به نظر شما مگان ۲۰۰۰ مدل ۸۸ مناسب تره یا یا مزدا ۳ اتاق قدیم تیپ ۱ یا ۲ ، مدل ۸۸ ؟ تقریبا هم قیمت در میان دیگه ؟ ( ۳۵ - ۳۳ )
من بیشتر واسه شهر و تفریح میخوام ظاهرم مهمه
مرسی
به نظر شما مگان ۲۰۰۰ مدل ۸۸ مناسب تره یا یا مزدا ۳ اتاق قدیم تیپ ۱ یا ۲ ، مدل ۸۸ ؟ تقریبا هم قیمت در میان دیگه ؟ ( ۳۵ - ۳۳ )
من بیشتر واسه شهر و تفریح میخوام ظاهرم مهمه
مرسی
من یه نگاه انداختم، این ELXی که میفروشن آپشنای خیلی کمتری نسبت به مدلایی که دیدم داره.نقل قول:
رینگاش معمولین، آینه بغلها بدون راهنما هستن، تودوزی و کفپوش نداره، و بدتر از همه ايموبيلايزر نداره!!
همیشه ELXهای ایران خودرو اینطوری بوده یا جدیدن این کارو کردن؟؟؟
ELX آینه بغل هاش راهنما ندارهنقل قول:
کفشپوش هاش هم عادیه
به جایه ایمبولایزر هم یه سیستم کامپیوتر سفری داره که برای روشن کردن ماشین رمز میخواد
صندلی های جدید هم تا جایی که میدونم فقط جلو و عقب رفتنشون برقی هست
در حالی که قبلی ها 8 جهت حرکت میکردن :دی
سلام دوستان با 6 تومان میشه یه 206 تیپ دو بین سال 80 تا 83 گیر آوردش ؟
تا چند تومان باید پول داد تا یه 206 تیپ 5 تا 83 رو خرید ؟
با تشکر
بله پيدا ميشهنقل قول:
قيمت 206 تيپ 2 مدل 80 از 5.700 هست به بالا ولي ديگه ماشين عمرشو كرده و ارزش خريد نداره.
تيپ 5 هم مدل 83 از 8.800 شرع قيمته
اگر واسه شهر و تفریح میخواین و ظاهر مهم هست به مراتب مزدا 3 از محبوبیت بیشتری برخورداره.نقل قول:
مگان هم چیزی کم نداره و رانندگی باهاش نرم تر از مزدا 3 هست.
بله دوست من قیمت همینه.نقل قول:
الان پارس اتوماتیک و پارس LX هم همین حدودا قیمت دارن.
قیمت شرمت در مواقعی گرون تر از بازار هست و در مواقعی ارزونتر
بستگی به نوع خودرو و موجود بودنش تو بازار داره
پژو پارس مدل اخر 84 -کارکرد 219000-حدود یکسال بیمه بدنه و شخص ثالث - دوگانه - بی رنگ خونه پر چند بفروشیم چند خوبه؟
پزو پارس مدل 84 دوگانه سوز قیمت 12500000 توماننقل قول:
سلام
پژو روا -نوک مدادی- اسفند 85 - دو گانه سوز - 5 سال تخفیف بیمه - کارکرد 65000 - فنی فوق العاده سالم - بیمه شخص ثالث تا برج 12 - فقط در عقب سمت شاگرد تعویض میباشد خونه پر چند بفروشیم خوبه ؟
نقل قول:
پژو روآ مدل 85 دوگانه سوز با یک درب تعویضی قیمت 5500000 تومان