من آرزو می کنم تا میلان همسیک را به خدمت بگیرد
سیلوا خواهان جذب همسیک در فصل آینده توسط سران میلان است.
گزارشات حاکی از آن بود که میلان تمایل دارد تا مارک همسیک هافبک تیم ناپولی را به خدمت بگیرد.اما این جوان اسلواک هرگز راهی میلان نشد چرا که رئیس ناپولی اعلام کرده بود که این بازیکن به فروش نخواهد رسید به خصوص به روسونری ها.
آئورلیو د لائورنتیس اعلام کرده بود که ارزش همسیک صد میلیون یورو است و حاضر نیست تا این بازیکن مستعد را به تیم سیلویو برلوسکونی واگذار کند اگر چه این بازیکن تمایل خود به پوشیدن لباس میلان را اعلام کرده بود.سیلوا مدافع برزیلی میلان امیدوار است میلان بتواند این بازیکن را در آینده جذب کند.
سیلوا در مصاحبه ی با گازتا دلا اسپورت گفت " بازی کردن در برابر همسیک؟!! اگر او در لباس روسونری ظاهر می شد خیلی بهتر بود. من امیدوارم که ما بتوانیم در آینده این بازیکن را جذب کنیم."
او در ادامه و در رابطه با فصل نقل و انتقالات گفت:" من بسیار خوشحالم که آلبرتو به میلان پیوسته است."
مدافع برزیلی میلان علاقه ی زیادی دارد تا بازیکنان برزیلی بیشتری به لباس روسونری را به تن کنند و این مسئله را بارها اعلام کرده است که میلان باید پائولو هنریکه گانسو را از سانتوس به خدمت بگیرد
"گانسو یا دانیلو؟! من از این مسئله که برزیلی های زیادی به میلان بپیوندند بسیار خوشحال می شوم اما شرایط پذیرش بازیکنان غیر اروپایی کمی پیچیده است."
تیاگو سیلوا یک گل با ارزش در برابر بارسا به ثمر رساند.
"لئوناردو نقش بسیار مهمی در پیوستن من به میلان داشت و من از او تشکر می کنم. پس از پایان بازی او پیامی برای من فرستاد و برای من آرزوی موفقیت کرد و ثمر رساندن گل را به من تبریک گفت."
تیاگو سیلواو الکس پاتو بعد از گل دیر هنگام میلان به رقص سامبا پرداختند. اما سیلوا از رقص پاتو راضی نیست
" حرکات او غیرقابل مشاهده بود. در واقع من همیشه می گویم که او یک برزیلی واقعی نیست چرا که او به موسیقی هیپ هاپ گوش می دهد"
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2348&%D9%85%D9%86%20%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%20%D9%85%DB%8C%20%DA%A9%D9%86%D9%85%20%D8%AA%D8%A7%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D9%87%D9%85%D8%B3%DB%8C%DA%A9%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA%20%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF
در دستان ناپولی بازی کردیم!
ماکس آلگری احساس می کند میلان در سن پائولو در دستان ناپولی بازی کرد." ما فرصت های زیادی به آن ها دادیم می دانستیم که نمی توانیم کار را تمام کنیم"
روسونری ها با گل بسیار زیبای آلبرتو آکوئیلانی که با ضربه سر به ثمر رسید از حریف خود پیش افتادند اما هتریک کاوانی بازی را با نتیجه 3-1 به نفع ناپولی به پایان رساند.
آلگری گفت " این یک بازی نسبتا عجیب و غریب بود که انجام دادیم همانطور که ما مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتیم و موفق شدیم در کمال خوش شانسی یک گل را به ثمر برسانیم"
" ما از ضد حمله های ناپولی ضربه خوردیم جایی که می دانستیم نقطه قوت ناپولی است.ما همچنین چندین فرصت برای به تساوی کشیدن بازی زمانی که بازی 2-1 بود داشتیم اما گل سوم کاوانی همانطور که خود او باور داشت بسیار عالی بود"
" این یک بازی عجیب بود در حالی که من با توجه به داشته هایی که برای این بازی در اختیار داشتم راضی هستم هر چند که ما در برخی لحظات نیاز به عزم و اراده بیشتری داشتیم"
" ناپولی سبک و شیوه خودش را بازی کرد و این ما بودیم که اجازه فرصت های زیادی را به آن ها دادیم"
میلان از دو بازی نخست لیگ خود تنها 1 امیتیاز کسب کرده است در حالی که در این بین موفق شد تا در خانه بارسلونا به تساوی 2-2 دست یابد ,هرچند که انتقاد هایی بر آن وارد شده است.
آلگری در ادامه چنین گفت " ما نگران نبودیم.همه ما باید استراحت می کردیم,می دانیم که ما یک باشگاه بزرگ هستیم؛باشگاهی که می تواند چنین شرایط ها یی داشته باشد اما کیفیت بازی ها معقول بود و تنها نگرانی موجود این است که ما 5 گل در دو بازی نخست لیگ دریافت کرده ایم"
" مدافعان کناری باید سریعتر باشند تا بتوانند به موقع بازگردند و در دفاع کمک رسانی کنند مخصوصا ما اشتباهات بسیاری در ضد حمله ها داشتیم"
" ناپولی تمایل داشت تا یک بازی بسته از خود ارائه دهد در حالی که آن ها تیمی بودند که در خانه خودشان بازی می کردند.آن ها بسیار سریع بودند و ما در حال حاضر با توجه به مصدومان زیادی که داریم ابزار کافی برای مهار بهتر آن ها نداشتیم
" ناپولی از زمان نهایت استفاده صحیح را کرد و به چیزی که شایسته آن بودند دست یافتند.متاسفانه ما به آن ها فرصت های زیادی دادیم و کاملا می دانستیم که نباید چنین می کردیم"
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2350&%D8%AF%D8%B1%20%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%20%D9%86%D8%A7%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85
!
نمرات بازیکنان میلان در برابر ناپولی
در اینجا می توانید نمرات بازیکنان میلان را به نقل از سایت goal.com/it مشاهده کنید.