با سلام
دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
با سپاس :n16:
:n36::n36::n37:
Printable View
با سلام
دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
با سپاس :n16:
:n36::n36::n37:
دوستان العان ارزون ترین سرویس دهنده کدوم شرکت هست؟اسیاتک هستم میخوام نقل مکان کنم
اینترنت پیشگامان از نظر وضعیت پینگ چطوریه ؟ دنبال شرکتی هستم که پینگش خیلی کم باشه
اینترنت موبایل یک ساله بگیرد ارزون تر از همه جا در میاد ایرانسل یا همراه اولنقل قول:
دنبال ارزونی نباش که یک شرکتی نصیبت میشه که اعصاب برات نذاره و همیشه در حال پیگیری مشکل باشی البته با تعرفه های جدید قیمت تمامی isp ها یکسان هست و فقط حجم فرق میکنه.نقل قول:
پینگ پیشگامان داغون هست بین پارس انلاین و شاتل که سرویس گیم هم دارن یک isp انتخاب کن. پیشنهاد من شاتل هستنقل قول:
نقل قول:
اسیاتک هستم خیلی اذیت میکنه هر ماه قیمت رو بالا میبره العان زیر 512 نمیفروشه
الان دیگه از بهمن ماه قیمت سرویس های تمام isp ها یکسان شده و سرعت زیر 512 هم هیچ شرکتی نداره و فقط حجم سرویس توی isp های مختلف با هم فرق داره که البته بیشتر توی سرعت های 8 مگابیت و 16 مگابیت خودشو نشون میده!نقل قول:
به نظر من اگر شما از کیفیت اسیاتک راضی هستی تغییر نده و همونجا بمون ولی اگر از کیفیت سرویس ناراضی هستی و کم مصرف هستی من سرویس max شرکت شاتل پیشنهاد میدم که 4 گیگ اینترنت بین الملل داره و اینترنت داخلی هم نامحدود رایگان هست که میتونی غیر از 500 سایت داخلی از شاتل لند هم رایگان استفاده کنی و دانلود فیلم و سریال و... انتقال بدی به شاتلند و رایگان دانلود کنی!
قیمت هم ماهیانه 10 هزار توان هست و سرعت هم محدود نیست و تا 16 مگابیت باز هست!
ادرس سایتشون رو لطف میکنیننقل قول:
ممنون از راهنماییتون
شما خبر نداری این جشنواره تا کی هست؟نقل قول:shatel.irنقل قول:
حذف شود ..........