سلام . فکر نکنم دیگه کسی با تکنو بازی کنه الان . زیادی گیمر ها رفتن سمت 4d1 .... البته این مشکل توی 4d1 هم هست ولی قابل حلهنقل قول:
من الان برای بار اول که وارد میشم نمیاره ، ولی بعد از 2-3 بار بیرون آمدن از بازی ، لیست سرورها را نمایش میده
Printable View
سلام . فکر نکنم دیگه کسی با تکنو بازی کنه الان . زیادی گیمر ها رفتن سمت 4d1 .... البته این مشکل توی 4d1 هم هست ولی قابل حلهنقل قول:
من الان برای بار اول که وارد میشم نمیاره ، ولی بعد از 2-3 بار بیرون آمدن از بازی ، لیست سرورها را نمایش میده
سلام tekno mw3 اجرا نمیشه چیکار کنم؟
دلیل این error جیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همجنین این:
دوستان مشکل steam authentication failed از چه وقتی وارد سرور می شم این میده و می پره بیرون.(مال یکی از دوستامه که چیت زده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منظورتون از آفلاین چیه؟ که می گید نمیشه co-op رو آفلاین زد...؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه که به صورت یه دونه کامپیوتر تکی آفلاین حساب میشه که نمیشه....
ولی اگه با سیم شبکه هم وصل باشن که میشه رفت! حالا اینترنت هم جزوشه!
هان؟ اشتباه می گم بگید، که بعدا یه جا نگم سوتی بدم...!
بچه ها من اصلا از آنلاین بازی کردن سر در نمیارم
میشه من توی خونمون و رفیقم هم توی خونشون با هم cod یا conter بازی کنیم ؟
منظور از بازی آنلاین همینه دیگه درسته ؟
بله دوست عزیز میشه بازی کردنقل قول:
شما همه کارهای 4d1 را انجام بدین ، بعد بشینین توی خونه و با رفیقتون توی جای دیگه با هم بازی کنین
البته من Counter تا الان آنلاین نزدم زیاد ، ولی خودم الان دارم MW3 میزنم !
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم. با تکنو گاد در اصل اسم یوزر عوض نمیشه .شما باید TeknoMW3 Server Launcher-Editor رو دانلود کنی و از صفحه اول وقتی رو start (lan,online) ;کلیک میکنی ازت یوزر نیم میخاد اونجا میتونی عوض کنی یه راندوم ای دی هم بزن.امیدوارم برا تو هم کار کنهنقل قول:
4d1 میشه بگین چیه ؟:n12:نقل قول:
شما هرچی تو لینک زیر نوشته را کامل اجرا کن تا بتونی آنلاین بازی کنی :n06:نقل قول: