حمید عزیززاده بازی کن بدی نیست . اخلاق خوبی داره و می تونه روی نیمکت جانشین خوبی برای حنیف و پژمان باشه.
+
اینکه سهمیه لیگ 1 هم هست
Printable View
حمید عزیززاده بازی کن بدی نیست . اخلاق خوبی داره و می تونه روی نیمکت جانشین خوبی برای حنیف و پژمان باشه.
+
اینکه سهمیه لیگ 1 هم هست
قد بلند هم هست.نقل قول:
سلام ...
دوستان حميد عزيز زاده كجا بازي ميكرده ؟ چطور سهيمه ليگ 1 حساب ميشه؟
دفاع سابق تیمهای سپاهان و ذوب اهن بوده . فصل گذشته توی الومینیوم هرمزگان بوده واسه همین سهمیه لیگ یکیه .نقل قول:
استقلال با 7 گل نفتون را شكست داد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال در ديداري تداركاتي نفتون را شكست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، بازي دوستانه تيم استقلال با نفتون كه از ساعت 18:20 در زمين شماره 3 آزادي آغاز شده بود با نتيجه 7 بر صفر به سود آبي پوشان به پايان رسيد.
گل هاي استقلال در نيمه اول را علي حمودي (2 گل)، چورچيچ بازيكن كروات كه چند روزي است در تمرينات اين تيم شركت مي كند، شريفات، اميرآبادي و در نيمه دوم مجتبي جباري، مهدي اميرآبادي به ثمر رساندند.
* شمار هواداران استقلال در نيمه دوم به 500 نفر رسيد. آنها شعار " فتح الله، هنكه، مظلومي/ استقلال واقعي " را سر مي دادند.
* علي نظري جويباري و منصور پورحيدري هم حضور داشتند.
* استقلال در نيمه دوم بازي را با تغيير شروع كرد. به جاي جواد شيرزاد، چورچيچ و توحيد غلامي كه در نيمه اول بازي مي كردند، آرش برهاني، مجتبي جباري و مجتبي مجبوب مجاز به ميدان رفتند.
تيمه دوممون بود.....کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9004281451
جلب رضایت سپاهان با حیدری است/ با جذب زندی حضور هوار منتفی میشود
مدیرفنی و سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: باشگاه استقلال برای دریافت رضایتنامه خسرو حیدری از باشگاه سپاهان دخالت نمی کند و این بازیکن خودش باید رضایت باشگاه اصفهانی را جلب کند. منصور پورحیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: باشگاه استقلال خسرو حیدری را می خواهد، البته در صورتی که این بازیکن بتواند رضایتنامهاش را از باشگاه سپاهان دریافت کند. باشگاه استقلال تا به امروز مذاکراهای در این خصوص با باشگاه سپاهان نداشته است و از حیدری خواستهایم تا رضایتنامهاش را از این باشگاه دریافت کند.
وی در ادامه از حضور حمید عزیززاده در تیم فوتبال استقلال خبر داد و گفت: هنوز جا برای جذب بازیکنان داخلی و خارجی داریم، البته عجله نمی کنیم و تلاش خواهیم کرد تا بهترین گزینه را از بین انتخابهایی که پیش رو داریم، گزینش کنیم. آقای فتح الله زاده اصرار دارد، بهترین و توانمندترین بازیکنان خارجی را مطابق با نیاز تیم جذب کنیم.
مدیرفنی تیم فوتبال استقلال تنها مشکل این تیم در مقطع زمانی فعلی را غیبت بازیکنان ملی پوش عنوان کرد و گفت: بازیکنان دوران بدنسازی را پشت سرگذاشته و باید کارهای تاکتیکی را پیگیری کنیم که متاسفانه غیبت بازیکنان ملی پوش برنامههای آماده سازی تیم را مختل کرده است.
وی در ادامه افزود: البته ما شرایط تیم ملی را درک می کنیم و برای مان منافع ملی بیش از هر چیز اهمیت دارد و نسبت به شرایط موجود گلهای نداریم. با این حال مشکلات را می گویم تا هواداران از آنها باخبر شوند.
پورحیدری با ابراز امیدواری از اینکه در هفتههای آغازین لیگ برتر تیم استقلال به آمادگی کامل دست یابد، از مذاکره باشگاه استقلال با فریدون زندی خبر داد و گفت: قرار است عصر امروز چهارشنبه زندی نشستی با آقای جویباری داشته باشد. اگر بتوانیم زندی را جذب کنیم، حضور هوار ملامحمد در تیم استقلال منتفی می شود.
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1362411
الشارجه دو میلیون دلار برای صدور رضایتنامه ایمان میخواهد/استقلال قید مبعلی را زد
ورزش > لیگ برتر - درخواست مالی باشگاه الشارجه، استقلال را از بازگرداندن ایمان مبعلی پشیمان کرد.
استقلالیها میخواستند ایمان مبعلی را به تیمشان برگردانند اما درخواست مالی بالای این باشگاه باعث شد استقلال قید این هافبک را بزند. استقلالیها از مبعلی خواسته بودند خودش با باشگاه الشارجه صحبت کند و رضایت آنها را برای بازگشت به تهران بگیرد اما این باشگاه اماراتی برای صدور رضایتنامه، مبلغ دو میلیون دلار میخواهد.
ایمان مبعلی هم در تماس با مسئولان باشگاه استقلال این موضوع را مطرح کرد و استقلالیها هم با توجه به عدم توانایی پرداخت این رقم، قید مبعلی را زدند. حالا علی فتحاللهزاده دنبال توافق با یک هافبک دیگر است.
خسرو حیدری: کتبی و شفاهی به سپاهانیها گفتهام نمیمانم
ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
بازیکن فصل گذشته سپاهان میگوید به مسوولان این باشگاه اعلام کرده که به خاطر "مشکلات شخصی" نمیتواند برای یک سال دیگر در اصفهان بماند.
خسرو حیدری در پاسخ به این سوال که وضعیت انتقال شما به استقلال به جا رسید، گفت: منتظرم که در این یکی، دو روزه وضعیتم مشخص شود و بتوانم رضایتنامهام را بگیرم. ضمن این که به مسئولان سپاهان طبق قرار دادی که داشتم در تاریخ مقرر چه به صورت شفاهی و چه به صورت کتبی اعلام کردم که به دلیل مشکلات شخصی نمیتوانم در اصفهان بمانم و برای سپاهان آرزوی موفقیت میکنم.
کد:http://www.khabaronline.ir/
منتفي شدن حضور هوار محمد وليد علي با استقلال به توافق رسيد
خبرگزاري فارس: بازيكن كويتي با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه استقلال براي در اختيار داشتن بازيكني در پست هافبك چپ با هوار ملا محمد و وليد علي در حال مذاكره بود.
هوار محمد در مذاكره با استقلالي ها اعلام كرد از سال گذشته مبلغي بيش از 40 ميليون تومان مي خواهد و با وجودي كه مسئولان اين تيم به او گفته اند اين پول را به همراه قرارداد جديد او پرداخت مي كنند اما پاسخي به اين پيشنهاد استقلال نداده است. مسئولان اين تيم هم با توجه به فرصت كمي كه تا پايان نقل و انتقالات باقي مانده با وليد علي بازيكن كويتي مذاكرات جدي را آغاز كردند.
در پي مذاكرات صورت گرفته، وليد علي با استقلال به توافق نهايي رسيده و ظرف دو روز ديگر به ايران مي آيد تا قراردادش را با اين تيم امضا كند.
تيموريان: هواداران نگران نباشند، جانم را هم براي استقلال ميدهم
خبرگزاري فارس: هافبك جديد استقلال گفت: آسيبديدگيام جدي نيست و هواداران نگران اين موضوع نباشند.
به گزارش خبرگزاري فارس، آندرانيك تيموريان اين روزها با مصدوميتي دست و پنجه نرم ميكند كه به قول خودش خيلي حاد نيست و با گذشت زمان كوتاهي اين مصدوميت سپري خواهد شد. با اين وجود اين مصدوميت كمي دردسرساز شده و حاشيههايي را براي آندو ايجاد كرده است.
خبرگزاري فارس مصاحبهاي اختصاصي با تيموريان انجام داده است.
فارس: با مصدوميتت همه را نگران كردهاي.
در يكي از جلسات تمريني اردوي اتريش و زماني كه در سالن بدنسازي مشغول تمرين بودم دچار مصدوميت شدم. با عكسي كه پس از بازگشت از اين كشور از پايم گرفته شد، مشخص شد مشكل خاصي نيست و تنها تاندون سمت راست پايم دچار كشيدگي شده است.
فارس: پزشكان تيم ملي در اين مورد چه عقيدهاي دارند؟
دكتر خانلري و دكتر شهاب در اين چند روز كارهاي درماني را به خوبي انجام دادهاند تا براي ديدارهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل كه اولين آن مقابل مالديو برگزار ميشود به مرز آمادگي مطلوب رسم.
فارس: پس مشكل خاصي وجود ندارد؟
خير؛ به طور قطع ميگويم كه مشكلم حاد نيست و اصلا جاي نگراني وجود ندارد.
فارس: يعني اين مصدوميت رفع شده است؟
بله؛ پس از گذشت اين دوران، آسيبديدگيام رو به بهبود است و نسبت به چند روز گذشته خيلي بهتر شدهام. در چند روز اخير كه با صلاحديد كادرفني تمرين نكردم اين مصدوميت تا حد زيادي برطرف شده است.
فارس: فكر نميكني فصل سنگين فوتبال ايران و اين موضوع كه در اين چند وقت اخير كمتر استراحت كردهاي موجب ايجاد چنين مصدوميتي برايت شده است؟
خير؛ من يك بازيكن حرفهاي هستم و كاملاً حرفهاي زندگي كردهام. در اين مدت هم روي استراحت و تغذيهام كنترل زيادي داشتهام.
فارس: يعني ساير بازيكنان اين چنين نيستند؟
نميگويم ساير فوتباليستها اينگونه زندگي نميكنند، بلكه آنها هم صددرصد مانند من به صورت حرفهاي زندگي ميكنند و بر شرايط خود تسلط دارند. فشار در فوتبال زياد است و مصدوميت هم جزئي از آن است. شايد در يك برهه زماني پيش بيايد كه يك بازيكن بسيار آماده هم دچار مصدوميتي ناخواسته شود.
فارس: با اين شرايط مشكلي با اين موضوع آن هم در چنين برهه حساس زماني نداري؟
نه اصلاً. اين موضوع هم قانون و طبيعت فوتبال است و من آن را به فال نيك گرفتهام. در حال حاضر هم خدا را شكر ميكنم كه اين مصدوميت حاد نيست و با چند روز استراحت صددرصد برطرف خواهد شد.
فارس: با پيش آمدن مصدوميتت، هواداران استقلال را هم در آستانه ليگ يازدهم نگران كردي؟
چرا؟
فارس: شايعه شده بود رباط پايت با مشكل مواجه شده است.
خدا نكند چنين اتفاقي پيش آمده باشد. خدا را شكر در حال حاضر شرايط خوبي دارم و اين مصدوميت جزئي هم به زودي برطرف خواهد شد.
فارس: نگراني هواداران به خاطر اين است كه حساب ويژهاي روي بازيكني باز كردهاند كه سابقه حضور در ليگ برتر انگليس را دارد.
آنها به من لطف دارند. اما باز هم تأكيد ميكنم كه مصدوميت روز و وقت و زمان ندارد و برخي اوقات به صورت ناگهاني براي يك بازيكن پيش آمده و گريبانش را ميگيرد.
فارس: تا چه زمان به فرم ايدهآل ميرسي؟
به زودي. الان هم ميگويم كه هدفم از انجام چنين مصاحبهاي اين است تا حدس و گمانهايي كه بعضي آقايان در روزنامهها از خودشان در ميآوردند را تمام كنم. مشكل خاصي نيست و به زودي با سلامت كامل به ميادين بازخواهم گشت. يك نكته را هم بايد بگويم و آن هم اينكه من با دكتر نوروزي صحبت كرده و در مورد مصدوميتم همه چيز را به او گفته بودم و نوروزي هم در اين مورد راه حل ممكن را به من گفت. اينكه گفته ميشود او به خاطر اين موضوع كه من بدون تست پزشكي به استقلال آمدم ناراحت شده و به همين خاطر از استقلال رفته درست نيست. متأسفانه مثل اينكه گفته ميشود دكتر نوروزي از استقلال جدا شده است اما اميدوارم وي به باشگاه بازگردد.
فارس: با بازگشتت به جمع آبيپوشان، زوج آندو - جباري دوباره و اين بار در استقلال شكل گرفته است. در اين مورد چه نظري داري؟
در وهله اول بايد عنوان كنم كه خيلي خوشحالم كه مجددا به استقلال برگشتم تا بتوانم دوستان قديميام را مجددا ببينم. در وهله بعدي هم اميدوارم از لحاظ اخلاقي و فوتبالي به استقلال كمك كنم و با بازيهاي خوبي كه همراه با مجتبي جباري انجام ميدهيم، بتوانيم خاطرات خوب گذشته را دوباره در اذهان زنده كنيم.
فارس: دوست نداري خسرو حيدري، ديگر دوست قديميات در استقلال هم به اين جمع اضافه شود؟
دوست داشتن من تنها كافي نيست و در اين رابطه باشگاه هم براي خودش اهدافي دارد. گفته ميشود حيدري يك فصل ديگر با سپاهان قرارداد دارد، اما اگر او هم به استقلال بازگردد خيلي خوشحال ميشوم چرا كه اين تيم مطمئناً قدرتمندتر ميشود و ميتوانيم خاطرات جواني را مجدداً زنده كنيم.
فارس: چه قولي به هواداران استقلال ميدهي؟
قول دادن قبل از اينكه ليگ برتر آغاز شده باشد كار درستي نيست، اما اميدوارم بتوانيم بهترين بازيها را در اين فصل براي هواداران انجام دهيم.
فارس: استقلال خوب بسته شده است؟
فتحالله زاده و ساير مسئولان باشگاه تا جايي كه توانستهاند بازيكناني كه مدنظر تيم براي فصل جديد بوده را جذب كردهاند. اميدوارم ليگ را خوب و قدرتمند آغاز كنيم.
فارس: برادرت سرژيك تا چه اندازه در اين انتقال نقش داشت؟
پيشنهادهاي زيادي داشتم اما در اين مورد با سرژيك هم مشورت كردم و صلاح دانستم اين فصل را در جمع استقلاليها سپري كنم.
فارس: چه عاملي باعث شده كه امروز هافبك موفقي لقب بگيري؟
من فوتبال حرفهاي را دنبال ميكنم. موفقيت من به اين خاطر است كه در هر تيمي چه براي قرمز در خارج و داخل ايران و چه براي آبي و هر رنگ ديگري به ميدان رفتهام با تمام قدرت بازي و مانند ساير فوتباليستها تلاشم را كردهام.
من فوتباليست حرفهاي هستم و چون در حال حاضر با پيراهن آبي بازي ميكنم جانم را هم براي استقلال ميدهم تا بتوانم براي اين باشگاه مفيد باشم.
کد:http://www.farsnews.com
با درخواست دو ميليون دلاري الشارجه
حضور مبعلي در استقلال منتفي شد
به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه استقلال تصميم گرفته بود در صورت رضايت باشگاه الشارجه امارات ايمان مبعلي بازيكن فصل گذشته خود را بازگرداند.
استقلالي ها از مبعلي خواسته بودند خودش با باشگاه الشارجه صحبت و رضايت آنها را براي بازگشت به تهران جلب كند اما باشگاه اماراتي براي صدور رضايتنامه، مبلغ دو ميليون دلار درخواست كرد.
با توجه به رقم بالايي كه اين باشگاه براي صدور رضايتنامه در نظر گرفته مبعلي شب گذشته در تماس با مسئولان استقلال بازگشتش به جمع آبي پوشان را منتفي اعلام كرد.
با منتفي شدن بازگشت مبعلي استقلالي ها به دنبال يك بازيكن ديگر براي خط هافبك هستند
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9004290098
منتفي شدن حضور هوار محمد وليد علي با استقلال به توافق رسيد
به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه استقلال براي در اختيار داشتن بازيكني در پست هافبك چپ با هوار ملا محمد و وليد علي در حال مذاكره بود.
هوار محمد در مذاكره با استقلالي ها اعلام كرد از سال گذشته مبلغي بيش از 40 ميليون تومان مي خواهد و با وجودي كه مسئولان اين تيم به او گفته اند اين پول را به همراه قرارداد جديد او پرداخت مي كنند اما پاسخي به اين پيشنهاد استقلال نداده است. مسئولان اين تيم هم با توجه به فرصت كمي كه تا پايان نقل و انتقالات باقي مانده با وليد علي بازيكن كويتي مذاكرات جدي را آغاز كردند.
در پي مذاكرات صورت گرفته، وليد علي با استقلال به توافق نهايي رسيده و ظرف دو روز ديگر به ايران مي آيد تا قراردادش را با اين تيم امضا كند.
ویرایش: شرمنده ،تایید شدن پست باعث خبرای تکراری هم می شه دیگه!کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9004290119
هوار رفت ذوب اهن...چه قدر سياه بازيشون قشنگ بوداااا
......
......
زندي رو احتمالا به جايه مبعلي ميگيريم.همونطور كه خودشم گفته پسته اصليش اونجاست ولي به دليله نبودنه هافبك چپه خوب ازش در هافبك چپ استفاده ميكردن.وليد علي رو هم كه گرفتيم
فقط خسرو مونده كه فعلا زندانيه