من کلا نیمه اول رو بهتر از نیمه دوم دیدم ، تیم دقیقا به همون فاکتوری که قبلا اشاره کردم بودم دست پیدا کرده بود، و مشخص بود که این طح انگیزش بازیکنای ذخیره چقدر به خوب بودنشون کمک کرده بود.
اسمالینگ هم تو این بازی نسبت به بازی قبل بهتر بود چون امروز به عنوان دفاع وسط به کار گرفته شد در حالی که بازی قبل گوش بود که اصلا توانایی دفاع در گوش ها و قطع توپ هایی که میخواد ارسال بشه رو دروازه رو نداشت.
بازگشت رافائل هم به فال نیک میگیریم:) من اولش توی تونل فکر کردم که فابیو هستش :دی بعد که ترکیب رو نشون داد خیلی خوشحال شدم که رافائل رسیده به بازی.
چیچا هم مطمئن بودم که گل میزنه ! امیدوارم بیشتر از ولبک بهش بازی برسه.
کاواگا هم خوب بود بازیش خلاقیت در پاس ها با وجود رونی و گیگزی و کاوگا خیلی بالا بود .
ولی به هر حال به نظرم من یونایتد مثه اینتر و میلان 2 سال پیش طی یک روندی از بازیکنان سطح بالا و تاپ فوتبال خالی شده واگه دیر بجنبه سرنوشت اونا رو در پیش خواهد داشت.
باید حتما چندین بازیکن تاپ خریداری بشه و از یه سری بازیکنا خلاص شد
اگه یادتون باشه سال 2009-2008 همین بحث ها بود که خب با خرید هایی به فراموشی سپرده شد ام هنوز تیم انچنان مجموعه بازیکن های خوبی رو نداره.
________
اهان یادم رفت بگم یکی از دلایل اصلی که ما با ترکیب دوم بودیم و لیورپول با ترکیب اصلی اینه که ما باید در جام نفس گیری مثه cl هم بازیکنیم اما شب های چمپیونز لیگ توی بندر لیورپول حسابی سوت و کوره!:دی دیگه بلاخره بعلهه...:دی