نکته جالبی که تلویزیون ایران هم نشون داد، این بود که بعد از هر گلی که بایرن می خورد، خدیرا چنان بالا و پایین می پرید و شادی می کرد که انگار نه انگار که آلمانیه...نقل قول:
Printable View
نکته جالبی که تلویزیون ایران هم نشون داد، این بود که بعد از هر گلی که بایرن می خورد، خدیرا چنان بالا و پایین می پرید و شادی می کرد که انگار نه انگار که آلمانیه...نقل قول:
مگه هرکی آلمانی بود باید کشته مرده ی بایرن باشه؟نقل قول:
نگفتم کشته مرده ی بایرن باشه! ولی به هرحال بایرن یه تیم آلمانیه...نقل قول:
کلا من منظورم یه چیز دیگه بود.
ولی به هرحال اون فعلا بازیکن رئاله...
خب خودت هم جواب خودت رو دادی.اون فعلا بازیکن رئال هست و به تیمش وفادارنقل قول:
---
[حذف شد]
آره واقعا هرطوری می خواستن روحیه بدن به تیم ولی نشد.نقل قول:
حیف این تماشاگرا که سنگ تموم گذاشتن ولی هیچی بهشون نرسید
در آخر بازم خاک تو سر این تماشاگرا که تیم 0-3 عقب بود بعد یه سریا رفته بودن با خدیرا عکس مینداختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا دقیقه های 70 و خورده ای بود که تماشاگرا داشتن استادیوم رو ترک می کردن..
تو هم بودی می رفتی عکس بگیری : دی
درستش هم همینه. وقتی تشویق جواب نمیده باید یه روش دیگه رو اعمال کرد : دینقل قول:
به جان خودم 4تا ازین بچه های فروم رفته بودیم چنان shame on you برای تیم راه مینداختیم که آخرش به گریه میفتادن :n09:
خداییش موزاییکی که پریشب طرفدارای بایرن درست کرده بودن من هیچ جا ندیده بودم. (شابید بوده من ندیدم)
فقط میخواستم همینو بگم:n02:
پپ یه مصاحبه داشته که اهم حرفاش اینا هست:
" من فلسفه و ایده های خودم رو دارم و ما در بازی های باقی مانده از این فصل و فبنال جام حذفی و فصل بعد نیز از همین فلسفه استفاده خواهیم کرد."
" به اینجا نیومدم تا فرهنگ فوتبال آلمان رو تغییر بدم. من نمی تونم ایده های یک مربی دیگه رو به بازیکنان آموزش بدم پس اونا باید با ایده های من تطبیق پیدا کنن."
" این بستگی به باشگاه داره که تصمیم بگیره من مربی مناسبی براشون هستم یا نه، به من بستگی نداره."
" من برنامه های ترانسفر رو با باشگاه درمیان خواهم گذاشت ولی با همین بازیکنان موجود نیز خوشحال هستم. ما با همین ترکیب و بازیکنان برخی عملکرد های بزرگی داشتیم."
آخرش هم گفته می دونه که مارتینز و مولر و گوتزه لایق بازی کردن هستن و اونا رو درک میکنه اما پپ تصمیم میگیره که کدوم نفر بهترین هست برای تیم و همچنین گفته بدون هیچ شکی این سه بازیکن فصل بعد تو مونیخ هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
گوتزه هم انگار از شرایطش تو بایرن راضی نیست.
لوییس فن خال هم به سران منچستر اعلام کرده که مولر رو برای تیمش میخواد.
با اومدن لواندوفسکی برای فصل بعد،جا تنگ تر و تنگ تر میشه و عده بیشتری ناراضی میشن.دیگه مولر حتی نمیتونه فالس ناین هم بازی کنه با وجود لوا و مانژو.
خداحافظی هوینس از هواداران بایرن مونیخ
اولی هوینس رئیس اسبق باشگاه بایرن مونیخ امروز به صورت رسمی از هواداران این تیم خداحافظی کرد تا در مجمع عمومی باشگاه بایرن رئیس جدید این باشگاه معرفی شود
جمعه 12 اردیبهشت ساعت 17:46
آی اسپورت- اولی هوینس ریاست اسبق باشگاه بایرن مونیخ که بدلیل فرار مالیاتی به سه سال و نیم حبش محکوم شده است در 26ام می به زندان منتقل می شود امروز دوم می مجمع عمومی باشگاه بایرن تشکیل و رئیس جدید باشگاه بایرن معرفی می شود
به گزارش بیلد هوینس تا 24 روز دیگر باید برای سپری کردن دوران محکومیت خود راهی زندان لاندسبرگ شود او امروز در مجمع عمومی باشگاه بایرن حاضر خواهد بود و با ایراد سخنرانی به صورت رسمی از باشگاه بایرن جدا خواهد شد.
امروز مجمع فوق العاده ی باشگاه بایرن مونیخ تشکیل می شود و مطابق گمانه زنی ها کارل هوپفنر به عنوان ریاست جدید باشگاه انتخاب می شود رودولف شلتز معاون اول هوپفنر در مورد این جلسه و سخنرانی هوینس می گوید:" بسیار خوشحال خواهم بود که هوینس در مجمع حاضر باشد."
" ما نباید از اشتباهاتی که هوینس انجام داد شرمنده باشیم او به عنوان یک فرد حقیقی می تواند اشتباه کند همانطور که همه ی ما ممکن است چنین اشتباهاتی را مرتکب شویم."
این مصاحبه ای که پپ کرده به نظر من تکلیف بایرن رو مشخص کرده
هم بازیکنا هم خود پپ متوجه شدن که بدرد همدیگه نمیخورن
از این به بعد دیگه مسئولیت ادامه دادن با پپ در فصل آینده به عهده سران بایرن هست