ببخشید کسی می تونه در مورد امتحانات mcse یه کم راهنمایم کنه از جمله اینکه امتحانش چه جوری؟ چه قدر هزینه داره؟ نزدیک ترین محل برای امتحان کجاست؟ و ...
Printable View
ببخشید کسی می تونه در مورد امتحانات mcse یه کم راهنمایم کنه از جمله اینکه امتحانش چه جوری؟ چه قدر هزینه داره؟ نزدیک ترین محل برای امتحان کجاست؟ و ...
سلام دوستان عزيز
كسي ميتونه در خصوص شبكه كردن 2 محل از طريق اينترنت ، منو راهنمايي كنه؟
ما 2 دفتر داريم كه هر كدام از طريق Adsl به اينترنت دسترسي دارند و در هر دفتر چند كامپيوتر بصورت شبكه با هم در ارتباط هستند. آيا ميتوان همه را در يك مجموعه شبكه كرد و يا كليه كلاينت ها ميتونند فايلهايشان را در يك سرور داشته باشند و يا فايلهايشان را براي هم به اشتراك بگذارند.
اگر كسي تجربه يا اطلاعاتي در اين خصوص داره و يا اگر روش ديگري وجود داشته باشه لطفا مرا راهنمايي كنيد.
متشكرم
نقل قول:
سلام
1-برای اینکه دقیقابدونی smsچه جوری کارمی کنه یک سایت معرفی می کنم:
http://www.howstuffworks.com/search.phpوقتی وارد سایت شدی درقسمت
جستجو sms راوارد کن.
2-برای ارسال smsهم ازسایتhttp://sms.parsonline.net/login.php استفاده کن.
لطفا یک وب سرور که امکانات cpanel رو در هاستهای php شبیه سازی کنه معرفی کنید.
من easyphp xampp wamp را امتحان کرده ام ولی هیچ کدام جواب ندادند و با بیشتر اسکریپت ها مشکل دارند در حالی که همین اسکریپت را روی سرور php نصب کردم هیچ مشکل نداشتند.
با تشکر
دوست عزیز منظورتون از امکانات Cpanel چی هست .من اکثر سایت ها رو با همین Xampp تست میکنم و خوب کار میکنه.
ممنون از پاسخ شما
منظورم اینکه مسیر نصب سرویس هاش مثل GD PHP CGI SQL Phpmyadmin و ... مثل cpanel باشه.
مثلا روی هاستهای php و لینکس که از cpanel استفاده می کنند مسیر نصب php یه چیزی مثل
user/public_html/bin/php هست.
سلام دوستان من یه مبتدی هستم از شبکه زیاد نمیدونم
ولی یه مشکلی واسم پیش امده در مورد شبکه من تو یه کافی نت مشغول به کار بودم که یهودی شبکش از کار افتاد سرور کار می کرد ولی شبکه کار نمی کرد. تا این کابلارو از هاب سوئیچ در آوردم و جاشونو عوش کردم که شبکه را افتاد .
یک بارشم شب که سیستمارو خاموش کردیم رفتیم کار می کرد صبح که امدیم روشن کردیم سرور شبکه هارو شناخته بود ولی بعد از روشن کردن همه سیستما هیچکدوم سرورو نمی شناختن که بازم با همون روش به کار افتاد
از همه شما دوستان خواهش میکنم اگه می تونین راهنماییم کنین
سلامي مجددنقل قول:
كسي در اين مورد اطلاعاتي نداره؟
بله دوست عزیز میشه .یهترین روش اینه که از ای اس پی تون یه تونل VPN بگیرید و شعباتتون رو در سطح شهر از اون طریق شبکه کنید .ولی هزینه برداره .اما شما اگه دارای ای پی پابلیک باشید میتونید مثل سایر شبکه ها شبکه ادارتون رو راه اندازی کنید .مثلا اگه میخواین دومین داشته باشید میتونید DC هاتون رو در دو شعیه راه اندازی کنید و بین اونها trus ایجاد کنید. یک سرویس NAT برای ارتباط کاربر هاتون داشته باشید .در این صورت شعبات نسبت یه هم مثل سایت های اینترنتی قابل دسترسی هستند چطور که شما میتونید با تایپ یه ای پی آدرس یک سایت یه اون دسترسی داشته یاشین کاربرا هاتون هم میتوند یا استفاده از همین روش مثلا تایپ ای پی آدرس در run به سرور دیگه دسترسی داشته باشن.
بطبع شما باید Permission های لازم رو دقیق کنترل کنید و بلکل پیشنهاد میکنم با یه متخصص مشاوره کنید.
تو راه اندازی nat یه تیکی هست که اجازه میده کامپیوتری که بیرونه شبکه است و به adsl وصل هست داخل شبکه رو ببینه .
میدونم که باید راست کیلک کنم روی adsl !
باید چی کار کنم که ببینه ؟
ممنون