تماس هیچ فایده ای نداره جز کوچک کردن خودمان پیش یه مشت اردنگ بی سواد بی تربیت بی فرهنگ تا اخر شهریور صبر میکنیم اگه وضعیت بهتر شد که هیچ اگه نشد میریم یه شرکت دیگه...
Printable View
تماس هیچ فایده ای نداره جز کوچک کردن خودمان پیش یه مشت اردنگ بی سواد بی تربیت بی فرهنگ تا اخر شهریور صبر میکنیم اگه وضعیت بهتر شد که هیچ اگه نشد میریم یه شرکت دیگه...
حداقل شما تو اهواز چند شرکت خدمت رسان دارین. ما ک تو امیدیه پوکیده هستیم چیکار کنیم.
128 نامحدود کسی داره؟سرعتش چنده؟
دوستان دیشب شکایتم رو تو سامانه جدید اداره مقررات رادیویی ثبت کردم بعد همین امروز صبح زنگ زدن منتها من خواب بودم . چقدر زود بررسی شد !!!
جناب آقاي x روز يكشنبه 22 مرداد ساعت 10:10 با شما جهت دريافت اطلاعات نوع سرويس مورد قرارد و سرعت در حال حاضر شما تماس گرفته شد كه پاسخگو نبوديد.شكايت شما جهت رفع مشكل در حال پيگيري مي باشد و در روزهاي آتي نتبجه در همين قسمت درج خواهد شد
بچه ها خواهش میکنم اگر قبلا هم شکایت کردید الان تو این سامانه جدید که لینکشو میزارم دوباره شکایت ثبت کنید حتما رسیدگی میشه و طی 48 ساعت بهتون زنگ میزنن تو رو خدا ثبت کنید دارن حق مار ومیخورن. ما خوزستانی ها اگر شکایت میکردیم الان وضعمون به اینجا نمیکشید و شهرامون آشغالدونی نبود . کد پیگیری هم حتما نگهداری کنید و تو همون سامانه دنبالشو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت من کمتر از 3 ساعت از شروع ساعات کاری پاسخ داده شد و الان در دست بررسی هست . شما هم حتما ثبت کنید.
راه حل شکایت تو جای درسته. جایی که مجبورشون میکنه بعدشم از اون به بعد این isp گمنام میره زیر ذره بین . خواهشا شکایت کنید .نقل قول:
اینا فیلمشونه الکی تماس میگیرن که بگن ما در حال پیگیری هستیم.شما هر وقت سرعتت اون چیزی شد که باید باشه اونوقت بگو دارن پیگیری میکنن.این قدر ساده نباش.اگه قرار بود کاری کنن الان پهنای باند اهواز 2000000000000000گیگابیت بود..
بعد از ۶ یا ۷ بار تماس درست شد . دقیق یادم نیست چند بار زنگ زدم . این پشتیبانا هر کدوم فقط یه چیزی بلدن .
سلام دوستان عزیز من وایمکس مبین نت دارم و بدلیل سرعت افتضاح این شرکت کلاهبردار و عدم وجود پشتیبانی می خوام اگه میشه adsl بگیرم. به اطرافیان و اشنایانتون بگید هیچ وقت خریت نکنند و نرند سراغ وایمکس مبین نت. من خریت کردم. نفهمیدم.
دوستان در مخابرات خوزستان آیا به خطوط فیبر نوری هم adsl ارائه میدن؟
نقل قول:
داداش گلم من با سیم مسی با سرعت 5 مگابایتم دیدم دانلود کنن
این چند تا لینکم ببین بدک نیست