سلام دوستان تا حالا کسی از این سایت خرید کرده؟
قیمتاش از بقیه سایتا کمتره
مطمئن هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
سلام دوستان تا حالا کسی از این سایت خرید کرده؟
قیمتاش از بقیه سایتا کمتره
مطمئن هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با سلام!
چندساله گوشی آندرویدی دارم! میخوام برم آیفون بگیرم! نمیدونم کجا بهترین قیمت و خدماتو میده(تو تهران) و اینکه زیاد با iOS آشنا نیستم
نصب نرم افزارو اینا چطوریاس؟ خودم میتونم نصب کنم؟! اینکه بلوتوث نداره آیفونو واین حرفا قضیش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان الان به 6.1.4 ریستور کنم گوشیو جیل میشه؟
سلام اپ استور به apple id من گیر میده چی کار کنم؟ فقط میتونم برنامه اپدیت کنم.برنامه جدید نمیتونم بردارم! :n03:
اگر آیفون 5 هست خیر نمیشه جیلبریک کنید.نقل قول:
سلام دوستان :n17: من آی دیوایسمو برای برنامه و بازی دادم بیرون الان فول برنامه س ولی طرف بم گفت موقع سینک نباید تیک اپ رو بزنم ولی من الان می خوام چندتا از نرم افزار های توی آیتونزم رو بریزم :n24: باید دقیقا چی کار کنم ؟
اگر نرم افزارا رو سینک کنم همه نرم افزار هام می پره ؟؟؟:n27::n28: چی کار باید بکنم ؟؟
خیلی ممنون:n12::n16:
شما برو توی ایتونز در قسمت File بعد Devices بعد Transfer Purchases for ... رو بزن دیگه دلیت نمیشه ! البته مطمئن نیست از این راه ! بقیه دوستان جواب بدن !نقل قول:
آقا ما هم امروز بعد 4سال 3g رو عوض کردیم و یه 5 شونزده گیگ سفید خریدیم.
2290 پارت نامبر lla
فقط مشکل الان با آیتیونز و آپدیت برنامه هام هست
سرعت دانلود عادی من بالای 400 هستش ولی توی آیتیونز چه با چیز پی ان چه بی چیز پی ان سرعت فوق العاده کنده و مثلا آپدیت یه برنامه سی مگی مثل فیسبوک حدود 10 دقیقه طول میکشه
کلا سرعت آیتیونز پایین هست... کاریش نمیشه کرد باید باهاش ساخت:n02:نقل قول:
واسه منم ۱۰ دقیقه اینا طول میکشه!
تایپ کردن فارسی چقدر سخت شده
نحوه چینش حروف عوض شده اصلا نمیشه سریع تایپ کرد،اشتباهاتم خیلی زیاده
هندزفریشم به نظر چیز خیلی شاخی نیستش،آهنگارو یه کم بم میکنه حتی تو حالت بدون اکو