از کتابای طبقه بندی شده استفاده کن.مثل گاج سفید یا نقره ای/ این کتابا تست ها رو از ساده به سخت و به ترتیب مطالبی که یاد گرفتی پشت سر هم قرار داده.نقل قول:
Printable View
از کتابای طبقه بندی شده استفاده کن.مثل گاج سفید یا نقره ای/ این کتابا تست ها رو از ساده به سخت و به ترتیب مطالبی که یاد گرفتی پشت سر هم قرار داده.نقل قول:
بفرما دوست عزیز این برنامه ی قلمچی واسه چهارم تجربی.نقل قول:
شما اگه درست برنامه ریزی کنی میتونی خیلی راحت برنامه ی قلمچی رو با مدرسه تطبیق بدی.اصلا گیرم مدرسه خواست به شیوه ی غلط بره جلو.شما باید از برنامه ی درستی که خودتون انتخاب میکنید استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی میتونه یه برنامه ریز واسه کنکور ارشد بهم معرفی کنه؟؟
با سلام
ببخشید می خواستم بپرسم کتاب دینی چقدر تفاوت داشته من سال پیش محصل بودن رتبه ی بدی آوردم ..........
حالا جمعه گزینه 2 آزمون دارم ولی اونی که من خوندم (6 درس دوم با 2 درس پیش) گویا تفاوت کرده؟؟؟
سلامنقل قول:
کتاب دین و زندگی تغییرات زیادی داشته
برای موفقیت در کنکور از کتب تازه نوشته شده استفاده کنید
پیروز باشید
حتما باید هم کتاب های درسی جدید و هم کتاب های کمک درسی جدید بگیرینقل قول:
سلام
رفتم از سایت نشر کتب درسی واسه پیش دانشگاهی کتابارو دانلود کردم
قبلش دینی جامع گاج اون جدیده رو خریده بودم و فک کردم که خلاصه رو توی درنامه جا داده ولی وقتی کتاب های دینی 2 3 و پیش رو بررسی کردم دیدم کل مطالب رو توی کاج آورده و همه چی آرومه دیگه این شد نرفتم کتابای جدید دینی رو بگیرم
برای ادبیات فارسی هم پیش خیلی خیلی تغییر کرده و کمتر شده حدود90 100 صفحه ای پرید .اونم از سایت دانلود کردم و تغییراتش رو مو به مو با کتاب پارسال چک کردم بعضی درسا جابجا شدن و اغلب درامد ها کم شدن و درسایی که توشون خیلی میشد از متنشون سوال بیاد حذف شد تغییرات رو اعمال کردم (اگر پشت کنکوری هستید و کتاب سال قبل رو اگر احیانا دارید و توی حافظه تصویری تون رفته صفحاتش و نکته های زیادی توش نوشتین همونو بگیرید تطبیق بدید و حذف کنید چون اگر یه کتاب جدید بخوایین بگیرین و دوباره بازنویسی کنین وقتتون رو میگیره ) چیز زیادی هم اضافه نشده
رنج بی حساب رو با یه شعر دیگه عوض کردن و یک شعر حافظ اضاف
در ضمن این دو شعر می تونن گزینه های خیلی مهمی برای سوالات کنکور امسال باشن ( قرابت و آرایه و ...)
شیمی رو هنوز ولی فکر کنم بیشتر توی پیش 2 تغییرات باشه
زیست رو که فقط حذفیات بود اونم خیلی سبز حذفیات رو توی وبلاگش زده بود اگر اشتباه نکنم
خود این نویسندگان کتب فهمیدن که طراحان کنکور از کجا های سوال میدن از کجاها سوال نمیدن بر آن شدن که بعضی فعالیت ها و متن هارو حذف کنن و بیشتر بدانید -چگونه مسايل مربوط به تعادل هاردی واينبرگ را حل کنيم.- رو جزو متن کنن
مثلا دین و زندگی پیش اول آیه هارو داده بعد متن رو شروع کرده و جلوی حر مبحثی که توضیح داده ازت سوال می کنه که با کدوم آیه اول کتاب ارتباط داره و باید پر کنیش چون خودشون هم می دونن تقریبا 18 تا سوال آیه و پیامش میاد اینجوری کردن که بهتر باشه
بچه ها میدونین کسی که امسال کنکور داده و روزانه قبول شده و نرفته تا چند سال از کنکور محروم می شه؟
واینکه کلا از کنکور محروم میشه یا مثلا کسی که تو رشته تجربی کنکور داده و روزانه قبول شده و نرفته میتونه سال بعد کنکور ریاضی بده؟
تا يك سال از كنكور محروم ميشه...نقل قول:
مثلا من اگه 91 روزانه قبول بشم و نرم نميتونم 92 كنكور بدم.....ميره واسه 93
این شیمی 3 رو شروعش کردم .رسیدم تا انواع واکنش ها ( اوایل فصل 1 ! )لامصب این همه فرمول و نکته رو باید حفظ کنمشون ؟