آپدیت فعلا برای تمام کشورها نیومده
نسخه فلش تولز این اپدیت اومده میشه فلش کرد
Printable View
آپدیت فعلا برای تمام کشورها نیومده
نسخه فلش تولز این اپدیت اومده میشه فلش کرد
یکه جواب بده زود تر لطفا :دینقل قول:
راستی این قضیه فلش کردن یعنی چی؟
Xperia s برای وصل شدن به کامپیوتر نیاز به نصب نرم افزار روی کامپیوتر داره؟ مثل PC Suit؟
یا اینکه هر موقع با USB وصلش کردیم مثل یه فلش مموری بدون هر گونه نرم افزار، می تونیم محتویات و عکس ها و آهنگ ها رو ببینیم و از PC به حافظه موبایل و بالعکس انتقال بدیم؟
به نظرتون مشکیش قشنگتره یا سفیدش؟
کیفیت ساختش نسبت به گلکسی های سامسونگ بهتره یا بدتر؟ نسبت به خش و ضربه مقاوم تره یا نه؟
هيچ گوشي اي براي اتصال به كامپيوتر به برنامه خاصي نياز نداره و برنامه صرفا براي مديريت بهتره.نقل قول:
براي يه مرد مشكي قطعا بهتره ولي كلا من مشكيشو ميپسندم.
كيفيت ساختش هم خوبه.
مقاومتشو نمي دونم اما در ويدئويي كه من از گلكسي اس2 ديدم براي تست مقاومتش معركه بود و حتي يك خش هم ور نداشت و فك كنم مقاومتش به اس2 نرسه.
خیر.مقاومت گوشی فوق العاده هست و با اس 2 برابری میکنه البته شاید بیشتر از اس 2 هم باشه چون جنس هر دو از پلاستیک هست و طبق گفته یکی از از فروشنده های علاءدین Xperia S لحاظ مقاومت از اس 2 بهتره ولی به پای اس 3 نمیرسه! من خودم این بهم ثابت شده چون برادرم اس 2 داشت ولی یبار از دستش افتاد و صفحش ترک خورد ولی خوب هنوز کار میکرد بعد از چند روز یدفعه سوخت و دلیلش هم نمی دونستن چیه!؟ من خودم تا حالا 2 بار این گوشی از دستم افتاده ولی اتفاقی نیوفتاده!فک کنم گوشی تا 1 ماه دیگه جنازه بشه!
خوب این عادلانه نیست که xperia s رو با اس 3 مقایسه کنید!!!باید با اس 2 مقایسه بشه! شما هنوز سونی رو دسته کم گرفتید!این اولین گوشی بود که از خودش بعد از جدایی از اریکسون ول داد و ببینین بعدش چی میشه!!!!سونی داره یه گوشیه خیلی خفن میده بیرون :
بد نیست به این گوشه کهکشانی نگاهی بیاندازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان کسی میدونه Arco S دقیقا کی میاد.دارم میمیرم از انتظار
برنامه ای هست به نام flash tools که کارهای زیادی اینجام میده.نقل قول:
راستی این قضیه فلش کردن یعنی چی؟
یکی از قابلیتهاش اینه که فایل آپدیت رو که فرمت FTF هست رو به کمک این برنامه میتونید برزید روی گوشی.یجورایی آفلاین گوشی رو آپدیت کنی.
من آپدیت جدید و با فلش تولز ریختم فوق العادس مخصوصا با آنلاکر تشخیص چهرش خیلی حال کردم چقدرم هوشمنده
عملکرد دکمه های پایین صفحه بهتر شده؟!نقل قول:
شدیدا محسوس بهتر شده. خیلی روون تر و راحت تر شدهنقل قول:
چرا انقد قیمتا رفته بالا ؟!
بالای 900 میدن دیجی کالا و آل دیجتال ...
من منتظر بودم بیاد زیر 800 :41: