من با مظر دوستمون موافقم همیشه پویول نیست بهتره دست بکار بشیم و حداقل ساخو رو بخریم ولی من دوست داشتم ورتونگن یا لوییز بیان ولی مثه اینکه چاره ای نیست
Printable View
من با مظر دوستمون موافقم همیشه پویول نیست بهتره دست بکار بشیم و حداقل ساخو رو بخریم ولی من دوست داشتم ورتونگن یا لوییز بیان ولی مثه اینکه چاره ای نیست
نقل قول:منم موافقمنقل قول:
ولی این باید بگیم که ما از پشت پرده خبر نداریم ممکن هست با یه مدافع تا الان به توافق رسیده باشن و برای آروم شدن جو صداشو در نمیارن و تاتا این صحبتارو کرده!
مثل انتخاب مربی
الان همه باشگاهایی که زخم خوردن یه طرفن بارسا هم با مشکل دفاعی یه طرف ، فقط من امیدوارم اگه مدافع خریداری نشد جوانان بارسا عملکردشون طوری باشه که خیالمونو راحت کنن!!!!!
از سال 2011 تاکنون 24 گزینه برای جایگزینی پویول در دفاع مرکزی به بارسا نسبت داده شده اند اما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنی آلوز که به دلیل ضربه ای که به پاش خورده دیروز رو تمرین نکرد، معلوم نیست به بازی یکشنبه با لوانته برسه یا نه.
. مسی که دو بازی آخر رو به دلیل مصدومیت بازی نکرد، با وجود اینکه پزشکان اعلام کردن که مشکلی برای بازی نداره، احتمال داره یکشنبه استراحت کنه.
. فابرگاس که در بازی با تایلند مصدوم شد، به احتمال زیاد به بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا خواهد رسید.
ماسکرانو:
"شایعات ناپولی؟ فقط میتونم بگم که من احترام خیلی زیادی برای بنیتز قائل هستم. ما تقریباً هر روز با هم در ارتباط هستیم. او کمک کرد تا من پیشرفت کنم."
"همکاری دوباره من با رافا؟ من لیگ ایتالیا رو دوست دارم. اما اکنون بازیکن بارسا هستم."
ماسکرانو دورانی که در لیورپول بود رو زیر نظر رافا بنیتز کار می کرد و اتفاقاً خیلی هم موفق بود.
تیترهای روزنامه اسپرت ۱۶آگوست
بازگشت مسی
مسی در تمرینات آمادگی برای بازی برابر لوانته شرکت کرد
بهبودی او و بسیار شاد و پر انگیزه
ستاره آرژانتینی از مصدومیت رهایی پیدا کرد و هرروز با نیمار هماهنگ تر میشود
پیشنهادات منچستر برای سسک همچنان ادامه دارد
رونالدو: مورینیو شایسته ماندن نبود
ایجاد انگیزه پپ در بایرن با مقایسه آنها با بازیکنان بارسا
نظرسنجی اسپرت: بارسا محبوب تر از مادرید در لالیگا
۶۳% قهرمانی بارسا
۳۷% قهرمانی رئال مادرید
نیمار بهترین انتقال تابستان امسال در اروپا
مسی همچنان تاثیر گذارترین بازیکن در پیروزیها خواهد بود
و این هم روز دوم تمرینات کاپیتان
تمرینات با بازگشت ملی پوشان
تمرینات عصر روز پنجشنبه با بازگشت بازیکنان ملی پوش از سر گرفته شد. در تمرینات امروز فابرگاس و پدرو به جام تمرینات گروهی پیوستند و همچنین مسی در قسمتی از تمرینات گروهی شرکت کرد.
آلوز و والدز نیز به تمرینات انفرادی پرداختند. همچنین کارلس پویول که چهارشنبه پس از عمل خود تمریناتش را مجددا از سر گرفته به تمرینات ریکاوریش ادامه داد.
دور بعدی تمرینات عصر جمعه ساعت ۱۹ به وقت محلی برگزار خواهد شد.
فکر نمی کنم لوئیز تو ترکیب اصلی چلسی باشه مگر اینکه اتفاقی مثل مصدومیت برای تری و کاهیل بیفته. حتی فکر میکنم اگر یکی از اینا مصدوم بشه مورینیو ایوانوویچ رو میاره دفاع وسط و مثلا آزپیلیکتا راست بازی میکنه. کلا لوئیز جوری بازی نمیکنه که تو ترکیب دفاعی مورینیو باشه. مورینیو بیشتر تو دفاع بازیکنی میخواد که تکل 2-3متری بره و مثل دیوار بیفته جلوی شوتهای مهاجمهای حریف. بازیسازی و حفظ توپ زیاد مهم نیست براش. سیستم دفاعیش هم جوریه که خیلی درگیر ضد حمله های حریف نمیشه تا بخواد مدافعی با توانایی بازیخونی حریف داشته باشه. اما... اگر به ترکیب چلسی نگاه کنید می بینید که این تیم نمیتونه یه مدافع سطح بالا مثل لوئیز رو از دست بده چون اونوقت وضعش میشه مثل الان دفاع بارسا. یعنی با کمبود بازیکن مطمئن مواجه میشه و تو شرایط اضطراری مجبور میشه به بازیکنهایی بازی بده که امتحان پس نداده ان. اگر چلسی یه مدافع میخرید مطمئنا خیلی راحت حاضر میشد لوئیز رو با قیمت مناسب به بارسا بفروشهنقل قول:
به هرحال اگر بارسا مدافع نخره و لوئیز هم طبق پیش بینی من زیاد بازی نکنه، فصل بعد خیلی ارزونتر میتونه بیاد بارسا
یه چیزی درمورد خرید مدافع در نیم فصل بگم. به نظرم این حرف خیلی بیخود و رو هواست. اگر قرار باشه مدافع بزرگ و خوبی که بتونه شرایط فنی موردنظر باشگاه رو تامین کنه تو ژانویه خریداری بشه، به احتمال خیلی خیلی زیاد نمیتونه تو CL بازی کنه چون اکثر بازیکنهایی با این شرایط تو تیمهایی بازی میکنن که تو لیگ قهرمانان هستن. اگر هم قراره یه مدافع جوون که تو یه تیم بزرگ نیست خریده بشه، خیچ دلیلی نداره که الان نخرنش. گزینه ی خاصی مثل ورتونگن هم که تیمش تو CL نیست، خریدش تو ژانویه حتی سخت تر میشه. چون تاتنهام تو حساس ترین مقطع از فصل نمیاد بازیکن از دست بده.
فکر میکنم این قضیه خرید مدافع تو ژانویه از قبل از اومدن تاتا مطرح بود و بیشتر نظر مدیریت بوده تا نظر مارتینویی که تازه اومده بالاسر تیم. بطور مشخص فکر میکنم نظر " زوبی زارتا" هست که تا نیم فصل صبر کنن. ولی خب اگر تیم اینجوری ضربه ببینه، شرایط جوریه که همه کاسه کوزه ها سر تاتا میشکنه
راستی دوستان بازی اینیگو مارتینز رو دیدید؟ خیلی خوب و مسلط بازی میکنه. چپ پا هم هست و خیلی جوون. ایکاش سوسیداد تو CL نبود و میشد خریدش. فکر کنم رقم فسخ قراردادش رو هم اگر میخواستن بدن بیشتر از 35میلیون آب نمیخورد
سلام
برای تقویت خط دفاع مرکزی (( فرمایلن یا مرتساکر یا کمپانی )) گزینه خوبی نیست؟
بعد تازه هوملز و سوبوتیچ هم از دورتمند هم خیلی گزینه خوبین.
من دوست دارم دفاع مرکزی بارسا از دورتمند باشه.
شانس قهرماني بارسا بيش از رئال است
نزديک به دو، سوم از شرکت کنندگان در نظرسنجي يک روزنامه اسپانيايي، آبيواناريپوشان کاتالونيا را قهرمان فصل جديد لاليگا دانستهاند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت اينترنتي روزنامه اسپورت در يک نظرسنجي از کاربران خود خواسته قهرمان فصل جديد ليگ دسته اول فوتبال اسپانيا را پيشبيني کنند. در اين نظر سنجي که 2 هزار و 700 شرکتکننده داشته، 90 درصد از شرکتکنندگان (2092 نفر) پيشبيني يک ليگ 2 قطبي را داشتهاند که قهرمان آن يا بارسلونا خواهد بود يا رئال مادريد.
از اين 90 درصد که آماري در حدود 2 هزار و 430 نفر بوده است، 63 درصد از شرکت کنندگان (1646 نفر) بارسلوناي تاتا مارتينو را به عنوان بخت اول قهرماني در لاليگا معرفي کرده و 37 درصد ديگر (978 نفر) رئال مادريد کارلو آنچلوتي را فاتح فصل جديد دانستهاند.
اسپورت همچنين از شرکتکنندگان در اين نظرسنجي پرسيده است که آيا امتيازات قهرمان فصل جديد 3 رقمي خواهد شد که 40 درصد پاسخ مثبت دادهاند و 60 درصد پاسخ منفي.
بارسا اگه نمیخواد مدافع بخره اقلا" ریسک بکنه رو بگناک سرمایه گذاری بکنه .مگه پویول چجوری یه مدافع خوب شد؟ون گال بهش میدون داد و یواش یواش شد یه مدافع درجه یک.بارسا اگه میخواد در آینده چند بازیکن فوق العاده داشته باشه باید ریسک کنه و این فصل به سرجیو روبرتو,دوس سانتوس ,دونگو و همین بگناک حسابی میدون بده.این چهارنفر پتانسیل تبدیل به چهار بازیکن فوق العاده رو دارن و مارتینو هم نظر مساعدی نسبت به این چهارنفر داره ولی هنوز معلوم نیست که جسارت و ریسک پذیریش رو داشته باشه که تو بازیهای لالیگا و چمپیونز لیگ از این چهار نفر استفاده کنه.مارک بارترا هم اگه قدرت بدنیش زیادتر بشه بدرد تیم میخوره.
اگر پستارو دنبال کرده باشید یه تحلیلی گذاشتم ، که اگه خونده باشین باید یادتون باشه که مورینیو جایگزین لوییز رو مثل اینکه انتخاب کرده طبق گفته ها برا این هنوز دست به خرید نزده که لوییز رو قالب کنن با قیمت بالا!نقل قول:
فکر میکنم مدافع پورتو بوده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راه دیگر خرید مدافعان کمتر شناخته شده است که کاملا ویژگی های مدنظر کادر فنی را دارند و با قیمت های بسیار پایینتر در دسترس هستند و تنها مشکل احتمالی کمبود تجربه آنها است. به عنوان مثال مانگالا، مدافع 22 ساله پورتو گزینه بسیار مناسبی به نظر میرسد و با سرعت و قدرت سرزنی بالای خود میتواند خرید خوبی برای تیم باشد. همچنین در نظر بگیرید که باشگاه چلسی در نظر دارد که در صورت فروش لوییز به بارسلونا از این بازیکن برای جانشینی وی استفاده کند و مورینیو به مانگالا بیشتر از لوییز اعتقاد دارد و تنها برای ممانعت از افت قیمت لوییز، هنوز اقدامی برای خرید وی توسط چلسی انجام نشده است. همچنین مدافعان جوانتری مانند کورت زوما، ازکوئل مونوز، دوریا، تیاگو کازاسولا نیز گزینه هایی بسیار ارزشمند به نظر میرسند و با توجه به توانایی های خود قیمت بسیار مناسب تری دارند. در این لیست میتواند از گارای آرژانیتنی نیز نام برد که قیمت بسیار پایینی دارد و میتوان به وی نیز فکر کرد.
مثل اینکه هولمز اصلا باب میلشون نیست به نظر منم یکمی کند هست!نقل قول:
در کنار پیکه بد میشه باید یکی سرعتش بالا تر باشه!!!
کادر هم به این موضوع اعتقاد داره تو بازیای پیش فصل هم دیدیم که به بازیکنان جوون خوب میدون دادن و بعد اضافه شدن تاتا هم تو کنفرانسا از عملکرد دفاع و مهاجم تیم ب رضایت داشت!نقل قول:
و همینطور به سانتوس گفته که بمونه !!!
اینا خبرای خوبی هست برا نسل بعد باشگاه
که امیدوارم در صورت بازی دادن بشون قدر دان باشن و با تمام تلاش بازی کنن مخصوصا مدافع ها که چشم همه بشون هست!
اگه تیاگو هم بیشتر صبر داشت شاید الان تو تیم بود
ژاوی: بارسا با مارتینو قدرت قبلی اش را به دست آورده است
این ملی پوش اسپانیا اعلام کرد که بازیکنان بارسا به خوبی با سبک مورد نظر مارتینو سازگار شده اند
سایت گل- ژاوی، هافبک باتجربه بارسا، معتقد است که با حضور جراردو مارتینو در نوکمپ، آبی و اناری ها قدرت گذشته شان را بار دیگر به دست آوردند.
این ملی پوش اسپانیا اعلام کرد که بازیکنان بارسا به خوبی با سبک مورد نظر مارتینو سازگار شده اند و مطمئن است که می توانند با هدایت این مربی آرژانتینی در فصل پیش رو به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنند.
او به نشریه اسپورت گفت:" او یک رهبر است؛ با توانایی های بالا و تجربه قابل توجه.
او چیزهای زیادی به ما یاد داده است. ما آن قدرت و ریتم گذشته، که شاید در هفته های پایانی فصل قبل تا اندازه ای از دست داده بودیم، را بار دیگر به دست آوردیم. ما خیلی خوب پرس می کنیم و از نظر فیزیکی هم در شرایط خوبی هستیم.
او تاثیر قابل توجهی روی تیم داشت. برای مثال، ما روی ضربات آزاد متفاوت عمل می کنیم. ما با شیوه او تطبیق پیدا کرده ایم. او مربی ای است که دقیقا می داند چه می خواهد."
بارسا رقابت های فصل جدید را از این هفته با دیدار خانگی مقابل لوانته آغاز خواهد کرد.
Xavi: Barcelona rediscovering intensity under Martino
اینم لیست جدید :n02:
اوتامندی، مانگالا یا بیسواچ در بارسلونا : باشگاه بارسلونا همچنان در صدد جذب یک مدافع میانی می باشد و الاکیم مانگالا و نیکولاس اتامندی دو بازیکن تیم پورتو به همراه میلان بیسواچ مدافع پاریسن ژرمن در لیست خرید این تیم قرار دارند.
منبع: Sport - نقل از طرفداری
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از میان خوانندگان sport و رای گیری که انجام شده 85 % به مانگالا و 11% به اتامندی و تنها 4% به بیسواچ علاقه مند هستند ...