نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم ، تو خرید بازیکن ، باید نیاز های سرمربی رو مد نظر بگیری ، و اون موقع اگه اشتباه نکنم ، ژوزه هنوز نیومده بود و رویانیان نمیتونست وایسه تا سرمربی مشخص بشه و بعد اقدام به خرید بازیکن بکنه ( کاره عقلانی نیست )
رو همین حساب اومد بازیکن های خوبه فصله قبل رو خریداری کرد ، و سعی کرد نقاط ضعفمون رو بپوشونه . لازم به ذکره که 100% تو انتخاب بازیکن ، از کارشناسان مشورت گرفته .
و ....
چندین ساله که مدیرعامل واسه تیم تصمیم میگیره و بازیکن میخره نه سرمربی تیم !!!! از کدوم کارشناسا ؟ گفتن زارع نباشه به نفع تیمه ؟! نمیتونست وایسته که میتونست زودتر سرمربی بیاره : اینهمه صبر کردن تا تیم بسته بشه برن آقای آث رو بیارن ( بار فنی قابل ملاحظه ای توی چنتش تا حالا مشاهده شده ؟ )
مشاوره گرفت بازم ستاره بخره ( البته اگر به نیاز پستای تیم میخرید حرفی نبود ) !! آقا یه فرقی باید داشته باشه بین این و قبلیا که دقیقا جا پای دیگران گذاشت با این کاراش - نیومده بری و بدون در نظر گرفتن نیاز تیم ( دیگه خز شده اینقدر گفتم ) اسم بزرگ بخری میشه چی ؟ قرارداد سه ساله معدنچی جای فکر داره یا نه !! خرید خوبی بود واسه نیمکت !!!
نقل قول:
حقیقی رو تو این تاپیک بچه ها بحث کردن و خودم نظراتشون رو خوندم ، و تو جامعه هم میبینیم که میگن خرید خوبی بوده . حالا باید وایسیم تا نتیجشو ببینیم . همین !!!
خریدای اول فصل رو هم همه بهبه چهچه کردن بدون در نظر گیری نیاز تیم : ایشاا... حقیقی بازیسازی تیم رو بدست بگیره تا چشمون به استعداد نوری خشک نشه
مهم نتیجه گیریه پرسپولیسه ( توی آسیا بیشتر از لیگ ) فعلا که نیم فصل اول رو مث چندسال گذشته خراب کردیم با اینهمه ستاره ! الان تیمای بالاتر از ما چه تک امتیاز چه بیشتر ستارشون از ما کمتر بوده . اینکه ترکیب تیم هر فصل دچار تغییر زیاد بشه هماهنگی کی میخواد بدست بیاد معلوم نیست !
نقل قول:
4 ) برنامه ریزی های بلند مدت خوبی رو پایه ریزی کرده برای مثال : روی تیم های پایه خوب داره کار میکنه ، و 100% هزینه های هنگفتی هم انجام میده ، همین ترافیک برزیل ، رئال مادرید و ... اگه بخوان مدرسه تاسیس کنن ، میلیاردی هزینه داره که باید از یک جایی تامین بشه . بودجه ی دولتی که کفاف نمیده ، چیکار میشه کرد ؟ باید خودمون دست به کار بشیم . و ....
یعنی توی ایران کسایی که روی پایه کار میکنن از قاره دیگه اومدن ؟! سپاهانیا یا فولادیا چی کار کردن که ما نمیتونیم ؟!
اینکه به هوادار بها بده خوبه : هوادار ببینه تیمش از پایه داره درست کار میکنه ( کاری که چندین ساله بیخیالشیم و به بازیکن سازی دیگران چشم دوختیم ) خودش راغب میشه و نیاز به تحریک نداره
نقل قول:
قصد داره بازیکن هایی که پیشنهاد از باشگاه های خارجی دارن رو بفروشه تا یه پولی گیره باشگاه بیاد ، مخصوصا کریم که پوله خیلی خوبی هم براش میدن .
اینجا بنگاه ماشین نیست که فرت و فرت بخری بفروشی : کریم رو خرید تا تیم موفق بشه : پول بیاد گیر باشگاه میریم آسیا !!؟ با پولش میره یکی دیگه میخره دوباره پیشنهاد میدن تا دوبازی درست نکرده اونم میفروشه و .... کاری که یه زمان فتحالله زاده کرد و چوبش رو استقلال خورد : بازیکن جانشین نداشته باشی و ردشون کنی برن یعنی خودکشی !!
نقل قول:
6 تا عینه کریمی رو دارن میفرستن برزیل ، صداش 4 الی 5 سال دیگه در میاد .
منبع خبریش رو هم بگی ممنون میشم
سر آخر بازم تکرار میکنم :
نقل قول:
سردار بیسته نمرش
:دی