:11::11::11::11::11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:11::11::11::11::11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. کسی مدل 60PA65000 رو گرفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قیمتش و امکاناتش می خوام بدونم. آیا ارزش خریدن رو داره؟ من دنبال یک مدل اینچ بالا هستم. چون led ها اینچ بالاشون خیلی گرون میشه، دنبال پلاسما هستم.
برام 3d یا هوشمند بودن هیچ اهمیتی نداره. فقط کیفیت تصویر و اینچ بالا. خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه منو.
با سلام
کسی میدونه عینکهای 3 بعدی ال جی شبیه همونهایی که به همراه تلوزیون میدن دونهای با پکی چه قیمتیه واز کجا میشه تهیه کرد
با تشکر
کسی دیگه تلویزیون LM7610 نگرفته راستی الان قیمتش چنده؟
سلام دوستان
من LM66100 دارم.
میخوام از پی سی به تی وی شبکه کنم .
فاصله حدود 10 متره.
مودم معمولیه یعنی وایرلس نیست.
میخوام در عین اینکه اینترنت را ازطریق مودم روی تی وی داشته باشم بتونم به فایلهای مولتی مدیای کامپیوتر هم دسترسی داشته باشم.
لطفآ راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
پست اضافه بود
سلام من یک 7610 خریدم ( دیروز 3 میلیون 300 ) هنوز بازش نکردم
کسی میدونه متعلقات داخلش چی باید باشه ؟
مرسی
دوست عزیز چون مودم شما وای فای نیست و تا اونجا که از متن شما متوجه شدم مودم LAN هست و از طریق LAN به PC وصل میشیدنقل قول:
برای اینکه همزمان هم اینترنت داشته باشید و هم بتونید فایل های مولتی مدیا رو شر کنید باید یک روتر برای اینکار داشته باشید
بعد بوسیله دادن ای پی به TV و PC می تونید دو دستگاه رو شبکه کنید
ممنون میشم بیشتر توضیح بدیننقل قول:
این روتر چی هست وچطوری وصل میشه؟
نقل قول:
دوست عزیز روتر دستگاهی است که قابلیت وصل کردن و شبکه سازی بیشتر از دو ستگاه رو ایجاد می کنه برای مثال شما مدم ای دی اس ای رو با کابل LAN به روتر وصل می کنی بعد از خروجی روتر یه کابل برای TV و یه کابل به PC وصل می کنید
بدین صورت شما هم می تونی اینترنت رو روی تی وی داشته باشید و هم بر روی پی سی در ضمن می تونید فایل های مدیا رو از طریق پی سی شر کنید و از طریق تی وی نگاه کنید
در اصل روتر یک جعبه تقسیم دیتا است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]