 2 مهاجم و 3 مدافع بخرد
-
دل پيه رو به تيم ملي دعوت مي شود
----------------------------------------------
مطبوعات ايتاليا با انتقاد از مارچلو ليپي كه سعي مي كند از نام دل پيه رو و توتي به راحتي چشم پوشي كند، نوشتند: "اين 2 بازيكن در بازي با ايرلند به طور حتم در تركيب اصلي تيم قرار خواهند گرفت."
روزنامه كوريره دلواسپورت به نقل از مارچلو ليپي نوشت، ايتاليا در بازي دوستانه با ايرلند تيم اصلي خود را امتحان خواهد كرد. چرا كه براي صعود به جام جهاني زمان زيادي پيش رو ندارد. الكس در بازي با رم 2 گل به ثمر رساند و توتي هم در نقش يك سانتر فوروارد توانست 2 پاس گل بدهد و هر دو نشان دادند آماده اند تا به تيم ملي ايتاليا دعوت شوند.
-
دوشر از لاكرونيا مي رود
--------------------------------
اين هافبك آرژانتيني با چند باشگاه از سري A ايتاليا وارد مذاكره شده است و مي گويد: "اگر اتفاق جالبي رخ دهد و احساس كنم كه به نفع من است حتماً از آن استقبال خواهم كرد. فقط اميدوارم باشگاه در اين مورد با من همكاري لازم را داشته باشد. درهاي مذاكره بسته نيستند و امكان انتقال من به يكي از باشگاه هاي معتبر ايتاليايي وجود دارد. چرا وقتي يك بازيكن پيشنهادات بسيار خوبي دارد از هيچكدام آنها استفاده نكند؟ من بايد از شانس به وجود آمده نهايت بهره برداري را داشته باشم.
-
كالاچ رسماً به ميلان پيوست
-----------------------------------
باشگاه ميلان رسماً اعلام كرد زليكو كالاچ دروازه بان استراليايي با امضا قراردادي 3 ساله، فصل بعد پيراهن روسونري ها را بر تن خواهد كرد.
كالاچ با سقوط پروجا به دسته سوم رقابت هاي ليگ ايتاليا ترجيح داد اين تيم را ترك کند و از بين ميلان و رم اولي را به عنوان تيم آينده خود انتخاب كرد.
ميلان چندي پيش الفتروپولوس يوناني را از مسينا خريد و در شرايطي كه كريستين آبياتي هم از اين تيم رفته بود، آنها تصميم گرفتند كالاچ را كه مطمئن تر از دروازه بان يوناني است به خدمت بگيرند.
وي پس از قبولي در تست پزشكي قراردادي تا 30 ژوئن 2008 به امضا رساند. كالاچ پس از امضاء قرارداد با ميلان گفت: "خوشحالم كه به يك تيم بزرگ آمده ام. كار كردن در كنار ديدا يك تجربه گرانبها براي من خواهد بود. از آنچلوتي به خاطر اين اعتماد متشكرم و براي بهتر شدن تلاش خواهم كرد."
ميلان چندي پيش الفتروپولوس يوناني را از مسينا خريد و در شرايطي كه كريستين آبياتي هم از اين تيم رفته بود، آنها تصميم گرفتند كالاچ را كه مطمئن تر از دروازه بان يوناني است به خدمت بگيرند
-
كاپلو از بازيكنانش راضي است
-------------------------------------
فابيو كاپلو مربي يوونتوس بعد از پايان تورنمنت 3 جانبه در ناپولي از بازي تيم خود در اين رقابت ها ابراز رضايت كرد.
يووه در شرايطي كه بازي نهايي را مقابل ناپولي برگزار مي كرد در ضربات SHOAT OUT اين تورنمت مغلوب شد و به مقام دوم رسيد.
كاپلو گفت: "خوشحالم كه يووه براي بازي در جام در شرايط خوبي است. در اين 2 بازي مقابل اينتر و ناپولي همه چيز مثبت بود، ولي در هر حال بايد بيشتر تمرين و كار كنيم. در مجموع من از تيم خود راضي هستم و شب خوبي را در سن پائولو داشتيم. در مورد آدرين موتو هم بايد بگويم که او بازيكن خيلي خوبي در اين تورنمنت بود. من تيم خود را براي بازي نهايي با اينتر در سوپر جام كاملاً آماده مي بينيم در مورد قرار گرفتن بازيكنان در زمين هم حس مي كنم از سيستم چرخشي استفاده كنم تا بازيكنان فشار كمتري را متحمل شوند
-
رئيس سابق رئال مالك پارما شد
----------------------------------------
وب سايت رسمي پارما با اعلام اين خبر نوشت: شرکت INVERSIONES RENFISA S.L كه مالك آن لورنسو سانس است توانست تمامي صد درصد سهام اين باشگاه اميليايي را از آن خود كند و تا پايان ماه آگوست هم طبق مذاكرات تمامي مبلغي كه اعلام شده پرداخت خواهد شد. رئيس اسبق رئال (از 1995 تا 2000) بعداز اين خبر كه به سرعت در تمامي رسانه هاي گروهي پخش شد گفت: "دوست دارم پارما در اروپا به يك تيم تراز اول تبديل شود. قهرماني در جام هاي بزرگ اروپا هدف اول ما است."
در همين حال مطبوعات ايتاليايي هم با ابراز رضايت از نجات و رهايي پارما از بحران مالي سانس را فرشته نجات اميليايي ها ناميدند!
-
رحمان رضايي: با دو گل ژاپن را شكست مي دهيم
بعد از جام جهاني به يك باشگاه بزرگ مي روم
--------------------------------------------------------------
مشكلات مالياتي مسينا اين تيم را تا مرز سقوط به سري B كالچو پيش برد تا ماندن رحمان رضايي هم در هاله اي از ابهام قرار بگيرد، اما مسئولان اين باشگاه در نهايت ماليات خود را پرداخت كردند تا فدراسيون فوتبال ايتاليا راي به ماندن مسينا در سري A بدهد.
رحمان كه قصد جدايي از اين تيم را داشت در مسينا ماندگار شد تا امسال سومين فصل حضورش در اين تيم را تجربه كند. رضايي نسبت به ديگر بازيكنان مسينا تمرينات خود را ديرتر آغاز كرده است، البته او با اين شرايط پنجشنبه هفته گذشته توانست در يك بازي تداركاتي براي تيمش گلزني كند.
برانكو براي بازي با ژاپن رحمان را دعوت كرده تا به اردوي تيم ملي بپيوندد، او به احتمال فراوان در اين ديدار حضور خواهد داشت تا همراه ديگر ملي پوشان كشورمان مقابل تيم ملي ژاپن قرار بگيرد.
گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ درخصوص آخرين وضعيت رحمان رضايي در مسينا و همچنين بازي با ژاپن گفتگويي را با رحمان رضايي انجام داده است؛
• از تمرينات مسينا بگو، وضعيت چطور است؟
شرايط تيم بسيار خوب است، ما براي انجام تمرينات بدنسازي اردويي را در يك منطقه كوهستاني در مركز ايتاليا برگزار كرده بوديم و امروز هم آخرين جلسه تمريني خود را انجام داديم. خوشبختانه بازيكنان از لحاظ بدني وضعيت مطلوبي دارند.
• مثل اين كه در يك بازي دوستانه براي مسينا گلزني كردي؟
بله، با يك تيم بازي كرديم كه اسمش را نمي دانم. با سه گل حريف خود را شكست داديم كه گل اول را من زدم، سرمربي تيم هم از عملكردم راضي بود.
• مشكلات مالي مسينا حل شده است؟
ما به هيچ عنوان مشكل مالي نداشتيم. مسئولان باشگاه ماليات را يك روز ديرتر از موعد مقرر پرداخت كرده بودند كه اين براي مسينا مشكل ساز شد. خوشبختانه اين مشكل حل شد تا ما در سري A ماندگار شويم.
• قبل از اين كه با مسينا به توافق برسي از چند تيم پيشنهاد داشتي، چرا قبول نكردي؟
از دو تيم ايتاليايي و همچنين بوندسليگا پيشنهاد داشتم اما من دو سال است كه در مسينا بازي ميكنم و دوست نداشتم كه به راحتي از اين تيم جدا شوم. در ضمن اينجا از لحاظ مالي هم مشكلي ندارم.
• با توجه به اين كه جام جهاني در آلمان برگزار ميشود، بوندسليگا هم مي توانست گزينه خوبي باشد؟
اين مهم نيست كه بازيكن در چه باشگاهي بازي ميكند. يك فوتباليست حرفهاي بايد در درجه اول اعتماد به نفس داشته باشد و اين فاكتور موفقيت را براي بازيكن تضمين ميكند حال چه در ليگ ايتاليا و چه در ليگ آلمان، اسپانيا، انگليس و ... .
• مسينا بازيكن جديد گرفته است؟
دو سه بازيكن از لاتزيو و برشيا به تيم اضافه شده اند و من فكر ميكنم كه نسبت به سال گذشته وضعيت بهتري داريم.
• يعني از لحاظ بازيكن قويتر شده ايد؟
بله، بازيكنان فصل گذشته مسينا با اين تيم قرارداد دارند و اكثر آنها ماندگار شدند در ضمن حضور چند بازيكن جديد هم شرايط ما را نسبت به سال قبل بهتر كرده است.
• فكر مي كني كه مسينا نسبت به فصل گذشته بهتر نتيجه بگيرد؟
نتيجه گرفتن در سري A بسيار سخت است ولي ما نهايت سعي و تلاش خود را به خرج خواهيم داد تا بهتر نتيجه بگيريم.
• تا حالا به اين فكر كرده اي كه در يك باشگاه بزرگ اروپايي بازي كني؟
هر بازيكني دوست دارد كه چنين تجربه اي را به دست آورد. من بايد امسال در مسينا بهترين بازيها را از خود به نمايش بگذارم تا با آمادگي كامل به جام جهاني بروم. درخشش در چنين تورنمنت مهمي شرايط را به كلي تغيير خواهد داد تا من در يك باشگاه بزرگ اروپايي بازي كنم، مطمئنم كه به اين مهم دست پيدا خواهم كرد.
• ليگ ايتاليا از چه روزي آغاز ميشود؟
از 28 آگوست (دهم شهريورماه).
• هفته اول با چه تيمي بازي داريد؟
به دليل مشكلاتي كه براي بعضي از تيمها به وجود آمد، قرعه كشي مسابقات به تعويق افتاد. مثل اين كه قرار است فردا قرعه كشي فصل جديد را انجام دهند.
• براي بازي با ژاپن هستي؟
من براي رفتن به ژاپن همه كارهايم را انجام داده ام و تا به امروز رفتنم هفتاد درصد قطعي است.
• يعني قطعي نشده؟
من هنوز با مسينا قرارداد نبسته ام، البته در تمامي موارد با آنها به توافق رسيده ام و فقط مانده كه پاي برگه را امضا كنم. پس از بستن قرارداد به اردوي تيم ملي مي روم.
• چه زماني قراردادت را ثبت مي کني؟
قرار بود هفته گذشته اين كار را بكنم كه براي مديرعامل باشگاه كار پيش آمده بود. به احتمال فراوان روز سهشنبه قرارداد خود را ثبت ميكنم تا با خيالي راحت به ژاپن بروم.
• به نظر تو بهتر نبود كه برانكو در اين بازي از هيچ يك از لژيونرها استفاده نمي كرد و به ذخيره ها ميدان مي داد؟
اين بستگي به نظر سرمربي تيم ملي دارد و من نمي توانم حرف خاصي بزنم.
• بازي با ژاپن را چطور مي بيني؟
ما در زمين آنها بازي ميكنيم و روز سختي پيش رو خواهيم داشت. البته پيروزي در بازي رفت ما را از لحاظ روحي در شرايط مطلوبي قرار داده و من فكر ميكنم كه ژاپن را با دو گل شكست خواهيم داد.