بعد از یه وقفه...
چقد سوت و کوره اینجا! نکنه همگان انیمه غمگین مینگرند؟!
اومدم یه خبر تقریبا جدید
احساسی براتون بزارم تا شاید کمی احساسی بشید دستی بر کیبورد برید و گزاره ای در این صفحه بنمونید!:n02:
آقای Ichiro Nagai دوبلر این یکی چهره (عکس پایین) ˅˅
Netero Isaac (یکی از شخصیتهای انیمه HunterXHunter) عمرشو داد به من و شما. (._.)
ایشون یکی از از دوبلرهای قدیمی، مشهور و کاربلد بود که تو انیمههای زیادی صداشو شنیدیم مثل Dragon Ball و Ranma و... همین یه ماه پیش تو قسمت 2 انیمه Space Dandy هم حضور داشت.
خارج از مرگ ایشون که به تنهایی خبر نارحت کنندهای هست... نکته قضیه اینجاست که معلوم نیست ایشون تا چند قسمت آینده انیمه (HxH) کار دوبله رو انجام داده... واز اونجایی که داستان انیمه جایی هست که ایشون (Netero) قراره به زودی یک مقداره زیادی صحبت کنه، قضیه یک مقدار خطرناک میشه...
البته تا الان که دستاندرکاران انیمه چیزی اعلام نکردن و عمق فاجعه هنوز مشخص نشده...!
انصافاً صدای خیلی باحالی داشت... امیدوارم کارش تو این آرک تموم شده باشه (که بعید میدونم!!)... این تعویض دوبلر وسط انیمه خیلی سرطانه حالا اگه یکی بهتر هم انتخاب کنن بازم اون حس قبلی رو نمیرسونه!
*ایشون دوبلور کارکتر Nekota Ginpachi یعنی دوست مربی -کایچو!- تو انیمه هاجیمه نو ایپو هم بودن
پارسال هم متاسفانه Utsumi Kenji دوبلور مربی و شاید صدای آشناترش در نقش آرم استرانگ در فول متال آلکمیست فوت شده بودن که بدین ترتیب مربی و دوستش، هردوشون رفتن!
روحشون شاد
R.I.P
اینجاست که شاعر میگه:
:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!(انجمن منتقدان انیمیشن امریکا)
یه سری هم به امضای ما بزنید. جز تاپ 5 های اندینگ و اپنینگ های من هستن!
این چند وقته اخیر فقط شاهکار دیدم. رسما زندگی رو بوسیدم گذاشتم کنار:n02:
اون از GTO و FMA که واقعا قشنگ بودن!! حالا هم شروع کردم دارم Hunter x Hunte و FMA:Brotherhood رو با هم میبینم!!
Hunter x Hunter عجب انیمه ی هیجانی هست!! آرک اولش که فوق العاده بود..... هر چی جلوتر هم میره قشنگ تر میشه!! تا قسمت 38 دیدم.
مبارزه ی گون و با هیسوکا تو برج بهشت عالی بود!!
هیسوکا عجب عظمتی داره!! داره با گروه فانتوم تروپ هم بازی میکنه!! (اون با کسی همکاری نمیکنه! فقط خودشه و خودش. چون به خودش ایمان داره که ..... قویترینه)با این جمله رفتم تو دیوار....:n02:
به نظرم این انیمه یه اشکال کوچیک داره!! یه ذره فاصله بین استعداد گون با بقیه زیاده(یه ذره که هیچی!! خیلی زیاده:n02:) همینش یه ذره اذیتم میکنه.
با کیلوا کلا همهی اساس نن رو ریختن بهم!! بدبخت دلم واسه زوشی سوخت!! یه عمره داره تلاش میکنه, گون و کیلوا سه سوته یاد گرفتن!!
یکی دیگه هم این که: گون وقتی یه اشتباه میکنه زبونش رو مثل این دختر گربه ای ها میاره بیرون.....:n08: یعنی از این حرکت چقدر بدم میاد.... دفعه اول که این این حرکت رو تو انیمه دیدم میخواستم بزنم مانیتور رو خورد کنم!! خانواده جلوگیری کردن....
FMA:Brotherhood:
تا قسمت 24 دیدم!! تازه میفهمم چرا رتبه 1 رو به خودش اختصاص داده!! بدون شک یه شاهکاره!! تمام چیزهایی که از یک انیمه میخوام تو این یکی جمع شده!!
طنزاش خیلی قشنگه!!:n12: هر چی میبینم سیر نمیشم:n02:
OP اولش هم که کار YUI چان هستش!! که خیلی وقت پیش خلیل بهم معرفی کرده بود و گوش داده بودم!!
هر سری میگم میشه درس و زندگی و انیمه رو در کنار هم داشت ولی نه خیر.... نمیشه:n01:
نکته آموزنده: به هیچ وجه انیمه دیدن رو شروع نکنین:n02:
خواهشا تو پست اول Bold قید کنین: "
خطر مرگ!! وارد نشوید"
:n02::38::laughing: