اگر اجرایی باشه خیلی عالی میشه :8:نقل قول:
Printable View
اگر اجرایی باشه خیلی عالی میشه :8:نقل قول:
با سلام به دوستان
من قصد خرید این گوشیرو دارم میخواستم بدونم هنگام خرید از کجا میشه فهمید رامش اماراته یا نه؟؟
دوست عزیز اکثر گوشی های ریزر که تو ایران هست رام عربی روش هست . برای اطمینان موقع خرید اگر روی جعبه چیزی در این مورد ننوشته باشه که برای کشورهای عربیه یا نه . میتونی بری تو سیتینگ گوشی و مشخصات گوشی و رام رو ببینی . ببین سیستم ورژن چیه /نقل قول:
البته ورژن اروپا هم باشه مشکلی نداره و یکبار اتا آپدیت بزنی عربی بهش اضافه میشه .
آیامیتوان یک Motorola Droid RAZR را به RAZR Maxx تبدیل کرد؟
اگرشما هم یک Motorola Droid RAZRخریده اید وحالاازشانس خودناامید شده اید که Razr Maxxبایک باطری بهتررانخریده اید بایدبدانیدxdaراهی راکشف کرده که میتوان باطری 1780mAبه باطری 3300mA به روزرسانی کرد.
البته این کارباعث ازبین رفتن گارانتی گوشی شده وهمچنین شمابرای این کارنیازمند یک باطری جدید،قاب پشت صفحه وپوشش پورت جایگزین هستید.
پس یک سری به Xda بزنید تابفهمیدچگونه میتوان یک باطری 1780mAبه باطری 3300mA به روزرسانی کرد.
/
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /
با سلام به تمام دوستان من امروز رفتم این گوشیو خریدم رنگ سفیدشو ولی وقتی اومدم خونه دیدم مموری اینترنالشو زده 8 gb !!!!
مگه این گوشی 8 گیگم داره ؟؟مگه نباید 16 باشه؟؟یعنی سرم کلاه رفته؟؟
راستی یه مشکل دیگه ام اینه 2 تا پورتی که بالای گوشی هست قسمت فلزی پورت usb رفته داخل ولی پورت hdmi بیرونتره میخواستم ببینم مدل اینجوریه یا این مشکل داره؟؟
ممنون
نقل قول:مبارکهنقل قول:
4گیگ حافظه نصب برنامه و حافظه ای که سیستم عامل به خودش اختصاص داده رو از 16 گیگ که در اصل 14 و خورده ای هست باید کم کنید که 8 گیگ در دسترس یوزر قرار می گیره
پورت میکرو یو اس بی کمی از اچ دی ام آی داخل تره مشکلی نداره
راستی سفیدش خوشگله؟ چند و از کجا خریدی؟
ممنون داداش پس یعنی تو ستینگ نوشته اینترنال توتال مموری 8 گیگ مشکلی نداره؟؟مال شما هم همینو نوشته؟؟
سفیدش فوق العادس از نظر من اینم عکساش 1280 از علائدین خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسارو چرا پاک کردین؟؟؟؟!!!
پاک نشده که
من دارم میبینم
مبارکت باشه:)