سلام بچه ها من ریاضیم را امسال 92زدم
اگه کمکی از دستم بر میاد درخدمتم
Printable View
بچه ها من زده سرم برم ریاضی محض :(
سلام عزیزنقل قول:
واقعا ؟
اگه اینطوره که ممنون میشم بگی برای هندسه چیکار کردی :دی به تفصیل لطفا : دی
من به جز هندسه مطمئنم میتونم بقیش رو کامل جواب میدم ولی هندسه ...
کلا چطور خوندی ؟ چند ساعت هر درس ؟ مدارس خاص بودی؟ پایه ت قوی بود یا ریاضی رو پیش قوی کردی ؟
ممنون
نقل قول:
سلام کی هست؟ کی نیست؟
من تازه الان اومدم این جا
نقل قول:
سلام کی هست؟ من تازه واردم......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم کی پستای شما رو تایید میکنه ولی اینجا چت روم نیست . شما پست میزاری بعدا بقیه میان و میبینن و جواب میدن لازم نیست کسی حتما باشه همون موقع
نقل قول:
خب کمکتون این هست شما که بگید از روی چه کتابی خوندید و چه طور بود خیلی میپرسن ....
و رشتتون چی بود؟
مهم کتاب نیست اینقد دنبال این کتاب و اون کتاب نباشید با توجه به سطح خودتون باید کتاب ریاضی بخونید که پیشرفت کنید و نتیجه بگیرید
چون ریاضی مثل بقیه درسا با خوندن تسلط پیدا نمی کنید با حل تمرین هستش که باید با توجه به تواناییت تمرین حل کنی یه جورایی روش پلکانی
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
من رشتم ریاضی بودشنقل قول:
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
نقل قول:
اگه به ریاضی که تو دیرستانه علاقه داری و بخاطر اون می خواهی بری رایضی محض اشتباه داری می کنی
چون رشته رایضی در دانشگاه با اونی که در دبیرستان هستش متفاوته بر خلاف فیزیک که تو داشگاه اینایی که رشته فیزیک هستند همون فیزیک دبیرستانا با عمق بیش تر می خونند
نقل قول:
در مورد هندسم باید بگم که جنبش با بقیه مباحث ریاضی فرق میکنه
شاید بشه گفت واقعا بشه بهش گفت ریاضی محض
باید زیاد تمرین کنی
مثل قسمت جبر خطی نیست که ماتریس بهت بدندروش جمعش مشخص باشه روی قاعده خاصی به جواب برسی
باید اطلاعات مسئله با هم match کنی تا به جواب برسی
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
در مورد سوالت که گفتی پایم قوی بوده یا نه آره تقریبا ولی بیشتر میفهمیدم ریاضیا تا اینکه واسه نمره بخام بخونمنقل قول:
والا از ترکیبیات خوشم نمیاد بیشتر از حساب و کلا ریاضیات مدرن خوشم میادنقل قول:
اگه به ریاضی که تو دیرستانه علاقه داری و بخاطر اون می خواهی بری رایضی محض اشتباه داری می کنی
اینکه چقدر دانشگاه ریاضیات کلاسیک میگن رو نمیدونم .
+
به نظر شما هندسه رو چطوری بخونم حالا ؟
نقل قول:
باید از پایه بخونی سعی اثبات ها را هام یاد بگیری چون تو ذهنت تثبیت میشه و از طف دیگه نوع جدید سولای مفهومی اینا که اکثرا یه جو رایی به اثبات ختم میشه
و راجع با ترکیبیات جز ریاضیات محض هستش ودیفرانیسیل بین کاربردی ومحض تو این سطح نمیشه گفت کدومشه
و اینکه ترکیبیات به خصوص شاخه رمز یابی و گراف شاخه های نو ریاضی هستند و بیش ترین تعداد مقالات ریاضی در IsI در همین موضوع می باشد
و دیگه اینکه تموم شاخه های ریاضی به هم مرتبط هستد و کسی که ریاضی می خواد بفهمه باید بتونه بینشون ارتباط برقرار کنه
هندسه را به این ترتیب که میگم بخون انشاالله نتیجه می گیرینقل قول:
فصل 1 هندسه 1
فصل 3 هندسه 1
فصل 1 هندسه 2
فصل 2هندسه 2
فصل 2هندسه 1
فصل 4 هندسه 2
فصل 4هندسه 1
و در آخر فصل 3 هندسه 2 که قبلش فصول 4و5 هندسه تحلیلی بخون اگه یکم ماتریس بلدی با هم بخونشون به نظر من فصل 3 هندسه 2 با فصول 4و5 تحلیلی
موفق باشید
یه چیز میزارم ببینین شریف از جلو چشمتون بیوفته :دی
لیست 30 تا دانشگاه برتر دنیاکد:http://www.dirjournal.com/info/worlds-best-universities-the-top-30-world-universities-in-the-world
عکسا رو ببینید فقط :دی
اگه برای ارشد بتونید تو یه دانشگاه تاپ پذیرش بگیرید شریف بدون کنکور قبولتون میکنه : دی
+
ببینید آمریکا چند تا دانشگاه توپ داره ! با SAT اسکور های نه خیلی خیلی بالا ! (از قبول شدن تو شریف زحمتشون کمتره)
من از گراف شروع نکردم ، از شمارش ( ترکیبیات ) و اصل شمول و عدم شمول و ... شروع کردم... تا اینجا که خیلی باحال بودهنقل قول:
چرا حواسم هست ، خیلی کمترش کردم... از اول مهر دیگه کامل نت رو تعطیل میکنم ( البته بجز جمعه هایی که میخوام کارنامه بگیرم:31:)
فعلا:40::11: